Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πού είναι αυτή η Σαμπρίνα..; Κ τί ώρες δουλεύει..;
Έχω περιέργεια να δω τα βυζιά της..!
στην 26ης απεναντι απο το τζαμπο.απο οτι ξερω τωρα ειναι πρωινη αλλα σηνηθως παιζουν οι βαρδιες.αμα δεν βαριεσαι πεταξου να την δεις.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Χαμηλών τόνων μωρό, Δευτέρα 03 Αυγ 2009, στις 17:51

Γράφτηκε από τον vourvou.   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Πέρασα κατά τησ 22:00 από το μαγαζί αυτό που το τελευταίο καιρό άνισε και είναι πράγματι ωραίο. συνάντησα κει την Μanty μια κοπέλα με μεγάλο Βιζή. ξεκίνησε το πρόγραμμα που στην συνάχια αλλάξαμε και στάσης, άφηνε και να την ποιανής. καλό κομμάτι και καμία συγκρίσει με την Σαρα που την ανεβάζουν πολύ. Η Μanty τιμά το σαραντάρι και είναι χαμηλών τόνων μωρό
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Mandy
Ημερ/νια επίσκεψης: 02.08.2009

τι θα γινει μ'αυτον τον κλώνο?
αυτην την κριτικη την εβγαλε και καλα για ξεκαρφωμα,να πει και μια καλη κουβεντα και καλα...για μαντυ...

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
θα μας γαμησουν το τοπικ οι κλωνοι τωρα?

ρε κακο που μας βρηκε....

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
θα μας γαμησουν το τοπικ οι κλωνοι τωρα?

ρε κακο που μας βρηκε....
εγω λεω να το τελειωνουμε αυτο το θεμα με τους μαλακες,μην ασχολειστε καθολου συναγωνιστες με αυτα τα πουστρακια απλα θα αναφερουμε ολοι μαζι καθε φορα στον αντμιν τις κριτικες και θα τις σβησει..

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
εγω λεω να το τελειωνουμε αυτο το θεμα με τους μαλακες,μην ασχολειστε καθολου συναγωνιστες με αυτα τα πουστρακια απλα θα αναφερουμε ολοι μαζι καθε φορα στον αντμιν τις κριτικες και θα τις σβησει..

Ποιους μαλάκες; Ένας είναι!

vdgle

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Βλεπω πως η fake κριτική για την Σαρα σβήστηκε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906

lostson

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρουμε αύριο 4/8 τι βάρδια θα δουλέψει η Σάρα?

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κωλέτη είναι πρωϊ η Αφρούλα Τετάρτη-Πέμπτη ?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
christin...μην κατσεις σπιτι και :jerking:μεχρι αυριο..αντε απο αθηνα θα στα λεω;εγω γαμησα και εγραψα εδω...υπαρχει και η ντιανα...γραψε και ραπορτο αν πας..
αφου εισαι πανταχου παρων και τα παντα πληρων ;) ;) ;)
ποια κριστιν;;; :think:

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Κωλέτη είναι πρωϊ η Αφρούλα Τετάρτη-Πέμπτη ?
Από Δευτέρα η Αφρούλα.
Πήγα χθες το πρωί μήπως και την πετύχω αλλά ήταν η Σάρα, που δεν την είχα δοκιμάσει ποτέ.
Μπήκα και δεν έχασα. Πολύ καλή, gfe κατάσταση.

Στο έρως το Μύλου ήταν μια Λάουρα(;) Βραζιλιάνα(;) μελαχρινή εντυπωσιακή , δίπλα η Μαρία η Τσέχα, στο Βενζιναδικο milf Χριστίνα, στην Φρίξου η Μάντυ και στα φορτηγά η Αννα μαρία.

Καλές εντυπώσεις από τις λίγες καλοκαιρινές εξορμήσεις είχα και και από την Μαριάννα την Ελληνίδα στο Ανορθόγραφο, την Νάντια στην Μαντζάρου 1 και την Μόνικα από Ερως μύλου και Μαντζάρου 1 . Οι δύο τελευταίες δεν είναι τίποτα σπουδαίο από εμφάνιση (η Μαριάννα είναι)αλλά οι υπηρεσίες είναι πολύ σπέσιαλ. Βγαίνοντας από την Μόνικα θα μετράτε τα αρχίδια σας.

Φόλα έφαγα από την μελαχρινή compact κοπελίτσα στο πράσινο (Αλίκη νομίζω)που ήταν κομοδίνο. Με ξεγέλασε που με κοίταξε απο πάνω μέχρι κάτω (δεν είναι και μεγάλη απόσταση 1,72 είμαι) στο σαλόνι (ναχαμε να λεγαμε σαλόνι) πράγμα που το θεωρώ καλό σημάδι αλλά..............

Αυτά και sorry αν σας κούρασα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Από Δευτέρα η Αφρούλα.
Πήγα χθες το πρωί μήπως και την πετύχω αλλά ήταν η Σάρα, που δεν την είχα δοκιμάσει ποτέ.
Μπήκα και δεν έχασα. Πολύ καλή, gfe κατάσταση.

Στο έρως το Μύλου ήταν μια Λάουρα(;) Βραζιλιάνα(;) μελαχρινή εντυπωσιακή , δίπλα η Μαρία η Τσέχα, στο Βενζιναδικο milf Χριστίνα, στην Φρίξου η Μάντυ και στα φορτηγά η Αννα μαρία.

Καλές εντυπώσεις από τις λίγες καλοκαιρινές εξορμήσεις είχα και και από την Μαριάννα την Ελληνίδα στο Ανορθόγραφο, την Νάντια στην Μαντζάρου 1 και την Μόνικα από Ερως μύλου και Μαντζάρου 1 . Οι δύο τελευταίες δεν είναι τίποτα σπουδαίο από εμφάνιση (η Μαριάννα είναι)αλλά οι υπηρεσίες είναι πολύ σπέσιαλ. Βγαίνοντας από την Μόνικα θα μετράτε τα αρχίδια σας.

Φόλα έφαγα από την μελαχρινή compact κοπελίτσα στο πράσινο (Αλίκη νομίζω)που ήταν κομοδίνο. Με ξεγέλασε που με κοίταξε απο πάνω μέχρι κάτω (δεν είναι και μεγάλη απόσταση 1,72 είμαι) στο σαλόνι (ναχαμε να λεγαμε σαλόνι) πράγμα που το θεωρώ καλό σημάδι αλλά..............

Αυτά και sorry αν σας κούρασα.
ΒΒS Η αννα μαρια δεν ηταν κεφαλληνιας,διπλα στον μυλο; αλλαξε μαγαζι;γιατι λειπω αθηνα και γυριζω απο βδομαδα;

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ήταν στην Κεφαλληνίας , ήταν στο παρκινγκ των φορτηγών.
Καλά να περνάς στην Αθήνα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Δεν ήταν στην Κεφαλληνίας , ήταν στο παρκινγκ των φορτηγών.
Καλά να περνάς στην Αθήνα.
ευχαριστω το επιβεβαιωσα κι εγω τωρα μολις, για λιγες μερες θα ειναι πετρου ερημιτη ναι....η αννα μαρια σταματησε οριστικα απο αυτο το μαγαζι κεφαλληνιας,οπου τωρα δουλευει μια αννα,αγνωστο αν ειναι η γνωστη,μελαχρινη ρωσιδοφατσα απο βαρδαρη και κατεχακη παλιοτερα...αν περασει κανεις ας μας πει

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
με αυτες τις δυο κι εγω καλα ειχα περασει οντως...ναντια και μονικα ερως...αν και καποιος εγραψε για μια ασχημη εμπειρια με ναντια ,με μενα ηταν καλη θα ελεγα...ευχαριστουμε για την ενημερωση γενικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom