Nikthegreek23
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.006
- Πόντοι
- 376
Έχει εκεί στη μαμά Τερέζα απέναντι μια πείραιωςΑλλά δεν νομίζω να έχει και κοντά ΑΤΜ....
Έχει εκεί στη μαμά Τερέζα απέναντι μια πείραιωςΑλλά δεν νομίζω να έχει και κοντά ΑΤΜ....
Χτες δεν έκανα βόλτα, σήμερα λέτε να είναι η Λίλιανα; τι πρόγραμμα να πάρω;Έχει εκεί στη μαμά Τερέζα απέναντι μια πείραιως
Καρινα με 40€ γυμνό μπουκι κ είσαι άρχοντας!Χτες δεν έκανα βόλτα, σήμερα λέτε να είναι η Λίλιανα; τι πρόγραμμα να πάρω;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η αν όχι αυτή στην καρίνα;
Δηλαδή βγάζεις 160 την μέρα;αν βγαζεις χρηματα online ειναι ευκολο. Για μενα πχ ειναι 5 εργασιμες ωρες περιπου αμα αφαιρεσω τα εξοδα. Τωρα βεβαια να μου πεις οσοι πανε εκει δουλεουν παρομοια? Πολλα λεφτα χαμενα αν το κανεις τακτικα
Η Καρίνα που βρίσκεται? Τι ώρες?Καρινα με 40€ γυμνό μπουκι κ είσαι άρχοντας!
20.00-06.00.Δες το post μου σελ 4161.Η Καρίνα που βρίσκεται? Τι ώρες?
Αυτό ακριβώς κάνω το τελευταιο διάστημα! ΣΚ έχω τα ρεπα μου, όποτε μεσημεράκι πάω και τον χώνω με την ησυχία μου! Ρίχνω και κανα βραδινό επισκεπτήριο για την αλλαγή άμα λαχει!Εγώ πήγα χθες για Νάταλι αλλά ήταν κλειστά ... οπότε πήγα νικ.ουρανου 26 στη γνωστή μιλφ Ειρήνη που είχα καιρό να τη δω.
Και είπα θα πήγαινα σήμερα Νάταλι αν είχα το κουράγιο αλλά δεν ειχα ...με κούρασε η θεία χθες
Και χθες έτσι ήταν, άδεια πόλη άδεια μπουρδέλα αν και τα περισσότερα κλειστά... από δω και πέρα έτσι πάει ως συνήθως για όποιον μείνει στην πόλη... μεσημέρι στο μπουρδέλο και χαλαρά βγάζεις γούστα με την ησυχία σου
Είναι με τις μέρες! Άμα έχει τις στραβές τις σε τσινάει για χρόνο, κλέβει στις στάσεις και αλλά! Συμφωνώ είναι ωραίο μουνι, και για μενα απ τα τοπ 5 στην πιάτσα!Πέρασμα πριν λίγο με Έλενα στο Νικηφόρου 26. Η κοπέλα εμφανισιακά είναι 10αρι και σίγουρα για μένα ο,τι καλύτερο υπάρχει στα στούντιο σε αυτό τον τομέα. Είχα δει αμφιλεγομενες κριτικές όσον αφορά την διάθεση της αλλά προσωπικά απέναντι μου ήταν άψογη και με έκανε να νιώσω λες και είμαστε ζευγάρι. Ένα 100αρι για μισάωρο. Money well spent
Δεν νομίζω με τα γαμησια να χύσεις αφορολόγητο!Για να μην μαλώνετε, δεν ξέρω καλά την περιοχή και δεν χρησιμοποιώ μετρητά και ο κύριος λόγος είναι αυτό που υπώθηκε πριν. Πρέπει να χτίσω το αφορολόγητο
Μόνο στο spitaki στην ΚαλλιθέαΠαιδιά σε όλα τα σπιτάκια μπορείς να πληρώσεις με κάρτα?
Άμα πρέπει να χτίσεις αφορολόγητο, θα τα καταφέρεις πιο γρήγορα αν πηγαίνεις και σε καμία χαρτοπαικτική λεσχη, όχι μόνο στις πουτάνες.Για να μην μαλώνετε, δεν ξέρω καλά την περιοχή και δεν χρησιμοποιώ μετρητά και ο κύριος λόγος είναι αυτό που υπώθηκε πριν. Πρέπει να χτίσω το αφορολόγητο
Μια φορά πήγα μόνο κ μόνο για να δω τι ισχύει νε την Έλενα. Ναι είναι μια πλαστική φτιαγμένη μουναρα... αλλα όπως πολύ σωστά είπε κ ο φίλος... η κοπέλα μου είπε στα ίσα.. "γαμιεμαι μόνο με οσους γουσταρω κ έχω χημεία"ενω θα έπρεπε να της πω.. όλοι οι άλλοι δηλαδή πληρώνουν γιατί? Για να κάθεσαι σαν ένα κομμάτι κρεας? Επειδή όμως δεν ήθελα να στραβώσει η όλη φάση γιατί όλα αυτά ειπώθηκαν όταν της ζήτησα ακα πιπα ( που την πλήρωσα φυσικα) και με το ζόρι δέχτηκε. Τεσπα μακρυατην εχω παρει την Ελενα και στο απλο προγραμμα ειναι σαν να πηγαινεις με πεθαμενο. δεν λεω τιποτα αλλο γιατι το κοριτσι μπορει να αλλαξε η μπορει με σενα να ταιριαξε πιο καλα.