Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (1 μέλη και 64 επισκέπτες)

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
  • Like
Αντιδράσεις: Solar

Solar

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
552
Πόντοι
20
Όχι αδύνατη ξανθιά καμία 30αρα..και ξεκινάει 30 το απλο
Τοτε δεν εχω ιδεα,αλλα αν σε εβγαλε ασχημο vibe καλυτερα που δε μπηκες.Θα περασω σε καποια φαση να την τσεκαρω αν δε με προλαβει καποιος αλλος.

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
557
Πόντοι
81
Γνώμη για ροζαλια από βενους? Και την άλλη την Κατερίνα πάλι από βενους

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Θελω να δοκιμασω σουζανα την επομενη φορα γτ εχετε γραψει καλα σχολια,μετα νατασσα κατερινα και την νεφελη για να ειμαι καλυμμενος.

εκτός από αυτές που ανέφερες, δοκιμάσε επίσης την Ουκρανέζα Λιλιάνα από free house δουλεύει πάντα βραδινή μετά τις 20.00
και από πρωινές την Ρουμάνα Σοφία στις βίλλες αλλά και την Ρωσίδα Αγάπη
είναι εγγυημένο ότι θα περάσεις σούπερ :wink:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Η Κατερίνα γαμησιμη μου φάνηκε...μια προσπάθεια πιστεύω την αξίζει.

ναι πάρα πολύ καλή είναι όταν την πήρα έφυγα ικανοποιημένος, σου την προτείνω ανεπιφύλακτα θα περάσεις ωραία, σίγουρα θα υπάρξει και repeat τις επόμενες μέρες αν βρω χρόνο ίσως γράψω και κριτική στον κατάλογο

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
η μόνη φράση για να περιγράψει την πρώτη μου φορά ήταν σαν να μου κάνει κάστινγκ για πορνό.
έτσι ακριβώς :thumbsup:
η Ρίτα είναι ο Μέσι των στούντιο της πόλης, χάνεται το τόπι αν το πούμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο :wink:

Tzon50

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
0
Καλημέρα σας. Χθες πρώτη φορά μπήκα καρινα τόσο καιρό άκουγα αλλά δεν την είχα δει καν. Είδα μια ψηλή πανέμορφη για τα δικά μου γούστα γυναίκα και πολύ περιποιημένη. Μπήκα με 40 γυμνό. Είχα ακούσει τόσα για την πίπα της… και πράγματι έπαθα σοκ! Νόμιζα μετά την νατασσσα δεν θα ξαναζήσω κάτι τέτοιο…. Η πίπα της δεν υπάρχει απλά…. Τα δόντια της έφταναν αρχιδια…. Απίστευτη…..! Στο σεξ απλά καλή ως τυπική …. Δίκαια έκανε τόσο ντόρο η πίπα της…

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
Με την Ρόζα έχω πάει 3-4 φορές δεν κάνει κάτι ουαου αλλά δεν φεύγεις δυσαρεστημένος

Solar

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
552
Πόντοι
20
εκτός από αυτές που ανέφερες, δοκιμάσε επίσης την Ουκρανέζα Λιλιάνα από free house δουλεύει πάντα βραδινή μετά τις 20.00
και από πρωινές την Ρουμάνα Σοφία στις βίλλες αλλά και την Ρωσίδα Αγάπη
είναι εγγυημένο ότι θα περάσεις σούπερ :wink:
ευχαριστώ κουλη :wink:

ironjz

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
0
Χθες τη δοκίμασα πρώτη φορά. Προσωπικά μου άρεσε. Μου αρέσουν οι γυναίκες με πιασίματα. Δεν βιάζεται και προσπάθησε να με ευχαριστήσει. Πίπα σχετικά καλή. Πολύ καλή πίσω όψη. Γενικά έχω θετικά σχόλια με μοναδικό αρνητικό τη πολλή κρέμα που έβαλε. Η Κατερίνα μου φάνηκε καλή. Ήμουν σε δίλημα, ποια να διαλέξω. Θα τη δοκιμάσω όμως σίγουρα μια επόμενη φορά.
Η Ρωσίδα που είχε επίσης είναι καλή; Έχει κάποιος άποψη ; Επίσης μου άρεσε λόγω πιασιμάτων....

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Με την Ρόζα έχω πάει 3-4 φορές δεν κάνει κάτι ουαου αλλά δεν φεύγεις δυσαρεστημένος

φίλος μου που δεν γράφει εδώ στο bou την πήρε και μου είπε ούτε κρύο ούτε ζέστη γενικά μέτρια πράγματα δεν μπαίνει σε σύγκριση με Ρίτα, Βλάντα, Σουζάνα κτλ εγώ δεν την έχω δοκιμάσει ίσως κάποια στιγμή μπορεί, έτσι για να μπει στο παλμαρέ

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Είσαι λάθος! Τα μπουρδελα είναι για όλο τον κόσμο,αρκεί να διαθέτεις από 30 ευρα και πάνω! Και γώ με το 40αρι πάω γιατί τόσα διαθέτω,και μου αρκούν για τα γούστα που θέλω να βγάλω!Αν θέλω παραπάνω γούστα θα δώσω κάτι παραπάνω! Δεν θα κατηγορήσω τον προηγούμενο όμως που πήγε με 100! Δικά του είναι ότι θέλει τα

Αγαπητέ παλαιμαχε άλλωστε το λέει και το όνομα σου έχεις γράψει πολλά χιλιόμετρα στο άθλημα και λογικό είναι να μην έχεις πολλές απαιτήσεις.. μία πίπα με προφυλακτικό, λίγο χουφτωμα κανένα βυζάκι και μετά σεξ μέχρι το τέλος αρα στο απλό είσαι ευχαριστημένος και καλά κάνεις αν βγάζεις γούστα... αλλά εμείς οι περισσότεροι που είμαστε πολύ νεότεροι λογικό είναι να έχουμε πιο πολλές ορμές και θέλουμε να δίνουμε περισσότερα φράγκα για υπηρεσίες σε γλυψιμο, σε ακαποτη πίπα,σε γλωσσοφιλα κλπ...δεν υπάρχει λόγος να γίνεται τόση ώρα αυτή η συζήτηση αφού υπάρχουν διαφορετικά δεδομένα
Κατ' αρχην σε ευχαριστω για την απαντηση σου,για τις αναγκες μου ασε να γνωρι ζω εγω καλυτερα και για τα γουστα μου, αυτο που φωναζω εδω μεσα ειναι να μην ενδιδετε σε οτι σας ζητανε πανω στην καβλα,να λετε και οχι,γιατι τρελλαινονται οταν βλεπουν την πλατη και χαλαρωνουν.Διαβαζω κριτικη του dinossaraek sto Βεργας 6Α,20 ευρω 9/2/23 πρωκτικο και μελαγχολω με αυτα που ζουμε εμεις εδω.Μη τρελλαινεστε με το μουνι ,το οποιο θα υπαρχει παντοτε διαθεσιμο,αρκει να υπαρχει ρευστοτητα ,οι πουτανες ειναι αναλωσιμες,ισως τα μουνια που θα γαμησουμε στο μελλον ειναι αγεννητα.Εσεις οι νεωτεροι οπως λες, λεω να βαλετε λιγο μυαλο ,μη σκορπατε το χρημα,η ζωη δεν τελειωνει σημερα ρε πουστη μου,εχει και μεθαυριο!Και να με συγχωρειτε.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
φίλος μου που δεν γράφει εδώ στο bou την πήρε και μου είπε ούτε κρύο ούτε ζέστη γενικά μέτρια πράγματα δεν μπαίνει σε σύγκριση με Ρίτα, Βλάντα, Σουζάνα κτλ εγώ δεν την έχω δοκιμάσει ίσως κάποια στιγμή μπορεί, έτσι για να μπει στο παλμαρέ
Ναι το ίδιο πράγμα δεν κάνει κάτι τρομερό, εγώ ας πούμε δεν θα την ξαναπαρω

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
Εχθές πρωί έκανα μια βόλτα να δω τι κορίτσια έχουμε, δεν μπορούσα να μπω σε όλα οπότε μπήκα σε μερικά..πάω ΧΟΤ λειντι και έχει μια Ρενέ από Κολομβία καλή φάνηκε αλλά δεν τρελάθηκα, μετά πάω βίλα ερωτικά είχε 2 κοπέλες μια νίκη και μια Μπάρμπι καλη η Μπάρμπι αλλά βλέποντας την νίκη έχει και ωραίο βυζιά αλλά και κολάρα κοντουλα σχετικά και μετά πήγα Βένους Βερόνικα και Ρίτα πέρασα με Ρίτα πρώτη φορά το κορίτσι μπορεί να έχει σπασμένο πρωσοπο αλλά πέρασα με 30 και μπαίνει μέσα φιλάκια χαρακιά τα βυζάκια στην πουτσα μου να τα τρίβει και ξαπλώνω για πίπα και ανεβαίνει σε στιλ 69 Χαϊδευα τράπουλα φιλουσα κολαρακι και στα πλάγια γενικά πολύ καλή

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Δεν θυμάμαι αν έχω γράψει κριτική ή μόνο στο φόρουμ. Ροζα όταν την πήρα πριν χρόνο περίπου στο βενους2 ήταν πεταμένα λεφτά. Και χάλια συμπεριφορά αφού στο τέλος όταν της ειπα να είναι λίγο πιο ευγενική με τον πελάτη μου τσαμπουκαλευτηκε. Το γαμησι διορθώνεται. Η συμπεριφορά δεν νομίζω

k8oulou

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
248
Πόντοι
20

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
Η Νάταλι μήπως έγινε νεφέλη;;; ρωτάω γιατί αλλαζει συχνά ονόματα και τελευταία δε τη βλέπω στο πρόγραμμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom