Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (6 μέλη και 63 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Χθες έκανα μια τσάρκα. Στο ερωτικα 2 λάτιν, χοντρές για εμένα, εκεί στο Φρίξου 12 τρεις κοπέλες, πάνω κ κάτω, λάτιν και εκεί αλλά αν και πιο αδύνατες πάλι γεμάτες για μένα ( τι γίνεται το μεροκάματο γύρους το κάνουν;;). Ερημίτη: λορεττα και ισαμπελα η οποία είναι όμορφο πετιτ μωρό, αλλά αν θυμάμαι καλά διάβασα κομοδίνο. Και πολλά τατουάζ ρε φίλε; Όποιος πήγε ας γράψει. Λας Βέγκας, βλαντα και μια Αλεξάνδρα;;; Αν και γεματουλα έδειχνε καλή. Μια αδιάφορη στο Φρίξου 15 . Φρίξου 14 μια Ντένις Ρουμανία, καλουτσικο μωρό αλλά καμία σχέση με τις φωτογραφίες

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Α ξέχασα, Βένους: Κατερίνα, Ροζαλία, Βερόνικα -ρωσιδα. Πρόταση; Η Κατερίνα

• Like
Αντιδράσεις: Solar

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Α ξέχασα, Βένους: Κατερίνα, Ροζαλία, Βερόνικα -ρωσιδα. Πρόταση; Η Κατερίνα

στην kathrin όρμα μπαγασάκο :wink: αλλά το νου σου μην σε πάρει χαμπάρι η Πόντια και σε κλειδώσει έξω από το σπίτι :confused:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Πάντως το καλύτερο κορμί το έχει η Έλενα στα τρίδυμα, αλλά αυτό το κορίτσι είναι μελαγχολικό ρε γαμωτο

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Καυλιαρηδες καλημερα, η Ριτα γυρισε βλεπω, με το ωραριο της τι παιζει.?? Γνωριζει κανεις.?? Το προγραμμα στο αλλο σαιτ αμφιλεγομενο, μεχρι χτες την ειχε στο βενους ολη την βδομαδα, να δουλευει μεχρι στης 8, σημερα την βλεπω στο λαςβεγκας ολη την βδομαδα μεχρι της 11 το βραδυ...μην παω μετα της 8 και μεινω με το πουλι στο χερι...

• Like

Solar

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
552
Πόντοι
20
Μόλις το είδα κ γω ,κάποιος νομίζω είπε ότι τα πήρε μια διεύθυνση κ τα δυο(Βένους κ Βέγκας).Για να το γράφουν λογικά έτσι θα το κάναν,αν κ θα έπρεπε να βάλουν κ τις υπόλοιπες κοπέλες τι ώρες θα είναι (Βλάντα Σουζάνα κτλπ).Βάλανε τη Κατερίνα πρωινή.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
Έχει περάσει κανένας με την νίκη από Κολομβία βίλα ερωτικά και χοτνλειντι παίζει μπαλα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Μόλις το είδα κ γω ,κάποιος νομίζω είπε ότι τα πήρε μια διεύθυνση κ τα δυο(Βένους κ Βέγκας).Για να το γράφουν λογικά έτσι θα το κάναν,αν κ θα έπρεπε να βάλουν κ τις υπόλοιπες κοπέλες τι ώρες θα είναι (Βλάντα Σουζάνα κτλπ).Βάλανε τη Κατερίνα πρωινή.
Ναι, το ωραριο ισχυει.??? δηλαδη μεχρι της 11, αν γνωριζει καποιος, αλλιως με βλεπω για Βλαντα αν δουλευει βραδυ, ή Αννια.??? Εχω καιρο να την πληρωσω την 2η....ή κασκαντερ στην Νατασα με τα βυζακια ζωγραφια...??:wanker:

• Like

Solar

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
552
Πόντοι
20
Ναι, το ωραριο ισχυει.??? δηλαδη μεχρι της 11, αν γνωριζει καποιος, αλλιως με βλεπω για Βλαντα αν δουλευει βραδυ, ή Αννια.??? Εχω καιρο να την πληρωσω την 2η....ή κασκαντερ στην Νατασα με τα βυζακια ζωγραφια...??:wanker:
Εγω δε ξερω Καραμαν μιας κ στο αλλο site δεν εχουν φροντισει να βαλουν εστω ενα τηλεφωνο εφοσον δεν εχουν τη προθεση να συμπληρωσουν το εβδομαδιαιο προγραμμα η εστω καθημερινο με τα κοριτσια.

