Κάτσε αυτός δηλαδή πήρε αρχικά το πρόγραμμά του πες οτι πήρε μισή ώρα η όση πήρε ... και μετά με τόσο κόσμο να περιμένει λέει θέλω και άλλη μισή ώρα ; Κανονικά 200 έπρεπε να του πει μπας και φύγει να περάσουν και οι υπόλοιποι. Η ας του έλεγε οτι δεν γίνεται επέκταση χρόνου και οτι έπρεπε να το πει απο την αρχή οτι θέλει παράδειγμα 1 ώρα η πόση έκατσε τελικά. Εκτός πια αν το είχε πει απο την αρχή οτι μπορεί να χρειαστεί έξτρα χρόνο , ποιός ξέρει.δυστηχος δεύτερο πέρασμα από φρίξου 13 βραδινή βαρδια μέσα στο χώρο χαμος η κοπέλα μέσα στο δωμάτιο και περιμένανε μπούγιο ισα με 10 άτομα θυμηζε βαρδάρη ολοι φάση ακόμα και εξω είχε κοσμο και περίμενε μέχρι που φωνάζει η κοπέλα από το δωμάτιο την τσατσα και ερχετε η απολητη ησυχία να ακούσουμε τι θα πει ο μύστης από μέσα (θέλω μισή ωρα ακόμα και η τσα του απαντάει αλλά 100 τα περνει και λέει έχεις αλλά 25 λεπτά κλείνει την πορτα και βγήκαν ολοι εξω!
αμα περνουν τα 100ρικα για 25 λεπτα με 30 και 40 ευρω που ηθελα να περασω εγώ ποσό θα καθόταν ! γενικος όλα τα μαγαζιά ήταν γεματα και ολοι γαμουσαν! έφυγα αχυστος γτ ήθελα να δοκιμασο την κοπέλα απο φρίξου 13! αυτά λοιπόν καλα γαμισια!!!
Όσο για το λαικό προσκύνημα λογικό μου φαίνεται με όλα αυτά που ειπώθηκαν εδω τις τελευταίες μέρες.