DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.819
- Πόντοι
- 3.796
Και λέω δεν θα εμφανιστείς ;Πραγματικα σκεφτηκες πολυ πριν πατησεις ποσταρισμα? τενεκε.
DEWARSS παλι με την παρτυ μου ασχολεισαι ρε γατακι? Καραγκιοζη.
Και λέω δεν θα εμφανιστείς ;Πραγματικα σκεφτηκες πολυ πριν πατησεις ποσταρισμα? τενεκε.
DEWARSS παλι με την παρτυ μου ασχολεισαι ρε γατακι? Καραγκιοζη.
ήταν και περσυ το καλοκαίρι η χαιντι,θέλω να την επισκευτώ κι εγώ,είναι η εμφάνιση της γυναίκας που με καυλώνει αλλα εάν δε δεχεται βυζογλυψιμο εκει θα χουμε θεματάκι,ελπίζω να είναι καλή μεσα,εάν πας πρώτος θέλουμε κριτική...Καλημέρα μάγκες. Έχουμε καμία άποψη για Heidi του paradise??
Επίσης μακριά από Σεσιλ του hot lady - villa erotica. Θα γράψω κάποια στιγμή κάνα 2 λόγια. Μεγάλη φόλα
Θα πάω απόψε όπως και να έχει γιατί την έχω βάλει στο μάτι. Θα γράψω και για αυτήν ότι είναι. Ελπίζω να μην με προδώσει το κάτω κεφάλι όπως έκανε με την Σεσιλήταν και περσυ το καλοκαίρι η χαιντι,θέλω να την επισκευτώ κι εγώ,είναι η εμφάνιση της γυναίκας που με καυλώνει αλλα εάν δε δεχεται βυζογλυψιμο εκει θα χουμε θεματάκι,ελπίζω να είναι καλή μεσα,εάν πας πρώτος θέλουμε κριτική...
πάνε και πες μου αν αξίζει..Θα πάω απόψε όπως και να έχει γιατί την έχω βάλει στο μάτι. Θα γράψω και για αυτήν ότι είναι. Ελπίζω να μην με προδώσει το κάτω κεφάλι όπως έκανε με την Σεσιλ
Μακριά.... Δεν..... Όλα μέτρια προς χάλια.... Έχω ανεβάσει και κριτική.... Δεν νομίζω να άλλαξε προς το καλύτερο από πέρυσι.Καλημέρα μάγκες. Έχουμε καμία άποψη για Heidi του paradise??
Επίσης μακριά από Σεσιλ του hot lady - villa erotica. Θα γράψω κάποια στιγμή κάνα 2 λόγια. Μεγάλη φόλα
Έγινε φίλε σε ευχαριστώ!Μακριά.... Δεν..... Όλα μέτρια προς χάλια.... Έχω ανεβάσει και κριτική.... Δεν νομίζω να άλλαξε προς το καλύτερο από πέρυσι.
Καλησπέρα φίλε μου έχω πάει και εγώ με την Νατάσα την Ρωσίδα άμα λέμε την ίδια .... Και πέρασα πολύ καλά μαζί της !!! θα ήθελα να μου πεις πως πέρασες και εσύ μέσα στο δωμάτιο να δω άμα τους προσέχει όλους το ίδιο !!! ευχάριστο φίλε μ !!! και καλά γαμήσια την επόμενη φορά !!!!!Καλησπερα συναδελφοι! πηγα στοχευμενα στη Λαρα, αν και δεν ειχε πολλα αμαξια και οταν μου ανοιξαν εφυγε και ενας..μου λεει η ιδια.. ελα σε κανα διωρο! ξαναπερναω στο μισαωρο και οντως δεν ειχε αμαξια..οποτε σκεφτηκα τους διωχνει ολους!
Λεω θα κανω διπλη καταθεση σημερα να περασει και η ωρα...παω Νατασα (ξυλινο) καλουτσικη περιπτωση θα γραψω κριτικη.
Ξανα περναω απο μπελα ντονα γεματο αμαξια, αρα λεω μας κοροιδευει με ειπε στο διωρο και ειχε περασει μια ωρα το πολυ. Φευγω παω παιρνω ενα καφεδακι και επιστρεφω στο μπελα ντονα..παλι γεματο αμαξια, νταξει λεω στανταρ δουλευει με ραντεβου αυτη και ημουν σιγουρος οτι αν εμπαινα και στο διωρο που μου ειπε, παλι θα μ ελεγε ελα σε καμια ωρα. Οποτε μια καταθεσουλα σημερα και απο βδομαδα αν βολεψει στη Λαρα.
Διαβασε την κριτικη.Καλησπέρα φίλε μου έχω πάει και εγώ με την Νατάσα την Ρωσίδα άμα λέμε την ίδια .... Και πέρασα πολύ καλά μαζί της !!! θα ήθελα να μου πεις πως πέρασες και εσύ μέσα στο δωμάτιο να δω άμα τους προσέχει όλους το ίδιο !!! ευχάριστο φίλε μ !!! και καλά γαμήσια την επόμενη φορά !!!!!
Η Νατάσα η Ρωσίδα στο ξύλινο ,σε όλους τα ίδια κάνει και παίζει και την ίδια κασέτα .Καλησπέρα φίλε μου έχω πάει και εγώ με την Νατάσα την Ρωσίδα άμα λέμε την ίδια .... Και πέρασα πολύ καλά μαζί της !!! θα ήθελα να μου πεις πως πέρασες και εσύ μέσα στο δωμάτιο να δω άμα τους προσέχει όλους το ίδιο !!! ευχάριστο φίλε μ !!! και καλά γαμήσια την επόμενη φορά !!!!!
Για αυτήν στο ξύλινο ,την Ρωσίδα μιλφ σε ρωτάει .όχι την Ουκρανή από το Μπέλλα ΝτόναΔιαβασε την κριτικη.
Κοψε τα τσιπουρα!Για αυτήν στο ξύλινο ,την Ρωσίδα μιλφ σε ρωτάει .όχι την Ουκρανή από το Μπέλλα Ντόνα
Βρε γκαβακα διάβασε τι γράφει .Κοψε τα τσιπουρα!
ναι για αυτήν ρωτάω !!Για αυτήν στο ξύλινο ,την Ρωσίδα μιλφ σε ρωτάει .όχι την Ουκρανή από το Μπέλλα Ντόνα
Α τώρα είδα την τελευταία κριτική που έγραψες για την ΡωσίδαΚοψε τα τσιπουρα!
Την διάβασα φίλε μ ευχάριστο πολύ !! πέρασα πολύ διαφορετικά με πρόσεξε καλύτερα ...έμενα με άρεσε αρκετά άλλα αυτά είναι γούστα φυσικά !!Διαβασε την κριτικη.
μονο το hot lady φερνει νέα κορίτσια
Κοψε τα τσιπουρα!