Δεν θυμαμαι πρεπει να ημουν την 2η φορα πριν μπω στην Καταλινα, και μου εξηγει η τσατσα το προγραμμα, 2 εκτωνωσεις στα 120€, ...τις λεω και γιατι να μην μπω 2 φορες με 40αρι, συνολο 80€..???.....βραχυκηκλωσε.!! ....απο εκει μαλλον με θυμοταν και οταν εφυγε η Καταλινα και την ρωτησα που ειναι, με αγριοκοιταξε....
Καταθεση πριν λιγο, η Νατασσα κλειστη, freehouse μονο το ενα της Λιλιανας αναμενο, δεν μπηκα, κατι μεσα μου ελεγε φυγε δεν σου βγενει σημερα... πηγα παρανταιζ να δω τα 2 καινουρια, Ρουμπι και Αλεξανδρα, λατινες και οι 2, βγενει η Ρουμπι, καλο μπαστυ γκομενακι με αφρατο κωλαρακι, συμπαθιτικο προσωπο, βυζαρες.!! Βγενει η Αλεξανδρα, Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ.!!!!!! σκουροχρωμη τερμα, αλλα εχει αδειασει οτι σιλικονη υπαρχει στον κοσμο πανω της, χειλια, βυζια κωλο, μπουτια, ενα πραμα δεν ποιανει μουχλα πουθενα.!!! Τρομαξα.... σωμα ανομοιομορφο, σαν κομιξ ενα πραγμα ηταν.... πληρωσα την Ρουμπι, και εφαγα τα μουτρα μου, καλο μωρο, αλλα μη και μη, και οχι και οχι, με τα χιλια ζορια μου την σηκωσε και με αλλα τοσα την εχυσα...απειρο κοριτσακι φενεται, απο τις κινησεις της, στα βυζια εβαλε σκουλαρικια και δεν αφηνει πολλα πολλα, κακως, μου περασε απο το μυαλο μολις μου το ειπε να την στειλω, μιας και δεν ειχα ακουμπησει το εμπορευμα, αλλα δεν περιμενα να ειναι τοσο φολα.....
edit, Η Φριντα, για οποιον την ψαχνει ειναι αρωστη, δεν δουλευει, απο οτι μου ειπε η τσατσα....