πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο η Σάσα. Δεν βρήκα χρόνο για να γράψω και κριτική στον κατάλογο. Έχω στην αναμονή τρεις κριτικές που μόλις βρω λίγο ελεύθερο θα κάτσω να τις γράψω
έχω και εγω να αναφέρω μερικές κριτικές.
Αρχικά να πώ .Να προσέχετε τα πράγματα σας.
Ακόμα και στα "καλα" καταστήματα μπορεί να συμβούν κλοπές.....
Η κάθε μία επαγγελματίας είναι ξεχωριστή προσωπικότητα,με δικά της βιώματα .
Όπως μπορείς να πας σε ενα μανάβη και να σου κλέψει το κινητό έτσι και σε μια ιερόδουλη.......
Άλλωστε οι περισσότερες ιερόδουλες μπαίνουν με το κινητό τους στον πελάτη,οπότε εύκολα μπορεί να μπερδέψουν το δικο τους με το δικό σας που το έχετε αφήσει στο κομοδίνο.....
Το αναφέρω για να προσέχουμε εμείς τα πράγματα μας και τα μαγαζιά τις κοπέλες και τις μαντάμες....
Στην περίπτωση μου δεν έχασα τιποτα γιατί το ζήτησα με ευγενικό τρόπο και μου το δώσε πίσω.....
Πάμε παρακάτω
Να αναφέρω τη Λούνα απο το Παρανταις.
Απορώ ρε μάγκες πως δεν ανέφερε κανείς τιποτα για αυτή .
Απο υπηρεσίες σκίζει...Είναι απο άλλο πλανήτη.....εμφάνιση είναι μια κοπέλα μεγαλόσωμη με πλάτες και κώλο, στήθος φτιαχτό με σιλικόνη.Πρόσωπο υποκειμενικό,για τα γούστα μου άγριο αλλα όχι άσχημο.....
Αν υπάρχει κάτι αρνητικό στην όλη υπόθεση το κραταω για μένα και ια πολύ πολύ έμπειρους παίχτες....
Για τη Μάγια Ταιλάνδέζα απο Βένους και Ξυλινα....θεωρω πολύ μέτριες τις υπηρεσίες της......
Είδα και την μικρούλα Κριστιν πολύ καλή εμφάνιση ειδικά για αυτους που γουστάρουν petit φασεις .....αλλά μεγάλη γλώσσα....στα Παρανταις και τη Νοέλια που το τρώει όλο το φαγητό της ....
Την Μάγια και τη Ρουμπι,Ντιόνη απο τα Παρανταις που απο εμφάνιση είναι αρκετα καλές.
Ακόμα και η Μπιάνκα είναι καλή σε εμφάνιση σε υπηρεσίες είναι ψιλο άγαρμπη,ειδάλλως θα έπρεπε να εχει λαό.
Μου έκανε επίση εντύπωση πως το 30 έγινε 40 και μετα πάλι 30 στην Ρίτα.
Την Χριστίνα απο Black Angels που δεν λέει σε εμφάνιση....γεματούλα και αυτή.
Δεν θυμάμαι να αναφέρω κάτι άλλο