Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (2 μέλη και 58 επισκέπτες)

tsikitsak

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
κεφαληνιας αννα μαρια υπεροχη (αλλα δεν ξερω τι παιζει μεσα στο δωματιο αν τιν εχει παρει καποιος μπορει να με πει)

φιλαρακι αν αρχισω να μιλαω για την αννα-μαρια δε θα τελειωσω ουτε σε 3 χρονια...!!! απο το 2001 ειναι στη θεσσαλονικη,ισπανικης καταγωγης απο βαρκελωνη λεει και μεχρι πριν απο λιγα χρονια ηταν must στα μπουρδελα της πολης μας,απο τις καλυτερες γκομενες που ειχα γαμησει,τα τελευταια ομως 2 χρονια περιπου εχει παχυνει αρκετα και η αποδοση της εχει πεσει κατακορυφα...πιστευω και για αυτην οτι εχει περασει η μπογια της.

Επισκέπτης
κεφαληνιας αννα μαρια υπεροχη (αλλα δεν ξερω τι παιζει μεσα στο δωματιο αν τιν εχει παρει καποιος μπορει να με πει)

φιλαρακι αν αρχισω να μιλαω για την αννα-μαρια δε θα τελειωσω ουτε σε 3 χρονια...!!! απο το 2001 ειναι στη θεσσαλονικη,ισπανικης καταγωγης απο βαρκελωνη λεει και μεχρι πριν απο λιγα χρονια ηταν must στα μπουρδελα της πολης μας,απο τις καλυτερες γκομενες που ειχα γαμησει,τα τελευταια ομως 2 χρονια περιπου εχει παχυνει αρκετα και η αποδοση της εχει πεσει κατακορυφα...πιστευω και για αυτην οτι εχει περασει η μπογια της.

δεν ειναι ισπανιδα ρουμανα ειναι παντως ειναι καβλοφατσα καναδυο φορες την γαμησα στο κεφαλληνιας καλα γαμιεται αλλα εχω γαμησει και καλυτερες

tsikitsak

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειναι ισπανιδα ρουμανα ειναι παντως ειναι καβλοφατσα καναδυο φορες την γαμησα στο κεφαλληνιας καλα γαμιεται αλλα εχω γαμησει και καλυτερες

δεν γνωριζω ποτε τη γαμησες φιλε μου και σου ειπε οτι ειναι ρουμανα,αλλα οποιος γνωσιζει σιγουρα τη συγκεκριμενη απο αρκετα χρονια πριν θα ξερει οτι ειναι ισπανιδα,τι να πω ετσι ελεγε παλαιοτερα...ποιος ξερει...αβυσσος η ψυχη της και το γατι της...

Επισκέπτης
Όλες μαλακίες λένε για το πού είναι γενικότερα, μην ψαρώνεις.

Άντε εγώ κλείνω επόμενη επίσκεψη για Μαιρούλα μάλλον, μου έλειψε το μεγάλο φυσικό βυζί.

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Όλες μαλακίες λένε για το πού είναι γενικότερα, μην ψαρώνεις.

Άντε εγώ κλείνω επόμενη επίσκεψη για Μαιρούλα μάλλον, μου έλειψε το μεγάλο φυσικό βυζί.
και εμενα για ρουμανια μου ειχε πει αλλα τι σημασια εχει?? στραβα θα μπει??? χιχι χιχ χιχ χιχιχ !!! η μαιρουλα που λες παντως τα αξιζει τα λεφτα και με το παραπανω, κριμα που δεν ειμαι σαλονικος να την γαμαω κα8ε μερα!!

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
To ανορθογραφο ποιο ειναι ?
Σαπφους ? και ποσο ?

cesc

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
παιδια υπάρχει κανενα νέο απο τη μιρέλα? σαπφούς με προμηθέως. ρουμάνα είναι, την πέτυχε κκανείς τώρα τελευταία?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πλακα πλακα και η μιρελλα εχει χαθει εδω και καιρο.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Για τα 250+20 ευρώ τι να πω... Πάντα υπήρχαν κ θα υπάρχουν κορόιδα.. Πολλοί άνθρωποι ζουν απ' αυτά..!
Να ρωτήσω κ κάτι άλλο, τί τόσο φοβερό έχει το τζακούζι κ στοιχίζει τόσο..;
Το κάνεις εκεί μέσα...; Μάλλον όχι πιστεύω, αφού δεν έχει βγει ακόμα αδιάβροχη καπότα..!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Η Μάντυ το παραδέχτηκε για τη σιλικόνη... είπε ότι αυτή έβαλε ενώ η Χριστίνα (που δουλεύει την άλλη βάρδια) όχι...

πλακα πλακα και η μιρελλα εχει χαθει εδω και καιρο.

Καιρό τώρα... θα την έχουν αναβαθμίσει σε ξενοδοχεία μάλλον...

cesc

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Η μιρέλλα ήταν το πουλέν μου, αν χάθηκε γάμησέτα, στον βραρδάρη δεν αξίζουν πολλές το 40αρικο. απο αυτές που έχω πάρει μόνο η μισέλ.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Η μιρέλλα ήταν το πουλέν μου, αν χάθηκε γάμησέτα, στον βραρδάρη δεν αξίζουν πολλές το 40αρικο. απο αυτές που έχω πάρει μόνο η μισέλ.
πραγματικα νιωθω τυχερος που πηδηξα μια γκομενα σαν την μιρελλα
ηταν θεμα χρονου να αναβαθμιστει
τωρα την γαμανε οι γουστοζοι
εμεις δυστηχως θα συνεχιζουμε να πηδαμε τα ημημετρα
ρε παιδια η αφρουλα
που βρισκετε; 

cesc

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
κωλλέτη 17 η αφρούλα.

παίζει να καταθέσω αύριο πρωί στον βαρδάρη. ξέρει κανείς κάποια καλή?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
κωλλέτη 17 η αφρούλα.

παίζει να καταθέσω αύριο πρωί στον βαρδάρη. ξέρει κανείς κάποια καλή?
φιλε παντως αυτην την εβδομαδα δεν ηταν
ξες αν ειναι πρωι και ποιες μερες;

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
ΔΕ-ΤΡ-ΤΕ  10.00 - 19.00

Σε προλαβα ρεξ  ;)  :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
πραγματικα νιωθω τυχερος που πηδηξα μια γκομενα σαν την μιρελλα
ηταν θεμα χρονου να αναβαθμιστει
τωρα την γαμανε οι γουστοζοι
εμεις δυστηχως θα συνεχιζουμε να πηδαμε τα ημημετρα

Guess again... I was feeling lucky σήμερα και είπα να πάω μια βολτούλα... μετά την συναυλία των ACDC επιβαλλόταν! Οπότε στο γωνιακό από τα δίδυμα ποια συναντάω; Ε, ναι την Μιρέλλα!

Είχε άδεια το κορίτσι και ήταν Ρουμανία...

cesc

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
μεγάλε δοκιμαστή τα σέβη μου. επανεφερες την τάξη. και βραδυνή βάρδια όπως ήταν δηλαδή. όλα πρίμα.

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
καινουριο μπορντελακι στην Μαντζαρου 10.
Πηγαινα για Ναντια στην Μαντζαρου 1 αλλα ειδα φως κ μπηκα στο χαμενοτυπιο γυρω στις 4.00...σαμπανιες, μπαλονακια, κληρωσεις στην εισοδο κ μπαινοντας μεσα η τσατσα νομιζω απο την Μαντζαρου 1. Δουλευε η Μαρινα-η γνωστη Μαρινα???- 1.65, 25 χρονων περιπου,μελαχροινη, σφιχτο κορμι, σαν Τσεχα συστηθηκε...40 το απλο.
Καθομαι μεσα κ σε 5 λεπτα ερχεται το κοριτσι μας...ευδιαθετη, πιανει την μαλαπερδα-την οποια την βρηκε μεγαλη κ αυτη κ μου λεει βαλε το λαστιχο εσυ,εγω δεν θα μπορεσω..τι γινεται ρε πουστη μου , τοσο πουτσαρας ειμαι να λεω???!!! αρχιζει πιπιλαει τις ρωγες μου-ρε μανια...-κ τριμαρει το εργαλειο με μια βαθια κ γρηγορη πιπα, της λες παρτο ολο--δεν μπορω μου λεει..παλι εγραψες λεω πουτσαρα μου. Γυρναει στα 4 κ μπανιζε το κορμακι της στον καθρεφτη, τι κανεις εκει λεω,τωρα θα σε γαμησω...ωραιος κολος μαγκες τοσο που την γυρναω τανασκελα να μην χυσω...χτυπαω το 3 μου ποδι στην μουναρα της κ σε λιγο της τα φερνωωωωωω.
παλι κομματια ημουν ρε πουστη μου αλλα ωραιο γαμησακι ητανε...βγαινοντας εξω αρχιζουμε τις χαιρετουρες, καλες δουλειες να λεω εγω, να μας ξαναρθεις να λενε αυτες, πιανουμε ενα κους-κους με την τσατσα εξω κ την κοπαναω...Αναβω ενα τσιγαρο-δεν καπνιζω αλλα θα κολλουσε ωραια σαν εικονα..Τι κανω εδω ρε πουστη μου λεω????τερμα τα μπορντελα μαγκες,κανενα βιζιτακι απο εδω κ περα..καλημερα.

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
μια Λαουρα στη Μανζταρου τι ξερει κανεις συναδελφος

Stories

Νέο!

Stories