You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (8 μέλη και 54 επισκέπτες)
Πριν απο μια βδομαδα που περασα η τσατσα ειπε η Γιαννα λειπει..στην πατριδα της..Στο Βαρδάρη τώρα, το πράσινο κλειστό (την Γιάννα την είδε κανείς τελευταία;)
BBS
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μάλιστα. Πήγε μάλλον για ξεκούραση δηλαδή .Πριν απο μια βδομαδα που περασα η τσατσα ειπε η Γιαννα λειπει..στην πατριδα της..
Και στο μαγαζί μου φαίνεται ότι κάνουν ανακαίνιση ή κάτι τέτοιο.
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
αντε περιμενουμε εναγωνιωςτι κανετε παιδες?ολα καλα?αν εχω ορεξη μετα το ματς θα κανω γυρα σε ολα τα σπιτακια κ θα γραψω αναφορα αναλυτικη.ελπιζω να μη με ξενερωσει κ αλλο το παιχνιδι....
αλλα για το ματς....
ασε,τι να πεις....θα γραψω αν θα παω βολτα για να ξερεις τι να περιμενειςαντε περιμενουμε εναγωνιως
αλλα για το ματς....
Nick-Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
Καλησπερα παιδες!! Σημερα πηγα καρφωτος στη Μαντζαρου κατα τις 13.30 για να βρω τη Σαρα. Μετα απο μια 3λεπτη αναμονη βγαινει απο το δωματιο και αντικριζω την γνωστη σε ολους μας Σαρα απο ερως16 και παλιοτερα απο αλουμινατο. Μου λεει καλησπερα και αμεσως δινω σημα στην τσατσα να μου δειξει σε ποιο δωματιο να μπω. Πηρα το απλο προγραμμα που ειναι στα 40ευρω.
Η Σαρα αν και ειχα καιρο να τη δω, σωματικα δεν εχει αλλαξει πολυ, αντε μονο κανα 2-3 κιλα παραπανω, αλλα σε καυλωτικα σημεια (κωλο και γοφους). Η κυριοτερη διαφορα με παλια ηταν το μαλλι, που τωρα πια ειναι καστανο ενω εγω τη θυμομουν ξανθια (που νομιζω οτι της παει περισσοτερο ομως...)
Στο δια ταυτα με το που μπηκε στο δωματιο εδειξε πως με θυμοταν και αμεσως αρχισε τα φιλια στο σωμα με εμενα να ανταποδιδω φυσικα. Πιπα και σεξ στα υψηλα επιπεδα ποιοτητας που τη θυμαστε ολοι οσοι την εχετε παρει.. Πολυ καλη συμμετοχη, και διαθεση να κανει οτι της ελεγα (αλλαγες στασεων κτλ)
Με λιγα λογια, η Σαρα ειναι value for money στο σεξ, ενδεικνυται για καλοπεραση... Το μονο που θα προτιμουσα να ταν αλλιως ειναι το χρωμα στο μαλλι, αφου το καταξανθο την εκανε ακομη πιο σεξυ.
Καλες καταθεσεις σε ολους σας οπου κι αν τις κανετε σημερα!!
Η Σαρα αν και ειχα καιρο να τη δω, σωματικα δεν εχει αλλαξει πολυ, αντε μονο κανα 2-3 κιλα παραπανω, αλλα σε καυλωτικα σημεια (κωλο και γοφους). Η κυριοτερη διαφορα με παλια ηταν το μαλλι, που τωρα πια ειναι καστανο ενω εγω τη θυμομουν ξανθια (που νομιζω οτι της παει περισσοτερο ομως...)
Στο δια ταυτα με το που μπηκε στο δωματιο εδειξε πως με θυμοταν και αμεσως αρχισε τα φιλια στο σωμα με εμενα να ανταποδιδω φυσικα. Πιπα και σεξ στα υψηλα επιπεδα ποιοτητας που τη θυμαστε ολοι οσοι την εχετε παρει.. Πολυ καλη συμμετοχη, και διαθεση να κανει οτι της ελεγα (αλλαγες στασεων κτλ)
Με λιγα λογια, η Σαρα ειναι value for money στο σεξ, ενδεικνυται για καλοπεραση... Το μονο που θα προτιμουσα να ταν αλλιως ειναι το χρωμα στο μαλλι, αφου το καταξανθο την εκανε ακομη πιο σεξυ.
Καλες καταθεσεις σε ολους σας οπου κι αν τις κανετε σημερα!!
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
και μποτες αν φοραει να λετε μη ξεχνιομαστε!! χεχε μαζευτηκαμε πολλοι ποδοφετιχιστες εδω μου φαινεται!θερμη παρακληση αν δειτε καμια πουτανα ειτε πρωινη ειτε βραδυνη βαρδια να φοραει καλτσες πειτε μου ευχαριστω
crespo
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
εχω τρελα με τα ποδια καβλωνω να φοραει καλτσουλα η γκομενα ποδολαγνοι ενωθειτεκαι μποτες αν φοραει να λετε μη ξεχνιομαστε!! χεχε μαζευτηκαμε πολλοι ποδοφετιχιστες εδω μου φαινεται!
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Για όσους ενδιαφέρονται η Χριστίνα Κοροβάγκου δουλεύει στο Κεφαλληνίας Πέμπτη με Κυριακή πρωινή βάρδια.
Ευχαριστώ για την πληροφορία! Να 'σαι καλά!
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
παιδια εχθες το βραδυ με φιλαρακι εκανα βολτα στα κοκινοσπιτα της πολης
και το συμπερασμα: σε μυλο και βαρδαρι τα περισσοτερα ειναι τζουφια
εκτος απο ερως στο μυλο που ειναι μια μιλανα
εξωτερικα καλη μου φανηκε μεσα στο ημιφως
αλλα δεν το ρισκαρα
στο βαρδαρη για μενα αξιζει μονο η βερονικα και η μαριανα οπου τιμησα για πρωτη φορα
η μαριανα δουλευει στο ανορθογραφο και μου εκανε μεγιστη εντυπωση η εμφυτη ευγενεια της
παρα πολυ υπομονη(αργησα να τελειωσω γιατι ειχα ριξει και μια το μεσημερι),και δεν παραπονεθηκε καθολου, σε εμενα τουλαχιστον μου φερθηκε σαν να ειμαι ο γκομενος της,αφηνει να της χαιδευσεις το αιδοιο
κανει ολες τις στασεις
το μονο αρνητικο η μετρια πιπα και η ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ του χωρου( ο εσωτερικος χωρος του κολοχανιου ειναι επιοικως χειριστος,και η χαζοτσατσα που αρχιζε πανω στο τεταρτο να κραζει.
αξιζει η κοπελα ειναι πολυ γλυκια
35 ευρα
και το συμπερασμα: σε μυλο και βαρδαρι τα περισσοτερα ειναι τζουφια
εκτος απο ερως στο μυλο που ειναι μια μιλανα
εξωτερικα καλη μου φανηκε μεσα στο ημιφως
αλλα δεν το ρισκαρα
στο βαρδαρη για μενα αξιζει μονο η βερονικα και η μαριανα οπου τιμησα για πρωτη φορα
η μαριανα δουλευει στο ανορθογραφο και μου εκανε μεγιστη εντυπωση η εμφυτη ευγενεια της
παρα πολυ υπομονη(αργησα να τελειωσω γιατι ειχα ριξει και μια το μεσημερι),και δεν παραπονεθηκε καθολου, σε εμενα τουλαχιστον μου φερθηκε σαν να ειμαι ο γκομενος της,αφηνει να της χαιδευσεις το αιδοιο
κανει ολες τις στασεις
το μονο αρνητικο η μετρια πιπα και η ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ του χωρου( ο εσωτερικος χωρος του κολοχανιου ειναι επιοικως χειριστος,και η χαζοτσατσα που αρχιζε πανω στο τεταρτο να κραζει.
αξιζει η κοπελα ειναι πολυ γλυκια
35 ευρα
Επισκέπτης
Καλό αυτό αν άλλαξε μυαλά η Μαριάννα, παλιότερα που είχα πάει εγώ γκρίνιαζε να φύγει γρήγορα όπως επίσης και η τσατσά φώναζε άντε κορίτσι μου, βαρούσε πόρτες κτλ. Ομόρφη κοπέλα πάντως ναι.
Έχει κανείς πληροφορίες για την Μιλάνα που αναφέρθηκε στο Έρως?
Έχει κανείς πληροφορίες για την Μιλάνα που αναφέρθηκε στο Έρως?
καλησπερα και απο μενα.
προχθες ξανα τιμησα την βραζιλιανα στην κεφαλινιας μιλαμε ειναι κορυφη!
δεν βιαζοταν καθολου και εκανε τα παντα για να μεινω ευχαριστιμενος.
οταν μπηκα ρωταω ποια δουλευει?μου λεει η τσατσα η λαουρα απο βραζιλια,λεω ποια λαουρα αφου την βραζιλιανα την λενε αλινα.τελος παντων μπαινω μεσα και η τσατσα μου λεει αφου την ξερεις δωσε κανενα 10ρικο παραπανω για περισσοτερο χρονο,για πρωτη φορα ο μαλακας την πατησα..οντως ομως ηρθε η γνωστη κοπελα.την ρωτησα για το ονομα και λεει οτι στο ερως ετσι την ειπαν να λεει οτι την λενε αλινα,κατα τα αλλα στο κρεβατι μου εκανε ολα τα θεληματα με συμμετοχη πληρες λες και γαμουσα την γκομενα μου.
τωρα παμε στα δυσκολα,λογο καταναλοσης αλκοολ υπηρχε καθηστερηση απο την μερια μου και περιπου στο 20λεπτο που οντως ειχε περασει αρκετη ωρα χτηπαει η πορτα και η κοπελα φοναζει ερχομαι.το θεμα ειναι οτι δεν σταματησε ουτε με ειπε τελειωνε με κρατησε κι αλλο μεχρι να τελειωσω με δικια της θεληση χωρις να πω τιποτα.
με το που βγαινω απ το δωματιο στεκεται η τσατσα μπροστα στην πορτα και τι μου λεει???γιατι κρατας την κοπελα μεσα τοση ωρα με το ζορι?εξαιτιας σου χανω πελατες????και τοτε με αναγκασε να φτασω στα ακρα και της απαντησα απλα αντε και γαμισου οταν τσακοσες το 50ρικο καλα ηταν μαλακο?και εφυγα κυριος για να μην φτασουμε στα χειροτερα.
ζητω επειγοντος την εξορια της πονηρης τσατσας η οποια ειναι κινδυνος και δυσφημιση για το εν λογο μπουρδελο!
προχθες ξανα τιμησα την βραζιλιανα στην κεφαλινιας μιλαμε ειναι κορυφη!
δεν βιαζοταν καθολου και εκανε τα παντα για να μεινω ευχαριστιμενος.
οταν μπηκα ρωταω ποια δουλευει?μου λεει η τσατσα η λαουρα απο βραζιλια,λεω ποια λαουρα αφου την βραζιλιανα την λενε αλινα.τελος παντων μπαινω μεσα και η τσατσα μου λεει αφου την ξερεις δωσε κανενα 10ρικο παραπανω για περισσοτερο χρονο,για πρωτη φορα ο μαλακας την πατησα..οντως ομως ηρθε η γνωστη κοπελα.την ρωτησα για το ονομα και λεει οτι στο ερως ετσι την ειπαν να λεει οτι την λενε αλινα,κατα τα αλλα στο κρεβατι μου εκανε ολα τα θεληματα με συμμετοχη πληρες λες και γαμουσα την γκομενα μου.
τωρα παμε στα δυσκολα,λογο καταναλοσης αλκοολ υπηρχε καθηστερηση απο την μερια μου και περιπου στο 20λεπτο που οντως ειχε περασει αρκετη ωρα χτηπαει η πορτα και η κοπελα φοναζει ερχομαι.το θεμα ειναι οτι δεν σταματησε ουτε με ειπε τελειωνε με κρατησε κι αλλο μεχρι να τελειωσω με δικια της θεληση χωρις να πω τιποτα.
με το που βγαινω απ το δωματιο στεκεται η τσατσα μπροστα στην πορτα και τι μου λεει???γιατι κρατας την κοπελα μεσα τοση ωρα με το ζορι?εξαιτιας σου χανω πελατες????και τοτε με αναγκασε να φτασω στα ακρα και της απαντησα απλα αντε και γαμισου οταν τσακοσες το 50ρικο καλα ηταν μαλακο?και εφυγα κυριος για να μην φτασουμε στα χειροτερα.
ζητω επειγοντος την εξορια της πονηρης τσατσας η οποια ειναι κινδυνος και δυσφημιση για το εν λογο μπουρδελο!
Επισκέπτης
Μετά λέμε για τιμές ενώ άλλοι σκάνε 250Ε στα ρδέλα λολ..
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.968
- Πόντοι
- 22.785
ισε απο σαλονικα μεγαλε;;;;;;;;ουτε διαφημιση να εκανε...
το κεφαλληνιας που ειναι ρε μαγκες?δεν το βαζετε στον μπουρδελοχαρτη.
τι διαφημιση ρε φιλε ?ουτε διαφημιση να εκανε...
το κεφαλληνιας που ειναι ρε μαγκες?δεν το βαζετε στον μπουρδελοχαρτη.
ειπα την κοπελα την ξερω απο αλλο ρδελο και ειναι κορυφη αλλα η τσατσα ειναι για τον πουτσο.κεφαληνιας ειναι ακριβως διπλα στον μυλο ενα αδιεξοδο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις