Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)

veteranos2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2020
Like
114
Πόντοι
0
Ποια από ολες τις Εμμανουλες; Σαυτο ακούστηκε ότι δουλεύει η Σαντρα (ρουμανα)
Σε αυτό τα τελευταία χρόνια δούλευε μόνο ή ίδια Εμμανουέλα. Είναι μία νεαρή όμορφη κοπέλα από Ρουμανία πολύ ευγενική .Η Σάντρα που λες και αυτή επέστρεψε αλλά δουλεύει τώρα στο Ρωμανού 28 το πράσινο το τελευταίο μόνο βράδυ.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Σε αυτό τα τελευταία χρόνια δούλευε μόνο ή ίδια Εμμανουέλα. Είναι μία νεαρή όμορφη κοπέλα από Ρουμανία πολύ ευγενική .Η Σάντρα που λες και αυτή επέστρεψε αλλά δουλεύει τώρα στο Ρωμανού 28 το πράσινο το τελευταίο μόνο βράδυ.
Προσπαθώ να θυμηθώ... Θα κανω βόλτα κάποια στιγμή να την δω να θυμηθώ. Σαντρα σίγουρα θα επισκεφτώ

Vromi@s

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2022
Like
76
Πόντοι
0
Εκείνο το θεομουνο την αμαριλυς απ'τους παραδείσους την θυμάστε;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Εσύ με τέτοιο όνομα τυπε ...
Με το απορριμματοφορο σκας στους παραδείσους;
Μυρωδιάς κανονικός

• Χαχα
Αντιδράσεις: Humax

Vromi@s

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2022
Like
76
Πόντοι
0
Εσύ με τέτοιο όνομα τυπε ...
Με το απορριμματοφορο σκας στους παραδείσους;
Μυρωδιάς κανονικός
Το νικνεϊμ προσδιορίζει την αρέσκεια στην βρωμιά της νύχτας και όχι στην καθαριότητα μου, φίλε.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Μοντέλο πραγματικό... αλλά χαρακτήρας άστα να πάνε... Πάντως τυχεροί όσοι προλάβαμε και την είχαμε προσθέσει στο παλμαρέ μας.....

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.120
Πόντοι
506
Εγώ πάντως με την Αμαριλης είχα περάσει πολύ καλά. Εκεί είχα χρησιμοποιήσει και το free fuck. Παλιές ωραίες μέρες....

k8oulou

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
234
Πόντοι
20
Νικ. Ουρανού 26,επίσκεψη χθες βράδυ ήταν η γνωστή Έλενα/Ραίσα. Τέταρτη δοκιμή μακράν η καλύτερη απ όλες τις προηγούμενες! Η κοπέλα είναι παίκτρια ψυχολογίας. Δε λέω αν είναι σωστό ή επαγγελματικό,γράφω απλά τι ισχύει με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Στην εμφάνιση ωστόσο για τα γούστα μου είναι τούμπανο για όποιον δεν την έχει δει.

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Η Καταλίνα στο inside είναι μαύρη ή απλά έχει σοκολατί χρωμα;

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
Προσθέσανε μια Νικόλ με κολαρα και βυζαρες στο δίπλα σαιτ η Φωτο που είναι μπρούμυτα μου θυμίζει τη Νάταλι τη κυπρια αυτό θα ισχύει βέβαια μόνο σε περίπτωση που ο λόγος που έλειπε ήταν για να βάλει βυζι

tom_for_the_watch

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
119
Πόντοι
0
Προσθέσανε μια Νικόλ με κολαρα και βυζαρες στο δίπλα σαιτ η Φωτο που είναι μπρούμυτα μου θυμίζει τη Νάταλι τη κυπρια αυτό θα ισχύει βέβαια μόνο σε περίπτωση που ο λόγος που έλειπε ήταν για να βάλει βυζι
Ετοιμαζόμουν να πάω να τη δοκιμάσω αλλά τελικά μόλις είδα πως την βγάλαν από το πρόγραμμα....

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.120
Πόντοι
506
Πέρασα πρόσφατα με Λιλιάνα....γενικά σχεδόν όπως πάντα πολύ καλή αλλά μου φάνηκε λιγότερο γκαυλομενη από ότι συνήθως...λέτε να χορτάσει πούτσα επιτέλους;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.689
Πόντοι
25.165
Πέρασα πρόσφατα με Λιλιάνα....γενικά σχεδόν όπως πάντα πολύ καλή αλλά μου φάνηκε λιγότερο γκαυλομενη από ότι συνήθως...λέτε να χορτάσει πούτσα επιτέλους;
Εγω πιστευω χορτασε το μουνακι της Τσαρινας η Λιλιανα.

Για την Ναταλι που εχουν γραφτει τοσα καλα, μπορει καποιος να κανει μια καλη περιγραφη? αλλος λεει η τυπισσα ειναι 45 αλλος λεει ειναι βαρυα 35. τι ισχυει τελικα? οχι οτι θα κολλησουμε στην ηλικια αλλα λιγο τα της εμφανισης με εχουν μπερδεψει. Αξιζει να παω να την δω?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.680
Πόντοι
736

Για την Ναταλι που εχουν γραφτει τοσα καλα, μπορει καποιος να κανει μια καλη περιγραφη? αλλος λεει η τυπισσα ειναι 45 αλλος λεει ειναι βαρυα 35. τι ισχυει τελικα? οχι οτι θα κολλησουμε στην ηλικια αλλα λιγο τα της εμφανισης με εχουν μπερδεψει. Αξιζει να παω να την δω?
48 είναι απο ότι μου είχε πεί , στην κριτική (αν δεν κάνω λάθος) εννοεί οτι μικροδείχνει λόγω του σώματος , και όντως έτσι είναι δηλαδή αν δεν το είχα διαβάσει εδω και δεν μου είχε πεί τίποτα θα την έκανα max 40. Εγώ νομίζω πως αξίζει για μια φορά τουλάχιστον για δοκιμή.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
527
Πόντοι
7.135
Όταν κατέβεις καμιά φορά για τη Λάρα, μπες δίπλα και δες την. Επειδή κάπου πιστεύω ότι ξέρω τα γούστα σου (Αφρούλα, Λάρα etc.) δεν νομίζω να ενθουσιαστείς, αλλά μέσα είναι εξαιρετική, ιδίως αν θέλεις πλούσιο μπουφέ.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796

Για την Ναταλί του godiva ρωτάς;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom