Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
851
Πόντοι
371
Έλα Αθήνα θα σου δείξω κολαρεεεεςςς που βρήκα αλλά 0 εγγύηση για αυτές
Και εγώ όσες φορές πήγα Αθήνα μετάξι και με 10€ καλημέρα πέρασα εδώ ζητάνε 40αρι όλες η πατσαβούρα λίγες είναι οι καλές εδώ αι σιχτιρ

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.968
Πόντοι
456
Μιλάμε τώρα για Αθήνα πάλι; Δλδη πιστεύεται ότι με 10 κ 5 ευρώ που παίρνει η πουτανα σε κάθε πελατι στο Μεταξουργείο κάνει παπάδες μέσα; Δλδη σκεφτείτε λίγο 5 με 10 ευρώ ανά πελάτ. Δεν λέω όμως ότι με τα 40 δλδη τα 20 που θα πάρει το αξίζουν. Άλλο λέω.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Γειά σας συνάδελφοι, ξέρει κανείς αν δουλεύει σήμερα η καρίνα; Το βαθύ λαρύγγι...
Απόψε πάντως και Μινώταυρου 3 και ερημίτη 5 κλειστά οπότε μάλλον δεν παίζει Καρίνα

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Mόνο η διεύθυνση του Hot lady φέρνει νέα κορίτσια οι άλλοι κοιμούνται του καλού καιρού,είναι σπασμένη η κίνηση?? όταν επικρατεί το πρόγραμμα μέσα στην κοινωνία κι ο κόσμος είναι χωρισμένος σε ομάδες και τους βάζουν να πηδιούνται μεταξύ τους ποιος ο λόγος ο άλλος να σκάει τρεις την ώρα 40€ στα μπουρδέλα? εάν δεν υπήρχε το πρόγραμμα σε κάθε σπιτάκι θα είχαμε τεράστια αναμονή,μπάχαλο θα γινόταν,ούτε αυτό θα ήταν βολικό για μας,φέρτε κορίτσια ρε γαμώτο τουλάχιστον εμείς που ερχόμαστε και τα σκάμε να έχουμε κίνητρο κάθε βδομάδα,ακομη και με 100€ να μείνω εγώ θα τα σκάσω για ένα γαμησάκι...

Nikthegreek23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
25
Like
1.024
Πόντοι
376
Έλα Αθήνα θα σου δείξω κολαρεεεεςςς που βρήκα αλλά 0 εγγύηση για αυτές
Αθήνα φυσικά είδα πολλες αλλά δυσκολα αυτό το καιρό εδώ Εσκορτ και δεν βρίσκω καλές Θεσσαλονίκη

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Πέρασμα με Νάταλι godiva. Υπέροχη είναι, εφόσον ξέρεις τι θες. Κοιτάει να σε ικανοποιήσει και με το παραπάνω.
Ο φίλος που έγραψε για Ορκ και μαλακίες, χρειαζεται είτε αλλαγή γυαλιών είτε αλλαγή μυαλού

Drilled Her

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα ομάδα, είμαι καινούριος και θα ήθελα τις γνώμες των έμπειρων εδώ.
Έχω δει πως γενικά οι Λατίνες της Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζονται βαρεμένες σε γενικά πλαίσια και από ότι έχω καταλάβει ξενέρωτες.
Στο άλλο site έχω δει πολύ ωραία κορίτσια και σκεφτόμουν να περάσω μια βόλτα από τα μέρη που δουλεύουν.
Παρόλα αυτά δεν θέλω να φάω φόλα και ευελπιστώ να υπάρχουν 2-3 που αξίζουν τον κόπο.
Αν κάποιος έχει να προτείνει 2-3 ονόματα από κοπέλες που δεν θα είναι ψόφιες θα το εκτιμούσα πολύ.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Live τώρα...

Μινώταυρου 3 καρίνα Ουκρανή

Νικ.ουρανου 28 Σάντρα κωλαρακι
Νικ.Ουρανου 26 Έλενα μουνάρα θεϊκό πλάσμα

Ερημίτη μέδουσα η Μιρέλα
Ερημίτη δεξιά η Μαρία πιπινακι όμορφο
Ερημίτη 3 Ρεμπέκα

νικ.ουρανου 1α στο καινούργιο Βίκυ Μολδαβή,καστανοξανθη όμορφο πρόσωπο, μέτριο σώμα αλλά πολύ καυλιάρα στο σαλόνι

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Και Νικ.Ουρανού 24 Ρεμπέκα μικρόσωμο Ρουμανακι, αδύνατο, όμορφο και ζωηρό στο σαλόνι

lester94

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
18
Πόντοι
0
αλλη μια ιστορια, προ διετιας εκανα βολτα σε Γιαννιτσων και περιξ, κατεληξα (μην ρωτατε γιατι) με ενα μαυρακι απο το φαναρι που ανεβαινει στην Εγνατια. της λεω μπες.. μου δειχνει πιο περα ενα σημειο που θα γινοταν η δουλεια.. βγαινω απο το αμαξι, λιγο αγαρμπες κινησεις λεω τελος παντων.. γυρναει σκυβει.. μπαινω, κανω κινηση να της πιασω το βυζι.. μουρμουραει κατι και μου κατεβαζει το χερι.. αυτο που επιασα μονο βυζι δεν ηταν.. ειχε ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ! της λεω ασε με να πιασω, δεν με πειραζει που ειναι μικρα.. θα σου δωσω κατι εξτρα.. εν τελη θες λιγο το χασμα γλωσσας; επικοινωνιας γενικα; δεν βγαλαμε ακρη, τελειωσα βιαστικα και αποτομα.. της εδωσα 4 ευρω που ειχα τσεπη και εξαφανιστηκε.. μετανιωσα.. καλυτερα θα το εκανα μονος σπιτι ομορφα και ωραια..

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Καλημερα στους bourdeliarides μια ερώτηση θέλω να κάνω αν γνωρίζει κανείς στην ριτα πάμε κανονικά η θα κολησουμε τίποτα; Αληθεύουν τελικά αυτά που έλεγε ο τύπος στης προηγούμενες σελίδες για τα ακα.;

Nikthegreek23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
25
Like
1.024
Πόντοι
376
Παιδιά το bad girls έκλεισε
Καλησπέρα ομάδα, είμαι καινούριος και θα ήθελα τις γνώμες των έμπειρων εδώ.
Έχω δει πως γενικά οι Λατίνες της Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζονται βαρεμένες σε γενικά πλαίσια και από ότι έχω καταλάβει ξενέρωτες.
Στο άλλο site έχω δει πολύ ωραία κορίτσια και σκεφτόμουν να περάσω μια βόλτα από τα μέρη που δουλεύουν.
Παρόλα αυτά δεν θέλω να φάω φόλα και ευελπιστώ να υπάρχουν 2-3 που αξίζουν τον κόπο.
Αν κάποιος έχει να προτείνει 2-3 ονόματα από κοπέλες που δεν θα είναι ψόφιες θα το εκτιμούσα πολύ.
Οι καλές λειπουν αρκετές η Αλεξάνδρα στο bad girls είχε ωραίες υπηρεσίες

Nikthegreek23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
25
Like
1.024
Πόντοι
376
Παλικαρια αυτή η Νάντια στον άλλο σάιτ που τη έβγαζε με άλλο όνομα Νικόλ νομίζω το άλλαξαν νομίζω τώρα το όνομα αλλά πρόγραμμα δεν βαΖουν ξερετε που δουλευει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτή η μια του χοτε λριντιι την έχει δοκιμάσει κανενας

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Καλημερα στους bourdeliarides μια ερώτηση θέλω να κάνω αν γνωρίζει κανείς στην ριτα πάμε κανονικά η θα κολησουμε τίποτα; Αληθεύουν τελικά αυτά που έλεγε ο τύπος στης προηγούμενες σελίδες για τα ακα.;
Δεν είπε κανείς ότι γαμιεται ακαποτα .
Απλά κάνει πολλά έξτρα + γλειφοκωλια.
Δεν ειπώθηκε πουθενά ότι έχει κάτι ή ότι κόλλησε κάποιος κάτι .

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.675
Πόντοι
25.165

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Πέρασμα με Νικολ στο χοτλειντι όμορφο μωρό με μαύρο μαλλί γαλάζια ματια βυζάκι όμορφο 1,5-2αρι και ωραίο μικρό κωλαρακι.
Ηταν καλή μέσα στο δωμάτιο χωρις γκρίνιες κλπ

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Θα ανεβεί και κριτική

darkestt

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Το θέμα είναι πως τη Μιρελα μπαζο δεν τη λες! Θα σαι όντως χαζός για να το πεις δημόσια & να σε πετροβολήσουν περνώντας σε για χαζό

Την Ναταλί αντικειμενικά και οπτικά μόνο, ισως να την πεις ομως μπαζο!Οκ; Να μαστε δίκαιοι!
Άλλο τώρα αν λόγω υπηρεσιών κάποιοι δηλώσαμε τα καλύτερα επειδή δε μας αρέσουν οι βρωμιές, η δοτικότητα και η άνεση!

Αυτός μπορεί να γουστάρει να πηγαίνει να γαμαει κομοδίνα που τον φτιάχνουν εντελώς οπτικά κ μονο (που ο τύπος δηλώνει πως στις υπηρεσίες ήταν οκ και κράζει μονο ψεύτικα βυζια και ζουμιά)

Τι να πεις. Περί ορέξεως

Και γώ έχω στείλει κόσμο στην Ειρήνη και με κραζανε! Κατάλαβες;
Και γώ γούσταρα πολυ την Αρινα αλλά όλοι έλεγαν κομοδίνο!

Καλό είναι να γυρνάει ο καθένας και να μην τα περιμένει όλα στο πιάτο, γιατί μπορεί να εκπλαγεί ευχάριστα και ο ίδιος!
μιρελα ηταν η πρωτη μου, γυρω στα 17, οταν δουλευε ακομα στα μπουρδελα που ηταν παλιοτερα απεναντι απο τα δικαστηρια !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom