georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.685
- Πόντοι
- 736
Αυτή η Νικόλ την έχει δοκιμάσει κανείς ? Φαίνεται δυνατό
Και εγώ αυτή πέτυχα τελευταία που πήγα και πέρασα .μάλλον έκανα λάθος εγώ στο όνομα Νατάσα είναι η κορασίδα βραδυνή
Είναι η Νικολ που δουλευε στο paradise. Έχω περάσει 3 φορές μαζί της. Τις 2 ήταν δυναμίτης την 1 ήταν μέτρια. Αλλά γενικά είναι καλή πρόσχαρη και περιποιητική. Θέλει δυνατές στροφές. Δεν τρελαίνεται για γλείψιμο.Αυτή η Νικόλ την έχει δοκιμάσει κανείς ? Φαίνεται δυνατό
Εμενα παντως η Βερονικα μου ελεγε οτι θελει να με παντρευτη!
Δίπλα από την Ραισα ήταν κλειστό αλλά μέσα είχε μια αβγαλτη κοπέλα Έλενα??δεν κατάλαβα καθολουΗ κριτική για Βερονικα στάλθηκε και αναμένω έγκριση! Ας ενημερώσω λοιπόν για την υπόλοιπη τσάρκα! Πρώτη στάση hot laidy όπου δεν μπήκα αμέσως γιατί είδα την βραδυνη βάρδια να μπαίνει! Πήγα sex and the city όπου συνάντησα την Γαβριέλα! Μαύρη κοπέλα σε άσπρα εσώρουχα! Το μπλακ λαιτ στο σαλόνι εξαφάνισε τα πάντα εκτός από τα εσώρουχα που άστραφταν! Ξανά hot, ετοιμαζόταν η Αμπερ αλλά δεν είχε πιάσει ακόμα! Παρουσίαση Κρυσταλια, έφυγα και από κει με σκοπό να ξαναπάω να δω αμπερ! Πηγενω τέρμα ουρανου, δίπλα από της ραΐσας που ήταν κλειστό! Μια άλλη Έλενα νεαρή, και άβγαλτη την έκοψα! Όσοι γουστάρουν αματουρ φάση ας ρίξουν ένα βλέφαρο! Και στο τέλος λας Βεγκας όπου πέρασα με βερονικα! Υπήρχε και μια δεύτερη Ασιάτισσα, πληθωρική, δεν συγκράτησα όνομα!
Τας ευχάς μου.... δεν θα πηγαίνω είναι πολύ ψηλή χαχα. Μ αρέσουν τα πετιτ χαχαποιος την χάρη σου μπαγάσα, θα σου κάνει και σπιτικές πίτες για φαί
το νου σου όμως όταν θα λείπεις από το σπίτι μην έρχεται ο σύντροφος @kostakios βόλτα
Της ραισας ήταν κλειστό και το δίπλα είχε μια άλλη ελενα!Δίπλα από την Ραισα ήταν κλειστό αλλά μέσα είχε μια αβγαλτη κοπέλα Έλενα??δεν κατάλαβα καθολου
Φίλε Μόνικα - Βίλλες , τι να πω κάτι σαν μισό-κοιμισμένο. Αερό- τσιμπούκιον και συμμέτοχή στο γαμήσι αρκετά κάτω του μετρίου. Και αυτή με το ζόρι, θα γράψω κριτικήλίγα πράγματα το τελευταίο 3μηνο με περιορισμένα τα οικονομικά. Επελεξα λίγες επισκέψεις με μεγάλα προγράμματα. συνοπτικά. Λούνα πετιτ από κολομβια με 100αρι. πήρε αρκετή ώρα να ξεκλειδώσει αλλά στο τέλος βγάλαμε καλά γούστα. ανταποκρίνεται στο γλύψιμο. είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στο απλό θα ήταν κομοδίνο. Ρίτα κλασική αξία αλλά πια αυτά που έκανα με 70 τώρα θέλει 100. σιγά σιγά να ψάχνω για αλλα... Ναταλυ Godiva η γυναίκα είναι καλο value for money λίγο στα όρια της υπερβολής. επίσης είδα στο σαλοναρισμα αυτή την εβδομάδα την Μόνικα στις Βιλλες είναι πάρα πολύ πετιτ ενώ γενικά μου αρέσουν αυτή είναι όντως πολύ...
Πολύ ενδιαφέρον μωρό Σάσα στις βιλλες .. θα δοκιμαστει
Α, μπραβο.. ολες πιτες ελεγε οτι θα μου κανει.ποιος την χάρη σου μπαγάσα, θα σου κάνει και σπιτικές πίτες για φαί
το νου σου όμως όταν θα λείπεις από το σπίτι μην έρχεται ο σύντροφος @kostakios βόλτα
Α τώρα κατάλαβα, πιτσιρικά ήταν ?Της ραισας ήταν κλειστό και το δίπλα είχε μια άλλη ελενα!
Τας ευχάς μου.... δεν θα πηγαίνω είναι πολύ ψηλή χαχα. Μ αρέσουν τα πετιτ χαχα
Α, μπραβο.. ολες πιτες ελεγε οτι θα μου κανει.
Φίλε Μόνικα - Βίλλες , τι να πω κάτι σαν μισό-κοιμισμένο. Αερό- τσιμπούκιον και συμμέτοχή στο γαμήσι αρκετά κάτω του μετρίου. Και αυτή με το ζόρι, θα γράψω κριτική
Απέναντι στο red light ενά μικρόσωμο, κοντούλικο, μελαχρινό κοριτσάκι μου άρεσε πολύ μπορώ να πω, μπήκε και αυτή στην λίστα για μελλοντική συνάντηση.
Πολύ ενδιαφέρον μωρό Σάσα στις βιλλες .. θα δοκιμαστει
Όχι φίλος δεν την ειδαΜήπως είδες και τη Νοελια?
Χθες βράδυ ήταν κλειστό.Καρίνα δουλεύει αυτή τη περίοδο?