You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 99 άτομα (6 μέλη και 93 επισκέπτες)
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
Όλη η πρωινή κουτσουμπολίστικη ζώνη στα κανάλιαΒάζω ένα γκάλοπ. Ποια θεωρείτε την πιο όμορφη αυτή τη στιγμή στα στούντιο; Που να την είδατε πρώτη φορά στο σαλόνι και να εντυπωσιαστείτε
georgepalaio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 489
- Πόντοι
- 311
Βικτόρια στο παρανταις. Όπως το περιγράφεις. Με αυτήν μου έπεσε το σαγόνι.Βάζω ένα γκάλοπ. Ποια θεωρείτε την πιο όμορφη αυτή τη στιγμή στα στούντιο; Που να την είδατε πρώτη φορά στο σαλόνι και να εντυπωσιαστείτε
Latinolover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 565
- Πόντοι
- 301
Περνούσα από την περιοχή προηγουμένως, είχα 5 λεπτά και μπήκα να δω τις πρωινές καινούργιες του paradise. Είδα την αρετή τρομερό κορμί και αρκετά ψηλή. Αρκετά αδύνατο μοντέλο το κορίτσι. Επίσης δουλευε και η Νοελια. Από Χιλή μου είπε η υπηρεσία, κάνα 2 ισπανικά μου τα είπε οταν την ρωτησα. Σώμα γεμάτο όχι πλαδαρό μέτρια στα δικά μου μάτια από άποψη εμφάνισης . Γενικά η Αρετή θα τιμηθεί καθώς είναι στα γούστα μου. Ας ελπίσουμε βέβαια να πάει βράδυ γιατί η πρωινη βάρδια δεν βολεύει καθόλου.
IRON MAIDEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 715
- Πόντοι
- 81
Για όποιον ενδιαφέρεται για Βραζιλιανες στο GODIVA δουλεύει από τις 19:00 η Λουίζα , πολύ καλό μωρό ηλικία γύρω στα 26 και κάνει τα πάντα εκτός από πρωκτικό.
Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 4.525
Βολτα σημερα γυρω στις 12. Η περιοχη ειχε προβλημα με το νερο οποτε ηταν και ενας λογος που δεν κατεθεσα.
Πρωτη σταση στα Παρανταις οπου πηγα να δω την Αρετη στο Σουπερ. Δεν εκανε ελευθερο στοματικο εφυγα.
Μπηκα και στα διπλα 1 και 2 αλλα τιποτα αξιοσημειωτο.
Στα Λας Βεγκας ηταν Βλαντα και Ριτα το μονο του ηταν κλειστο.
Στο Γκοντιβα με ειπαν να ξαναπερασω σε καμια ωρα λογω του νερου.
Ριτα δεν ηθελα ξανα, Ναταλι τα ιδια. Εψαχνα φιλακια gfe κτλ. Δεν ειδα κατι σπουδαιο αποχωρησα.
Πρωτη σταση στα Παρανταις οπου πηγα να δω την Αρετη στο Σουπερ. Δεν εκανε ελευθερο στοματικο εφυγα.
Μπηκα και στα διπλα 1 και 2 αλλα τιποτα αξιοσημειωτο.
Στα Λας Βεγκας ηταν Βλαντα και Ριτα το μονο του ηταν κλειστο.
Στο Γκοντιβα με ειπαν να ξαναπερασω σε καμια ωρα λογω του νερου.
Ριτα δεν ηθελα ξανα, Ναταλι τα ιδια. Εψαχνα φιλακια gfe κτλ. Δεν ειδα κατι σπουδαιο αποχωρησα.
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 4.392
- Πόντοι
- 1.436
Από τις 10 το πρωί ως τις 8 το απόγευμα, στο Las Vegas δουλεύει εκεί που είναι τρία ξύλινα σπίτια μαζί.παιδια η ριτα τι ωρες δουλευει και σε ποιο ειναι???
IRON MAIDEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 715
- Πόντοι
- 81
Σημερινή κατάθεση για ακόμα μια φορά στην Ναταλία στο Godiva , όλα τέλεια όπως πάντα, είναι απίστευτη γυναίκα, η Βασίλισσα της πρωινής ζώνης..... Η απόλυτη τσόντα..... Όποιος δεν έχει πάει χάνει.....
ZORRO___
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 478
- Πόντοι
- 21
αντε ρε!!! αφηνει τα παντα?? γλωσσοφιλα δινει? φαση gfe δηλαδη??Σημερινή κατάθεση για ακόμα μια φορά στην Ναταλία στο Godiva , όλα τέλεια όπως πάντα, είναι απίστευτη γυναίκα, η Βασίλισσα της πρωινής ζώνης..... Η απόλυτη τσόντα..... Όποιος δεν έχει πάει χάνει.....
spirtoulis123
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2022
- Like
- 158
- Πόντοι
- 0
Βράδυκαλησπέρα θέλω να ρωτήσω τι ώρες δουλεύουν η Σουζάνα και η Μάγια ευχαριστώ
IRON MAIDEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 715
- Πόντοι
- 81
Ναι φίλε πάνε και δεν θα χάσειςαντε ρε!!! αφηνει τα παντα?? γλωσσοφιλα δινει? φαση gfe δηλαδη??
Ευχαριστώ μήπως ξέρεις από τι ώρα ξεκινάνε ;
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Πήγα σε στούντιο μετά από μήνες γιατί το έχω ρίξει στα μασάζ. Ήθελα να πηδήξω την Ναταλί στις Βιλλες που μαρεσε από παλιά.
Δυστυχώς στον καιρό που έλλειπε χάλασε παρά πολύ εμφανισιακά… εκτός του ότι πλαδαρεψε και δούλευε άβαφη τελείως και ήταν πολύ χάλια στα μούτρα, το τραγικό ήταν ότι όλο της το κορμι ήταν ανάγλυφο από σπυράκια. Δεν υπήρχε μέρος να χαϊδέψεις και να μη νιώθεις ανάγλυφα μπιμπίκια, πλάτη μπούτια μέση κωλος… ξενέρωσα πολύ άσχημα δυστυχως
Δυστυχώς στον καιρό που έλλειπε χάλασε παρά πολύ εμφανισιακά… εκτός του ότι πλαδαρεψε και δούλευε άβαφη τελείως και ήταν πολύ χάλια στα μούτρα, το τραγικό ήταν ότι όλο της το κορμι ήταν ανάγλυφο από σπυράκια. Δεν υπήρχε μέρος να χαϊδέψεις και να μη νιώθεις ανάγλυφα μπιμπίκια, πλάτη μπούτια μέση κωλος… ξενέρωσα πολύ άσχημα δυστυχως
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
Αμα ειναι τριχωτή η κοπέλα παντού να μην κάνει κάνα λεϊζερΠήγα σε στούντιο μετά από μήνες γιατί το έχω ρίξει στα μασάζ. Ήθελα να πηδήξω την Ναταλί στις Βιλλες που μαρεσε από παλιά.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 3.346
Πολυ νεο αιμα στο διπλα σαιτ. αλλα εχω την εντυπωση οτι οι περισσοτερες ειναι θεοκοντες!
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Το πρόσεξα και εγώ εχθές που έριξα μια ματιά .Πολυ νεο αιμα στο διπλα σαιτ. αλλα εχω την εντυπωση οτι οι περισσοτερες ειναι θεοκοντες!
Είπαμε ωραία τα πετιτ αλλά όντως οι περισσότερες θα είναι κοντές .
Λατίνα ζητάς σου φέρνουν 10 ,ασιατισσα ζητάς φέρνουν 15 ,κοντή ζητάς φέρνουν άλλες 10 ..μην ήμαστε σε όλα γκρίνια!
Βλέπεις προσπαθούν να μας ικανοποιήσουν άσχετα άμα ψωνίζουν από Κινα
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 3.346
Eγω θελω να ειναι αναμεικτα, ψηλες και κοντες..αμα ειναι ολες το ιδιο υψος και μοιαζουν λιγο, ειναι λες και πας με την ιδια.Το πρόσεξα και εγώ εχθές που έριξα μια ματιά .
Είπαμε ωραία τα πετιτ αλλά όντως οι περισσότερες θα είναι κοντές .
Λατίνα ζητάς σου φέρνουν 10 ,ασιατισσα ζητάς φέρνουν 15 ,κοντή ζητάς φέρνουν άλλες 10 ..μην ήμαστε σε όλα γκρίνια!
Βλέπεις προσπαθούν να μας ικανοποιήσουν άσχετα άμα ψωνίζουν από Κινα
Αλλα ψηλες μονο απο ρουμανια και πανω βρισκεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις