yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.016
- Πόντοι
- 3.346
Αφου καταλαβες απο την αρχη οτι δεν τραβαει το πραγμα..επρεπε να ζητησεις τα λεφτα πισω και να φυγεις.Περασμα αρχη της εβδομαδας απο την περιοχή. Βολτα γύρω στις 22:00. Γενικα πολλα κλειστα. Μαγκες δεν θα πω για ολα οσα περασα. Η κατάσταση γνωστη πολυ χαλι γενικα. Μια ροζα στο εφης ηταν καλο και ετσι στα γουστα μου αλλα εχω γραψει ξανα γι αυτη. Μεγαλο μείον δεν ξερει ουτε αγγλικα ουτε ελληνικά μόνο ρουμανικα. Περασα στον αφρο. Εσκασαν δυο μια κοντουλα γεματουλα αδιαφορη και μια ξανθια γυμνοστηθη με ωραιο σωμα και φατσα. Με αγορε μαλλι. Ονοματα δε θυμαμαι μαγκες σορι. Περασα πρόγραμμα 1 ωρας με την ξανθια γιατι το χα αναγκη. Τι το θελα. Η γκομενα αργησε να ερθει. Αρχικα την περιμενε ενας ηδη μεσα στο δωματιο και πρεπει να ηρθε και αλλος και να μπηκε πριν μπει σε μενα. Οτι να ναι. Έρχεται με νευρα μετα απο 15-20 λεπτα. Τους ξεπεταξε μπαμ μπαμ τους συναγωνιστες. Καταλαβαινω οτι δε θα περασω καλα και ξενερωνω. Με ρωτουσε ολο τι θες πως θες γαμησετα λεω. Βαρεσα μια πιστολια και στο μισαωρο εφυγα απο τα νευρα μου. Η ποιοτητα σκατα, οι υπηρεσιες σκατα, τα δωματια τα περισσότερα ζεχνουν, γκομενες που το μεγαλο ποσοστο πρεπει να σε πληρωσει για να τις πηδηξεις, προγράμματα που δεν τηρουνται, τσατσαδες αγενείς, παρολαυτα λες δε γαμιεται ας παω να ξεδωσω απο τα αγχη και την πιεση της εβδομαδας και πεφτεις πανω στην μλκια αυτη και γινεσαι χειροτερα και με νευρα. Ας πει και κανας αλλος συναδελφος αν εχει περασει με αυτην την κοπελα και ονομα γιατι με τα ονοματα δε. Παραβολο 120 γιουρα.
Ειδικα οταν ειδες οτι η κοπελα ηρθε μεσα χωρις διαθεση, λες αστο αλλη φορα φωναζεις την τσα2 και παιρνεις τα λεφτα σου πισω..δεν μπορουν να σου πουνε δεν στα δινω εφοσον δεν ξεκινησες να κανεις κατι με την κοπελα.