Προσωπικα για μενα ειναι τερμα αντιεπαγγελματικο να δινεις λαθος πληροφοριες στους πελατες οι οποιοι μπορει να εχουν ενα μικρο κενο χρονου για τον εαυτο τους,επισης κανουν τοσο δρομο για να ερθουν να δουν μια κοπελα και καταληγουν να φυγουν απογοητευμενοι.

Γνωμη μου διαλεξε οτι σε πει το ενστικτο εκεινη τη στιγμη χαχα!

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Ποια Νατάσα λες;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.685
Πόντοι
736
Εδω έγραψε για αυτήν , και πιό κάτω συμφωνεί και ο al.

• Like

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

Α κατάλαβα... δεν μου λέει πολλά....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

Ναι αλλά είχα ξεχάσει ότι ξεκινάει με 40€ και όταν την είχα περιγράψει σε μία από τις τσάρκες μου το είχα σχολιάσει αρνητικά λέγοντας πως ούτε το στούντιο ούτε η γυναίκα σαν εικόνα δικαιολογούν να ζητάνε 40 και ανάλογα παραπάνω και στα προγράμματα.

Ζητάει πχ 40 το paradise ...ναι αλλά έχει ένα σαλόνι 50τμ ,3 δωματιάρες και υποτίθεται συνήθως ένα νέο και εμφανίσιμο κορίτσι.Σου πουλάει μια όμορφη εικόνα δηλαδή... έτσι πάνε αυτά.
το Μινώταυρου 14 τι ακριβώς σου πουλάει ώστε να δικαιούται να ξεκινάει από 40?

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
Ναι αλλά είχα ξεχάσει ότι ξεκινάει με 40€ και όταν την είχα περιγράψει σε μία από τις τσάρκες μου το είχα σχολιάσει αρνητικά λέγοντας πως ούτε το στούντιο ούτε η γυναίκα σαν εικόνα δικαιολογούν να ζητάνε 40 και ανάλογα παραπάνω και στα προγράμματα.

Ζητάει πχ 40 το paradise ...ναι αλλά έχει ένα σαλόνι 50τμ ,3 δωματιάρες και υποτίθεται συνήθως ένα νέο και εμφανίσιμο κορίτσι.Σου πουλάει μια όμορφη εικόνα δηλαδή... έτσι πάνε αυτά.
το Μινώταυρου 14 τι ακριβώς σου πουλάει ώστε να δικαιούται να ξεκινάει από 40?
θα πρέπει να έχει τέλειες υπηρεσίες σαν γυναίκα η έτσι υποτίθεται έπρεπε να δικαιολογεί

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Το rimjob το γνωστό γλυφοκώλι, είναι μέρος κάποιου προγράμματος παιδιά; Δεν έχω ακούσει ποτέ τσατσα να το αναφέρει

Hoes before bros

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2022
Like
72
Πόντοι
0
Καλησπερα , μολις γυρισα απο ροζαλια η καπως ετσι απο το βενους.
πραγματικα με εντυπωσιασε ευχαριστα , 20 χρονων λεει ειναι . ελληνικα κανονικα .
πιπα μετρια οχι κακια , προσοντα πολυ δυνατα προς μπαμπατσικα αλλα ωραια
θα ξανα πηγαινα σιγουρα... με 30 μπηκα απλο . η τσατσα ειναι λιγο περιεργη , δεν μου ανεφερε στην αρχη καν οτι ξεκιναει απο 30 , μου ξεκινησε απο 40 χαλαρα
και οταν την ρωτησα αν ξεκιναει απο 40 μου λεει οχι απο 30 ξεκιναει αλλα ειναι 10 λεπτα μονο ακριβως με το ρολοι . , οτι νανε:jerking:

• Like

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
557
Πόντοι
81
καλησπερα μαγκες , είδα την παολα στο χοτ λαδυ, πραγματικά μουναρα είναι από κοντά αλλά δεν μπήκα.
Επίσης είδα την καινούργια με τα τατουάζ στο κωλο στο η Κάρολ, αν και ωραία εμφάνιση ο κωλος κάνει μπαμ ότι ειναι ψευτικοσ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom