Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (10 μέλη και 45 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
πισω απο τον Αφρο
Ε η Χριστίνα η αλβανίδα είναι...το είχα γράψει και πέρυσι το χειμώνα όπου την πέτυχα μετά από πάρα πολύ καιρό και μου είχε κάνει εντύπωση η επιθετική συμπεριφορά της στο σαλόνι σε βαθμό που είπα ότι η γυναίκα δε στέκει καλά στα μυαλά της .
Πραγματικά απόρησα.. κρίμα γιατί κάποτε ήταν πολύ δυνατή στο κρεβάτι και ένα από τα στάνταρ της πρωινής ζώνης του Μύλου τότε στο Κεφαλληνίας.

Και επειδή κατά καιρούς αναφέρονται οι κοπέλες με τα περισσότερα χρόνια στο χώρο και τη συγκεκριμένη την ξεχνάμε, είναι σίγουρα η παλιότερη εργαζόμενη

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.015
Πόντοι
3.346
Ε η Χριστίνα η αλβανίδα είναι...το είχα γράψει και πέρυσι το χειμώνα όπου την πέτυχα μετά από πάρα πολύ καιρό και μου είχε κάνει εντύπωση η επιθετική συμπεριφορά της στο σαλόνι σε βαθμό που είπα ότι η γυναίκα δε στέκει καλά στα μυαλά της .
Πραγματικά απόρησα.. κρίμα γιατί κάποτε ήταν πολύ δυνατή στο κρεβάτι και ένα από τα στάνταρ της πρωινής ζώνης του Μύλου τότε στο Κεφαλληνίας.

Και επειδή κατά καιρούς αναφέρονται οι κοπέλες με τα περισσότερα χρόνια στο χώρο και τη συγκεκριμένη την ξεχνάμε, είναι σίγουρα η παλιότερη εργαζόμενη
Θυμασαι αν εκανε επαρχια;

gggg1234

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2023
Like
2
Πόντοι
0
συντροφοι για τη ναρυ εχουμε κανενα νεο;θα γυρισει;που πηγε;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Το Αλβανιδα σχετικό είναι... γιατί οι μισές σχεδόν εκεί πέρα είναι από Αλβανια και τις βαπτίζουν Τσέχες Κύπριες Ελληνίδες Ιταλίδες μέχρι και Ουγγαρεζες κάποιες που θυμάμαι την Σύλβια την μιλφ πολύ κλασική περίπτωση

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Θυμασαι αν εκανε επαρχια;
Μπα που να ξέρω
Το Αλβανιδα σχετικό είναι... γιατί οι μισές σχεδόν εκεί πέρα είναι από Αλβανια και τις βαπτίζουν Τσέχες Κύπριες Ελληνίδες Ιταλίδες μέχρι και Ουγγαρεζες κάποιες που θυμάμαι την Σύλβια την μιλφ πολύ κλασική περίπτωση
Η Χριστίνα είναι αλβανίδα αλλά τα πρώτα χρόνια δήλωνε Ρουμάνα και η Σύλβια είναι Ουγγαρέζα που δήλωνε κανονικά Ουγγαρέζα

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Μπα που να ξέρω

Η Χριστίνα είναι αλβανίδα αλλά τα πρώτα χρόνια δήλωνε Ρουμάνα και η Σύλβια είναι Ουγγαρέζα που δήλωνε κανονικά Ουγγαρέζα
Οι μισές που δηλώνουν Ρουμάνες Αλβανίδες είναι...Και αν νόμιζες ότι η Σύλβια η μιλφ ήταν Ουγγαρέζα ΟΚ.. Όσο από την Τσεχία είναι και οι υπόλοιπες που φυσικά ούτε μισή Τσέχα δεν έχει έρθει στα στούντιο τόσα χρόνια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Οι μισές που δηλώνουν Ρουμάνες Αλβανίδες είναι...Και αν νόμιζες ότι η Σύλβια η μιλφ ήταν Ουγγαρέζα ΟΚ.. Όσο από την Τσεχία είναι και οι υπόλοιπες που φυσικά ούτε μισή Τσέχα δεν έχει έρθει στα στούντιο τόσα χρόνια
Δεν είναι θέμα ότι το νόμιζα εγώ ούτε το έβγαλα από το μυαλό μου... την είχα φίλη στο fb για κάποιο διάστημα και μέχρι και σήμερα που και που μπαίνω και την κατασκοπευω...το όνομα της είναι χαρακτηριστικά Ουγγρικό,οι μισοί φίλοι της είναι Ούγγροι, στις πληροφορίες δείχνει την αδερφή της με την οποία είναι ίδιες είναι επίσης είναι Ουγγαρέζα και όλοι οι φίλοι της και τα likes που λαμβάνει είναι αποκλειστικά από Ούγγρους.

Ουγγαρέζα πουτανα μας δήλωσε η γυναίκα.. ούτε κινέζα, ούτε νοτιοαφρικανα ώστε να αρχίσουμε τις αμφισβητήσεις

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Δεν είναι θέμα ότι το νόμιζα εγώ ούτε το έβγαλα από το μυαλό μου... την είχα φίλη στο fb για κάποιο διάστημα και μέχρι και σήμερα που και που μπαίνω και την κατασκοπευω...το όνομα της είναι χαρακτηριστικά Ουγγρικό,οι μισοί φίλοι της είναι Ούγγροι, στις πληροφορίες δείχνει την αδερφή της με την οποία είναι ίδιες είναι επίσης είναι Ουγγαρέζα και όλοι οι φίλοι της και τα likes που λαμβάνει είναι αποκλειστικά από Ούγγρους.

Ουγγαρέζα πουτανα μας δήλωσε η γυναίκα.. ούτε κινέζα, ούτε νοτιοαφρικανα ώστε να αρχίσουμε τις αμφισβητήσεις
Ωραία... πάντως οποίος θυμάται στην αρχή που είχε έρθει η Αντριάνα που είναι τώρα στα paradise την συστηνανε σαν Άννα από Ουγγαρία .. Παπάς ήταν βέβαια γιατί είναι Αλβανακι... Πέρσυ καλοκαίρι έβγαινε με τις παντόφλες και το μπουρνουζι και μιλούσε σε ένα αυτοκίνητο με έναν ασβερκο Αλβανό στα Αλβανικά... Είναι ενα παράδειγμα αυτό.. Υπάρχουν ακόμα δεκάδες δεν θα κολλάμε μόνο σε μία περίπτωση

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.532
Πόντοι
456

εχει προφιλ;

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.532
Πόντοι
456
Η Μπιανκα στην φριξου τι λεει;κοκαλιαρα,2-3 φορες με το ιδιο κοκκινο βρακι την ειδα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Η Μπιανκα στην φριξου τι λεει;κοκαλιαρα,2-3 φορες με το ιδιο κοκκινο βρακι την ειδα
Μπορεί να τα πήρε προσφορά Ισίδωρε 3+1.
Μια χαρά γαμιοταν όταν την είχα πάρει ,άμα δεν χαλάσει χαρακτήρα θα πιάσει .

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.532
Πόντοι
456
Δεν ειναι μονο η Μπιανκα,απο το βαρδαρη ακομα το εβλεπα να φορανε συνεχεια το ιδιο βρακι.
Ρε μαλακες αφεντικααγοραστε δευτερο βρακι στα κοριτσια.
Οχι πλυνε βαλε!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Δεν ειναι μονο η Μπιανκα,απο το βαρδαρη ακομα το εβλεπα να φορανε συνεχεια το ιδιο βρακι.
Ρε μαλακες αφεντικααγοραστε δευτερο βρακι στα κοριτσια.
Οχι πλυνε βαλε!
Και όμως οι περισσότερες είναι πλύνε βάλε ,ακόμα και οι πολύ δυνατές γιατί ακολουθούν ένα ρόλο στο σαλόνι για να τραβήξουν τον πελάτη αλλά δεν έχουν φαντασία στο εσώρουχο ..οπότε είναι σαν να την βλέπεις σε φωτογραφία κάθε φορά στο σαλόνι.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.532
Πόντοι
456
Η Εβελινα φορουσε διαφορετικα και γκαβλιαρικα

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.681
Πόντοι
736
Βγαλανε και την Σονια τη Ρουμανα απο το διπλα σαιτ.

jimenez vyzarez

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
194
Πόντοι
1
Έχουμε κάνα καλό στην μεταμεσονύκτια ? Κοντεύω να κάνω γκόμενες μου την Ραΐσα και την Αλεξάνδρα ,ψάχτηκα να ξαναπάω σε Sylvia γιατί τουλάχιστον σε εμένα είναι πολύ καλή αλλά βλέπω το poison κλειστο ενώ στο άλλο σάιτ δείχνει κανονικό πρόγραμμα.

paokre

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2023
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπέρα αλάνια ξέρω σας έχω ζαλίσει :grin::grin::grin:!!!Μήπως έμαθε κάνεις κανένα νέο για Νατάσα στο Μινωταύρου 14 αληθεύουν η φήμες ότι τα παράτησε και έφυγε ???και συγνώμη άμα σας ζάλισα !!!:cheesy::cheesy::cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom