Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.121
Πόντοι
1.436
Καλησπέρα στην παρεα . περασμα με crystal . νομιζω ειναι απο τις τοπ εμπειριες γενικα με την κατασταση που επικρατει στα σπιτακια . η μαλακια ειναι οτι ξεκιναει απο 40 . αλλα τουλαχιστον ειναι worth it θα περασεις καλα . μου θυμιζει την μαυρουλα που ειχε πρωτοερθει στο σεξ εν δε σιτυ πριν 2 χρονια και μου ξεφευγει το ονομα της τωρα .
Παίχτη μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες; Από υπηρεσίες, εμφάνιση; Πρωινή βάρδια είναι αυτή;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21
αλανι μου συγνωμη που πεταγωμαι αλλα αυτεσ που χανουν στην εμφανηση στισ υπηρεσιεσ ειναι δυναμητησ.παραπανω απο βεβεο αυτο.τι να την κανεισ την ωραια μουρη και το στητο βυζη και τ στρογγυλο πεταχτο κωλο που δεν τον δυνει κιολασ ενωειται αν στο γαμησι ειναι φολα.εγω παντοσ τα μπαζα οπωσ τα λεσ προτυμαω.οποτε πυγα με σαβουρα οπωσ τισ αποκαλειτε ξανα πυγα και ξανα πυγα και ξανα μανα και δεν το μετανιωσα καθολου.ουτε 1 ευρο δεν εκλαψα.αντυθετωσ οποτε πυγα με μουναρα με βυζαρεσ και κωλαρεσ ειπα δεν τον επαιζα καλυτερα.ολο οχι και μη ηταν.ενω οι σαβουρεσ οπωσ τισ λετε οχι απλωσ δεν λενε οχι σε τιποτα αλλα σου τα ζυτανε αυτα που ολλοι γουσταρουμε σε προλαβαινουνε.
Εν μέρη συμφωνώ ναι, μου τυχε φαντάρος στην Κοζάνη σε μια έξοδο το καλύτερο γαμησι μέχρι τώρα να με το κάνει μια μεγάλη σαβουρα που δεν το ξεχνάω ακόμα.Απλα συνέχεια τις ίδιες τις βαριεσε.

Πέτροςαλανι

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
8.057
Πόντοι
1.056
Εν μέρη συμφωνώ ναι, μου τυχε φαντάρος στην Κοζάνη σε μια έξοδο το καλύτερο γαμησι μέχρι τώρα να με το κάνει μια μεγάλη σαβουρα που δεν το ξεχνάω ακόμα.Απλα συνέχεια τις ίδιες τις βαριεσε.
και γω φανταροσ το διαπυστοσα πρωτη φορα σε μπουρδελο αλλα οχι δεν τισ βαριεσαι.εγω τουλαχιστον οχι.εγω βεβεα προτυμω αυτεσ που δουλευουν μονεσ τουσ με το τηλεφωνο,και ασ πυγαινω 100 φορεσ στην ιδια.δεν την βαριεμαι καθολου εαν αξιζει τον κοπο.σε μια που ηταν εδω που ειμαι,οχι απο δω μεσα εξω την ειχα γνωρισει πυγαινα 5 χρονια σερη και τωρα οταν ερχεται καμια φορα ερχεται καπου καπου,πυγαινω ενωειται.ειναι ανω των 50 και εχει κανει και ποσεσ πλαστηκεσ αλλαα,πιπα δεν μου εχει κανει καμια καλυτερη και τα ξαδερφακια απο κατω τα τρωει οχι τα μουλιαζει και δινει και οπησθεν ανετα και σου το ζηταει κιολασ οχι να τησ το ζητησεισ.βεβεα οκ μπαινεισ πιο ευκολα κι απο μπροστα.καλα μπροστα δεν το συζηταμε δεν μπαινεισ κολυμπασ αλλα δεν με χαλαει καθολου.αντυθετωσ γουσταρω φουλ,γιατι αυτο ειναι αποδειξη οτι δεν θα σου πει οχι σε τιποτα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Πηγα σημερα το μεσημερι και ψηφισα.!!! Ελενα ρουμανα ...δαγκωτο.!!! :rockon: Ειχα να την δω απο το 2016, και η συνευρεση εξελεχτηκε σε ακρως για ακρως, γαμισι με γκομενα απο το παρελθον.... Εμφανησιακα εχει παρει καποια κιλακια, που αν δεν τα ειχε θα ηταν μουναρα.!! Στο προσωπο μου φανηκε οτι ο χρονος την ομορφυνε, πραγματικα δεν την χορταινα, τα βυζια της πρεπει να τα εχει πειραξει, δεν τα θυμαμαι τοσο τεραστια, απιστευτες βυζαρες... τελειες σε αφη... παιζουν κοντρα τα βυζια της Φριντα και τα αφηνουν πορτες πισω.!!:tits2:
Στο δωματιο δεν αγγιξε τις προσδοκιες μου, περιμενα περισοτερα, αλλα δεν με πειραξε καθολου..την ειδα πολυ κουμπωμενη και οχι τοσο δωτικη οσο παλαιοτερα... αλλα η ολη συνευρεση με πηγε χρονια πισω.... Προσωπαρα οπως ειπα, βαμενα χιλια με κραγιον που δεν ξεβαφει, αλλα αφηνει γευση.!! δεχτηκε κανα 2 φιλακια ετσι πεταχτα...

Πριν περασα απο Φριξου 14 inside, να δω την Κρυσταλ που γραφτηκε ποιο πανω, αν και την ειχε στο προγραμα, στην θεση της μια ανοστη Ινα, οχι η γνωστη απο βιλες, μαλι προς το ξανθο, μικροκαμωμενη σιλουετα, αδιαφορη. Στο διπλα sex & the city, μια αλλη ανοστη και αδιαφορη Παολα, μαυρομαλα σε μαυρα εσωρουχα, φανηκε να εχει καλο φαρδυ κωλο, αλλα το ολο συνολο αδιαφορο. Πετρου Ερημιτη ανοιξε το πρωτο καινουριο το γωνιακο, λογικα θα ειναι το 5Α.?? 7.?? Δεν προσεξα, μεσα μυριζε καινουριο και η κοπελα μια Λαουρα μαυρομαλα, με ωραια λεκανη και μπουτακια, προσωπο μετριο, την παινεψε η τσατσα, αλλα ως συνηθως οταν η τσατσα σου λεει περασε θα περασεις σουπερ, το παιχνιδι ειναι στημενο.......εχουμε κανα ινφο για το μικρο.??? :think:

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.121
Πόντοι
1.436
Ο κακός χαμός σήμερα το βράδυ στην περιοχή, πολλά αμάξια, πολύς κόσμος και πολλές παρέες 6-7 ατόμων από παιδάκια να τριγυρνάνε παντού. Πέρασα από το Red Light να δω την καινούργια την Άννα από το άλλο σάιτ. Βγήκε στο σαλόνι πολύ μαγκωμένη σε φάση που κοίταζε το πάτωμα αντί για εμένα, μύριζε φόλα η δουλειά, με ειρωνεύτηκε κιόλας η τσατσα επειδή δεν πέρασα. Στου Πέτρου Ερημίτη από την μεριά που δουλεύει η Μιρέλλα στο τέρμα αριστερά είχε ένα πολύ δυνατό μουνί. Μελαχρινό με γαλαζοπράσινα μάτια και βυζάρες. Βγήκε στο σαλόνι με ένα διχτυωτό που φαινόντουσαν τα πάντα. Όνομα δεν θυμάμαι να είπε η τσατσά. Εκείνη την ώρα μπούκαρε μια παρέα 5-6 ατόμων από παιδάκια και έφυγα. Αν έχει κάποιος εικόνα στο δωμάτιο για την συγκεκριμένη ας πει.

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
Πηγα σημερα το μεσημερι και ψηφισα.!!! Ελενα ρουμανα ...δαγκωτο.!!! :rockon: Ειχα να την δω απο το 2016, και η συνευρεση εξελεχτηκε σε ακρως για ακρως, γαμισι με γκομενα απο το παρελθον.... Εμφανησιακα εχει παρει καποια κιλακια, που αν δεν τα ειχε θα ηταν μουναρα.!! Στο προσωπο μου φανηκε οτι ο χρονος την ομορφυνε, πραγματικα δεν την χορταινα, τα βυζια της πρεπει να τα εχει πειραξει, δεν τα θυμαμαι τοσο τεραστια, απιστευτες βυζαρες... τελειες σε αφη... παιζουν κοντρα τα βυζια της Φριντα και τα αφηνουν πορτες πισω.!!:tits2:
Στο δωματιο δεν αγγιξε τις προσδοκιες μου, περιμενα περισοτερα, αλλα δεν με πειραξε καθολου..την ειδα πολυ κουμπωμενη και οχι τοσο δωτικη οσο παλαιοτερα... αλλα η ολη συνευρεση με πηγε χρονια πισω.... Προσωπαρα οπως ειπα, βαμενα χιλια με κραγιον που δεν ξεβαφει, αλλα αφηνει γευση.!! δεχτηκε κανα 2 φιλακια ετσι πεταχτα...

Πριν περασα απο Φριξου 14 inside, να δω την Κρυσταλ που γραφτηκε ποιο πανω, αν και την ειχε στο προγραμα, στην θεση της μια ανοστη Ινα, οχι η γνωστη απο βιλες, μαλι προς το ξανθο, μικροκαμωμενη σιλουετα, αδιαφορη. Στο διπλα sex & the city, μια αλλη ανοστη και αδιαφορη Παολα, μαυρομαλα σε μαυρα εσωρουχα, φανηκε να εχει καλο φαρδυ κωλο, αλλα το ολο συνολο αδιαφορο. Πετρου Ερημιτη ανοιξε το πρωτο καινουριο το γωνιακο, λογικα θα ειναι το 5Α.?? 7.?? Δεν προσεξα, μεσα μυριζε καινουριο και η κοπελα μια Λαουρα μαυρομαλα, με ωραια λεκανη και μπουτακια, προσωπο μετριο, την παινεψε η τσατσα, αλλα ως συνηθως οταν η τσατσα σου λεει περασε θα περασεις σουπερ, το παιχνιδι ειναι στημενο.......εχουμε κανα ινφο για το μικρο.??? :think:
Έλενα Ρουμάνα; Ποια λες φίλος ;

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.314
Πόντοι
1.056
πριν καμιά εβδομάδα πάω ενα απόγευμα να τον βρέξω στα γρήγορα.....
παω paradise οπου παω να μπω στο πρώτο αριστερά και μου λεει μια χοντρή τσατσα στην είσοδο "αλλάζει βάρδια η κοπέλα"

λεω ΟΚ και παω να μπω στο δευτερο, μπαίνω μέσα και εξελίσσετε το εξής σκηνικό Ε= εγω , Τ= ξινή τσατσα

Τ. Γιατι μπήκες αγόρι μου δεν άκουσες που σου είπε οτι αλλάζει η βάρδια?

Ε. Για το διπλά μου είπε, οχι για αυτό εδώ

Τ. Το ίδιο ειναι, μαζί είμαστε

Ε. Ολα τα σπίτια τώρα αλλάζουν?

Τ. Οχι, εμείς εδω που ειμαστε μαζι.

Ε. Και που να ξέρω εγώ οτι είστε franchise και αλλάζετε βάρδιες συγχρονισμένα!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.014
Πόντοι
3.346
Καλημερα συναδελφοι! Εγινα κι εγω ενας απο εσας :grin: πηδηξα την ναταλι!
Θα γραψω κριτικη εννοειται..απλα να πω και δυο πραγματακια εδω.
Σαν εμφανιση για την ηλικια της ειναι καλη.. τη ειδα καλα στην υποδοχη και περασα..
Μεσα ομως οταν ερχεσε σε επαφη την πιανεις δηλαδη.. χανει παρα πολυ το σωμα της και ειδικα ο κωλος,αισθηση λες και πιανεις κατι σαν σκληρο πως να το πω..σαν να χαιδευεις τον τειχο :grin: τεσπα, τα υπολοιπα στην κριτικη.

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.773
Πόντοι
25.036
και τι ειναι;οχι πως με νοιαζει αλλα μου την σπαει να λενε εματα για την χωρα τους
Πάω μια μέρα στο Red Light Φρίξου με Ουρανού, εκεί είναι η πιο αντιπαθητική τσατσά που έχω γνωρίσει και μου λέει έχω την Ρωξανα από Ρωσία. Καμία βδομάδα μετά μπαίνω στο Red Diamond έρχεται η Μαίρη, άλλη αντιπαθητική: -Έχω την Ρωξανα από Ουκρανία.
-Καλά ρε της λέω λες για να γαμήσουμε να μας νοιάζει από πού είναι; Γιατί μας κοροϊδεύετε έτσι, δεν το καταλαβαίνεις ότι είναι προσβλητικό να μας υποτιμάτε τη νοημοσύνη; Και εξωγήινη να είναι δεν μας νοιάζει.
-Τι να σου πω αγόρι μου (44 χρονών εγώ) από Ουκρανία είναι το κορίτσι...
Μπήκα γάμησα και βρωμούσε σκορδίλα, έτοιμος ήμουν να παραγγείλω τσίπουρο και μπακαλιάρος για να δέσει. Άρα μάλλον από Ρωσία ήταν...

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21
Μάγκες δεν θεωρείτε αντιεπαγγελματικο όταν λες μια για 2 εκτονώσεις και σου λέει δεν μπορώ να περιμένω;

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
Καμία χοντρή τώρα το βράδυ που θα βρούμε μάγκες;

Thorikto199

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα κάποιος να δώσει ιδέα για σήμερα βράδυ κάτι καλό χωρίς βιασύνες που μπορώ να πάω και έχει και καλό μπάτζετ μέχρι 80€ να αξίζει τα λεφτά όμως

tzamelin

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
76
Πόντοι
0

Δεν ειναι η Ελενα η ρουμανα παιδια αλλα η αδερφη της. Πηγα την ειδα και γω ειναι σχεδον ιδιες με ελαχιστες διαφορες. Μιλησα μαζι της ηταν και ενας του μαγαζιου μεσα στο κουζινακι και τα ειπαμε. Η ελενα δε δουλευει. Τη συγκεκριμενη δε τη δοκιμασα παντως

tzamelin

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
76
Πόντοι
0
Δεν ειναι η Ελενα η ρουμανα παιδια αλλα η αδερφη της. Πηγα την ειδα και γω ειναι σχεδον ιδιες με ελαχιστες διαφορες. Μιλησα μαζι της ηταν και ενας του μαγαζιου μεσα στο κουζινακι και τα ειπαμε. Η ελενα δε δουλευει. Τη συγκεκριμενη δε τη δοκιμασα παντως
Η ελενα ειχε τατουαζ στην κοιλια χαμηλα…πες μας συναδελφε εαν το ειχε αυτη. Αν ναι εφαγα δουλεμα αλλα δε πιστευω γιατι την ξερω καλα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Η ελενα ειχε τατουαζ στην κοιλια χαμηλα…πες μας συναδελφε εαν το ειχε αυτη. Αν ναι εφαγα δουλεμα αλλα δε πιστευω γιατι την ξερω καλα
Η Λορυ πρέπει να είναι τότε, που δούλευε πέρυσι και στο νικ.ουρανου 28 και ήταν ξανθιά...
Αν το γύρισε σε μελαχρινό φέτος πράγματι δύσκολα τις ξεχωρίζει κάποιος

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
753
Πόντοι
4.535
Έχω να πω ότι χθες η Νάταλι δεν δούλευε, ή δεν δούλευε από τις 11:00 που ήμουν εγώ στην περιοχή...

Ουδέν κακό αμιγώς καλού, αφού γνώρισα τη Φρίντα... Ρε παλιόπαιδα. Τι κρατάτε κρυφό στην πρωινή βάρδια;;;; :grin::grin::2funny:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: laskos

Alex_1986

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
134
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, μόλις έκανα λογαριασμό , αν και αρκετά χρόνια συναγωνιστής..
Πέρασα με την Ρίτα πριν μερικές μέρες... Η συμμετοχή της είναι απίστευτη.. Σε κάνει να νιώθεις τέλεια..
Πέρασα σήμερα από Ναταλία, πρώτη φορά με έκανε κάποια σκουιρτινγκ... δεν άντεξα και έφυγα.. πίστευα ότι θα ήταν κάτι ωραίο..αλλά για τα γούστα μου δεν είναι... κατά τα άλλα η συμμετοχή της ήταν πολύ καλή..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom