Η παράδοση των τελευταίων 15 ετών θέλει να κάνω μια μπουρδελοτσαρκα πριν ή μετά την ψήφο... σήμερα το μεσημέρι λοιπόν
Φρίξου 15α... Τζούλια Ρουμάνα γύφτισσα, παλιά καραβάνα από Βαρδάρη με βυζάρες και γενικά καλή περίπτωση τότε
Φρίξου 15β... Ρωξάνα επίσης γύφτισσα χοντρή με μεγάλη περιφέρεια
Φρίξου incognito... Ντιάνα ρωσσιδα νεαρή,νταρντανουλες και γλυκειά..την ξέσκιζε ένας μέσα και ακουγόταν μέχρι έξω οπότε όταν βγήκε έκρυβε το μουνάκι της, έκανε νάζια... φαίνεται καυλιάρα
Φρίξου 13... Χριστίνα Ρουμάνα βυζάρες η γνωστή που προχθές δούλευε νύχτα στην Ερημίτη
Belarus... Μόνικα μικρόσωμη με ωραίες αναλογίες και ασχημουλα αλλά καυλιάρα σαν σύνολο.
Μου είπε ότι δούλευε αρκετά χρόνια πριν σε διάφορα μαγαζιά γιατί κάπου τη θυμόμουν
Νικ.Ουρανου 24...Ρεμπέκα μικρόσωμο Ρουμανακι, ομορφούλα και τσαχπινα... είναι αυτή που δούλευε προχθές στο Μινώταυρου 3 που έγραψα
Μινώταυρου ξύλινο...η γνωστή ρωσσιδα Νατάσα με τις βυζάρες, ένα από τα στάνταρ της εποχής
Ερημίτη Sugarbabies το μεσαίο... Βανέσα κλασική μελαχρινή ρουμανοφατσα στο καλούπι της Έλενας περίπου... από κορμί δεν κατάλαβα γιατί φορούσε κάτι ριχτο και έκρυβε
Ερημίτη 3... μια μελαχρινή μιλφ σκυλοφατσα που δεν έχω ξαναδεί... στεκόταν γυμνή στην πόρτα της κουζίνας οπότε δεν είδα πολλά, διέκρινα αρκετά τατουάζ όμως
Λας Βέγκας μόνο το μεσαίο ανοιχτό αλλά δεν μπήκα και Venus κλειστά...
Και τέλος Νικ.Ουρανου 26 το δικό μου κορίτσι,η βασίλισσα της πρωινής ζώνης εδώ και χρόνια Ρουμάνα μιλφ Ειρήνη...με την κωλάρα της,τα στητα βυζάκια της και όρεξη να γαμηθει όπως παλιά... ρίξαμε μπόλικο ιδρώτα και με καθαρό μυαλό και ανανεωμένος πλέον πήγα και ψήφισα...
Είχε κινησούλα πάλι σήμερα και τα περισσότερα μαγαζιά ανοιχτά