Διαγραμμένο μέλος 229746
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Like
- 204
Καλησπέρα στα αγόρια μου είμαι η Αθήνα βενους..με ζητήσατε και ηρθα είμαι εδώ για να σας λύσω τις αποριες σας μόλις τώρα πέρασε και ο Ben 2020
Θυμάμαι είχε γίνει όντως ντόρος για την συγκεκριμένη,ότι μας φέρνουν και καλά μουναρα ασιατισσα πριν ακόμα πιάσει δουλειά ..Μα απο την 1η φορα που ξεκινησε ζητουσε 50 για απλο η συγκεκριμενη, δεν ξερω αν ποτε το εριξε στο 40, που θα το εκανε λογο πτωσης κινησης, δεν το εκανε 50αρι μετα απο ντορο οπως η Φριντα.
Και εγώ δεν γράφω αρνητικά πράγματα για τα κορίτσια, όμως από την άλλη η κριτική είναι για να γίνεται έστω προσπάθεια. Αν παρά όλα αυτά δεν αλλάζει τίποτα η κοπέλα απλά δεν την γουστάρει την δουλειά (πράγμα θεμιτό) και καλό είναι να σταματήσει. Γιατί ο άλλος δεν χαλάει απλά λεφτά αλλά και διάθεση. Για αυτό εγώ γράφω και τι πρέπει κατά την γνώμη να αλλάξει. Δεν κράζω. Αλλά αν δεν της αρέσει αυτή η δουλειά....Το να μπω σε δύο κοπέλες με 40 (ελεύθερο στοματικό) το προτιμώ γτ μαρεσουν οι αλλαγές κ έτσι μπορώ να δοκιμάσω περισσότερες κοπέλες μέχρι να καταλήξω σε 2-3 που θα πηγαίνω σίγουρα εφόσον δεν υπάρχουν και καινούργιες για δοκιμή.Εχω χάσει λεφτά σε αρκετές περιπτώσεις που οι κοπέλες είχαν μέτρια απόδοση η φόλα τελείως (τις φολες δε τις γράφω γτ δε θέλω να στερήσω το μεροκάματο σε κάποια κοπέλα όσο μαλακισμενη κ αν ηταν διότι θεωρώ ότι αργότερα θα φανεί απο την έλλειψη αναφορών).Επίσης τα 60 για ελεύθερο στοματικό είναι πολλά έπρεπε να είναι στα 50+χαλαρο όσο αφορά τις βίλες γτ χτυπάνε άσχημα(θεωρώ ότι θα κέρδιζαν περισσότερα 10ευρα αν το κάναν 50).Επίσης να αναφέρω οσο αφορά τις δικές μου κριτικές για όσους γουστάρουν μελαμψες κοπέλες (λατινες κτλπ),ότι δε με τραβάνε απότι κτλβ προτιμώ λευκές η τέρμα μαύρες,οπότε μη με υπολογίζετε σε αυτό το κομμάτι.
Έκανε σκαμπανεβάσματα καραμαν! Το θυμάμαι και γώ ότι είχε συζητηθεί πολύ εδώ μέσα! Από μέρα σε μέρα γινόταν ενημέρωση για διαφορετική τιμή!Μα απο την 1η φορα που ξεκινησε ζητουσε 50 για απλο η συγκεκριμενη, δεν ξερω αν ποτε το εριξε στο 40, που θα το εκανε λογο πτωσης κινησης, δεν το εκανε 50αρι μετα απο ντορο οπως η Φριντα.
Γενικά πρέπει να γίνει καλή περιποίηση στο τσιμπουκι που είναι πολύ βασικό για την διέγερση! Το να τον πιάνει σαν καλαμάκι και ίσα να τον ακουμπάει στα χείλια δεν γίνετε δουλειά! Και σκέφτομαι ώρες ώρες ότι όσο καλύτερη η περιποίηση τόσο ποιο γρηγορα θα τελειώσει το πανηγύρι, όποτε μερικές δεν κάνουν κει κοιτάνε μόνο να τα αρπάξουν!Επίσης με εκνευρίζουν όταν δεν κάνουν βασικά πράγματα, εντάξει καταλαβαίνω το ότι "δεν κάνω πρωκτικό" ή " δεν κάνω τελειωτικό στο στόμα" ή "δεν κάνω γυμνό" έχουν λογική. Αλλά πχ " δεν γλύφω παπάρια!!!" Σιγά ρε κορίτσια το πράγμα και είναι κάτι που το γουστάρουμε αρκετοί. Να το λέτε από πριν έστω να μην μπαίνουμε....
Ακριβως αυτο,κοπελες που κανουν καλες πιπες μας εχουν στο τσακ να τελειωσουμε οποτε μολις μπει προφυλακτικο το φιναλε ερχεται συντομα.Γενικά πρέπει να γίνει καλή περιποίηση στο τσιμπουκι που είναι πολύ βασικό για την διέγερση! Το να τον πιάνει σαν καλαμάκι και ίσα να τον ακουμπάει στα χείλια δεν γίνετε δουλειά! Και σκέφτομαι ώρες ώρες ότι όσο καλύτερη η περιποίηση τόσο ποιο γρηγορα θα τελειώσει το πανηγύρι, όποτε μερικές δεν κάνουν κει κοιτάνε μόνο να τα αρπάξουν!
Όσα λεπτά και να είναι! Είτε 5 ειτε 15 ειτε 35, υπάρχουν και μεγάλα προγράμματα! Το ζητούμενο, τουλαχιστον κατ έμε, στον αγοραίο έρωτα είναι η γκαυλα που θα βγάλεις σε αυτό το διάστημα! Αν προηγείθει ένα ωραίο μπουκι γαμας με άλλη διάθεση! Και χαλάλι που έχυσα στο 3λεπτο, το γούσταρα γιατί είναι αλυσίδα! Όπως και το αντίθετο! Σε πέρνει τσιμπουκαρα αλλά στο γαμησι είναι αστερίας! Δεν ξενερώνεις;Ακριβως αυτο,κοπελες που κανουν καλες πιπες μας εχουν στο τσακ να τελειωσουμε οποτε μολις μπει προφυλακτικο το φιναλε ερχεται συντομα.
Ετσι κ εμεις απολαμβανουμε χωρις να σταζουμε στον ιδρωτα προσπαθωντας να βρουμε σταση να χυσουμε και αυτες γλυτωνουν απο το συνεχομενο κοπανημα.
Δεν πιστευω οτι υπαρχουν εργαζομενες που προτιμανε να τις βαραμε σα κομπρεσερ στη μητρα για 10+ λεπτα αντι να κανουν 6-7 λεπτα τσιμπουκι κ 3-4 λεπτα σεξ.
Παμε καθαρα εγωιστικα για τη παρτη μας να χυσουμε κατι το οποιο θεωρειτε "ευκολο",αλλα οταν καταληγουμε να τον παιζουμε για να χυσουμε η ακομα χειροτερα να φυγουμε γτ η κοπελα βεντουζωνει πανω σου και δε σε αφηνει να βρεις ρυθμο η εχεις πληρωσει για τελειωμα στο στομα και αντι να σε πιπωνει τον παιζει (κατι που το κανουμε καλυτερα μονοι μας) ακουμπωντας με τη γλωσσα την ακρη του κεφαλιου τοτε για μενα "δεν εισαι επαγγελματιας κοπελα μου".
Αυτα μας τα κανουν καθημερινες κοπελες (αρχαριες - μη επαγγελματιες) που δεν εχουν πειρα διοτι δεν εξασκουνται σε καθημερινη βαση.Οι γυναικες που εργαζονται στα στουντιο πρεπει να ειναι "Μαστορισσες" γιαυτο παμε ξανα και ξανα.
Είναι αλλιώς με την γκομενα-σύντροφο-γυναίκα! Μπορείς να ρίξεις όσα γαμησια αντέχεις! Και την επόμενη μέρα ξανά αν θες! Στα 10 γαμησια μπορεί το 1 να μην το γουστάρεις αλλά δεν τρέχει κάτι! Το πληρωμένο ομως ειναι αλλιώς! Και ειναι κρίμα να φεύγεις άχυστος η με φραπέ! Όπως είπες εμείς το κάνουμε καλύτερα!Όσα λεπτά και να είναι! Είτε 5 ειτε 15 ειτε 35, υπάρχουν και μεγάλα προγράμματα! Το ζητούμενο, τουλαχιστον κατ έμε, στον αγοραίο έρωτα είναι η γκαυλα που θα βγάλεις σε αυτό το διάστημα! Αν προηγείθει ένα ωραίο μπουκι γαμας με άλλη διάθεση! Και χαλάλι που έχυσα στο 3λεπτο, το γούσταρα γιατί είναι αλυσίδα! Όπως και το αντίθετο! Σε πέρνει τσιμπουκαρα αλλά στο γαμησι είναι αστερίας! Δεν ξενερώνεις;
Με πέθανε το αστερίας χαχαχαΌσα λεπτά και να είναι! Είτε 5 ειτε 15 ειτε 35, υπάρχουν και μεγάλα προγράμματα! Το ζητούμενο, τουλαχιστον κατ έμε, στον αγοραίο έρωτα είναι η γκαυλα που θα βγάλεις σε αυτό το διάστημα! Αν προηγείθει ένα ωραίο μπουκι γαμας με άλλη διάθεση! Και χαλάλι που έχυσα στο 3λεπτο, το γούσταρα γιατί είναι αλυσίδα! Όπως και το αντίθετο! Σε πέρνει τσιμπουκαρα αλλά στο γαμησι είναι αστερίας! Δεν ξενερώνεις;
Έχει όμως ένα δίκιο η κοπέλα ρε σύ! Όχι για την αύξηση των τιμών αλλά για αυτά περί βρομιάς! Δυστυχώς δεν πάνε όλοι πλυμένοι ούτε κάνουν τον κόπο να πλυθούν εκεί! Και θα πω και γώ μια πολύ σχετική ιστορία! Πήγα σε ίδρυμα μπανταρισμένος σενιος και ξυρισμένος από κάτω γυαλί! Και έκανα χαβαλέ με την κοπέλα στον έφερα γυαλισμένο ξυρισμένο της λεω! Και μου είπε ότι η τρίχα δεν μας πειράζει, η απλυσιά είναι το πρόβλημα το μεγάλο!
Όσα λεπτά και να είναι! Είτε 5 ειτε 15 ειτε 35, υπάρχουν και μεγάλα προγράμματα! Το ζητούμενο, τουλαχιστον κατ έμε, στον αγοραίο έρωτα είναι η γκαυλα που θα βγάλεις σε αυτό το διάστημα! Αν προηγείθει ένα ωραίο μπουκι γαμας με άλλη διάθεση! Και χαλάλι που έχυσα στο 3λεπτο, το γούσταρα γιατί είναι αλυσίδα! Όπως και το αντίθετο! Σε πέρνει τσιμπουκαρα αλλά στο γαμησι είναι αστερίας! Δεν ξενερώνεις;
Έκανε σκαμπανεβάσματα καραμαν! Το θυμάμαι και γώ ότι είχε συζητηθεί πολύ εδώ μέσα! Από μέρα σε μέρα γινόταν ενημέρωση για διαφορετική τιμή!
Κούλη φίλε ,τσάμπα συζήτηση γίνεται για όλα αυτά .δεν ήθελα να το γράψω αυτό για διάφορους λόγους αλλά θα το αναφέρω, θα σου πω ότι από την συγκεκριμένη κοπέλα είχα το τηλέφωνο της και μιλούσαμε στο τηλέφωνο τακτικά εκείνη την περίοδο (όπως έχω και τηλέφωνα viber/whatsapp από κάποιες εν ενεργεία κοπέλες που δουλεύουν τώρα στα στούντιο) και δεν είναι μόνο το θέμα της καθαριότητας και της κακής υγιεινής το οποίο έθιξα αλλά και θέματα κακής συμπεριφοράς αρκετών πελατών. Μου είχε πει χαρακτηριστικά θυμάμαι ότι υπάρχουν πολλοί αλλόκοτοι πελάτες και μόνο το 50% από όσους πηγαίνουν στα στούντιο είναι νορμάλ.
Κούλη φίλε ,τσάμπα συζήτηση γίνεται για όλα αυτά .
Το ρίσκο πάντα θα υπάρχει και υπήρχε ..μπαίνεις όπου σε τραβάει και άμα δεν σου βγει καλο απλά δεν ξανά πάς .
Δεν θα ειναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φόλα που θα φάμε .
Εγώ ας πούμε έχει και κοπέλες που μου αρέσουν και έχω περάσει αρκετές φορές αλλά δεν ξανά πάω για άλλους λόγους ..
Ένα που δεν μου αρέσει είναι η πολυκοσμία ,είναι το νούμερο ένα ότι δεν θα περάσεις καλά γιατί έχει το μυαλό της στο σαλόνι και στα άλλα δωμάτια .
Και να σου πω ανοιχτά ,δεν πάω άλλο Ρίτα .ενώ γουστάρω το γαμησι που κάνει ξενέρωσα με τις μαλακίες που πάει η μισή Θεσσαλονίκη για κωλοτρυπιδιασματα ..και όχι στην δική της κωλοτρυπιδα...
Δεν με νοιάζει τι κάνει ο καθένας με τον κωλο του αλλά δεν τον θέλω μετά να κάθεται πάνω μου .
Σε μερικές το έχουνε ξεφτιλισει και μετά ακούγονται και παράπονα για τις τιμές .στην Ρίτα και εγώ για τον ίδιο λόγο σταμάτησα να πάω και ας έχω περάσει σούπερ όσες φόρες την πήρα.
Για το θέμα της πολυκοσμίας που ανέφερες ένα βράδυ όταν πήγα στην Ρωσίδα Τατιάνα δεν μπήκα γιατί γινόταν χαμός στο hot lady και θυμάμαι είπα την τσατσά να την βάλουν πρωί καμιά μέρα γιατί με όλο αυτόν τον κόσμο να μπαινοβγαίνει στο στούντιο και να χτυπάνε κάθε τρεις και λίγο τα κουδούνια είναι αδύνατο να πηδήξει κάποιος
Σε μερικές το έχουνε ξεφτιλισει και μετά ακούγονται και παράπονα για τις τιμές .
Άμα δίνεις δικαίωμα εννοείται θα ανεβάσει τιμή .
Έτυχε να πάω ένα βράδυ και να την έχουν δύο δωμάτια από 1 ώρα πληρωμένα .
Μένει να φτάσουμε ξανά στη φράση 'κρυβε λόγια '...και να πηγαίνει μετα ο καθένας στα τυφλά .
Με τρελαίνει πιο πολύ που μερικοί δεν έχουν δικα τους κριτήρια..πέρασε ο Κούλης ,ο Αλ ,ο solar ,o DEWARSS καλά άρα θα πάω εκεί ! Ούτε μια βόλτα παραπέρα ..
πρέπει να το κοιτάξουν αυτό τα μαγαζιά γιατί βλέπω (αν και το ήξερα ) μας διαβάζουν, γιατί αν το συνεχίσουν, θα σταματήσουμε να ενημερώνουμε
Είναι μια σωστή άποψη .Σ' ένα από τα παραπάνω post του ο συναγωνιστής @kostakios είπε ότι σκέφτεται σοβαρά να σταματήσει να ενημερώνει, πλέον το σκέφτομαι και εγώ πολύ σοβαρά να σταματήσω την ενημέρωση εδώ στο νήμα, γιατί η πορεία έδειξε ότι γράφοντας κάποια καλά σχόλια σε κριτική για κάποια κοπέλα μετά αρχίζουν όλα αυτά τα ευτράπελα που έχουμε αναφέρει κατά καιρούς με πρώτο και κύριο την αύξηση των τιμών και την κομοδινίαση. Τελικά η ενημέρωση που προσφέρουμε εδώ και αφιερώνουμε πολύτιμο χρόνο μας γυρίζει μπούμερακ στο τέλος. Ίσως η ενημέρωση θα ήταν καλύτερο να γίνεται μπισμπιζέ σε ΠΜ μεταξύ μας ώστε να αποφεύγουμε όλους αυτούς που βλέπουν από την κλειδαρότρυπα.