Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
δυστηχος δεύτερο πέρασμα από φρίξου 13 βραδινή βαρδια μέσα στο χώρο χαμος η κοπέλα μέσα στο δωμάτιο και περιμένανε μπούγιο ισα με 10 άτομα θυμηζε βαρδάρη ολοι φάση ακόμα και εξω είχε κοσμο και περίμενε μέχρι που φωνάζει η κοπέλα από το δωμάτιο την τσατσα και ερχετε η απολητη ησυχία να ακούσουμε τι θα πει ο μύστης από μέσα (θέλω μισή ωρα ακόμα και η τσα του απαντάει αλλά 100 τα περνει και λέει έχεις αλλά 25 λεπτά κλείνει την πορτα και βγήκαν ολοι εξω!
αμα περνουν τα 100ρικα για 25 λεπτα με 30 και 40 ευρω που ηθελα να περασω εγώ ποσό θα καθόταν ! γενικος όλα τα μαγαζιά ήταν γεματα και ολοι γαμουσαν! έφυγα αχυστος γτ ήθελα να δοκιμασο την κοπέλα απο φρίξου 13! αυτά λοιπόν καλα γαμισια!!!:rockon:
Κάτσε αυτός δηλαδή πήρε αρχικά το πρόγραμμά του πες οτι πήρε μισή ώρα η όση πήρε ... και μετά με τόσο κόσμο να περιμένει λέει θέλω και άλλη μισή ώρα ; Κανονικά 200 έπρεπε να του πει μπας και φύγει να περάσουν και οι υπόλοιποι. Η ας του έλεγε οτι δεν γίνεται επέκταση χρόνου και οτι έπρεπε να το πει απο την αρχή οτι θέλει παράδειγμα 1 ώρα η πόση έκατσε τελικά. Εκτός πια αν το είχε πει απο την αρχή οτι μπορεί να χρειαστεί έξτρα χρόνο , ποιός ξέρει.

Όσο για το λαικό προσκύνημα λογικό μου φαίνεται με όλα αυτά που ειπώθηκαν εδω τις τελευταίες μέρες.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Αμα σκανε 100αρικα και βαλε στην Μπιανκα.... ΡΕ ΦΕΡΤΕ και αλλες αβυζες και ακωλες κορασιδες, λεφτα υπαρχουν.!!!!!!!!!!! :2funny:

Επι του θεματος, γνωριζει κανας παιχτης αν η Βλαντα ειναι στο ποστο της.??

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
Τελικα οι υπολοιποι θα μας πειτε αν σας αρεσε η Μπιανκα; Κωλο πηρατε η θα σπασει που λεει και ο Karaman 7?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.648
Πόντοι
25.165
Τελικα οι υπολοιποι θα μας πειτε αν σας αρεσε η Μπιανκα; Κωλο πηρατε η θα σπασει που λεει και ο Karaman 7?
Δηλαδη εσυ μετα που διαβασες την κριτικη του καραμαν το σκεφτεσαι να πας?

Ε, αυτοι ειστε.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
δυστηχος δεύτερο πέρασμα από φρίξου 13 βραδινή βαρδια μέσα στο χώρο χαμος η κοπέλα μέσα στο δωμάτιο και περιμένανε μπούγιο ισα με 10 άτομα θυμηζε βαρδάρη ολοι φάση ακόμα και εξω είχε κοσμο και περίμενε μέχρι που φωνάζει η κοπέλα από το δωμάτιο την τσατσα και ερχετε η απολητη ησυχία να ακούσουμε τι θα πει ο μύστης από μέσα (θέλω μισή ωρα ακόμα και η τσα του απαντάει αλλά 100 τα περνει και λέει έχεις αλλά 25 λεπτά κλείνει την πορτα και βγήκαν ολοι εξω!
αμα περνουν τα 100ρικα για 25 λεπτα με 30 και 40 ευρω που ηθελα να περασω εγώ ποσό θα καθόταν ! γενικος όλα τα μαγαζιά ήταν γεματα και ολοι γαμουσαν! έφυγα αχυστος γτ ήθελα να δοκιμασο την κοπέλα απο φρίξου 13! αυτά λοιπόν καλα γαμισια!!!:rockon:

Οι προγραμματάκιδες γαμιούνται, έτσι;

Ένα γρήγορο θες να ρίξεις το βράδυ πριν πας να κοιμηθείς και οι μισές σχεδόν είναι μέσα με πρόγραμμα.

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Κάτσε αυτός δηλαδή πήρε αρχικά το πρόγραμμά του πες οτι πήρε μισή ώρα η όση πήρε ... και μετά με τόσο κόσμο να περιμένει λέει θέλω και άλλη μισή ώρα ; Κανονικά 200 έπρεπε να του πει μπας και φύγει να περάσουν και οι υπόλοιποι. Η ας του έλεγε οτι δεν γίνεται επέκταση χρόνου και οτι έπρεπε να το πει απο την αρχή οτι θέλει παράδειγμα 1 ώρα η πόση έκατσε τελικά. Εκτός πια αν το είχε πει απο την αρχή οτι μπορεί να χρειαστεί έξτρα χρόνο , ποιός ξέρει.

Όσο για το λαικό προσκύνημα λογικό μου φαίνεται με όλα αυτά που ειπώθηκαν εδω τις τελευταίες μέρες.
Ήταν μέσα δεν γνωρίζω τι Προγραμα είχε απλά έκανε επέκταση με 100 ρικο τα έδωσε άμεσος για 25 όπως είπε η τσατσα

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Αμα σκανε 100αρικα και βαλε στην Μπιανκα.... ΡΕ ΦΕΡΤΕ και αλλες αβυζες και ακωλες κορασιδες, λεφτα υπαρχουν.!!!!!!!!!!! :2funny:

Επι του θεματος, γνωριζει κανας παιχτης αν η Βλαντα ειναι στο ποστο της.??
Carmen μια γυφτησα αριστερά και το πρώτο στο βεγκας δεν ανοιξε

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Εγώ να δοκιμάσω πήγα έως τώρα 2 με 3 φορές και δεν μπόρεσα!την είδα μια φορά η κοπέλα όντος έχει μόνο ρόγα κολο πλάκα! Τώρα άμα στήθη στα 4 δεν ξέρω τι θέα θα έχει!

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817

Ε, αυτοι ειστε.
καρντασι εγω περασα μια φορα και την ειδα και δεν ειναι για τα γουστα μου το τοσο λεπτο. Επισης η πειρα μου για το κωλαρακι της μου λεει μαλλον μουφα γιατι σε τετοια νεαρη ηλικια δεν ξερουν να το δινουν.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Carmen μια γυφτησα αριστερά και το πρώτο στο βεγκας δεν ανοιξε
Θενκς μαν, θα περασω να δω, αλλιως εχω και 2η επιλογη αν δουλευει η Ελενα πρασινοματα στο Π.Ερημιτη.

Οσο για την Μπιανκα, χωρις να παρεξιγισω κανεναν, γουστα του καθενος, και απο την στιγμη που δουλευει το μικρο σε σπιτι, ειναι νομιμο οτι γινεται, δηλαδη αυτο το αβυζο πλακα στηθος/θωρακα με την ρωγα μετα βιας να εχει καποιο μεγεθος, μου εκανε λιγο για....παιδοφιλικες καταστασεις. Αλλη μια φορα ενιωσα ετσι με ενα αλλο μικροκαμωμενο που εμοιασε με ανηλικο, στο λας βεγκας νωμιζω πρεπει να δουλευε, ειχε ασιατικα χαρακτηριστικα....

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796

Ε, αυτοι ειστε.
Κάναμε και άλλοι κριτικές ,απραγε φίλε μας .δεν έκανε μόνο ο καραμαν ,από την αρχή μιλήσαμε για αβυζο ,ακωλο ,σκιννυ και πετιτ κοριτσάκι χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.
Για ανήλικο δεν μοιάζει καθόλου ,πιο πολύ για ατροφικο θα το έλεγες .
Τονίσαμε ότι είναι για πολύ σκιννυ γούστα ,τώρα οι ουρές γίνονται κλασικά γιατί το μεγάλο ποσοστο είναι πρόβατα τα οποία ζουν να αντιγράψουν την δική μας καύλα και όχι να βρουν την δική τους .
Επίσης αμα κάνεις μια βόλτα τον τελευταίο καιρό θα τρομάξεις ,οι μισές δεν βλέπονται και οι άλλες μισές είναι σε προγράμματα οπότε δεν έχεις πολλές επιλογές .

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.099
Πόντοι
361
Πήγα στην Άννα την πρώτη μέρα που ήρθε λόγο των φωτογραφιών, περιττό να πω πόσο κόσμο είχε μιλάμε για 15 άτομα είδα να μπαινοβγαίνουν, μάλιστα έγινε και κάτι αστείο την ώρα που πήγα να μπω βγήκε ένας κύριος εμφανώς νευριασμένος και μου λέει . Τόση είναι 1.5 μέτρο στο site την δείχνουν 2 μέτρα γυναικάρα, στο δια ταύτα η κοπέλα είναι όμορφη σε καμία περίπτωση όπως στις φωτό έχει ελαφριά χαλάρωση και ναι είναι κάτω από 1.60 τελικά δεν ψήθηκα να μπω και έφυγα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Βγήκα μεσημέρι για Βλαντα, η οποία είναι στο ποστο της, αλλά δεν μπενεις ούτε με μέσο τον μητροπολίτη... Δουλεύει μόνη χωρίς τσατσά και φυσικά δεν μπενεις, πρέπει να περιμένεις έξω στους 33 βαθμούς να τελειώσει ο προηγούμενος, πήγα 2 φορές δεν μπόρεσα να μπω, από έξω περιμένανε και κάνα 2 συναθλητές.!!!!
Μπήκα στο 1ο στο δεξιά, είχε μια Μαρία νταρντανα ξανθιά. Π. Ερημίτη στα διπλά μόνο το μεσαίο ανοιχτό, μια Ιωάννα στο δωμάτιο.
Φριξου 9. Το ξανθό μωρό που έχει φώτο στο άλλο σαιτ, Καρολίνα, καλό σώμα και φάτσα, όχι τόσο νέα, για μιλφακι το έκοψα.
Ν. Ουρανού 8. Η Άννα που γράφει ο συναθλητης παραπάνω, εγώ την είδα πολύ μέτρια σε σχέση με τις φώτο στο άλλο σαιτ που είναι φώτος για δεξίωση, μέτριο σώμα όχι λαμπάδα, πρόσωπο κοινό, βυζια δεν φαινόταν να έχει.... Παγίδα.!!!
Έφυγα να πιω κάνα φραπέ, ή θα γυρίσω για την Καρολίνα ή θα περιμένω μήπως ανοίξει η Νατάσα.??? Αννια.???? Σκουπιζανε από έξω....

Nikthegreek23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
24
Like
1.006
Πόντοι
376
Μπορεί να είναι έτσι φιλε και να μου φάνηκε εμένα ψεύτικος οκ. Στον αγώνα πώς είναι ? Αξίζει η μαυρούλα?
Στα του αγώνα είναι πολυ καλη αμα είσαι χαμογελαστος μαζί της ειδικα με τα τη δευτερη φορα πολυ ευχαριστημενος έμεινα πολυ καλα στα του αγώνα είχε η Αλεξάνδρα στο bad girls αλλά δεν ει πολυ του στυλ μου κ ας κάνει τέλεια δουλειά

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Κάναμε και άλλοι κριτικές ,απραγε φίλε μας .δεν έκανε μόνο ο καραμαν ,από την αρχή μιλήσαμε για αβυζο ,ακωλο ,σκιννυ και πετιτ κοριτσάκι χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.
Για ανήλικο δεν μοιάζει καθόλου ,πιο πολύ για ατροφικο θα το έλεγες .
Τονίσαμε ότι είναι για πολύ σκιννυ γούστα ,τώρα οι ουρές γίνονται κλασικά γιατί το μεγάλο ποσοστο είναι πρόβατα τα οποία ζουν να αντιγράψουν την δική μας καύλα και όχι να βρουν την δική τους .
Επίσης αμα κάνεις μια βόλτα τον τελευταίο καιρό θα τρομάξεις ,οι μισές δεν βλέπονται και οι άλλες μισές είναι σε προγράμματα οπότε δεν έχεις πολλές επιλογές .
Αν το λες για εμένα εγώ πάντα πετιτ έψαχνα δεν κάνω κανενός την καυλα εγώ την δίκη μου !!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Αν το λες για εμένα εγώ πάντα πετιτ έψαχνα δεν κάνω κανενός την καυλα εγώ την δίκη μου !!
Όχι ρε φίλε ,τι δουλειά έχεις εσύ με αυτό που έγραψα.
Μιλάω για την πολυκοσμία στο σαλόνι και από έξω .
Διαβάζουν εδώ για μια κοπέλα και μαζεύονται εκεί σαν να μην υπάρχει αύριο.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Όχι ρε φίλε ,τι δουλειά έχεις εσύ με αυτό που έγραψα.
Μιλάω για την πολυκοσμία στο σαλόνι και από έξω .
Διαβάζουν εδώ για μια κοπέλα και μαζεύονται εκεί σαν να μην υπάρχει αύριο.
ναι αλλα οι ιδιοι δεν γραφουν ποτε πληροφοριες εδω..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Εγγρ.
24 Νοε 2021