DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.819
- Πόντοι
- 3.796
Ναι ,γεια σου σύντροφε ..του τα λέω αλλά δεν μ' ακούει...
Ναι ,γεια σου σύντροφε ..του τα λέω αλλά δεν μ' ακούει...
Αμα ξεχωριζει πελατες ειναι στα μειον αυτο.Την διάβασα φίλε μ ευχάριστο πολύ !! πέρασα πολύ διαφορετικά με πρόσεξε καλύτερα ...έμενα με άρεσε αρκετά άλλα αυτά είναι γούστα φυσικά !!
Δε βαρεθηκες να πηδας τις ιδιες;Αυτές τις μέρες επισκέφτηκα συνολικά 6 κοπέλες της πρωινής βάρδιας, Νάταλι από godiva, Αγάπη από βίλες, Νατάσσα στο Ξύλινο και Ρίτα, Βλάντα, Φρίντα από Las Vegas. Ήθελα να συναντηθώ και με την Σοφία από τις βίλες αλλά δυστυχώς απουσιάζει από το πρόγραμμα. Δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς τις υπηρεσίες των κοριτσιών παραμένουν σταθερές επιλογές στην πρωινή βάρδια για να περάσει κάποιος σούπερ. Επίσης μου έκαναν το λεγόμενο κλικ και κάποιες νέες αφίξεις από το Hot Lady και villa erotica αλλά δεν επιχείρησα να κάνω τον κασκαντέρ και πετάξω άσκοπα χρήματα μιας και δεν υπάρχουν και κριτικές εδώ στο φόρουμ.
Δε βαρεθηκες να πηδας τις ιδιες;
Αν δεν δοκιμασεις ο ιδιος, δυσκολα θα μαθεις αν υπαρχει κατι καλο.. εγω εκανα δυο κασκαντεριλικια δεν μου βγηκαν, αλλα δοκιμασα.. γιατι στην μια δεν υπηρχαν κριτικες και στην αλλη η τελευταια ηταν λιγο θετικη.εφόσον δεν υπάρχει κάτι καινούριο σε σούπερ υπηρεσίες, γίνεται αναγκαίο ''κακό'' να πάμε σχεδόν όλοι με τις ίδιες και τις ίδιες.
Αν δεν δοκιμασεις ο ιδιος, δυσκολα θα μαθεις αν υπαρχει κατι καλο.
Περιμενε καμια βδομαδα και μετα πανε Λαρα να περασεις καλα.ε ναι εννοείται, απλά αυτή την περίοδο δεν έχω την διάθεση να εξερευνήσω καινούριες αφίξεις κινούμενος σε αχαρτογράφητα ύδατα. Αν στο εγγύς μέλλον ανακαλύψω κάτι καλό θα το μοιραστώ εδώ στο φόρουμ.
Περιμενε καμια βδομαδα και μετα πανε Λαρα να περασεις καλα.
Αντε ρε μαλακα, σοβαρα? εχω να γραψω παρα πολυ καιρο. Βρες καμια αλλη μαλακεια να πεις. Αλλος τενεκες απο εδω που κανει τρελη ενημερωση. Εγω φιλε γαμαω γραφω κριτικες εσυ τι ακριβως κανεις εδω μεσα? Αλλο ενα μελος με ημερομηνια εγραφης το 2008 και κριτικες.....ωπα σωστα μαντεψατε, 0! Καλυτερα αλλη φορα να μην μιλας και να μασας.@GetYouBarbara Μπαίνουμε να διαβάσουμε κανένα νεο και καμία κριτική και έχουμε εσένα με τα κόμπλεξ σου. Ψαχνεσαι για κουβέντα να γίνεσαι επίκεντρο δίχως λόγο και αιτία . Κούρασες ρε τυπε, βρες άλλη δουλειά .
Λάρα πήγες τελικά ;Αντε ρε μαλακα, σοβαρα? εχω να γραψω παρα πολυ καιρο. Βρες καμια αλλη μαλακεια να πεις. Αλλος τενεκες απο εδω που κανει τρελη ενημερωση. Εγω φιλε γαμαω γραφω κριτικες εσυ τι ακριβως κανεις εδω μεσα? Αλλο ενα μελος με ημερομηνια εγραφης το 2008 και κριτικες.....ωπα σωστα μαντεψατε, 0! Καλυτερα αλλη φορα να μην μιλας και να μασας.
Θα παω αυριο αν δεν με πεθανετε πρωτα με τις μαλακειες που γραφεταιΛάρα πήγες τελικά ;
Δεν σε κοροϊδεύω απλά ακούγεται ότι θέλει να μπεις στο gov πρώτα
Ποιο μαγαζί λεεΚαλησπέρα παιδιά μια Ιζαμπέλα ξανθιά βράδυ στο δεξιό του Πέτρου ερημίτη με πολλά τατουάζ λέει τίποτα μέσα??
Ασιάτισσα δεν νομίζω , αλλά αυτή η Σεσίλ η Κολομβιανή (η απο κάπου εκεί γύρω) που έχω και πρόσφατη κριτική φέρνει λίγο σε Ταυλανδέζα νομίζω ... και η Νάρυ απο το Καζακστάν όσο την θυμάμαι απο τις παλιές φωτογραφίες φέρνει λίγο σε Ασιάτισσα.Μάγκες ξέρετε αμα έχει έρθει καμία ασιάτισσα ;
Φαίνεται τούμπανο πάντωςαν και δε μου αρεσουν οι λατινες αυτη η αντζελα λεει τιποτα?? πηγε κανεις μαζι της???