καλημερα σε ολους!Βλεπω πως η fake κριτική για την Σαρα σβήστηκε
αφου σας ειπα ρε παιδια αμα γινει αναφορα ο αντμιν κρινει και σβυνει!
καλημερα σε ολους!Βλεπω πως η fake κριτική για την Σαρα σβήστηκε
το νεο προγραμμα της αννας μαριας για οσους fan θα ειναι τρ-τε-πεμπτη πρωινα με ενδεχομενο εκτακτων εμφανισεων...αυτα απο προσωπικο ρεπορταζ...πετρου ερημιτηευχαριστω το επιβεβαιωσα κι εγω τωρα μολις, για λιγες μερες θα ειναι πετρου ερημιτη ναι....η αννα μαρια σταματησε οριστικα απο αυτο το μαγαζι κεφαλληνιας,οπου τωρα δουλευει μια αννα,αγνωστο αν ειναι η γνωστη,μελαχρινη ρωσιδοφατσα απο βαρδαρη και κατεχακη παλιοτερα...αν περασει κανεις ας μας πει
κλωνοποιει μονο για να γραψει αρνητικες κριτικες...αν προσεξες...και αλλαζει νικνειμς για να γραψει για την ντιανα...για την κοπελα να σου πω ας κανει οτι θελει, μπορει ναναι και καλη δεν λεω...αλλα για τις αλλες...που τις εθαψε κανονικα...?αυτη την φορα το παλικαρι μας δεν κλωνοποιησε απλα εβγαλε καινουριο νικ χιμακος!
που δουλευει αυτο ρε συ;;;καλημερα παιδες κ απο μενα...διαβασα κ γω τις κριτικες αυτου του τυπακου,αγνοειστε τον,ποιος ξερει ποια πουστρα ειναι κ τι συφμεροντα εχει...το καλυτερο θα ειναι οποιος απο μας βλεπει τις γνωστε του κριτικες να τις αναφερει στον συντονιστη για να πεφτει διαγραφη..καποια στιγμη θα βαρεθει να αλλαζει nicknames κ θα το αφησει το αθλημα..
κ επειδη ειμαι κ καλο παιδι ποσταρω φωτο απο το γνωστο σαιτ ( κορασιδα αγνωστων λοιπων στοιχειων,δουλευει σαλονικα?)-ετσι για το καλημερα/καλησπερα
Ρε παιδεία ποια site;;;;Λουση Απο ρουμανια 20 χρωνων λεει και ειναι καταχωρημενη στο site της Φριξου αλλα δε λεει για προγραμμα ποτε δουλευει
τωρα το δα κι εγω καραμαν7 κοιταξτε το σαιτ δεν ειναι μονο της φριξου ,διαφημιζει κι αλλα στουντιο υης θεσσαλονικης,προφανως ειναι πρακτορειο που διακινει κοριτσια για στουντιο σε ολη την ελλαδα και εισπραττει ποσοστα,κανονιζει δουλειες κλπ...ειδα καταχωρημενα και της τανταλου14 και το κεφαλληνιας και το λαφαμ και αλλα.μηπως ειναι καποιο τεμαχιο που παιζει να ερθει οσονουπω;παντως εμενα εμφανισιακα δεν με ενθουσιασε κιολας να πω την μαυρη αληθεια...Λουση Απο ρουμανια 20 χρωνων λεει και ειναι καταχωρημενη στο site της Φριξου αλλα δε λεει για προγραμμα ποτε δουλευει
αθενςλειντις τελεια κομ στα αγγλικα φιλεΡε παιδεία ποια site;;;;
Μόνο για Αθήνα εμφανίζει!!!
Από google μπαίνετε;;;;