Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Να ρίχνεις πόρτα σε είπε, όχι να τρως :wink:
Ότι και αν εννοεί
Όχι ...μια χαρά κατάλαβε :cheesy:οπως μας ενημέρωσε ο yakuza προχθές πλέον η Λάρα κάνει φεις κοντρόλ πριν σε βάλει στο δωμάτιο γιατί λέει είναι κάποιοι πελάτες που θέλει να τους αποφύγει .
Αν δεν σε εγκρίνει πρώτα δεν γαμας ..

Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
778
Πόντοι
361
Όχι ...μια χαρά κατάλαβε :cheesy:οπως μας ενημέρωσε ο yakuza προχθές πλέον η Λάρα κάνει φεις κοντρόλ πριν σε βάλει στο δωμάτιο γιατί λέει είναι κάποιοι πελάτες που θέλει να τους αποφύγει .
A ok, τέλεια! :P
Να πας από μακριά καμιά μέρα, να κάψεις βενζίνη, να φας χρόνο και να σε ρίξει άκυρο :cheesy:
Αλλά λογικό αν σκεφτούμε ότι γίνεται χαμός και ότι μπορεί να πάνε και μερικοί ότι να ναι... συν την "μεγάλη φήμη" :buck2:

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Εγω παντως που είχα περάσει τις προαλες δεν μου ετυχε κάτι τετοιο …ισως έχει δωσει σημα για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά:2funny:

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Καλησπέρα μαγκες.

Μια Έλενα αλβανοφατσα με μεγάλα βυζιά,σ εκείνο που είναι πάνω από τα Λας Βέγκας,υπάρχει?

Εκεί που δούλευε η Ντενίζ.

Βυζολαγνιες απόψε αν ξέρει κάποιος κανένα καλό τούρμπο ας στείλει πμ

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Καλησπέρα παιδιά μια καρμεν στο λας βεγκας γνωρίζουμε τίποτα;

peter127

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
106
Πόντοι
0
Καλησπέρα μαγκες.

Μια Έλενα αλβανοφατσα με μεγάλα βυζιά,σ εκείνο που είναι πάνω από τα Λας Βέγκας,υπάρχει?

Εκεί που δούλευε η Ντενίζ.

Βυζολαγνιες απόψε αν ξέρει κάποιος κανένα καλό τούρμπο ας στείλει πμ
Με το πράσινο το μάτι αν καταλαβαίνω καλά, έχω χρόνια να την δω Ψηλοπούτανε. Πάντως άξιζε.

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Πέρασα από κάποια μαγαζιά και όλες ήταν μέσα.
Βίλα ερωτικά: 3 λατινες με ωραίους πατους αλλά φουλ ξυνηλα.40 για Βίλα ερωτικα δεν..
Την Έμμα ψηλοβαρεθηκα,κοντεύω να την αφήσω έγγυος χαχαχα. Έχει βάλει κάποια κιλά και οπότε πάω για Εβελίνα στανταρακι.ηταν μέσα για μια ώρα οπότε Μπηκα sex in the city

Ήταν η μαύρη,όνομα δεν θυμάμαι, ωραίο σώμα ,συμπαθητικό πρόσωπο.στα τσιμπούκια κάνει προσπάθεια,καθόλου δόντι,βάζει και λίγο χέρι.
Η πουτσα σίδερο κατευθείαν και ανεβαίνει ανάποδα από πάνω κι αρχίζει το κούνημα. Δέρμα σφιχτό και ωραίο, πηδούσε για ώρα.

Μουνι για τα μέτρα μου σφιχτό,με ελάχιστη λίπανση.

Την γυρνάω στα 4 και ξεκινάει το καλό πατ πατ πατ,κουράστηκα και δεν έχυναν,της ξαναλέω πάλι την πρώτη στάση,είδε ότι δεν χύνω και ξαναπαίρνει το εργαλείο στο στόμα με πιο δυνατή πίπα.εχυσα πατώντας τ αρχιδια μου

Το χαλαρό με 40 ζήτησα.θα είναι επιλογή κι άλλη φορά ,για μαύρη στα 30 και σε μπουρδέλο μια χαρά αξίζει.

Μόλις τελείωσα μπήκε στο ντουζ του σωματείου κατευθείαν,πολύ καθαρη

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Εν συντομία πέρασμα κι απογευματινή βόλτα περιοχή λας βεγκας Medusa μια Βανέσα στο δεξιά Μαρία από την αριστερά λορετα απέναντι μια Ρουμάνα δεν κράτησα όνομα είναι χρόνια στο άθλημα!λας βεγκας στο πρώτο η ροζα απέναντι μια καρμεν βγήκε με ξινά μούτρα και δεν τιμήθηκε αλλιώς θα έμπαινα από κάτω που δούλευε η καρινα ήταν η μανία δεν την είδα ήταν στο δωμάτιο! Τριδημα ήταν η Έλενα απέναντι μια περίεργη μελαχρινή μάλλον γυφτησα! Sex in the city μια μαύρη υπερτουμπανο καλές αναλογίες απέναντι ακριβώς ήταν τα κορίτσια που δούλευαν στο Belarus γι ένα φεγγάρι golden lips λύδια !! Και επιτέλους πήγα να δω την περιβόητη Ελένη Ραΐσα ωραίο σώμα κολο βυζια αλλά το τουπέ η μαγκιά που έχουν τα μούτρα της δεν ειναι και ότι καλύτερο!!

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Πέρασα από κάποια μαγαζιά και όλες ήταν μέσα.
Βίλα ερωτικά: 3 λατινες με ωραίους πατους αλλά φουλ ξυνηλα.40 για Βίλα ερωτικα δεν..
Την Έμμα ψηλοβαρεθηκα,κοντεύω να την αφήσω έγγυος χαχαχα. Έχει βάλει κάποια κιλά και οπότε πάω για Εβελίνα στανταρακι.ηταν μέσα για μια ώρα οπότε Μπηκα sex in the city

Ήταν η μαύρη,όνομα δεν θυμάμαι, ωραίο σώμα ,συμπαθητικό πρόσωπο.στα τσιμπούκια κάνει προσπάθεια,καθόλου δόντι,βάζει και λίγο χέρι.
Η πουτσα σίδερο κατευθείαν και ανεβαίνει ανάποδα από πάνω κι αρχίζει το κούνημα. Δέρμα σφιχτό και ωραίο, πηδούσε για ώρα.

Μουνι για τα μέτρα μου σφιχτό,με ελάχιστη λίπανση.

Την γυρνάω στα 4 και ξεκινάει το καλό πατ πατ πατ,κουράστηκα και δεν έχυναν,της ξαναλέω πάλι την πρώτη στάση,είδε ότι δεν χύνω και ξαναπαίρνει το εργαλείο στο στόμα με πιο δυνατή πίπα.εχυσα πατώντας τ αρχιδια μου

Το χαλαρό με 40 ζήτησα.θα είναι επιλογή κι άλλη φορά ,για μαύρη στα 30 και σε μπουρδέλο μια χαρά αξίζει.

Μόλις τελείωσα μπήκε στο ντουζ του σωματείου κατευθείαν,πολύ καθαρη
Την είχα δει πριν καμία βδομάδα αλλά δεν είχα περάσει, αν και η τσατσα επέμενε ότι ηταν πολύ καλή…. Το στηθος σιλικόνη ηταν φίλε;

tzamelin

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
76
Πόντοι
0

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Τίποτα νεο δεν υπάρχει αλλες χρονιες μεσα στο καλοκαίρι ερχόντουσαν καλά μουνιά και φέτος τίποτα..

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Χάθηκαν καλά κούνια όπως και η Έλενα από μπελα Ντόνα.

Άσχετο,εκείνη την κορυφή τσατσά που ήταν στο μπελα Ντόνα καμιά μέρα θα την πάρει και θα την σηκωσει

peter127

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
106
Πόντοι
0
Τίποτα νεο δεν υπάρχει αλλες χρονιες μεσα στο καλοκαίρι ερχόντουσαν καλά μουνιά και φέτος τίποτα..
εμένα μου φαίνεται θαύμα που υπάρχουν τόσα μαγαζιά ενώ ο κόσμος είναι τόσο χάλια οικονομικά. από την άλλη εδώ και κανένα το 60% των πελατών στη βόλτα (ειδικά μέχρι φρίξου που φτάνεις και ποδαράτα από κέντρο) είναι τουρίστες

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Εν συντομία πέρασμα κι απογευματινή βόλτα περιοχή λας βεγκας Medusa μια Βανέσα στο δεξιά Μαρία από την αριστερά λορετα απέναντι μια Ρουμάνα δεν κράτησα όνομα είναι χρόνια στο άθλημα!λας βεγκας στο πρώτο η ροζα απέναντι μια καρμεν βγήκε με ξινά μούτρα και δεν τιμήθηκε αλλιώς θα έμπαινα από κάτω που δούλευε η καρινα ήταν η μανία δεν την είδα ήταν στο δωμάτιο! Τριδημα ήταν η Έλενα απέναντι μια περίεργη μελαχρινή μάλλον γυφτησα! Sex in the city μια μαύρη υπερτουμπανο καλές αναλογίες απέναντι ακριβώς ήταν τα κορίτσια που δούλευαν στο Belarus γι ένα φεγγάρι golden lips λύδια !! Και επιτέλους πήγα να δω την περιβόητη Ελένη Ραΐσα ωραίο σώμα κολο βυζια αλλά το τουπέ η μαγκιά που έχουν τα μούτρα της δεν ειναι και ότι καλύτερο!!
Αυτό το υπερτουμοανο το υδρωσα χθες χαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εμένα μου φαίνεται θαύμα που υπάρχουν τόσα μαγαζιά ενώ ο κόσμος είναι τόσο χάλια οικονομικά. από την άλλη εδώ και κανένα το 60% των πελατών στη βόλτα (ειδικά μέχρι φρίξου που φτάνεις και ποδαράτα από κέντρο) είναι τουρίστες
Τουρίστες η πιτσικαρια για τσαρκα

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Τη νάστια την έπαιρνα όταν ήρθε και ήταν λίγο πιο ψωμομενη στα 30,εκείνα τα γαμησια δεν θα τα ξεχάσω ποτέ,κοντεύω να της σπάσω τη μέση.μετα οι τιμές πήγαν στα 40

50 για να γαμησω το μουνι που γαμουσα στα 30 δεν δινω

Τελευταία τροποποίηση:

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Οι Αθηναίοι σύντροφοι ειναι τυχαίοι 10 15 ευρώ οι λατινες

Εδώ 40€ (στο μεταξουργιακο ρδελο της θεσμικής) βίλα ερωτικα

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
242
Πόντοι
21
Godiva πριν λίγες ημέρες πέρασμα με Ναταλια αν θυμάμαι καλά ! Μια μεγαλουτσικη λίγο ηλικιακά ! Χάλια μαύρα ! Η τύπησα χάνει υγρά από παντού ! Γαμας και σε κάνει μούσκεμα ! Ότι ποιο ξενέρωτο ! Μακριά !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom