Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (1 μέλη και 52 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.800
Πόντοι
3.796
αυτό προβλέπω να γίνεται σε λίγο καιρό αν συνεχιστεί αυτή η βιόλα :confused:
Όταν έγραψες την κριτική για την Αγάπη μια εβδομάδα χαμός στο σαλόνι της αγάπης και φουλ προγράμματα,άμα θα πας αύριο θα είναι χαλαρά.
Δεν θυμάμαι ποιος φίλος έγραψε για την Νάταλι πάλι ,μια εβδομάδα χαμός ..πάνε αύριο χαλαρά .
Έγραψε ο Αλ πρώτος κριτική για την Ρίτα και καλά έκανε ,γιατί είναι ο μόνος που δεν τον κατηγορώ για ότι βρωμιά και να κάνει στα στούντιο γιατί τουλάχιστον τα λέει ανοιχτά και αυθόρμητα..χαμός στην Ρίτα .
Έγραψε μετά για Φρίντα,5 μέρες χαμός και στη Φρίντα ..
Και άλλα πολλά ..

Το θέμα είναι ότι πάνε γαμανε απλά για λίγες μέρες το σκηνικό ,χαλάνε την πιάτσα με τις τιμές και τις υπηρεσίες..και μετά από μέρες μένουμε οι σταθεροί μαλακες που πληρώνουμε τις ζημιές τους

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Το θέμα είναι ότι πάνε γαμανε απλά για λίγες μέρες το σκηνικό ,χαλάνε την πιάτσα με τις τιμές και τις υπηρεσίες..και μετά από μέρες μένουμε οι σταθεροί μαλακες που πληρώνουμε τις ζημιές τους

δυστυχώς έτσι είναι

• Like
Αντιδράσεις: Solar
Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Αγαπητοι συμφορουμιτες σιγαμα,σιγαμα θα αντιληφθειτε τι γινεται ,το ξαναγραφω,προστατεψτε το πορτοφολι σας,μη τα δινετε(και να τα εχετε)ευκολα στις πουτανες,ευκολα καβαλανε το καλαμι,η ΦΡΙΝΤΑ μου εκανε παπαδες με 2 30αρια τη μερα με το υπεροχο τσιμπουκι της,οταν πρωτοηρθε πριν 6-7 μηνες στο venus,γιατι να μη συνεχιζει?Γιατι αρχισανε τα 50αρια!Bγαλτε τα συμπερασματα σας και πραξετε αναλογα.Δεν κατηγορω κανενα,ο καθενας μας κανει οτι θελει τα ευρω του.Βλεπετε οτι ζητανε πολλα?Μεταβολη και διπλα!Αλλωστε οταν εχεις "σηκωμαρες"πασα γυνη ομοια.30 με φουλ υπηρεσιες λεμε,αντε 40 για τις ξεχωριστες.Οσες δεν θελουν ας ξαπλωνουν στο κρεβατι μοναχες,και να με συγχωρειτε και παλι παραλιγο θα γινομουν δασκαλος.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Εγω θα πω το εξής. Αντιλήφθηκα ότι έχω να πληρώσω σε στούντιο κανένα δίμηνο. Ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχουν αντικειμενικά ΜΟΥΝΑΡΕΣ γκόμενες αυτή τη στιγμή. Τελευταίες που πηγαινα ήταν η Λαρα που όμως με τα 50 απλό απλά δε θα πάω, πηγαινα στη Ναταλί την Κύπρια στις Βιλλες, πηγαινα στη Στελλα στο hot lady, και από τις εν ενεργεια μόνο η Αμπερ μου κάνει κλικ να πηδήξω. Όταν με 30 και 40 κάποτε είχες 10 επιλογές με κορυφαία μουνια να πηδήξεις, τώρα δε μου κάνει αίσθηση καν να κατέβω.

Έχει ενα δίμηνο που ξεκίνησα τα μασάζ, βρήκα δυο ωραία μουνακια που έχω καλή χημεία, και με ενα 50αρικο περνάω 50 λεπτά ευχάριστα χαλάρωσης, και παρόλο που δε πηδάς αν με την άλλη τα βρεις με αυτά που κανεις ίσως είναι καλύτερα από το αποστειρωμένο πήδημα και χυνεις 10 φορές πιο δυνατά.

Αν μας διαβάσουν στα στούντιο, καλές οι αυξήσεις τιμών αλλά να συνοδεύονται από αντίστοιχο προϊόν. Βλέπω τις γκόμενες στα στούντιο της Αθήνας που είναι μεν 50αρικο αλλά μιλάμε για γυναίκες απίστευτης εμφανισης

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
851
Πόντοι
371
Καλημέρα σας εχθές βράδυ περίπου 9 πέρασα από Βένους και είχε 3 κοπέλες Ρόζα έχω περάσει Φρίντα δεν έχω περάσει και μαγια , η μαγια είναι από Ταϊλάνδη και είναι η κοπέλα με τα σιδεράκια , πίπα σφιχτή σεξ καλό δεν είναι πηγάδι , πέρασα με το απλό 30αρι φιλιά χάδια γλυψιμο μπάλες κτλ δεν επιδίωξα να φιλησω στόμα διότι δεν το κάνω , μετά πήγα στην Αθηνά και μιλήσαμε μου είπε ότι μια υπηρεσία ξεκίνησε το 40 χαλαρά και έγινε συνάντηση όλες μαζί και σου λένε πάλι 30 το απλό.. επίσης βοήθησα την Αθηνα να κάνει λογαριασμό εδώ έτσι ώστε ότι θέλουμε είτε ερώτηση είτε παραπανονο να της το λέμε..και φυσικά με είπε και για το 10αρικο της Ρίτας γιατί έγινε..

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Κούλη φίλε ,τσάμπα συζήτηση γίνεται για όλα αυτά .
Το ρίσκο πάντα θα υπάρχει και υπήρχε ..μπαίνεις όπου σε τραβάει και άμα δεν σου βγει καλο απλά δεν ξανά πάς .
Δεν θα ειναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φόλα που θα φάμε .
Έχω έχω κόψει τα πολλά κασκαντεριλικια! Τον βάζω σε σίγουρες κοπέλες που έχω πάρει! Άμα κάτι μου κινήσει το ενδιαφέρον θα κάνω απόπειρα! Αλλά τελευταία πολύ κολομβια, έχει μερικές ομορφουλες αλλά καμία δεν με τράβηξε!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.800
Πόντοι
3.796
Καλημέρα σας εχθές βράδυ περίπου 9 πέρασα από Βένους και είχε 3 κοπέλες Ρόζα έχω περάσει Φρίντα δεν έχω περάσει και μαγια , η μαγια είναι από Ταϊλάνδη και είναι η κοπέλα με τα σιδεράκια , πίπα σφιχτή σεξ καλό δεν είναι πηγάδι , πέρασα με το απλό 30αρι φιλιά χάδια γλυψιμο μπάλες κτλ δεν επιδίωξα να φιλησω στόμα διότι δεν το κάνω , μετά πήγα στην Αθηνά και μιλήσαμε μου είπε ότι μια υπηρεσία ξεκίνησε το 40 χαλαρά και έγινε συνάντηση όλες μαζί και σου λένε πάλι 30 το απλό.. επίσης βοήθησα την Αθηνα να κάνει λογαριασμό εδώ έτσι ώστε ότι θέλουμε είτε ερώτηση είτε παραπανονο να της το λέμε..και φυσικά με είπε και για το 10αρικο της Ρίτας γιατί έγινε..
Είδες τελικά ;χαχαχαχ...η Μαγια έσκασε σαν ευχή !
Την μία μέρα την ανέφερα την άλλη ήρθε

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Σ' ένα από τα παραπάνω post του ο συναγωνιστής @kostakios είπε ότι σκέφτεται σοβαρά να σταματήσει να ενημερώνει, πλέον το σκέφτομαι και εγώ πολύ σοβαρά να σταματήσω την ενημέρωση εδώ στο νήμα, γιατί η πορεία έδειξε ότι γράφοντας κάποια καλά σχόλια σε κριτική για κάποια κοπέλα μετά αρχίζουν όλα αυτά τα ευτράπελα που έχουμε αναφέρει κατά καιρούς με πρώτο και κύριο την αύξηση των τιμών και την κομοδινίαση. Τελικά η ενημέρωση που προσφέρουμε εδώ και αφιερώνουμε πολύτιμο χρόνο μας γυρίζει μπούμερακ στο τέλος. Ίσως η ενημέρωση θα ήταν καλύτερο να γίνεται μπισμπιζέ σε ΠΜ μεταξύ μας ώστε να αποφεύγουμε όλους αυτούς που βλέπουν από την κλειδαρότρυπα.
Έχετε βάση αυτό που λέτε! Αλλά η ενημέρωση γίνετε και για το σου σου εδώ μέσα! Δεν χρειαζόμαστε εμείς αλλαγές, αλλά οι εργαζόμενες και τα μαγαζιά! Εγώ το είχα πει και παλιότερα ότι εδώ που είμαστε και μιλάμε, δεν γνωρίζουμε ότι έχουμε δύναμη! Όπως πολύ σωστά λέτε κάποιον ο λόγος μετράει και οι αναγνώστες τρέχουν να γαμησουν εκεί που έγραψαν καλά λόγια! Μπορεί να γίνει και το αντίθετο! Όπως την εκθειάζουμε μπορούμε και να την μαυρίσουμε! Άμα δεν πάει κανείς, και πέσει πείνα, η θα αρχίσει να γαμιεται σωστά η θα φύγει!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
επίσης βοήθησα την Αθηνα να κάνει λογαριασμό εδώ έτσι ώστε ότι θέλουμε είτε ερώτηση είτε παραπανονο να της το λέμε..και φυσικά με είπε και για το 10αρικο της Ρίτας γιατί έγινε..
Γιατι εγινε;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
Συναδελφοι αυτο με τις τιμες που ανεβαινουν απο την μια στιγμη στην αλλη λογο σαιτ, συμβαινει σχεδον απο τοτε που ξεκινησε το μπου. δεν ειναι κατι που γινεται τωρα. Γραφονται καλα σχολια για μια κοπελα..απο παλια αξιοπιστα μελη και μετα οπως ειναι λογικο οσοι τα διαβαζουν..πανε να τσεκαρουν, ετσι τα αφεντικα εκμεταλευονται την κατασταση και δινουν προς τα πανω τις τιμες. Η κοπελες να ξερετε αλλαζουν συμπεριφορα γιατι.. Καταρχην, διαβαζουν τι γραφουμε εδω περα ειτε τις τα μεταφερουν τα αφεντικα η τσα2δες ακομα και η αγαπουληδες. Λογικο οταν ειναι πολλα τα θετικα σχολια να φουσκωνουν τα μυαλα τους.
Λοιπον, μερικοι απο εμας φωναζουμε για το δεκαρικο παραπανω..δεν το κανουμε γιατι μας λειπει η γιατι ειμαστε τσιγκουνηδες απλα το λεμε μπας και κρατησουμε τις τιμες λιγο χαμηλα!

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
851
Πόντοι
371
Γιατί η Ρίτα είναι κοπέλα που μπαίνει μέσα και δεν βγαίνει μέχρι να τελειώσεις και αυτός είναι ο λόγος που στα προγράμματα το ανέβασαν 10αρικο, ούτε πόρτες τίποτα και κάθεται μέσα πολύ ώρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είδες τελικά ;χαχαχαχ...η Μαγια έσκασε σαν ευχή !
Την μία μέρα την ανέφερα την άλλη ήρθε
Και ήταν και καλή δεν το περίμενα..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

πήγα και εγώ το Σάββατο που μας πέρασε από το venus για την Κατερίνα, δυστυχώς έλλειπε η Αθηνά για να της έλεγα και εγώ να ανοίξει έναν λογαριασμό εδώ και να μας ενημερώνει επί τόπου για τις βάρδιες και το πρόγραμμα των κοριτσιών.
Εύγε μύστη για την προσφορά σου να βοηθήσεις ώστε να υπάρχει απευθείας ενημέρωση εδώ στο site:hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Γιατί η Ρίτα είναι κοπέλα που μπαίνει μέσα και δεν βγαίνει μέχρι να τελειώσεις και αυτός είναι ο λόγος που στα προγράμματα το ανέβασαν 10αρικο, ούτε πόρτες τίποτα και κάθεται μέσα πολύ ώρα

για να λέμε και του στραβού το δίκιο η Ρίτα το αξίζει το δεκάρικο με το παραπάνω

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Έχετε βάση αυτό που λέτε! Αλλά η ενημέρωση γίνετε και για το σου σου εδώ μέσα! Δεν χρειαζόμαστε εμείς αλλαγές, αλλά οι εργαζόμενες και τα μαγαζιά! Εγώ το είχα πει και παλιότερα ότι εδώ που είμαστε και μιλάμε, δεν γνωρίζουμε ότι έχουμε δύναμη! Όπως πολύ σωστά λέτε κάποιον ο λόγος μετράει και οι αναγνώστες τρέχουν να γαμησουν εκεί που έγραψαν καλά λόγια! Μπορεί να γίνει και το αντίθετο! Όπως την εκθειάζουμε μπορούμε και να την μαυρίσουμε! Άμα δεν πάει κανείς, και πέσει πείνα, η θα αρχίσει να γαμιεται σωστά η θα φύγει!

έτσι ακριβώς συναγωνιστή προσυπογράφω :thumbsup:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.800
Πόντοι
3.796

Έγραψα ότι με Μαγια πέρασα καλά ! Ούτε εγώ το περίμενα ..το μόνο που με είχε λίγο χαλάσει είναι ότι χαζογελουσε συνέχεια ,μάλλον επειδή δεν μπορούσε να συνεννοηθεί αφού ελληνικά δεν μιλούσε.
Κατά τα άλλα πολύ καλή και ξεκίνησε και με καβαλημα ..

Για την Ρίτα είναι δίκαιο να ανεβάσει 10ρικο ,αφού είναι ακριβώς όπως τα γράφεις .
Εδώ τα παίρνουν κάτι άλλες και ακόμα περισσότερα που δεν κάνουν ούτε τα μισά από την Ρίτα .

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81

Δεν είναι μόνο η Ρίτα που κάθεται μέσα πολύ ώρα και άλλες κοπέλες κάθονται μέσα πολύ ώρα όπως για παράδειγμα η Ναταλία στο Godiva.

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
έτσι ακριβώς συναγωνιστή προσυπογράφω :thumbsup:
Αυτήν είναι η γνώμη μου για το θέμα που θίχτηκε στο να μην γράφουμε τίποτα από κριτικές και ενημερώσεις! Εμείς τις γαμαμε και ανεβαίνει το κασέ τους, και ανεβαίνουν οι τιμές! Άσε κανα δίμηνο να μην πάει κόσμος να δεις πως ξαναγυρνάει στο 30αρι και το 40αρι! Δε λέω να καταργηθούν τα μεγάλα προγράμματα! Ο καθένας έχει της ψωλης του το χαβά και όσο θέλει πληρώνει, αλλα όχι 50 απλό μετα! Δηλαδή η άλλες που γαμιουνται με το 30αρι και περνάς και καλά βλαμμένες είναι;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αυτήν είναι η γνώμη μου για το θέμα που θίχτηκε στο να μην γράφουμε τίποτα από κριτικές και ενημερώσεις! Εμείς τις γαμαμε και ανεβαίνει το κασέ τους, και ανεβαίνουν οι τιμές! Άσε κανα δίμηνο να μην πάει κόσμος να δεις πως ξαναγυρνάει στο 30αρι και το 40αρι! Δε λέω να καταργηθούν τα μεγάλα προγράμματα! Ο καθένας έχει της ψωλης του το χαβά και όσο θέλει πληρώνει, αλλα όχι 50 απλό μετα! Δηλαδή η άλλες που γαμιουνται με το 30αρι και περνάς και καλά βλαμμένες είναι;

η γνώμη σου με βρίσκει απολύτως σύμφωνο και το μόνο που θέλω να προσθέσω μιας και μας διαβάζουν και οι κοπέλες που δουλεύουν στα στούντιο αλλά και οι ιδιοκτήτες αυτών, ότι ανεξαρτήτως προγράμματος που θα επιλέξει κάποιος είτε το απλό είτε μεγαλύτερο πρόγραμμα θα πρέπει ο πελάτης να φεύγει ευχαριστημένος όποιο πρόγραμμα και αν επέλεξε και να μην γίνονται διακρίσεις αν κάποιος π.χ. επέλεξε το απλό πρόγραμμα να φύγει δυσαρεστημένος γιατί δεν πέρασε καλά.
Βλέπεις και εσύ από την μακρόχρονη εμπειρία σου ότι κοπέλες που σέβονται τα ευρώ που αφήνει ο πελάτης όποιο πρόγραμμα και αν διαλέξει έχουν πάντα τα δωμάτια τους γεμάτα και γι' αυτό εμείς οι συναγωνιστές τις αποκαλούμε στανταράκια.
και μια παρένθεση οι συζητήσεις μας το τελευταίο διάστημα από όλους τους συναγωνιστές είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές ώστε να ακουστεί η γνώμη μας και η άποψη μας στους ιδιοκτήτες των οίκων.

Mastarovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2021
Like
45
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς η Βιολέτα η βυζαρου εαν είναι πρωινη βάρδια στο Belarus?και εάν δουλεύει καμία άλλη .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom