Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Μπηκα sex in the city

Ήταν η μαύρη,όνομα δεν θυμάμαι, ωραίο σώμα ,συμπαθητικό πρόσωπο.στα τσιμπούκια κάνει προσπάθεια,καθόλου δόντι,βάζει και λίγο χέρι.
Η πουτσα σίδερο κατευθείαν και ανεβαίνει ανάποδα από πάνω κι αρχίζει το κούνημα. Δέρμα σφιχτό και ωραίο, πηδούσε για ώρα.

Μουνι για τα μέτρα μου σφιχτό,με ελάχιστη λίπανση.

Την γυρνάω στα 4 και ξεκινάει το καλό πατ πατ πατ,κουράστηκα και δεν έχυναν,της ξαναλέω πάλι την πρώτη στάση,είδε ότι δεν χύνω και ξαναπαίρνει το εργαλείο στο στόμα με πιο δυνατή πίπα.εχυσα πατώντας τ αρχιδια μου

Το χαλαρό με 40 ζήτησα.θα είναι επιλογή κι άλλη φορά ,για μαύρη στα 30 και σε μπουρδέλο μια χαρά αξίζει.

Μόλις τελείωσα μπήκε στο ντουζ του σωματείου κατευθείαν,πολύ καθαρη
Να φανταστώ δε λες αυτή την καταλινα που είναι τώρα στο inside. Γιατί πριν λίγο καιρό ήταν στο sex and the city και δε μαρεσε καθόλου

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Να φανταστώ δε λες αυτή την καταλινα που είναι τώρα στο inside. Γιατί πριν λίγο καιρό ήταν στο sex and the city και δε μαρεσε καθόλου
Αυτή που λέει νομιζω Λαουρα ή κάτι τετοιο από Λ ξεκιναει φουλ μαύρη αλλά κορμαρα, δεν περασα αλλά σε μαύρη τετοιο κορμί δεν έχω ξανά δει

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Αυτή που λέει νομιζω Λαουρα ή κάτι τετοιο από Λ ξεκιναει φουλ μαύρη αλλά κορμαρα, δεν περασα αλλά σε μαύρη τετοιο κορμί δεν έχω ξανά δει
Θα με στείλεις να τη δω τωρα

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Βυζι 3αρι νομιζω και μια κωλαρα για χαστούκια αλλο πραγμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βυζι 3αρι νομιζω και μια κωλαρα για χαστούκια αλλο πραγμ
τωρα για συμπεριφορά ιδεα δεν έχω

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Στο σεξ οκ όχι κάτι ιδιαίτερο όμως ! Υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές !

Νομίζω ότι σε Μίλφ αυτή τη στιγμή νούμερο ένα είναι στο paradise η ξανθιά η Εμμανουέλα !! Πυροβόλο !!
Κάπου εδώ είναι που η επιστήμη σήκωσε ψηλά τα χέρια :dunno:

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Ναι συμφωνώ και γω μαζί σου, γιατι τις έχω δοκιμάσει αμφότερες, αλλά… γουστα είναι αυτά!
Ναι γούστα είναι αυτά αλλά όταν μεταξύ μιας γυναίκας που σε βιάζει και μιας γυναίκας που πέφτει στο κρεβάτι και κοιτάει το ταβάνι να περάσει η ώρα εσύ κατάλαβες ότι η πρώτη δεν είναι και κάτι σπουδαίο τι να πω...

Υποκειμενικό και σεβαστό το γούστο αλλά όταν ανάμεσα σε Ειρήνη, Λιλιάνα,Νικόλ, Νάταλι, Βλάντα, Ρίτα βρίσκεις ότι καλύτερη μιλφ είναι η Εμμανουέλα??... είπαμε να διαβάζουμε και καμιά μαλακιούλα αλλά μέχρι ένα όριο

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Ναι γούστα είναι αυτά αλλά όταν μεταξύ μιας γυναίκας που σε βιάζει και μιας γυναίκας που πέφτει στο κρεβάτι και κοιτάει το ταβάνι να περάσει η ώρα εσύ κατάλαβες ότι η πρώτη δεν είναι και κάτι σπουδαίο τι να πω...

Υποκειμενικό και σεβαστό το γούστο αλλά όταν ανάμεσα σε Ειρήνη, Λιλιάνα,Νικόλ, Νάταλι, Βλάντα, Ρίτα βρίσκεις ότι καλύτερη μιλφ είναι η Εμμανουέλα??... είπαμε να διαβάζουμε και καμιά μαλακιούλα αλλά μέχρι ένα όριο
Επειδή τις πήρα, ξαναλέω, και πολύ πρόσφατα και τις δυο, συμφωνώ απόλυτα.
Ακόμα και αν είσαι σιχασιάρης σαν τον τύπο με τα υγρά, που μέχρι ένα σημείο το δέχομαι να σου πω την αλήθεια, οφείλεις να πεις πως όντως η μια είναι ανδρείκελο (και για μένα το αγορε μαλλί δε μ αρέσει) κ η άλλη αντικειμενικά δοτική & πολύ μάχιμη!
Απλά ο τύπος μάλλον έχει υποκειμενικά γούστο κ φετίχ με κοπέλες σαν την Εμμανουέλα και είναι ξεκάθαρα οπτικός τυπος και ίσως να ήταν και σε καλή μέρα στη μια περιπτωση ενώ στην άλλη όχι!

Εσυ γουστάρεις τις «προστυχοβρωμιες» κτλ.
Εγώ τις κωλαρες, τις πρόστυχοφατσες, ενώ αυτος τετοιες περιπτώσεις και πάει λέγοντας
Το θέμα είναι να δίνουμε αρκετά αναλυτικές πληροφορίες ώστε να βοηθάμε όσο γίνεται κόσμο!
Ένα απλό φολα/καβλα δε βοηθάει

Τελευταία τροποποίηση:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Αυτή την πορνοτούμπανη μαυρούλα στο sex and the city την πήρα χθες, Μπέλα την είπε η τσατσά. Στο πρόγραμμα έχει μια Σύλβια αλλά καμία σχέση. Όπως και δεν έχει καμία σχέση με το επάγγελμα. Άπειρη, βιαστική, πέρασμα καπότας σε νεκρό πουτσοχρόνο, μιλάει μόνη της ισπανικά κλπ κλπ.

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Αυτή την πορνοτούμπανη μαυρούλα στο sex and the city την πήρα χθες, Μπέλα την είπε η τσατσά. Στο πρόγραμμα έχει μια Σύλβια αλλά καμία σχέση. Όπως και δεν έχει καμία σχέση με το επάγγελμα. Άπειρη, βιαστική, πέρασμα καπότας σε νεκρό πουτσοχρόνο, μιλάει μόνη της ισπανικά κλπ κλπ.
Ναι σωστα μπελα την λένε τώρα μου το θύμησες και δεν μπορούσα να θυμηθώ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
)κ η άλλη αντικειμενικά δοτική & πολύ μάχιμη!
Απλά ο τύπος μάλλον έχει υποκειμενικά γούστο κ φετίχ με κοπέλες σαν την Εμμανουέλα και είναι ξεκάθαρα οπτικός τυπος και ίσως να ήταν και σε καλή μέρα στη μια περιπτωση ενώ στην άλλη όχι!
Ναι αλλά όταν έγινες χθες μέλος και το πρώτο μήνυμα που γράφεις σ'αυτό το νήμα είναι να χαρακτηρίσεις χάλια μαύρα τη γυναίκα που σε 20 κριτικές αγγίζει σχεδόν το 10αρι σε απόδοση, είναι και λίγο περίεργο για μένα...

Είναι σα να γράφτηκα προχθές και να μπήκα να γράψω πρώτο μήνυμα ότι πήρα μία κάπου εκεί στην Ερημίτη, νομίζω Μιρέλα την λένε και είναι πολύ μπαζο η κοπέλα.Σχεδον δε βλέπεται...ε πόσο σοβαρά θα με πάρει κανείς?

Είναι σα να με ρωτάς ποιος πιστεύω θα κερδίσει στις εκλογές στις 25 Ιουνίου και να σου πω ο ΣΥΡΙΖΑ...ε πόσο σοβαρά θα με πάρει κανείς

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Το θέμα είναι πως τη Μιρελα μπαζο δεν τη λες! Θα σαι όντως χαζός για να το πεις δημόσια & να σε πετροβολήσουν περνώντας σε για χαζό

Την Ναταλί αντικειμενικά και οπτικά μόνο, ισως να την πεις ομως μπαζο!Οκ; Να μαστε δίκαιοι!
Άλλο τώρα αν λόγω υπηρεσιών κάποιοι δηλώσαμε τα καλύτερα επειδή δε μας αρέσουν οι βρωμιές, η δοτικότητα και η άνεση!

Αυτός μπορεί να γουστάρει να πηγαίνει να γαμαει κομοδίνα που τον φτιάχνουν εντελώς οπτικά κ μονο (που ο τύπος δηλώνει πως στις υπηρεσίες ήταν οκ και κράζει μονο ψεύτικα βυζια και ζουμιά)

Τι να πεις. Περί ορέξεως

Και γώ έχω στείλει κόσμο στην Ειρήνη και με κραζανε! Κατάλαβες;
Και γώ γούσταρα πολυ την Αρινα αλλά όλοι έλεγαν κομοδίνο!

Καλό είναι να γυρνάει ο καθένας και να μην τα περιμένει όλα στο πιάτο, γιατί μπορεί να εκπλαγεί ευχάριστα και ο ίδιος!

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Δεν διαφωνώ ότι είναι καλή γυναίκα !Οκ καλή είναι αλλά μέχρι εκεί ! Παμε τωρα στο αισθησιακό κομμματι !! Στήθος πετρα δεν μπορείς να το αγγίξεις δεν το ευχαριστιέσαι !! Βγάζει το σπυτιεν και οι ρωγες Είναι κάγκελο λες και θα σε μιλήσουν !! Στο σεξ οκ όχι κάτι ιδιαίτερο όμως ! Υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές ! Όσο για το τελείωμα τόσο πολύ δεν το έχω ξανασυναντήσει σε γυναίκα !
Όπως σου έγραψα και πριν αν δεν σου αρέσει δεν πας , δεν σε αναγκάζει κάνεις...... Δεν μπορούμε να ταιριάζουμε με όλες άλλωστε..... Αλλά οι χαρακτηρισμοί "χάλια μαύρα" και "μακριά!" είναι εντελώς άστοχοι γιατί μιλάμε για μια γυναίκα όπου η συντριπτική πλειοψηφία έχει περάσει καλά μαζί της και δεν έχει ούτε μια αρνητική κριτική , αυτό πιστεύω τα λέει όλα.....

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Τώρα που το θυμήθηκα η Ναταλία μου είπε ότι βρήκε κάποιο προσωπικό αντικείμενο σε ένα από τα δωμάτια του Godiva όποιος το ξέχασε ας πάει να το πάρει....... Καλό βόλι σε όλους.

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
νομιζω την ειχα ξαναδει στα paradise με καρε μαλλι!!!

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
590
Πόντοι
311
Μετάξι μάπα τα λεφτά αλλά 10-15€ είναι καλά σε σχέση με δικές μας ξεπετες τον 40-50€

Nikthegreek23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
25
Like
1.024
Πόντοι
376
Η νικολ που εχουν στο άλλο σάιτ με μια κωλάρα δεν δουλευει?

Nikthegreek23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
25
Like
1.024
Πόντοι
376
Εκτός από χωττ λειντιιι το ερωτικ@ και αλλά π μαγαζιά που έχει στο δίπλα σάιτ έχετε να προτεινεται καμια κωλαρα γιατί δεν έχω χρονο για ψάξιμο αυτές της μέρες δυστυχώς κανα μαγαζί που να μην είναι στα σάιτ

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
590
Πόντοι
311
Έλα Αθήνα θα σου δείξω κολαρεεεεςςς που βρήκα αλλά 0 εγγύηση για αυτές

Stories