Λοιπον ας τα παρουμε με τη σειρα.
Αν και στην κατερινη το εν λογο στουντιο, νομιζω μας αφορα γιατι ειναι της γνωστης αλυσιδας παρανταις,οποτε πολλες κοπελες που δουλευουν εδω πανε και στην κατερινη. Η ευα που συναντησα εχθες δεν ξερω αν δουλεψε κι εδω...αλλα αυτη μου ειπε οτι το μαγαζι ειναι πλεον στα παρανταις.
Τωρα μια μικρη κριτικη.
Τα θετικα: το δωματιο μεσα και αριστερα με το τζακουζι..πολυ καλο, μεγαλο με ολα τα απαραιτητα μεσα.
Η κοπελα: πηρα το απλο 40 ρουμανα δηλωνει που μεγαλωσε εδω και μιλαει πολυ καλα Ελληνικα.
Εμφανιση: ηλικια γυρω στα 35 με 40 ωραια ματια και μεγαλα βυζια..κωλο μετριο, σωμα σφιχτο με παραπανω κιλα. Στα αρνητικα πισω στην πλατη κατι μεγαλα σημαδια λες και την κανανε βεντουζα και ηταν αρκετα σε ολη την πλατη!
Στα του αγωνα μονο θετικο η πιπα, καθισε μπροστα στο κρεβατι και εγω ορθιος και τον εβαζε ολο μεσα.
σεξ αγγαρεια μια σταση απο κατω αυτη και μια απο πισω..φιλια χαδια δεν δινει. βυζια δεν αφηνει να ακουμπισεις, απο πανω δεν ανεβαινει.. και το κορυφαιο, δεν περασαν δεκα λεπτα και φευγει (δεν ειχα τελειωσει) και μου λεει για μενα ο χρονος ειναι χρημα.
Εντελως οτι να ναι η κοπελα στην συμπεριφορα. Συναδελφοι απο την κατερινη αλλα και οσοι βρεθειτε εκει μην πατε καθολου ΔΕΝ αξιζει!