Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.305
Πόντοι
6.817
Δυστυχως δεν περιμενα οτι θα το πω αυτο. Περασμα με Ριτα μεσα στην εβδομαδα και απο οτι φαινεται τερμα τα διφραγκα. Καμια σχεση με την παλια καλη Ριτα. Παντα με το ιδιο προγραμμα περνουσα στα 60 ευρω και μολις αρχισα τα χαδια ειπε "νοουτ φοουλ προγκραμ". Αρχισε το ξενερωμα απο τοτε, ελαχιστα φιλια κι ουτε να την γλυψω με αφησε. Ουτε κατα διανοια εκεινο το αγριο βλεμα μεσα στη καυλα που σε κοιτουσε και να μου κανει στην νοηματικη δειχνοντας το ρολοι χεριου οτι κραταει ωρα η "υπηρεσια". Εν τω μεταξυ υπηρεσια η Αθηνα ηταν που αντιρρηση δεν εφερε για τα χρηματα και στο παρελθον εχω μπει ακομα και σε αλλες κοπελες χωρις να ρωτησω καν προγραμματα. Τελειωσα με μια δυο στασεις αλλα δεν το απολαυσα. Βγαινοντας ηθελα να μιλησω στην Αθηνα για να δω τι συμβαινει αλλα δεν ηταν στο σαλονι. Μαγκες για εσας δεν ξερω, καντε οτι νομιζετε εγω καταθετω απλα την εμπειρια μου. Απο μενα μαυρο και δεν ξαναπαταω! Ας μαθει να (ξανα)σεβεται τα λεφτα του πελατη και τα ξαναλεμε.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.239
Πόντοι
3.796
Δυστυχως δεν περιμενα οτι θα το πω αυτο. Περασμα με Ριτα μεσα στην εβδομαδα και απο οτι φαινεται τερμα τα διφραγκα. Καμια σχεση με την παλια καλη Ριτα. Παντα με το ιδιο προγραμμα περνουσα στα 60 ευρω και μολις αρχισα τα χαδια ειπε "νοουτ φοουλ προγκραμ". Αρχισε το ξενερωμα απο τοτε, ελαχιστα φιλια κι ουτε να την γλυψω με αφησε. Ουτε κατα διανοια εκεινο το αγριο βλεμα μεσα στη καυλα που σε κοιτουσε και να μου κανει στην νοηματικη δειχνοντας το ρολοι χεριου οτι κραταει ωρα η "υπηρεσια". Εν τω μεταξυ υπηρεσια η Αθηνα ηταν που αντιρρηση δεν εφερε για τα χρηματα και στο παρελθον εχω μπει ακομα και σε αλλες κοπελες χωρις να ρωτησω καν προγραμματα. Τελειωσα με μια δυο στασεις αλλα δεν το απολαυσα. Βγαινοντας ηθελα να μιλησω στην Αθηνα για να δω τι συμβαινει αλλα δεν ηταν στο σαλονι. Μαγκες για εσας δεν ξερω, καντε οτι νομιζετε εγω καταθετω απλα την εμπειρια μου. Απο μενα μαυρο και δεν ξαναπαταω! Ας μαθει να (ξανα)σεβεται τα λεφτα του πελατη και τα ξαναλεμε.
Αναμενόμενο με τους μπαχαλακηδες που κάνουν ουρές για "φοουλ πρόγκραμ" όπως είπες ..
Εκτός αυτού,όταν μπαίνουν εδώ διαβάζουν τις εμπειρίες μας κάποιοι (ακόμα και επισκέπτες) πηγαίνουν και ζητάνε να περάσουν με το ίδιο σκηνικό που πέρασες και εσύ ,άσχετα αν εσύ για τον ψ,χ, λόγο πήρες κάτι παραπάνω .
Δεν υπάρχει καθόλου διακριτικότητα και παίζει μεγάλο θράσος από δικούς μας ,όχι από κοπέλες .

• Like
Αντιδράσεις: Solar

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
108
Like
13.415
Πόντοι
32.165
Αναμενόμενο με τους μπαχαλακηδες που κάνουν ουρές για "φοουλ πρόγκραμ" όπως είπες ..
Εκτός αυτού,όταν μπαίνουν εδώ διαβάζουν τις εμπειρίες μας κάποιοι (ακόμα και επισκέπτες) πηγαίνουν και ζητάνε να περάσουν με το ίδιο σκηνικό που πέρασες και εσύ ,άσχετα αν εσύ για τον ψ,χ, λόγο πήρες κάτι παραπάνω .
Δεν υπάρχει καθόλου διακριτικότητα και παίζει μεγάλο θράσος από δικούς μας ,όχι από κοπέλες .
Τι μαλακειες λες πρωι πρωι ?

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
108
Like
13.415
Πόντοι
32.165
Δεν θα γραφεις ασυναρτησιες και να μην περιμενεις απαντηση.
Για ποιες ουρες μιλας? Ειπε την εμπειρια του ο παιχτης και επεσες να πεις οτι ΔΕΝ φταιει η κοπελα αλλα οι "μπαχαλακηδες που κανουν ουρες".
Πεταξες και το αλλο το θεικο οτι πηρε εξτρα υπηρεσιες ενω ξεκαθαρα μιλησε ο ανθρωπος οτι περασε χαλια.
Σοβαρεψου γιατι εκτιθεσαι παλι.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.239
Πόντοι
3.796
Δεν θα γραφεις ασυναρτησιες και να μην περιμενεις απαντηση.
Για ποιες ουρες μιλας? Ειπε την εμπειρια του ο παιχτης και επεσες να πεις οτι ΔΕΝ φταιει η κοπελα αλλα οι "μπαχαλακηδες που κανουν ουρες".
Πεταξες και το αλλο το θεικο οτι πηρε εξτρα υπηρεσιες ενω ξεκαθαρα μιλησε ο ανθρωπος οτι περασε χαλια.
Σοβαρεψου γιατι εκτιθεσαι παλι.
Πόσο βλάκας είσαι ;θα μας πεις ποτέ;
Είπα ότι συμφωνώ με τον maximiliano .
Σταματα να γίνεσαι ο ηλίθιος της μπουρδέλο κατάστασης .
Το έξτρα που ενοουσα είναι ότι δεν τον άφησε να κάνει ούτε γλείψιμο ενω ο άνθρωπος πλήρωσε 60 ευρώ ..κάτι που μπορεί να σε άφηνε άμα είχε κέφια και με 40 στο χαλαρό ..
Δεν παίρνω το μέρος της κοπέλας ,ίσα ίσα λέω ότι έτσι χαλάνε οι κοπέλες και φταίνε άτομα με θράσος ,που πάνε και λένε στα ίσα διάβασα στο bourdela για σένα .
Δεν θα μου κάνεις και εμένα αυτό που έκανες στον άλλον με 30-40 ;
Για την ουρά που λέω ,επειδή δεν ξέρεις μιας και είναι μακριά από τα μπουρδέλα που πας εσύ αν θα πήγαινες όταν ήταν απόγευμα είχε φουλ δωμάτια με πρόγραμμα 1 ώρας

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.305
Πόντοι
6.817
Για να μην παρεξηγηθω. Κατ αρχας δε ζητησα ποτε συγκεκριμενο σκηνικο! Με Ριτα εχω παει πολλες φορες και παντα επαιρνα το προγραμμα των 60 με κωλο. Κι αυτη τη φορα το ιδιο εκανα ΔΕΝ ζητησα τιποτα παραπανω ουτε τιποτα λιγοτερο. Ηταν μεσημερακι και δεν ειχε ουρα, ηταν στο δωματιο και δεν την ειδα καν, εμπιστευτηκα την Αθηνα και μπηκα στο αλλο δωματιο. Τι εφταιξε τωρα δεν ξερω

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.239
Πόντοι
3.796
Για να μην παρεξηγηθω. Κατ αρχας δε ζητησα ποτε συγκεκριμενο σκηνικο! Με Ριτα εχω παει πολλες φορες και παντα επαιρνα το προγραμμα των 60 με κωλο. Κι αυτη τη φορα το ιδιο εκανα ΔΕΝ ζητησα τιποτα παραπανω ουτε τιποτα λιγοτερο. Ηταν μεσημερακι και δεν ειχε ουρα, ηταν στο δωματιο και δεν την ειδα καν, εμπιστευτηκα την Αθηνα και μπηκα στο αλλο δωματιο. Τι εφταιξε τωρα δεν ξερω
Απάντησα πιο πάνω φίλε ,κατάλαβα τι εννοείς εσύ .
Ο άλλος έχει θέματα με μενα και ψάχνει ευκαιρία για αντιπαράθεση

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
108
Like
13.415
Πόντοι
32.165
Πόσο βλάκας είσαι ;θα μας πεις ποτέ;
Είπα ότι συμφωνώ με τον maximiliano .
Σταματα να γίνεσαι ο ηλίθιος της μπουρδέλο κατάστασης .
Το έξτρα που ενοουσα είναι ότι δεν τον άφησε να κάνει ούτε γλείψιμο ενω ο άνθρωπος πλήρωσε 60 ευρώ ..κάτι που μπορεί να σε άφηνε άμα είχε κέφια και με 40 στο χαλαρό ..
Δεν παίρνω το μέρος της κοπέλας ,ίσα ίσα λέω ότι έτσι χαλάνε οι κοπέλες και φταίνε άτομα με θράσος ,που πάνε και λένε στα ίσα διάβασα στο bourdela για σένα .
Δεν θα μου κάνεις και εμένα αυτό που έκανες στον άλλον με 30-40 ;
Για την ουρά που λέω ,επειδή δεν ξέρεις μιας και είναι μακριά από τα μπουρδέλα που πας εσύ αν θα πήγαινες όταν ήταν απόγευμα είχε φουλ δωμάτια με πρόγραμμα 1 ώρας
Ξερω να διαβαζω. Δεν θα με βγαλεις τρελο. Απο αυτα που εγραψες εβγαζες την κοπελα μια χαρα και τους μπαχαλακηδες οπως τους αποκαλεσες ολους αυτους που μπαινουν και διαβαζουν το φορουμ και παιρνουν πληροφοριες, φαουλ οτι πανε μετα και ζητανε δεν ξερω κ εγω τι. Και μαλιστα σου απαντησε και ο Max οτι ουτε ουρα ειχε εκεινη την στιγμη ουτε τιποτα απο αυτα που βγαζεις απο το μυαλο σου. Και παλι υπερασπιζεσαι την κοπελα ξεκαθαρα οτι και καλα χαλανε οι κοπελες απο ατομα που πανε με θρασος και ζητανε πραματα. Μια χαρα παω και απο εκεινη την περιοχη μαλιστα εχω περασει και με την Ριτα και εχω γραψει την αποψη μου. Εκει κοντα ξερεις δουλευει και η Μιρελλα και η Ελενα/Ραισα. Βλεπεις εγω παω με κοπελες που ειναι στανταρακια περα απο την Λαρα αλλα δεν καθομαι σαν εσενα να γραφω συνεχεια για τις ιδιες και τις ιδιες. Πανε τωρα να γαμησεις το μπαζο την Ριτα το πουλεν σου που τοσα πολλα ξερεις γιαυτην και αμα θες στο δινω και δωρο μην δεν σου φτανουν τα λεφτα και γαμησεις στην πιατσα με κανα 20αρακι.

ΥΓ: Ειχα παρα πολυ καιρο να παω στην Λαρα και πηγα χθες και περασα για αλλη μια φορα σουπερ. Και για οσους τους ενδιαφερει η Λαρα που κατα καποιους εδω μεσα δεν αξιζει τα λεφτα που ζηταει θα κατσει ελλαδα μεχρι την Τριτη και μετα ΓΕΙΑ ΣΑΣ. απο το καλοκαιρι μετα θα ξαναερθει.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.239
Πόντοι
3.796
Ξερω να διαβαζω. Δεν θα με βγαλεις τρελο. Απο αυτα που εγραψες εβγαζες την κοπελα μια χαρα και τους μπαχαλακηδες οπως τους αποκαλεσες ολους αυτους που μπαινουν και διαβαζουν το φορουμ και παιρνουν πληροφοριες, φαουλ οτι πανε μετα και ζητανε δεν ξερω κ εγω τι. Και μαλιστα σου απαντησε και ο Max οτι ουτε ουρα ειχε εκεινη την στιγμη ουτε τιποτα απο αυτα που βγαζεις απο το μυαλο σου. Και παλι υπερασπιζεσαι την κοπελα ξεκαθαρα οτι και καλα χαλανε οι κοπελες απο ατομα που πανε με θρασος και ζητανε πραματα. Μια χαρα παω και απο εκεινη την περιοχη μαλιστα εχω περασει και με την Ριτα και εχω γραψει την αποψη μου. Εκει κοντα ξερεις δουλευει και η Μιρελλα και η Ελενα/Ραισα. Βλεπεις εγω παω με κοπελες που ειναι στανταρακια περα απο την Λαρα αλλα δεν καθομαι σαν εσενα να γραφω συνεχεια για τις ιδιες και τις ιδιες. Πανε τωρα να γαμησεις το μπαζο την Ριτα το πουλεν σου που τοσα πολλα ξερεις γιαυτην και αμα θες στο δινω και δωρο μην δεν σου φτανουν τα λεφτα και γαμησεις στην πιατσα με κανα 20αρακι.

ΥΓ: Ειχα παρα πολυ καιρο να παω στην Λαρα και πηγα χθες και περασα για αλλη μια φορα σουπερ. Και για οσους τους ενδιαφερει η Λαρα που κατα καποιους εδω μεσα δεν αξιζει τα λεφτα που ζηταει θα κατσει ελλαδα μεχρι την Τριτη και μετα ΓΕΙΑ ΣΑΣ. απο το καλοκαιρι μετα θα ξαναερθει.
Τελικά έχεις περάσει όλα τα όρια βλακείας και συνεχίζεις !
Κάνεις και ΥΓ διαφήμιση βλάκα !
Ξανά διάβασε 5-6 φορές μπας και καταλάβεις

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
108
Like
13.415
Πόντοι
32.165
Τελικά έχεις περάσει όλα τα όρια βλακείας και συνεχίζεις !
Κάνεις και ΥΓ διαφήμιση βλάκα !
Ξανά διάβασε 5-6 φορές μπας και καταλάβεις
Να εισαι σιγουρος διαφημιση απο μενα χρειαζεται η Λαρα. ΣΤΟΚΕ. εδω ειναι σαιτ για να ενημερωνουμε ΑΝ το ξεχασες και αυτο. μπετοβλακα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.239
Πόντοι
3.796
Να εισαι σιγουρος διαφημιση απο μενα χρειαζεται η Λαρα. ΣΤΟΚΕ. εδω ειναι σαιτ για να ενημερωνουμε ΑΝ το ξεχασες και αυτο. μπετοβλακα.
Έλα τραβά πουθενά αλλού να παίξεις και μην μας τα πρήζεις σαββατιατικα .
Θα μας κάνεις και μαθήματα ..
Να ενημερώνεις χωρίς να πεταγεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν .ψωλοχυμα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.085
Πόντοι
13.755
Ααα εκεί θέλαμε να καταλήξουμε?? :2funny:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.239
Πόντοι
3.796
Εσύ τι νόμιζες Αλ;
Παρεξηγήθηκε για τον maximiliano; :cheesy:
Ο άνθρωπος είναι σε τελευταίο στάδιο ..
Χωρίς να καταλαβαίνει καν τι γράφω ,μου την μπαίνει κιόλας και πάει να με βγάλει ότι αγόρασα και το Vegas τώρα :cheesy:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
108
Like
13.415
Πόντοι
32.165
Εμ βεβαια. αν δεν διαφημισω την Λαρα ποια θα διαφημισω, την Ριτα? :2funny::2funny::2funny::2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσύ τι νόμιζες Αλ;
Παρεξηγήθηκε για τον maximiliano; :cheesy:
Ο άνθρωπος είναι σε τελευταίο στάδιο ..
Χωρίς να καταλαβαίνει καν τι γράφω ,μου την μπαίνει κιόλας και πάει να με βγάλει ότι αγόρασα και το Vegas τώρα :cheesy:
μπηκε ο μπαμπας σου και αμεσως να γραψεις. βαζω στοιχημα στειλατε και ΠΜ ο ενας στον αλλον για να μπειτε να γραψετε την ιδια ωρα. Τυχαιο? Δεν νομιζω.
Ποιο Vegas να αγορασεις ρε καρμοιρη?
Πανε βρες πρωτα λεφτα να γαμησεις κανα τζανκι με κανα 20αρικο και μην μας ζαλιζεις τον ερωτα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.239
Πόντοι
3.796
Εμ βεβαια. αν δεν διαφημισω την Λαρα ποια θα διαφημισω, την Ριτα? :2funny::2funny::2funny::2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μπηκε ο μπαμπας σου και αμεσως να γραψεις. βαζω στοιχημα στειλατε και ΠΜ ο ενας στον αλλον για να μπειτε να γραψετε την ιδια ωρα. Τυχαιο? Δεν νομιζω.
Πανε βρες πρωτα λεφτα να γαμησεις κανα τζανκι με κανα 20αρικο και μην μας ζαλιζεις τον ερωτα.
Ναι βάλαμε και ξυπνητήρι..βλάκα.
Μπαμπάς μπορεί να είμαι εγώ δικός σου σύμφωνα με την ηλικία σου ..

Αν θες να δεις ζαλισμενο έρωτα κατέβα κανένα βράδυ και εσύ στην Γιαννιτσών.
Αποτυχημένε ,είμαι σίγουρος ότι μουνι δεν έχεις δει στην ζωή σου χωρίς να πληρώσεις

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
108
Like
13.415
Πόντοι
32.165
Ναι βάλαμε και ξυπνητήρι..βλάκα.
Μπαμπάς μπορεί να είμαι εγώ δικός σου σύμφωνα με την ηλικία σου ..

Αν θες να δεις ζαλισμενο έρωτα κατέβα κανένα βράδυ και εσύ στην Γιαννιτσών.
Αποτυχημένε ,είμαι σίγουρος ότι μουνι δεν έχεις δει στην ζωή σου χωρίς να πληρώσεις
Η ηλικια σου και για το πως θες να μου την πεις ειναι για ποπ κορν.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.239
Πόντοι
3.796
Αντε τσίμπα κανένα τότε.
Είσαι μεγάλο σουργελο και το έχουν καταλάβει όλοι εδώ .
Πάνε στις εσκορτ και κάνε σε εκείνο το θρεντ τον έξυπνο .
Και άλλη φορά μην πεταγεσαι σε δικα μου μυνήματα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.085
Πόντοι
13.755
Ναι ίσως είμαστε και το ίδιο μέλος με δύο προφίλ...δε στέλνεις μια αναφορά στο διαχειριστή να κάνει διασταύρωση των ip ?

Ένα μέλος γράφει αρνητικά για μία κοπέλα... ένα άλλο μέλος κάνει σχόλιο πάνω σ'αυτό κι εσύ επιτίθεσαι και στο μέλος που κάνει σχόλιο και στην κοπέλα χωρίς να σε αφορά το θέμα.
Κι εσύ που το κάνεις αυτό είσαι ένα μέλος που όλη η δραστηριότητα σου εδώ μέσα έχει να κάνει αποκλειστικά με μία κοπέλα... και με την ευκαιρία γράφεις πάλι για την ίδια κοπέλα :dunno:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.239
Πόντοι
3.796
Βασικά τώρα το είδα ..
Στο θρεντ για τις εσκορτ σε έχει μπουκωσει ο jormakka-aris..
Παντού ρεζίλι γίνεσαι πρωί πρωί .
Βγήκες να του την πεις γιατί γουστάρει και τρανς ,εσύ ο μοντελογαμιας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom