στην 26ης απεναντι απο το τζαμπο.απο οτι ξερω τωρα ειναι πρωινη αλλα σηνηθως παιζουν οι βαρδιες.αμα δεν βαριεσαι πεταξου να την δεις.Πού είναι αυτή η Σαμπρίνα..; Κ τί ώρες δουλεύει..;
Έχω περιέργεια να δω τα βυζιά της..!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
αυτην την κριτικη την εβγαλε και καλα για ξεκαρφωμα,να πει και μια καλη κουβεντα και καλα...για μαντυ...Χαμηλών τόνων μωρό, Δευτέρα 03 Αυγ 2009, στις 17:51
Γράφτηκε από τον vourvou. - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 1000 αξιολογητές
Πέρασα κατά τησ 22:00 από το μαγαζί αυτό που το τελευταίο καιρό άνισε και είναι πράγματι ωραίο. συνάντησα κει την Μanty μια κοπέλα με μεγάλο Βιζή. ξεκίνησε το πρόγραμμα που στην συνάχια αλλάξαμε και στάσης, άφηνε και να την ποιανής. καλό κομμάτι και καμία συγκρίσει με την Σαρα που την ανεβάζουν πολύ. Η Μanty τιμά το σαραντάρι και είναι χαμηλών τόνων μωρό
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Mandy
Ημερ/νια επίσκεψης: 02.08.2009
τι θα γινει μ'αυτον τον κλώνο?
εγω λεω να το τελειωνουμε αυτο το θεμα με τους μαλακες,μην ασχολειστε καθολου συναγωνιστες με αυτα τα πουστρακια απλα θα αναφερουμε ολοι μαζι καθε φορα στον αντμιν τις κριτικες και θα τις σβησει..θα μας γαμησουν το τοπικ οι κλωνοι τωρα?
ρε κακο που μας βρηκε....
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 509
- Πόντοι
- 7.135
εγω λεω να το τελειωνουμε αυτο το θεμα με τους μαλακες,μην ασχολειστε καθολου συναγωνιστες με αυτα τα πουστρακια απλα θα αναφερουμε ολοι μαζι καθε φορα στον αντμιν τις κριτικες και θα τις σβησει..
Ποιους μαλάκες; Ένας είναι!
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
η σαρα ειναι βραδυ η πρωι;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
πρωι ηταν...η σαρα ειναι βραδυ η πρωι;
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
φτου γαμω.......πρωι ηταν...
και τωρα :- :- :-
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
christin...μην κατσεις σπιτι και μεχρι αυριο..αντε απο αθηνα θα στα λεω;εγω γαμησα και εγραψα εδω...υπαρχει και η ντιανα...γραψε και ραπορτο αν πας..φτου γαμω.......
και τωρα :- :- :-
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
ειπαμε πρωι...Ξέρουμε αύριο 4/8 τι βάρδια θα δουλέψει η Σάρα?
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
αφου εισαι πανταχου παρων και τα παντα πληρων ;) ;) ;)christin...μην κατσεις σπιτι και μεχρι αυριο..αντε απο αθηνα θα στα λεω;εγω γαμησα και εγραψα εδω...υπαρχει και η ντιανα...γραψε και ραπορτο αν πας..
ποια κριστιν;;;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
η αδελφη....αφου εισαι πανταχου παρων και τα παντα πληρων ;) ;) ;)
ποια κριστιν;;;
BBS
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Από Δευτέρα η Αφρούλα.Κωλέτη είναι πρωϊ η Αφρούλα Τετάρτη-Πέμπτη ?
Πήγα χθες το πρωί μήπως και την πετύχω αλλά ήταν η Σάρα, που δεν την είχα δοκιμάσει ποτέ.
Μπήκα και δεν έχασα. Πολύ καλή, gfe κατάσταση.
Στο έρως το Μύλου ήταν μια Λάουρα(;) Βραζιλιάνα(;) μελαχρινή εντυπωσιακή , δίπλα η Μαρία η Τσέχα, στο Βενζιναδικο milf Χριστίνα, στην Φρίξου η Μάντυ και στα φορτηγά η Αννα μαρία.
Καλές εντυπώσεις από τις λίγες καλοκαιρινές εξορμήσεις είχα και και από την Μαριάννα την Ελληνίδα στο Ανορθόγραφο, την Νάντια στην Μαντζάρου 1 και την Μόνικα από Ερως μύλου και Μαντζάρου 1 . Οι δύο τελευταίες δεν είναι τίποτα σπουδαίο από εμφάνιση (η Μαριάννα είναι)αλλά οι υπηρεσίες είναι πολύ σπέσιαλ. Βγαίνοντας από την Μόνικα θα μετράτε τα αρχίδια σας.
Φόλα έφαγα από την μελαχρινή compact κοπελίτσα στο πράσινο (Αλίκη νομίζω)που ήταν κομοδίνο. Με ξεγέλασε που με κοίταξε απο πάνω μέχρι κάτω (δεν είναι και μεγάλη απόσταση 1,72 είμαι) στο σαλόνι (ναχαμε να λεγαμε σαλόνι) πράγμα που το θεωρώ καλό σημάδι αλλά..............
Αυτά και sorry αν σας κούρασα.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
ΒΒS Η αννα μαρια δεν ηταν κεφαλληνιας,διπλα στον μυλο; αλλαξε μαγαζι;γιατι λειπω αθηνα και γυριζω απο βδομαδα;Από Δευτέρα η Αφρούλα.
Πήγα χθες το πρωί μήπως και την πετύχω αλλά ήταν η Σάρα, που δεν την είχα δοκιμάσει ποτέ.
Μπήκα και δεν έχασα. Πολύ καλή, gfe κατάσταση.
Στο έρως το Μύλου ήταν μια Λάουρα(;) Βραζιλιάνα(;) μελαχρινή εντυπωσιακή , δίπλα η Μαρία η Τσέχα, στο Βενζιναδικο milf Χριστίνα, στην Φρίξου η Μάντυ και στα φορτηγά η Αννα μαρία.
Καλές εντυπώσεις από τις λίγες καλοκαιρινές εξορμήσεις είχα και και από την Μαριάννα την Ελληνίδα στο Ανορθόγραφο, την Νάντια στην Μαντζάρου 1 και την Μόνικα από Ερως μύλου και Μαντζάρου 1 . Οι δύο τελευταίες δεν είναι τίποτα σπουδαίο από εμφάνιση (η Μαριάννα είναι)αλλά οι υπηρεσίες είναι πολύ σπέσιαλ. Βγαίνοντας από την Μόνικα θα μετράτε τα αρχίδια σας.
Φόλα έφαγα από την μελαχρινή compact κοπελίτσα στο πράσινο (Αλίκη νομίζω)που ήταν κομοδίνο. Με ξεγέλασε που με κοίταξε απο πάνω μέχρι κάτω (δεν είναι και μεγάλη απόσταση 1,72 είμαι) στο σαλόνι (ναχαμε να λεγαμε σαλόνι) πράγμα που το θεωρώ καλό σημάδι αλλά..............
Αυτά και sorry αν σας κούρασα.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
ευχαριστω το επιβεβαιωσα κι εγω τωρα μολις, για λιγες μερες θα ειναι πετρου ερημιτη ναι....η αννα μαρια σταματησε οριστικα απο αυτο το μαγαζι κεφαλληνιας,οπου τωρα δουλευει μια αννα,αγνωστο αν ειναι η γνωστη,μελαχρινη ρωσιδοφατσα απο βαρδαρη και κατεχακη παλιοτερα...αν περασει κανεις ας μας πειΔεν ήταν στην Κεφαλληνίας , ήταν στο παρκινγκ των φορτηγών.
Καλά να περνάς στην Αθήνα.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
με αυτες τις δυο κι εγω καλα ειχα περασει οντως...ναντια και μονικα ερως...αν και καποιος εγραψε για μια ασχημη εμπειρια με ναντια ,με μενα ηταν καλη θα ελεγα...ευχαριστουμε για την ενημερωση γενικαΚαλές εντυπώσεις από τις λίγες καλοκαιρινές εξορμήσεις είχα και και από την Μαριάννα την Ελληνίδα στο Ανορθόγραφο, την Νάντια στην Μαντζάρου 1 και την Μόνικα από Ερως μύλου και Μαντζάρου 1 . Οι δύο τελευταίες δεν είναι τίποτα σπουδαίο από εμφάνιση (η Μαριάννα είναι)αλλά οι υπηρεσίες είναι πολύ σπέσιαλ. Βγαίνοντας από την Μόνικα θα μετράτε τα αρχίδια σας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις