Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (6 μέλη και 46 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.715
Πόντοι
25.165
Μια ερώτηση ρε παιδιά με προφυλακτικό υπάρχει περίπτωση να κολλήσεις κάτι? Νιώθω λίγο περίεργα τα λαιμα μου και έχω μπει σε περίεργες σκέψεις το θέμα είναι ότι τα έκανα όλα με προφυλακτικό υπάρχει περίπτωση να κόλλησα κάτι?
Covid

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.602
Πόντοι
7.095
Μια ερώτηση ρε παιδιά με προφυλακτικό υπάρχει περίπτωση να κολλήσεις κάτι? Νιώθω λίγο περίεργα τα λαιμα μου και έχω μπει σε περίεργες σκέψεις το θέμα είναι ότι τα έκανα όλα με προφυλακτικό υπάρχει περίπτωση να κόλλησα κάτι?
Ρε παίχτη τα λαιμα σου γιατί τα νιώθεις περίεργα?
Τσιμπούκι έπαιρνες?

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.266
Πόντοι
446
Πήγα ρε μάγκες σε αυτήν την Αφροδίτη από τις βίλες. Ξανά έγραψα γι αυτήν. Αρχικά τι πάτος είναι αυτός γαμω το. Γενικά είναι πως θα την πετύχεις. Σώμα τοπ φάτσα μέτρια. Μπήκα με 60 λεφτερο. Ευδιάθετη πολλή. Τρελό γαμησι και πίπα δυνατή. Δεκτική γενικά. Δε γράφτηκε γι αυτήν τίποτα γενικά. Κάνα 20 λεπτό έκατσα. Συστήνω.
Πήγα και από Ραΐσα. Πάχυνε η μαλακω. Είχε και φάτσα μόνο για μύτο ήταν γαμω την ξινίλα.
οταν λες παχυνε; απο τα 55 κιλα που ζυγηζε πηγε 57; η 77;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.602
Πόντοι
7.095
Μακάρι ρε φίλε το θέμα είναι πριν 3 εβδομάδες έκανα σεξ με πουτανα σε studio ,με την ίδια είχα πάει και το καλοκαίρι ....φοβάμαι μήπως κόλλησα κάτι από την άλλη έγιναν όλα με προφυλακτικό δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια πιθανότητα
Αν είσαι κάτω από 23-25 οκ.

Αν είσαι πιο πάνω γρήγορα σε ψυχίατρο.

Άντε όλα καλά ειναι

palalon

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
Ξερουμε που βρισκεται η Ελενα η Ρουμανα με τα πρασινα ματια;

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
120
Πόντοι
0
Μακάρι ρε φίλε το θέμα είναι πριν 3 εβδομάδες έκανα σεξ με πουτανα σε studio ,με την ίδια είχα πάει και το καλοκαίρι ....φοβάμαι μήπως κόλλησα κάτι από την άλλη έγιναν όλα με προφυλακτικό δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια πιθανότητα
Πάνε κανε γρήγορα ένα γλυφομουνι μόνο έτσι θα περάσει!αν όχι διαθήκη να κανείς…

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Ξερουμε που βρισκεται η Ελενα η Ρουμανα με τα πρασινα ματια;
Εθεαθη στο Γκραν Χοτελ στην Μοναστηριου επάνω να κάνει βόλτα τον σκύλο της. Παρέα με την ξανθιά από Πέτρου Εριμητη που δουλευει στο πρώτο αριστερά όπως κοιτάς το Μεντουυσα. Στα δελα έχει πολύ καιρό να εμφανιστεί

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456

Συνημμένα

• Screenshot_20240924_214618.jpg
    Screenshot_20240924_214618.jpg
    425,8 KB · Εμφανίσεις: 20

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.333
Πόντοι
1.436
Τι να με κάνει ακριβώς αυτό?
Λοιπόν για να τελειώνουμε με αυτό. ΔΕΝ υπάρχει πιθανότητα να έχεις κολλήσει κάτι από την στιγμή που φορούσες προφυλακτικό και στην πίπα και στο γαμήσι.
50€

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Τι να με κάνει ακριβώς αυτό?
Να μας σώσει εμάς και σένα από τις μαλακιες που ρωτάς εδώ μέσα. Σε ενα νημα για πουτανες και μπουρδελα.
Πόσο χρονών είσαι ρε φιλε;
Αν πονάνε τα λαιμα σου Strepfen και γαργαρες με Tantum Verde
Σαν πιστοποιημενος γιατρός που ειμαι εγώ και οι υπόλοιποι στο νημα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.127
Πόντοι
3.346
κατσε να σε τσακαρω... διαστημοπλοιο ποιο ηταν;
Δεν το θυμαμαι.. γωνιακο με παρατσουκλι στον μυλο δεν ειχε, σε αυτα που ειναι τωρα δεν εχει.. αρα για βαρδαρη θα μιλας η για αυτα που ηταν κοντα στο εμπορικο.

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.724
Πόντοι
736
Η Άντζελα την έκανε μάγκες ?
Ξέρει κανείς;

Επίσης είχα διαβάσει κάποια αρνητικά σχόλια για Αμαρυλλίς,είχα πάει πριν κάποιους μήνες και με είπε ότι θα έφευγε στα κοντά, τελικά βλέπω έχει κάτσει όλο το καλοκαίρι,μήπως έχει φάει στραβωμα για αυτό και έχει περίεργη συμπεριφορά;

Εγώ όταν πέρασα ήταν εντάξει ζυγισμένα πράγματα για χαλαρό.Ομορφο μουνί πάντως.
Αν έχει πάει κάποιος τελευταία ας πει σχόλιο.

Δεν έμεινε και τίποτα στα σπιτάκια τρελή σαπιλα ρε γμτ
Μια χαρά είναι η Αμαρυλλίς

Εγώ την πήρα πρόσφατα γιατί έχει κορμάρα

Δέχθηκε γαμησι σε 3-4 στάσεις έκανε ωραία πίπα , highlight το γαμησι στα όρθια μπροστά στον καθρέφτη που άντεξε γερό σφυροκόπημα με κραυγουλες πνιχτες και έκατσε μέχρι να χύσω στην Καποτά

Μια χαρά είναι το κορίτσι οκ.

Εν τω μεταξύ διάβαζα για Λιλιάνα πέρασα να τη δω και είδα μια γκιλφ ξανθιά με λιγο σκεμπε . Δεν μπήκα γιατί είμαι τύπος της εμφάνισης.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.131
Πόντοι
506
Καλημέρα, έκανε η Λιλιάνα σκεμπε; Και εγώ όταν την πρωτοείδα δεν μου άρεσε καθόλου. Αλλά από τότε που πέρασα μαζί της έχω φάει κόλλημα. Ξέρει καλά την τέχνη του γαμισιου. Η Αμαρυλλίς είναι μαυρομαλα αδυνατουλα;

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Δεν πιστεύω τελως πάντων αν μπορεί να μου πει ρε παιδιά κάποιος ξέρω ότι ειμαι υπερβολικός απλά έχω δύο μέρες που νιώθω κάπως τα λαιμα και δεν ξέρω σκέφτομαι τα χειρότερα....
Εμένα έτσι ήταν ενας φιλος μου και πέθανε.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.754
Πόντοι
456
Με παλιά γνωστή κοπέλα του χώρου που έτυχε να βγαίνω αρκετό καιρό ραντεβού μου είχε πει ότι τους μετράνε τα προφυλακτικά . Οκ και πάλι μπορούν να κλέψουν απλά αυτό μου είχε πει.
Και άμα τρυπίσει ένα και χρειαστεί αλλαγή τι γίνεται; Το δηλώνουν σαν απώλεια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom