Πέρασα την Τρίτη με Κριστιν στο paradise. Βραδινή βάρδια. Είναι η γνωστή Χριστίνα απο το Las Vegas. Τζακούζι 1 ώρα το πρόγραμμα. Ξεκινήσαμε με σεξ μέχρι να γεμίσει καλά το τζακούζι, η πίπα της ήταν αρκετά καλή, στο γλείψιμο ήταν λίγο αδιάφορη ενδεχομένως να μην της αρέσει. Μετά ανέβηκε από πάνω όπου εκεί έδωσε αρκετό πόνο. Επειδή αργούσα να τελειώσω και την είχα κουράσει (χωρίς να διαμαρτυρηθεί) της είπα να τον παίξω για να τελειώσω πράγμα το οποίο αρνήθηκε προς τιμήν της. Δεύτερος γύρος δεν παίχτηκε γιαυι δεν μπορώ. Μετά κάτσαμε στο τζακούζι για λίγο σοσιαλ όπου κι εκεί είναι καλή.
Σήμερα επέλεξα την καινούργια άφιξη του paradise την Πωλίνα. Ψηλό ξανθό κορίτσι με σώμα μοντέλου από Ουκρανία. Πρόγραμμα 69. Μπαλαμουτι αρκετό στην αρχή με χάδια και κάνα 2 πεταχτά φιλιά στο στόμα. Έκατσε στο κρεβάτι και μου πήρε λίγο πίπα όπως ήμουν όρθιος. Παιδιά πραγματικά η πίπα της ήταν άριστη. Έπαιξε λίγο στην αρχή με το πουτσοκεφαλο και μετά τον πήρε όλον αδιαμαρτύρητα έκανε βαθιά μπασίματα και μπούκωνε καλά και αδιαμαρτύρητα όταν την πίεζα το κεφάλι. έκατσα την εγλειψα μετά, η κοπέλα είναι πεντακάθαρη και μοσχομυριστη, οπότε έβαλα αρκετό μεράκι και φάνηκε να το απολαμβάνει αρκετά. Οι κραυγουλες ήταν καλές κι αν ήταν ψεύτικες δεν το πολυκατάλαβα.ανέβηκε μετά από πάνω αυτή όπου καβαλήθηκε αρκετά καλά και στη συνέχεια γυρίσαμε στα 4 όπου έφαγε κάρφωμα μέχρι να αδειάσω καλά καλά. Μόλις τελείωσα ξάπλωσε με άρπαξε και ήθελε να κάτσουμε αγκαλιά. Προλάβετε την καθώς θα κάτσει 3-4 μέρες θα φύγει και θα ξαναέρθει. Η κοπέλα είναι από τις καλύτερες που έχω περάσει. Και πραγματικά αξίζει μια δοκιμή.