Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.962
- Πόντοι
- 456
Άντε καλά.....Καταλινα λατινα - σοκολατινα στο inside. Σταθερη αξια....!
Άντε καλά.....Καταλινα λατινα - σοκολατινα στο inside. Σταθερη αξια....!
Free House, διαγώνια από αυτό που δουλεύει η Έλενα Ραΐσα . Εκεί που δούλευε παλιά η Τσαρίνα κλπΗ Λιλιάνα που λέτε σε ποιο ειναι; Κ τι βαρδια;
Αυτή η Άννα παίχτη, κάνει πιπάρα....δυνατό μέσα κ στο γάμησι - άντεξε μπράβο της!!!.....άκουσα κάνα 2-3 παίχτες εδώ όπως διάβαζα κ επιβεβαιώνω!!!Αυτή η Άννα τι φάση; Βαράει υπερωρίες; Την έχω πετύχει πρωινές και νυχτερινές βάρδιες.
Ρε συνάδελφε άλλοι καυλώνουν με άλλα και άλλοι με άλλα. Γούστα είναι αυτά. Κράτα σαν πυλώνα αυτά και αν δε σου αρέσουν πάνε λίγο πάνω, λίγο κάτω μήπως βρεις κάτι ενδιαφέρον.Ένας χριστιανός δεν μπορεί να απαντήσει- βοηθήσει δηλαδή ;;;; Θέλω να παω για κατάθεση και δεν ξέρω που . Ακούγονται πολλά ονόματα , λιλιανα καρινα Κύπρια κλπ . Κάποιος αν μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ που είναι στάνταρακι καλό
Θα σου πρότεινα αμαρυλλις. Φιλότιμη και ωραίο σώμαΈνας χριστιανός δεν μπορεί να απαντήσει- βοηθήσει δηλαδή ;;;; Θέλω να παω για κατάθεση και δεν ξέρω που . Ακούγονται πολλά ονόματα , λιλιανα καρινα Κύπρια κλπ . Κάποιος αν μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ που είναι στάνταρακι καλό
Που την βρίσκω;;; Και ποσό το παράβολο ;; Αν μπορείς κάνε μια περιγραφή ΕμφάνισηςΘα σου πρότεινα αμαρυλλις. Φιλότιμη και ωραίο σώμα
δες f i n d g i r l s . g r .40 . Έχει φώτοΠου την βρίσκω;;; Και ποσό το παράβολο ;; Αν μπορείς κάνε μια περιγραφή Εμφάνισης
Free houseΑυτή η Λιλιάνα σε ποιο δουλεύει και το ώρες
Όντως όλες οι Λατίνες αγγαρεία κάνουν!Μακάρι να σφραγησουν την αλυσίδα αυτή γιατί έχει παραπαίει το θέμα με τις λατινες. Ότι αναφορες έχουμε διαβάσει οι 9 στις 10 είναι αρνητικες.
Πολεμαει τωρα..Η Ρίτα παίδες δουλεύει ή κάνει διακοπές;
Ξεκινανε με 30αρια και εχει μετα 40 50 60 70 80 100 120 150Καλησπέρα παιδιά.. σε τι τιμές παίζουν τα προγράμματα; Έχω χάσει επεισόδια τελευταία..
Ανεβάσει το ηθικό των στρατιωτών στην χώρα της .Η Ρίτα παίδες δουλεύει ή κάνει διακοπές;
Οι ιδιες ειναι απλα μερικες λειπουν διακοπες!Έχω να ασχοληθώ με τα μαγαζάκια πάνω από εφτά με οκτώ μήνες για πείτε μου τι παίζει τώρα αυτή τη στιγμή top;;;