GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 760
- Πόντοι
- 81
Προσοχή σ αυτό που δουλεύει η Εβελίνα δίπλα...
Τι χάνει υγρά ρε κόψιμο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι χάνει υγρά ρε κόψιμο?
Εμένα ρωτάς ρε φιλε, ρώτα αυτων που αναφέρθηκε σε κάποια Εμμανουέλα. Τι κανεις παράθεση σε μεναΓίνε λίγο ποιο συγκεκριμένος ! Ποια Εμμανουέλα ;;
Ναι από γαστρεντεριτιδα. Δλδη έχει γραφτεί δεκάδες φορές ότι κάνει squirting.Προσοχή σ αυτό που δουλεύει η Εβελίνα δίπλα...
Τι χάνει υγρά ρε κόψιμο?
Αυτή εποχής Βαρδαρίου δεν ήταν?κάτι μου θυμίσε.Ναι από γαστρεντεριτιδα. Δλδη έχει γραφτεί δεκάδες φορές ότι κάνει squirting.
Σταματά ρε ...μην απαντάς ακόμα θα είχε φάση η συζήτηση τους .Ναι από γαστρεντεριτιδα. Δλδη έχει γραφτεί δεκάδες φορές ότι κάνει squirting.
μπερδευει νερα λαδια θελει φλαντζαΣταματά ρε ...μην απαντάς ακόμα θα είχε φάση η συζήτηση τους .
ακου εκεί χάνει υγρά ! Τι άλλο θα ακούσουμε
Πολυ σοκολατα ετοιμάζω κριτικήΗ Καταλίνα στο inside είναι μαύρη ή απλά έχει σοκολατί χρωμα;
Σε ποιο μαγαζί τη ειχανΤο είδα ναι
Στις βιλλες ήταν ανέκαθεν golden lips red light etcΠολυ σοκολατα ετοιμάζω κριτική
Σε ποιο μαγαζί τη ειχαν
Αμα λες τη Σύλβια περίεργο γιατί όλοι κάνουνε παραποναΠέρασα από κάποια μαγαζιά και όλες ήταν μέσα.
Βίλα ερωτικά: 3 λατινες με ωραίους πατους αλλά φουλ ξυνηλα.40 για Βίλα ερωτικα δεν..
Την Έμμα ψηλοβαρεθηκα,κοντεύω να την αφήσω έγγυος χαχαχα. Έχει βάλει κάποια κιλά και οπότε πάω για Εβελίνα στανταρακι.ηταν μέσα για μια ώρα οπότε Μπηκα sex in the city
Ήταν η μαύρη,όνομα δεν θυμάμαι, ωραίο σώμα ,συμπαθητικό πρόσωπο.στα τσιμπούκια κάνει προσπάθεια,καθόλου δόντι,βάζει και λίγο χέρι.
Η πουτσα σίδερο κατευθείαν και ανεβαίνει ανάποδα από πάνω κι αρχίζει το κούνημα. Δέρμα σφιχτό και ωραίο, πηδούσε για ώρα.
Μουνι για τα μέτρα μου σφιχτό,με ελάχιστη λίπανση.
Την γυρνάω στα 4 και ξεκινάει το καλό πατ πατ πατ,κουράστηκα και δεν έχυναν,της ξαναλέω πάλι την πρώτη στάση,είδε ότι δεν χύνω και ξαναπαίρνει το εργαλείο στο στόμα με πιο δυνατή πίπα.εχυσα πατώντας τ αρχιδια μου
Το χαλαρό με 40 ζήτησα.θα είναι επιλογή κι άλλη φορά ,για μαύρη στα 30 και σε μπουρδέλο μια χαρά αξίζει.
Μόλις τελείωσα μπήκε στο ντουζ του σωματείου κατευθείαν,πολύ καθαρη
Αυτήν την Έλενα απ το μπελα Ντόνα και γώ την είχα στανταρακι! Έφυγε Οκτώβρη του 18 για γιορτές στην πατρίδα και από τότε άφαντη!Χάθηκαν καλά κούνια όπως και η Έλενα από μπελα Ντόνα.
Άσχετο,εκείνη την κορυφή τσατσά που ήταν στο μπελα Ντόνα καμιά μέρα θα την πάρει και θα την σηκωσει
τα μαγαζια τα κρατανε οι "γενναιοδωροι" που παιρνουν προγραμματα των 100+ και παιρνουν θαρρος πολλες και ανεβαζουν μεχρι και το απλοεμένα μου φαίνεται θαύμα που υπάρχουν τόσα μαγαζιά ενώ ο κόσμος είναι τόσο χάλια οικονομικά. από την άλλη εδώ και κανένα το 60% των πελατών στη βόλτα (ειδικά μέχρι φρίξου που φτάνεις και ποδαράτα από κέντρο) είναι τουρίστες
Η Ναταλία είναι πολύ καλή γυναίκα , έχει τις καλύτερες υπηρεσίες και είναι στο top 5 μαζί με Ρίτα, Ειρηνη, Βλαντα και Λιλιάνα, αν δεν σου αρέσει το γεγονός ότι χύνει πολύ μην πάς αλλά μην γράφεις ανακρίβειες ότι είναι χάλια μαύρα.......Godiva πριν λίγες ημέρες πέρασμα με Ναταλια αν θυμάμαι καλά ! Μια μεγαλουτσικη λίγο ηλικιακά ! Χάλια μαύρα ! Η τύπησα χάνει υγρά από παντού ! Γαμας και σε κάνει μούσκεμα ! Ότι ποιο ξενέρωτο ! Μακριά !
Όχι ένα πεσμένο αλλά Κλάιν,με μαύρη δεν πας για βυζιά τηςΤην είχα δει πριν καμία βδομάδα αλλά δεν είχα περάσει, αν και η τσατσα επέμενε ότι ηταν πολύ καλή…. Το στηθος σιλικόνη ηταν φίλε;
Ευχαριστώ, αν πάω θα γραψω κριτική!Όχι ένα πεσμένο αλλά Κλάιν,με μαύρη δεν πας για βυζιά της
Ποια από ολες τις Εμμανουλες; Σαυτο ακούστηκε ότι δουλεύει η Σαντρα (ρουμανα)
Γράψε λάθος φίλε!! Άλλου ήθελα να στείλω !!Εμένα ρωτάς ρε φιλε, ρώτα αυτων που αναφέρθηκε σε κάποια Εμμανουέλα. Τι κανεις παράθεση σε μενα
Δεν διαφωνώ ότι είναι καλή γυναίκα !Οκ καλή είναι αλλά μέχρι εκεί ! Παμε τωρα στο αισθησιακό κομμματι !! Στήθος πετρα δεν μπορείς να το αγγίξεις δεν το ευχαριστιέσαι !! Βγάζει το σπυτιεν και οι ρωγες Είναι κάγκελο λες και θα σε μιλήσουν !! Στο σεξ οκ όχι κάτι ιδιαίτερο όμως ! Υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές ! Όσο για το τελείωμα τόσο πολύ δεν το έχω ξανασυναντήσει σε γυναίκα !Η Ναταλία είναι πολύ καλή γυναίκα , έχει τις καλύτερες υπηρεσίες και είναι στο top 5 μαζί με Ρίτα, Ειρηνη, Βλαντα και Λιλιάνα, αν δεν σου αρέσει το γεγονός ότι χύνει πολύ μην πάς αλλά μην γράφεις ανακρίβειες ότι είναι χάλια μαύρα.......