Tommy3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μια Λαουρα στη Μανζταρου τι ξερει κανεις συναδελφος
Αν είναι η γνωστή ξανθιά ψιλή αδύνατη Λάουρα μακριά. Βαριέται που ζει η γκόμενα.
μια Λαουρα στη Μανζταρου τι ξερει κανεις συναδελφος
καινουριο μπορντελακι στην Μαντζαρου 10.
Πηγαινα για Ναντια στην Μαντζαρου 1 αλλα ειδα φως κ μπηκα στο χαμενοτυπιο γυρω στις 4.00...σαμπανιες, μπαλονακια, κληρωσεις στην εισοδο κ μπαινοντας μεσα η τσατσα νομιζω απο την Μαντζαρου 1. Δουλευε η Μαρινα-η γνωστη Μαρινα???- 1.65, 25 χρονων περιπου,μελαχροινη, σφιχτο κορμι, σαν Τσεχα συστηθηκε...40 το απλο.
Καθομαι μεσα κ σε 5 λεπτα ερχεται το κοριτσι μας...ευδιαθετη, πιανει την μαλαπερδα-την οποια την βρηκε μεγαλη κ αυτη κ μου λεει βαλε το λαστιχο εσυ,εγω δεν θα μπορεσω..τι γινεται ρε πουστη μου , τοσο πουτσαρας ειμαι να λεω???!!! αρχιζει πιπιλαει τις ρωγες μου-ρε μανια...-κ τριμαρει το εργαλειο με μια βαθια κ γρηγορη πιπα, της λες παρτο ολο--δεν μπορω μου λεει..παλι εγραψες λεω πουτσαρα μου. Γυρναει στα 4 κ μπανιζε το κορμακι της στον καθρεφτη, τι κανεις εκει λεω,τωρα θα σε γαμησω...ωραιος κολος μαγκες τοσο που την γυρναω τανασκελα να μην χυσω...χτυπαω το 3 μου ποδι στην μουναρα της κ σε λιγο της τα φερνωωωωωω.
παλι κομματια ημουν ρε πουστη μου αλλα ωραιο γαμησακι ητανε...βγαινοντας εξω αρχιζουμε τις χαιρετουρες, καλες δουλειες να λεω εγω, να μας ξαναρθεις να λενε αυτες, πιανουμε ενα κους-κους με την τσατσα εξω κ την κοπαναω...Αναβω ενα τσιγαρο-δεν καπνιζω αλλα θα κολλουσε ωραια σαν εικονα..Τι κανω εδω ρε πουστη μου λεω????τερμα τα μπορντελα μαγκες,κανενα βιζιτακι απο εδω κ περα..καλημερα.
ναι οντως απ οτι θυμαμαι αυτη η λαουρα ηταν και στην προμηθεως βαρδαρη και ενω ειναι μουναρα οταν μπαινει στο δωματιο ειναι πολυ ξενερωτηΑν είναι η γνωστή ξανθιά ψιλή αδύνατη Λάουρα μακριά. Βαριέται που ζει η γκόμενα.
επιτελους αυτη αντι για αδεια κοντεψε να παρει συνταξη τοσους μηνες που ελειπε!Guess again... I was feeling lucky σήμερα και είπα να πάω μια βολτούλα... μετά την συναυλία των ACDC επιβαλλόταν! Οπότε στο γωνιακό από τα δίδυμα ποια συναντάω; Ε, ναι την Μιρέλλα!
Είχε άδεια το κορίτσι και ήταν Ρουμανία...
Σήμερα βρήκα ακόμα ένα καινούργιο, στο τέλος της Νικηφόρου Ουρανού δεξιά. Εκεί στα φορτηγά. Πιο φτηνό από τα άλλα στα προγράμματα, αλλά η γκόμενα ήταν κρέας... την είδα και... έφυγα με σούζα.
αυτο σκεφτομουν κ εγω.πως με τοσο κοσμο θα μπαινει ο αλλος να γαμησει τον χειμωνα?Ναι, το στριπτηζάδικο έγινε μπουρδέλο!Με πιο διακριτική είσοδο από τα πλάγια βέβαια....
Φαντάζομαι μόνο για την καλοκαιρινή περίοδο γιατί το θεωρώ δύσκολο τον χειμώνα με κάτι LIDO, ΑSTRA και ΡΟΔΟΝ δίπλα , να μπορείς να μπαίνεις στο μπουρδέλο.
αυτο σκεφτομουν κ εγω.πως με τοσο κοσμο θα μπαινει ο αλλος να γαμησει τον χειμωνα?
αχα,σε πιανωΑπό την πίσω πόρτα... ;)