soul assassin
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Μινώταυρου 3 μεχρι χτες κλειστα, ξερει κανενας αν θα ξανανοιξει;
Ναι, παντα πρωι!Μετά από δύο μήνες... επέστρεψα.... ερώτηση η Νάταλι δουλεύει ακόμα;; αυτή στο Godiva όπου έβγαζε σαν τρελή υγρά;;;
Ξέρει κάποιος;;
Δεν θυναμαι μια γεματουλαποια λες; μια λαουρα;
Είναι φυσιολογικό να μην έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος,τα έχουμε πει τόσες φορές .οι λατινες έρχονται με 3μηνη τουριστική βίζα και ότι αρπάξουν .να μην το ξανά αναλύσουμε .Παιδιά ξέρουμε σε ποιον οίκο έγινε ντου τι γίνετε το 60% δεν έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος αυτό το βλέπουνε εμείς και μέσα στην καυλα λέμε στα αρχιδια μας αλλά μάγκες δεν είναι έτσι κάποια στιγμή θα την πατήσουμε αργά η γρήγορα
Γιατί παλιοι κάποιο με λατίνα ήταν? Δεν το λέει πουθενα νομίζω οπότε μπορεί και να μην ήταν και να ταν κάποιο ακόμα και με ρωσίδες η άσπρες όπως λες.Είναι φυσιολογικό να μην έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος,τα έχουμε πει τόσες φορές .οι λατινες έρχονται με 3μηνη τουριστική βίζα και ότι αρπάξουν .να μην το ξανά αναλύσουμε .
Να γαμάτε Ρωσίδες ή Ρουμάνες .
Γενικά υπάρχει μια χαλαρωτητα σε ελέγχους σε όλους τους τομείς του σεξ ..αλλά και μια αφέλεια από πλευράς πελατών.
Δεν είμαι σίγουρος να σου πω την αλήθεια ,αν και αυτή την εντύπωση έχω.Γιατί παλιοι κάποιο με λατίνα ήταν? Δεν το λέει πουθενα νομίζω οπότε μπορεί και να μην ήταν και να ταν κάποιο ακόμα και με ρωσίδες η άσπρες όπως λες.
Καταλαβαίνω ότι σίγουρα πιο δυσκολα θα πετυχεις παρανομα με αυτές που λες το ανά φέρω επειδή δε το είδα στο άρθρο
Bella Ιταλίδα από τρίδυμα paradise υπάρχει κάποιος που έχει περάσει να μας πει αν λέει τπτ μέσα;;;
Εμφάνιση;; και αν μπορείς να μου πεις με τι πρόγραμμα μπήκες.Μια φορά πέρασα, καλουτσικη συμμετοχή 6-7/10.