Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 112 άτομα (7 μέλη και 105 επισκέπτες)

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Δεν ειναι μονο η Μπιανκα,απο το βαρδαρη ακομα το εβλεπα να φορανε συνεχεια το ιδιο βρακι.
Ρε μαλακες αφεντικααγοραστε δευτερο βρακι στα κοριτσια.
Οχι πλυνε βαλε!
Ταιριάζει το ρητό::" δεν έχει δεύτερο βρακί να βάλει"..:confused::confused:

peter127

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
106
Πόντοι
0
Καλησπέρα αλάνια ξέρω σας έχω ζαλίσει :grin::grin::grin:!!!Μήπως έμαθε κάνεις κανένα νέο για Νατάσα στο Μινωταύρου 14 αληθεύουν η φήμες ότι τα παράτησε και έφυγε ???και συγνώμη άμα σας ζάλισα !!!:cheesy::cheesy::cheesy:
σιγουρα δεν δουλευει, τελευταιο μηνα που θυμαμαι ειτε κλειστο ειτε αλλη κοπελα. τελευταια μια Αννα

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Καλησπέρα σε όλους. Για όποιον ενδιαφέρεται η Νάταλι είναι στο πόστο της στο Godiva πρωί όπως πάντα.

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.392
Πόντοι
1.436
Πέρασμα με Μπιάνκα στην Φρίξου 13. Αν και είμαι λάτρης των πληθωρικών γυναικών με πιασίματα είπα να περάσω μαζί της για το παλμαρέ. Δηλώνει Ρουμάνα 24 χρονών. Skinny κοριτσάκι στα όρια της ανορεξίας. Βυζί μηδέν, πλάκα, κωλαράκι πολύ μικρό. Μπήκε ευδιάθετη στο δωμάτιο. Παίχτηκαν κάτι γλωσσόφιλα στα όρθια, μου πέρασε καπότα και ξεκίνησε την αερόπιπα. Πρώτη στάση με αυτήν από πάνω και δεύτερη στάση ιεραποστολικό. Βγάλσιμο καπότας τον έπαιξα λίγο και μόλις μου ήρθε να χύσω πήρε ένα χαρτί και το άπλωσε από κάτω μου για να μην λερώσω αυτήν και το σεντόνι. :2funny::2funny: Το μόνο θετικό της συνάντησης ήταν τα γλωσσόφιλα που μου έδινε καθ'όλη την διάρκεια και τα βογγητά που έβγαζε. Γενικά δεν το ευχαριστήθηκα και μάλλον δεν θα την ξαναπροτιμήσω!

peter127

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
106
Πόντοι
0
Αληθεύει ότι έφυγε στη χώρα της, δεν ξέρει ούτε η τσα² άμα ξαναγυρίσει και η Άννα η καινούρια για μένα δεν βλέπεται, μεταβολή!:vomit:
ειναι καπως ατσουμπαλη ομως μπορει να την παλευει εντος... στον αερα το λεω δεν εχω δοκιμασει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπορεί να τα πήρε προσφορά Ισίδωρε 3+1.
Μια χαρά γαμιοταν όταν την είχα πάρει ,άμα δεν χαλάσει χαρακτήρα θα πιάσει .
παρομοιως

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
το κρεμασε το στρινγκ η Νατασουλα;

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
εξ αρχης φαινοταν αυτο οτι θα γινοταν καποια στιγμη. Φυσικα και δεν ηταν ποτε ρωσιδα, δεν φανταζομαι να το χαψατε;
και τι ειναι;οχι πως με νοιαζει αλλα μου την σπαει να λενε εματα για την χωρα τους

pan85

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2021
Like
106
Πόντοι
1
Καλησπέρα!ξέρουμε αν αύριο το πρωί δουλεύει η Νάταλι;;; σε πρωινή βάρδια κάποια πρόταση;;

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Παιδια που ειναι το καινουριο που άνοιξε με την μιλφ μουναρα που γραφτηκε παραπάνω;
Πετρου Εριμητη;

michalis_e

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2023
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρεα . περασμα με crystal . νομιζω ειναι απο τις τοπ εμπειριες γενικα με την κατασταση που επικρατει στα σπιτακια . η μαλακια ειναι οτι ξεκιναει απο 40 . αλλα τουλαχιστον ειναι worth it θα περασεις καλα . μου θυμιζει την μαυρουλα που ειχε πρωτοερθει στο σεξ εν δε σιτυ πριν 2 χρονια και μου ξεφευγει το ονομα της τωρα .

Πέτροςαλανι

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
8.094
Πόντοι
1.056
Μάλλον θα κόψω σχεδόν οριστικά απτα σπίτια μάγκες 0 στο πηλίκο , ίσως πηγαίνω μια φορά το 2μηνο δεν αξίζουν ούτε για το Μεταξουργείο των 10€ μερικές.
αλανι μου συγνωμη που πεταγωμαι αλλα αυτεσ που χανουν στην εμφανηση στισ υπηρεσιεσ ειναι δυναμητησ.παραπανω απο βεβεο αυτο.τι να την κανεισ την ωραια μουρη και το στητο βυζη και τ στρογγυλο πεταχτο κωλο που δεν τον δυνει κιολασ ενωειται αν στο γαμησι ειναι φολα.εγω παντοσ τα μπαζα οπωσ τα λεσ προτυμαω.οποτε πυγα με σαβουρα οπωσ τισ αποκαλειτε ξανα πυγα και ξανα πυγα και ξανα μανα και δεν το μετανιωσα καθολου.ουτε 1 ευρο δεν εκλαψα.αντυθετωσ οποτε πυγα με μουναρα με βυζαρεσ και κωλαρεσ ειπα δεν τον επαιζα καλυτερα.ολο οχι και μη ηταν.ενω οι σαβουρεσ οπωσ τισ λετε οχι απλωσ δεν λενε οχι σε τιποτα αλλα σου τα ζυτανε αυτα που ολλοι γουσταρουμε σε προλαβαινουνε.

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
28
Like
1.097
Πόντοι
1.076
Καλησπέρα στην παρεα . περασμα με crystal . νομιζω ειναι απο τις τοπ εμπειριες γενικα με την κατασταση που επικρατει στα σπιτακια . η μαλακια ειναι οτι ξεκιναει απο 40 . αλλα τουλαχιστον ειναι worth it θα περασεις καλα . μου θυμιζει την μαυρουλα που ειχε πρωτοερθει στο σεξ εν δε σιτυ πριν 2 χρονια και μου ξεφευγει το ονομα της τωρα .
Την κατά λίνα πρειπει να λες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom