Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
έτσι ακριβώς αν θυμάσαι όταν είχα γράψει κριτική για την Ρωσίδα Αγάπη τις επόμενες μέρες γινόταν χαμός στα στούντιο της αλυσίδας που δουλεύει. Τότε χρέωνε το πρόγραμμα της 1 ώρας 100 ευρώ και μετά από όλο αυτό τον ντόρο το πήγε στα 150 ευρώΟλα είναι σχετικά ,γράφεις την εμπειρία σου ,δεν σημαίνει ότι όλοι θα περάσουν το ίδιο καλά.
Σε άλλους μπορεί να μην αρέσει γιατί έχουν αλλά γούστα,μπορεί να ζητάνε διαφορετικά πράγματα και πολλά άλλα ..
Όταν καταλάβουν αρκετοί εδώ ,πόσο μάλλον οι κλειδαρότρυπες ,ότι στα στούντιο πας πρώτα απ' όλα για την προσωπική σου ανάγκη ,θα μάθουν να διαλέγουν και μόνοι τους .
Και εγώ έχω τύχει πάνω σε τσάρκα πολλές φορές κοπέλες που ακούς μέρα νύχτα εδώ μέσα αλλά κατέληγα σε κάποια που γούσταρα εγώ να μπω και όχι εκεί που γράφει ο άλλος ότι πέρασε καλά και με χίλιες σάλτσες στα σχόλια..
Το ίδιο ακριβώς έγινε όταν είχα πάει στη Αλίνα την Ρουμάνα ..όταν την ανέφερα πάλι ξένιζε σε πολλούς .
Ακριβώς πάλι το ίδιο όταν πήγα στην Μαρίνα στο βίλλα πριβέ ,μόνο δύο τρεις ήταν αυτή που λίγο είχαν ιδέα ..
Άρα κάτι δεν πάει καλά με τις βόλτες πολλών .
Φίλε είναι απλά μια τίμια επιλογή και για μένα τουλάχιστον στα γούστα μου .
Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει στον καθένα και σε προγράμματα ,μπορεί να είναι και καλύτερη μπορεί να αποδειχθεί και φόλα
αν δεν έγραφες κριτική δεν θα την είχα δει, σήμερα κοίταξα τις φωτογραφίες της στο άλλο site και μου άρεσε πολύ από θέμα εμφάνισης. Αν κάνει έστω και αυτά τα αυτονόητα που ανέφερες θα τιμηθεί σύντομα γιατί είναι ωραία παρουσία για να μπει στο παλμαρέ.