Βόλτα απόψε τη νύχτα after rain... λέω εντάξει θα έχουμε ησυχία να τα γυρίσω όλα αλλά γινόταν χαμούλης
Ερημίτη 3 μια παλιά καραβάνα και αγαπημένη πολλών, κυρίως του gl... Χριστίνα Ρουμάνα βυζάρες... όμορφη και εκφυλη μαζί,οι βυζάρες κρεμαστές και έξω όπως πάντα λίγο γεματουλα αλλά καυλιάρα... προς στιγμήν το σκέφτηκα
Απέναντι αριστερά η Λορετα και δεξιά η Μαρία ένα πολύ γλυκό όμορφο πιπινακι με λευκή, πορσελάνινη επιδερμίδα και φονικό κωλαρακι...δεν ξέρω τι κάνει μέσα αλλά και μόνο για συλλεκτικους λόγους αξίζει.
Το μεσαίο κλειστό...
Λας Βέγκας στο πρώτο ένα ξανθό γκομενάκι λίγο μπουταρου, όχι κάτι ιδιαίτερο... ξεχνάω το όνομα τώρα
Στο μεσαίο Κάρμεν Ισπανία μελαχρινό, λεπτό, σκουρόχρωμο με ωραίο πρόσωπο... και Σόνια ξανθιά
Το τέρμα βάθος κλειστό και πρωινή βάρδια Ρίτα, Φρίντα και Βλάντα αντίστοιχα...πιο dream team δεν γίνεται
Venus αγαπημένο Άννα Σέρβα πάλι σε μεγάλο πρόγραμμα, έχω πάει τρεις φορές σε ένα μήνα αλλά δεν μπορώ να την πετύχω ελεύθερη... κάτι δείχνει αυτό αλλά θέλω οπωσδήποτε μια επαναληπτική για να την αναδείξω ίσως σε κορυφαία της νυχτερινής βάρδιας... γιατί όχι?
Venus 2 κλειστό...
Δίπλα στο ξύλινο ρωσσιδα Νατάσα επίσης πολύ δυνατή αποκάλυψη αλλά για να είμαι ακριβοδικαιος την πρώτη φορά ενθουσιάστηκα αλλά την δεύτερη ήταν πιο χαμηλή η πτήση...
Μινώταυρου 12 Τζούλια Ουκρανή, μελαχρινή ψηλή με μακρύ μαλλί, πρόσχαρο κορίτσι συστήθηκε μόνη της χωρίς τσατσά.... όταν γύρισε πλάτη κάπως ατσουμπαλο σώμα, πλαδαρό... ό
Τίποτα το ιδιαίτερο.
Απέναντι Μινώταυρου 3 η αγαπημένη μας τσατσά με ένα νεαρό κορίτσι μικρόσωμο με ωραίο κορμάκι,την έβλεπα και παλιότερα αλλά μου διαφεύγει το όνομα.
Νικ.Ουρανου 26 η μελαχρινή Μάνια βυζάρες,κωλάρα,εκφυλη φάτσα αλλά δε μου κάνει κλικ
Νικ.Ουρανου 24 μελαχρινό πολύ όμορφο Ρουμανακι με ίσιο μαλλί , εκεί δουλεύει την έχω ήδη ξαναπεριγραψει ίσως την λένε Σόνια... παρουσίαση κοπέλας ανύπαρκτη από την τσατσά ούτε όνομα ούτε προγράμματα, στέκονται και οι δύο και σε κοιτάνε
Poison αυτό το μαλακιστηρι η Βιολέτα χρόνια ολόκληρα έτσι και κάνεις να φύγεις,αν δεν πετάξει μια μαλακία δεν μπορεί... ξινή και αγενής από το σαλόνι, απορώ πως δουλεύει τόσα χρόνια
Φρίξου 15α δύο τερατακια γυφτακια νταρντανες,η μία βυζαρου...ασχημουλες και αδιάφορες κάνουν και παρτουζα
Φρίξου 15β επίσης δύο νταρντανουλες ξανθιές ανοιχτόχρωμες...η Μελίσα προμιλφ ας πούμε η οποία με έβαλε να πιάσω τα βυζιά της και ήταν παιχνιδιάρα γενικά ... και η Ρόζα αν θυμάμαι πιο νεαρή, γλυκούλα αλλά όχι ιδιαίτερα όμορφη με τα πιασίματα της και συμπαθητική.
Στα 60 ευρώ η παρτουζα είπε η τσατσά και τα κάνεις όλα, ενδιαφέρον ακούγεται...
Νικ.Ουρανου 1 Αφρός ήταν η Νικολέτα νομίζω αυτή που ειδα, Ρουμάνα λίγο γεματουλα με βυζί, αδιάφορη φάτσα...
Όπως είπα ειδικά εκεί στη Φρίξου και στη γωνία ο χαμός...5 μαζί έμπαιναν και άλλοι 5 περίμεναν απ'έξω... ήθελα να δω κάνα δυο ακόμα μουνάκια όπως Τατιάνα στο villa και Τζένιφερ στο Φρίξου 14 αλλά μου την έδωσε κι έφυγα