Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 86 άτομα (8 μέλη και 78 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Αυτό τώρα ήταν αχρείαστο πιστεύω... δεν απαγόρευσε ποτέ κανείς σε κανένα να γράψει την άποψη-κριτικη του για κοπέλα που πήρε με απλό πρόγραμμα και πέρασε καλά... απλώς δεδομένου ότι πλέον δεν υπάρχει κοπέλα που να κάνει μόνο απλό πρόγραμμα και επειδή Αφροδίτη και Έφη δεν ξαναβγαίνουν είναι πολύ δύσκολο μάλλον να ξεχωρίσει κάποια με τα 30€ .
Και βέβαια κανείς δεν είναι τόσο μαλάκας πιστεύω που ακόμα κι αν βρήκε κοπέλα που με 30€ του τα κάνει όλα, να μπει και να το γράψει εδώ μέσα ανοιχτά
Εδω θελω να πω την γνωμη μου μιας και ειμουν πολυ τακτικος πελατης της Αφροδιτης και μαλιστα την επαιρνα και εκτος μαγαζιου γιατι αν θυμαστε δουλευε συγκεκριμενες μερες. Η αφροδιτη λοιπον εκανε προγραμμα 30 ευρω και ειχε και ενα στα 40 ευρω και καλα πιο χαλαρα και ενα στα 50 ευρω σεξ σοου το ελεγε, επισης νομιζω ειχε και ενα αλλο που εκανε και ντουζακι μαζι σου. Για καποιους που θελουν ακαποτο μπουκι μιας και η αφρο δεν εκανε αμεσως τους εβγαζε οφφ. απο την αλλη ηταν πολυ δυνατη παρουσια.

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
219
Πόντοι
21
Αυτή η νατασα εκτός από βυζαρες πως είναι εμφανισιακά;
Ενώ καταλαβαίνω αυτό που θελει να πει ο φιλος για τα 70αρια, σίγουρα χαλάει τις κοπέλες στην συμπεριφορά, εντούτοις δεν μπορείς να το ελέγξεις.
Το χειρότερο νομίζω είναι να θεοποιουμε εδώ μέσα κοπέλες που αντικειμενικά δεν είναι δοτικές από το απλό πρόγραμμα. Αυτο μπορούμε να το ελέγξουμε. Είναι προφανές και εξυπακούεται ότι αν σκάσεις 70 100 200 ευρώ θα σου κάνει παπάδες η γυναίκα.
40 ζητάει για απλό

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.847
Πόντοι
3.796
Οι απόψεις όλων θα είναι διαφορετικές .
Το θέμα δεν είναι τα ποσα διαθέτει ο καθένας ,έχω δει μεροκαματιάρηδες να ξοδεύουν τα διπλάσια από επιχειρηματίες στα γούστα ..
Το θέμα είναι να μην πιανομαστε κορόιδα .
Όταν πας σε μια κοπέλα και ακουμπάς στο τραπέζι ότι ποσό σου πει απλά για να περάσεις είσαι κορόιδο όχι μάγκας .προσωπικά έχω κάνει πολλές φορές πίσω σε κοπέλες λόγο του ποσού που ζητούσαν,είναι αδιανόητο να παίζουν με την καύλα σου .
Καλό είναι να το αποφεύγουμε όσο μπορούμε γιατί έτσι δίνουμε και το πάτημα να ανεβάσουν τις τιμές .
Όταν ξέρεις ότι θα περάσεις καλά σε μια που θα πάρει 30 γιατί την αλλη εβδομάδα να πρεπει να σου πάρει για τις ίδιες υπηρεσίες 40;....γιατί απλά πας και τα δίνεις .

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Πάντως η κοροϊδία με τις λατινες συνεχίζεται δυναμικά. Κοπελες που έρχονται 2 με 3 εβδομάδες το πολυ, κ όχι όλες τις μέρες,ξεκινάν από 50 η 40 κ κλαις τα λεφτα σου από την ώρα που πατάς το κουδούνι να μπεις. Δεν εχω περασει με καμία κ δεν νομίζω να το κάνω, με βάση μαυτα που ακούγονται με συμπεριφορές σαλονιού κ δωματίου. Κριμα γτ κάποια είναι για πολύ σκίσιμο.
Οπως επίσης κ τις μη λατινες που έρχονται. Αν δεν την δω σε προγραμμα εβδομαδιαίο κ για κάνα 2μηνο παρουσίας, ουτε απέξω δεν περνάω. Εχει αποδειχτεί ότι ήρθαν για αρπαχτές κ δεν ψάχνουν να κάνουν σωστή δουλειά κ να κρατήσουν πελάτες. Πλέον τα λεφτα μου δεν τα χαραμιζω.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Γιαυτο κ δεν αναφέρω καμια γτ πολυ απλα πάω στις γνωστές που ξερω αρκετά χρόνια η αρκετό καιρό. Π.χ

Ρεβεκα - Ριτα(όταν δεν είναι sold out τα δωματια)

Αγάπη - Σοφια-Ανια

Αναστασια -Ινα(ρουμανα)

Αλινα(ρουμανα) Ινα (ουκρανεζα)

Honorable mentions: Σουζανα,Βλαντα Καρινα,Τζουλια(Μινοταυρου γωνία) Ναστια κ Τζούλια στην φριξου ( ναι την γυφτο ρουμανα κολλητή της Βαλεντίνος που δουλευε στα las vegas) έχει γλυκιά φατσοτλα. Αυτές σπάνια σε αραια διαστήματα.

Doran_G

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
579
Πόντοι
281
Παρένθεση στις αντιπαραθεσεις,πέρασμα από φριξου 13 το πρώτο από αριστερά στη σειρά, Σάββατο μεταμεσονυχτιο, Μόνικα, Βούλγαρο φάση, απλά πέρασα επειδή είχε τόσο αέρα που σήκωνε και τις παράγκες. Εν τέλει μάπα το καρπούζι, εντελώς όμως, ενδεικτικά η τύπισσα μου είπε δν βγάζω σουτιέν και έτσι δουλεύω και αν θες. Απλά ήθελα κάπου να τα ρίξω και λόγω αερα(άκουσον άκουσον) μπήκα.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Ήθελα ένα ωραίο μεγάλο κωλο σήμερα, πήγα να δω την Αναμπέλ στο paradise, το σώμα της μου φάνηκε λίγο αντρικό και νομίζω έκανε λιποαναρρόφηση για να φαίνονται κοιλιακοί, δε με έψησε. Μπήκα να δω το πρόγραμμα και είδα μια Αλεξάνδρα στο Bad girls, αλλά από κοντά δεν ήταν αυτό που περίμενα. Γεματουλα με πολύ μεγάλο κωλο με φουλ κυτταρίτιδα, σαν αφροαμερικανός ο σωματότυπος. Τίποτα άλλο δεν είδα στα site και έφυγα απραγος

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Παρένθεση στις αντιπαραθεσεις,πέρασμα από φριξου 13 το πρώτο από αριστερά στη σειρά, Σάββατο μεταμεσονυχτιο, Μόνικα, Βούλγαρο φάση, απλά πέρασα επειδή είχε τόσο αέρα που σήκωνε και τις παράγκες. Εν τέλει μάπα το καρπούζι, εντελώς όμως, ενδεικτικά η τύπισσα μου είπε δν βγάζω σουτιέν και έτσι δουλεύω και αν θες. Απλά ήθελα κάπου να τα ρίξω και λόγω αερα(άκουσον άκουσον) μπήκα.
Να μας διαβάζεις τα έχουμε γράψει. Ενώ είναι ομορφούλα, δεν....

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Πάντως να τα λέμε όλα, και να πούμε πως εισακούστηκαμε και βλέπω γίνανε μεταγραφές στο άλλο site . Τώρα από ποιότητα όπως λένε " όλα θα φανούν στο γήπεδο"

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Ρε παιδες μην μου στελνετε προσωπικα μηνυματα για συναντησεις με την Αφροδιτη. Ειπα παλια που δουλευε βγαιναμε και εκτος οχι τωρα. Η γυναικα εχει βγει συνταξη, παντρευτηκε και κανει την ζωη της. Ελεος να πουμε.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Μπήκα να δω το πρόγραμμα και είδα μια Αλεξάνδρα στο Bad girls, αλλά από κοντά δεν ήταν αυτό που περίμενα. Γεματουλα με πολύ μεγάλο κωλο με φουλ κυτταρίτιδα, σαν αφροαμερικανός ο σωματότυπος.
Ααα και αναρωτιόμουν τόσο καιρό μήπως δε βλέπω καλά... μήπως διαβάζω για άλλη Αλέξανδρα εδώ μέσα.
Γιατί πρόσφατα που πήγα και την ξαναείδα στο black angels τρόμαξα.Εκτος από την αδιαμφισβήτητη ασχήμια στο πρόσωπο, τόση κυτταρίτιδα δυσκολεύομαι να θυμηθώ αν έχω συναντήσει ξανά σε μπουρδέλο.Αρα καλά βλέπω τελικά... εντάξει μπορεί να είναι καλή μέσα δεν ξέρω,αλλά αυτά που ζητάει είναι δυσανάλογα με την εμφάνιση της

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Ααα και αναρωτιόμουν τόσο καιρό μήπως δε βλέπω καλά... μήπως διαβάζω για άλλη Αλέξανδρα εδώ μέσα.
Γιατί πρόσφατα που πήγα και την ξαναείδα στο black angels τρόμαξα.Εκτος από την αδιαμφισβήτητη ασχήμια στο πρόσωπο, τόση κυτταρίτιδα δυσκολεύομαι να θυμηθώ αν έχω συναντήσει ξανά σε μπουρδέλο.Αρα καλά βλέπω τελικά... εντάξει μπορεί να είναι καλή μέσα δεν ξέρω,αλλά αυτά που ζητάει είναι δυσανάλογα με την εμφάνιση της
Συμφωνώ 100%

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
557
Πόντοι
81
πωωω και ηθελα να το σχολιασω και ολο το ξεχνουσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πηγα να την δω γτ ειδα καλα σχολια για ομορφια και σωματοτυπο και ολα ..... μια που την ειδα και μια που ηθελα να βγαλω τα ματια μου να τα πεταξω στο πατωμα και να τα πατησω

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Εδω θελω να πω την γνωμη μου μιας και ειμουν πολυ τακτικος πελατης της Αφροδιτης και μαλιστα την επαιρνα και εκτος μαγαζιου γιατι αν θυμαστε δουλευε συγκεκριμενες μερες. Η αφροδιτη λοιπον εκανε προγραμμα 30 ευρω και ειχε και ενα στα 40 ευρω και καλα πιο χαλαρα και ενα στα 50 ευρω σεξ σοου το ελεγε, επισης νομιζω ειχε και ενα αλλο που εκανε και ντουζακι μαζι σου. Για καποιους που θελουν ακαποτο μπουκι μιας και η αφρο δεν εκανε αμεσως τους εβγαζε οφφ. απο την αλλη ηταν πολυ δυνατη παρουσια.
Aυτο με τα 40 και 50 πραγματικα ειμαι περιεργος ποιος το επαιρνε...για τους συχνους πελατες, το προγραμμα των 30 ηταν υπεραρκετο

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
Αυτή όταν μπήκα εγω ούτε σουτιέν έβγαλε αλλά δυνάμωσε και τα φώτα τέρμα...το είχα πει και ποιο επάνω..

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.703
Πόντοι
201
Γεια σας ντερβισια. Περασμα μετα απο παρα πολυ καιρο απο τη γνωστή ερωτικη περιοχη της πόλεως. Βραδινή βαρδια κυριακη τα περισσότερα κλειστα αλλα αρκετη κινηση. Βολτα μετα τις 12. Περασμα τελικα με γκαμπριελα στο ποιζον. Ενω στην αρχη μου ειπε 40 απλο και πηγα να φυγω μου ειπε 40 χαλαρο με ελευθερο οπου και περασα. Η κοπελα ηταν καλη για τα γουστα μου. Άπειρη θα ελεγα. Κοντουλα απο κωλομβια μου ειπε με σωματαρα. Κωλος ικανοποιητικός. Πιπα μετρια εως ανυπαρκτη. Μησιγα αν και απειρη ηταν πολυ δεκτικη. Ωρα μαγκες μπορει να εκατσα και κανα μισαωρο. Απίστευτο απαλο δερμα. Θα ξανα προτιμηθει. Την συνιστω για μια φορα. Δεν ξερω αν γράφτηκε τιποτα για την εν λογω. Υγειες

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πέρασμα χθες Κυριακή απόγευμα από το las vegas για να συναντήσω την Βλάντα μιας και είχα αρκετό καιρό να περάσω μαζί της, νομίζω την τελευταία φορά που πέρασα μαζί της αν θυμάμαι καλά ήταν όταν δούλευε στο villa erotica. Επειδή έχουν αναφερθεί πολλοί συναγωνιστές για την Βλάντα με τα καλύτερα λόγια και εγώ τόσο καιρό δεν ανέφερα σε κάποιο σχόλιο μου κάτι, αξίζει πραγματικά αυτή η κοπέλα της προσοχής μου και να γράψω και εγώ δυο λόγια. Γιατί η Βλάντα είναι μία από τις κοπέλες που δουλεύουν στα studio της πόλης και αποτελεί ένα από τα απόλυτα στανταράκια, σέβεται μέχρι και το τελευταίο ευρώ που αφήνει ο πελάτης όποιο πρόγραμμα και αν διαλέξει από το απλό των 30 ευρώ ως και μεγάλα προγράμματα για όποιον θέλει να περάσει σούπερ μέσα στο δωμάτιο. Από ηλικία, εμφάνιση, σωματότυπο, χρώμα μαλλιών κτλ έχει γραφτεί πολλάκις από τους συναγωνιστές. Πέρασα με το πρόγραμμα των 40 ευρώ που περιλαμβάνει ελεύθερο στοματικό. Ξεκίνημα του αγώνα με φουλ προκαταρκτικά βαθιά γλωσσόφιλα πουτσοτρίψιμο και μαεστρική πίπα με μπόλικο καραμέλωμα και αρχιδογλύψιμο. Στο σεξ παιχτήκανε δύο στάσεις cow girl αρχικά και στη συνέχεια ιεραποστολικό που σε εκείνο το σημείο θα έλεγα ότι κάναμε έρωτα όπως κάνουν τα ζευγάρια που βρίσκονται στην αρχή της σχέσης όλο μες την καύλα και τα μέλια χύνοντας με τόση ορμή και καύλα μέσα στην καπότα. Έπειτα ακολούθησε λίγο social για την πατρίδα της την Ουκρανία μιας και ανέβαινα συχνά στην Ουκρανία πριν τον πόλεμο, μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που θυμόταν την συζήτηση που είχαμε τότε για την πατρίδα της όταν δούλευε στο villa erotica. :grin: Σίγουρα θα υπάρξει repeat τις επόμενες μέρες κανά δυο τρεις φορές ακόμη.
Μετά θα πάρει σειρά και η Τάνια από το belarus και η Κατερίνα από το Venus για 2 με 3 repeat :wink:
Αυτά τα ολίγα προς το παρών, εύχομαι σε όλους να έχετε μια καλή εβδομάδα με μπόλικο σεξ και θετική ενέργεια. :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πάντως να τα λέμε όλα, και να πούμε πως εισακούστηκαμε και βλέπω γίνανε μεταγραφές στο άλλο site . Τώρα από ποιότητα όπως λένε " όλα θα φανούν στο γήπεδο"

πολύ βιάζεσαι σύντροφε Κώτσο κάτσε να δούμε πρώτα μην είναι πάλι τίποτα διεκπαιρεωτικά κομοδίνα από αυτά που φέρνει η αλυσίδα κατά καιρούς και έπειτα εξαφανίζονται όπως πχ η Agata που ήρθε και δεν ακούμπησε.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Γεια σας ντερβισια. Περασμα μετα απο παρα πολυ καιρο απο τη γνωστή ερωτικη περιοχη της πόλεως. Βραδινή βαρδια κυριακη τα περισσότερα κλειστα αλλα αρκετη κινηση.

το απόγευμα της Κυριακής που βγήκα για βόλτα ήταν όλα σχεδόν τα στούντιο ανοικτά αλλά η κίνηση στα σπιτάκια ήταν πολύ πεσμένη πραγματικά λίγος κόσμος βγήκε για βόλτα το απόγευμα της Κυριακής. Ίσως έπαιξε ρόλο και το ντέρμπι στο ποδόσφαιρο αλλά ίσως και ο καιρός που φυσούσε δυνατό αέρα με αποτέλεσμα πολλοί συναγωνιστές να προτίμησαν την ζεστασιά του σπιτιού τους.

Τελευταία τροποποίηση:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Γεια σας ντερβισια. Περασμα μετα απο παρα πολυ καιρο απο τη γνωστή ερωτικη περιοχη της πόλεως. Βραδινή βαρδια κυριακη τα περισσότερα κλειστα αλλα αρκετη κινηση. Βολτα μετα τις 12. Περασμα τελικα με γκαμπριελα στο ποιζον. Ενω στην αρχη μου ειπε 40 απλο και πηγα να φυγω μου ειπε 40 χαλαρο με ελευθερο οπου και περασα. Η κοπελα ηταν καλη για τα γουστα μου. Άπειρη θα ελεγα. Κοντουλα απο κωλομβια μου ειπε με σωματαρα. Κωλος ικανοποιητικός. Πιπα μετρια εως ανυπαρκτη. Μησιγα αν και απειρη ηταν πολυ δεκτικη. Ωρα μαγκες μπορει να εκατσα και κανα μισαωρο. Απίστευτο απαλο δερμα. Θα ξανα προτιμηθει. Την συνιστω για μια φορα. Δεν ξερω αν γράφτηκε τιποτα για την εν λογω. Υγειες
Φίλος που πήγε είπε δεν αξίζει πολλά και δεν ξαναπάει, τι να πω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom