Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Kαταρχας δεν λεω χαζομαρες.Απλα φανηκε οτι η κατασταση πηγαινε σε τσακωμο.
τωρα εγω παρεξηγουμαι. ειναι βλεπεις γραπτος ο λογος
με την καλη εννοια το ειπα το χαζομαρες ρε
ακομη και το αγαπουληδες που ειπα, το εννοω οπως στο εξηγησα, και ο καλυτερος μου φιλος να μου τα ελεγε αυτα,παλι το ιδιο θα του ελεγα για να τον ταρακουνησω
και τελος, ειμαι εναντιος σε αυτους που ρωτανε "τι παιζει σημερα το πρωι στα σπιτια?" αλλα σκεψου οτι καποιοι πηγαινουν στον βαρδαρη απο μακρυα και ο χρονος ειναι σημαντικος. δεν ξερεις αν αυτος που ρωταει ειναι απο κατερινη ή απο την αριστοτελους

dilllil

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Και εγώ χτες έκανα τσάρκα μετά από πολύ καιρό και ας συμπληρώσω το ρεπόρτ του φίλου.

Στο πράσινο είχε ένα μικροκάμμωμένο προφάνως τσιγγανάκι που εγώ προσωπικά θα ήθελα να το γαμήσω μόνο κ μόνο γιατί φαίνεται τόσο μικρό σε ηλικία φανταστείτε κάτω των 18 κατάσταση. Στο μπλε ήταν η Μαίρη.
Στο πάνω προμηθέως ήταν μια ωραία κοπέλα που μου είπε η τσατσά λέγεται Μιραμπέλα, οχι Βανέσα.  :huh: όπως και να έχει φαίνεται καλή περίπτωση πάντως.
Εκκλησία ήταν μια γκόμενα που δούλευε παλιά βαρδάρη και την είχα δει κ στο Ανδ.Γεωργίου 4, μελαχροινή με μακρύ ίσιο μαλλί λεπτή με ωραίο κώλο κ μικρό πεσμένο βύζι.
Επίσης μια καινούργια άφιξη απ'όσο έλεγε η τσατσά χωρίς να αξίζει βέβαια κατα τη γνώμη μου είναι στην Κεφαλληνιάς, μια πολύ ψηλή μιλαμε για 1.80-1.90 Βουλγάρα με αγγουρέ σωματότυπο όμως. :(

Δυστυχώς δεν πήγα Κατεχάκη κ Μαντζάρου και δεν είδα αυτή που λέει με το φοβερό σώμα.
Εντύπωση επίσης μου έκανε αυτή η μελαχροινή έξω από το ανορθόγραφο. Ωραίο σώμα το βυζί φαίνοταν μεγάλο κ το δέρμα της επίσης φαινόταν ωραίο, πρέπει να είναι ψιλόμεγάλη όμως αν κατάλαβα σωστά από το πρόσωπο. Έχει κανείς info γι'αυτές τις 2?

Το 18χρονο απο την Νικ.Ουράνου που λες παρ'ολο την τρομερή της κωλάρα απο υπηρεσίες σ'εμενα δεν τα πήγε καλά αμέσως να φύγει ήθελε. Παρ'όλα αυτά θυμάμαι την κωλάρα κ τις ποδάρες της κ θέλω να την ξαναγαμήσω.
Το ξανθο μίλφ απο το ανορθόγραφο είναι η Έλενα ωραία περιπτωσούλα, κάνει και γαμάτη πίπα, μια φόρα είχα παει κ είχα περάσει πολύ ωραία αυτή είχε φανεί να το απόλαυσε πραγματικά το γαμήσι.

[/quote]

Παιδες γνωριζεται ποτε δουλευει αυτη η νταρντανομουνα στην Κεφαλληνιας???? Καλη εβδομαδα σ'ολους!!!!

dilllil

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το παραπανω ητανε του συναγωνιστη  δεν το εκανε παραθεση sorry...Δικο μου ειναι μονο η τελευταια φραση  :think:

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Γενικα εγω δεν μιλαω ασχημα για κοπελες κ αν δεν μ'αρεσει μια κοπελα δεν εκφραζομαι μπαζο..κτπ...

Δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν κ αλλες καλες κοπελες...

Δεν ειπα να μην κανουμε κριτικη..μιλησα μονο για τον τροπο τπτ αλλο..

Ας κλεισουμε αυτο το θεμα..

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους.
μολις μπηκα και προσεξα φορτισμενο κλιμα!
καλα ρε παιδια τοση φασαρια επειδη ενας ειπε την γνωμη του για την αφρουλα και την εφη?
για αυτο ειναι το σαιτ,για να λεμε την γνωμη μας οχι για να κανουμε διαφημηση τις κοπελες.
ουτε δικιες σας να ηταν,ο φιλος μας απλα λεει οτι δεν ειναι ωραιες εμφανισιακα γνωμη του ειναι..

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
αν γαμιεται καλα η πουτανα τι να την κανεις την ομορφια :tits:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
τωρα εγω παρεξηγουμαι. ειναι βλεπεις γραπτος ο λογος
και τελος, ειμαι εναντιος σε αυτους που ρωτανε "τι παιζει σημερα το πρωι στα σπιτια?" αλλα σκεψου οτι καποιοι πηγαινουν στον βαρδαρη απο μακρυα και ο χρονος ειναι σημαντικος. δεν ξερεις αν αυτος που ρωταει ειναι απο Κατερινη ή απο την Αριστοτελους

Οντως Αλφι. και γω αυτο ηθελα να πω πριν στο ποστ αλλα ξεχασα.Ο γραπτος λογος ποσες και ποσες φορες μας εχει μπερδεψει. :S :S
Δικιο εχεις και γιαυτο που λες σχετικα με την αποσταση,απλα εκρινα απο τον εαυτο μου που μενω πολυ μακρυα απο Θεσσαλονικη αλλα οκ εκανα μια προσπαθεια και μονος μου.
Εννοειται πως ολοι πρεπει να λενε την γνωμη τους δεν επιβαλει κανεις δικτατορια εδω και πανω απ' ολα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει εξτρα-κερδος απο τα σπιτια - κοπελες.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6

Οντως Αλφι. και γω αυτο ηθελα να πω πριν στο ποστ αλλα ξεχασα.Ο γραπτος λογος ποσες και ποσες φορες μας εχει μπερδεψει. :S :S
Δικιο εχεις και γιαυτο που λες σχετικα με την αποσταση,απλα εκρινα απο τον εαυτο μου που μενω πολυ μακρυα απο Θεσσαλονικη αλλα οκ εκανα μια προσπαθεια και μονος μου.
Εννοειται πως ολοι πρεπει να λενε την γνωμη τους δεν επιβαλει κανεις δικτατορια εδω και πανω απ' ολα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει εξτρα-κερδος απο τα σπιτια - κοπελες.

[/quote]

και εσυ πως ξερεις τι ειναι ο καθενας εδω μεσα

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
και εσυ πως ξερεις τι ειναι ο καθενας εδω μεσα

Δε μιλαω ποτε στην τυχη,μην εχεις αμφιβολιες τσοντακια  :2funny: ;) ;) ;)

Τελος στα οφ-τοπικ απο μενα.Ο δικος μου ο post-counter σταματαει να ανεβαινει για ασχετους με ενημερωση λογους... :sunglasses:

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γνώμη μου είναι οι άσχημοι χαρακτηρισμοί για την εμφάνιση μιας κοπέλας δεν είναι αναγκαίοι ούτε βοηθάν. Μια απλή περιγραφή αρκεί εξάλλου ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα. Αντίθετα σχολιασμός και χαρακτηρισμοί στις υπηρεσίες που προσφέρουν είναι χρήσιμοι για όλους καθώς και κάποιο ατυχές γεγονός που συνέβει σε κάποιον με μια συγκεκριμένη κοπέλα.
Τώρα σχετικά με τη Μόνικα στη Μαντζάρου ήταν πολύ θερμή με φιλιά σε όλο το σώμα και όλες τις στάσεις και πολύ καλή πίπα. Από εμφάνιση δεν είναι κάτι εξαιρετικό αλλά πέρασα πολύ καλα... 

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Για τον συναγωνιστή που ρωτάει, την Βίκυ την ξανθιά την είχα πάρει μια μέρα στην προμηθέως ψηλά.. Από τότε την έχω πετύχει 2-3 φορές στην κατεχάκη..
Είναι η κλασική "χαζοχαρούμενη" ξανθιά που όλοι θέλουμε να  :fuck1:  Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί το "χαζοχαρούμενη", σε μπουρδελοσαιτ είμαστε έλεος δηλαδη!
Είναι αρκετά καλή στο δωμάτιο και έχει απίστευτο σώμα. Αλλά αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση είναι ο αριστοτεχνικός τρόπος που μου φόρεσε την καπότα με το στόμα..
Σε αυτό είναι πραγματικά επαγγελματίας! Κατά τα άλλα νιάου και νιάου. Ένα κλασικό βαρδαρογύναικο, ούτε κρύο ούτε ζέστη.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Γενικα εγω δεν μιλαω ασχημα για κοπελες κ αν δεν μ'αρεσει μια κοπελα δεν εκφραζομαι μπαζο..κτπ...

Τώρα παλικάρια μάλλον θα μου ρίξετε κίτρινη κάρτα που το ψιλοσυνεχίζω αλλά ...  :(

Το πρόβλημα είναι γενικότερης νονοτροπίας που ενυπάρχει γενικά στην κοινωνία περί  "φασισμού" (συγνώμη για την έκφραση, δεν βρήκα άλλη) υπέρ της μιας άποψης!

Τι θέλω να πω .... αν πω ότι μια γκόμενα είναι θεά τόοοοτε .... όλα καλά!!! Δεν τρέχει μία, λες και το θεά δεν είναι αξιολογική κρίση.... :idiot:
Αν όμως πω ότι είναι μπάζο ΤΟΤΕ :headbang: ... λες και κάναμε κάτι κακό. Ναι ρε παιδιά, την βλέπω μπάζο τι να κάνουμε! Και επίσης αξιολογική κρίση η μία (θεά), αξιολογική και η άλλη(μπάζο)...

Συμπερασματικά ο πραγματικά "σωστός" και "ακριβοδίκαιος" δεν επιτρέπει καμία κρίση. :sunglasses:
Αν το κάνει τότε κάτι άλλο τρέχει... :dancing:

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Σούπερ μίνι βόλτα στοχευμένη! Χθες στις 20:00 περίπου πήγα για να σκίσω την βανέσα ψηλά στην Προμηθέως. Ποτέ όμως δεν μπαίνω βουρ στο μαγαζί που σκοπεύω να πυροβολήσω οπότε έκανα ένα μίνι τσάρκινγκ.

Μαρινόσπιτο η μαύρη Νο2 που δεν μπερδεύει το κουλούρι με το μύδι.

Σαπφούς δίδυμο προς Προμηθέως η πρόσχαρη ξανθιά τσέχα με τους βύζους και τη ... μύτρα ταχύτητος!

Προμηθέως ψηλά ... η Βανέσα!!! Νατα τα πουλάκια μου!!!  :humpleg: :humpleg: :humpleg:

Εδώ σας έχω και τροφή για σκέψη και κουβέντα  :huh: :huh: :huh: :huh:

Μπαίνω στο λόμπυ και περιμένω. Είναι ακόμη ένας πριν από εμένα (έχει σημασία). Η τσατσά (μία τύισσα με ξανθιά περουκα και κορμί κουμπαρά) ενημερώνει ότι είναι η Βανέσα αλλά αποφασίζω να μην μπω για να αποφύγω παρεξήγηση (πρώτο ΜΕΓΑ λάθος!). Βγαίνει το κορίτσι-λάστιχο και κάνω κίνηση για ντου, αλλά ... προηγείται ο άλλος (την τύχη μου μέσα!!!  :headbang: :headbang: :headbang:) περιμένω κι άλλο λοιπόν. Από το δωμάτιο που άδειασε η Βανέσα βγαίνει ένας κωλόγερας ο οποίος γουστάρει να γλύφει πατούσες (με το είπε η τσατσά). Είναι και βιτσιόζικο το παλιοραμολί που να του καεί το βίντεο!!! Μη βιαστείτε να με κρίνετε, διαβάστε ως το τέλος. Πληρώνω 60€ για 69 και μπαίνω. Γδίνομαι και κάνω το μοιραίο λάθος ... ξαπλώνω!!! Κατευθείαν ένιωσα έντονη υγρασία κάπου χαμηλά στην πλάτη!!! (πούστη κωλόγερε, θα σε σκίσω!!!) Σκέφτομαι να μην κάνω σκηνικό μιας και μπορεί να είναι και νερό (ναι, καλά  :jerking: :jerking: :jerking:) βάζω χαρτί υγείας και ξαπλώνω (πολύ γενναίο αυτό)! Μπαίνει μέσα το μωρό! Τι να λέμε τώρα το 'να, τ'άλλο ξέρω 'γω! Τιτανοτεράστια, τιτανομέγιστη! Για μένα η πιο γκαβλιάρα και σεξουαλικά πεινασμένη γκόμενα. Είναι νυμφομανής 1000%! Η Αφρούλα, η Μαρίνα, η Έφη, η Άντζελα είναι πολύ καλές επαγγελματίες, η Βανέσα είναι σπερματορουφίχτρα!!! Βαμπίρ του έρωτα! Η τύπισα πρέπει να βγάζει ΠΟΛΛΑ γούστα πέρα του τιμοκαταλόγου  :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :2on1: :lheel:!!! (Μποτόφιλε ακούς???)

Τελειώνουμε, της λέω για τον λεκέ και επιβεβαιώνει το μοιραίο!!! Της γκρίνιαξα και το μόνο που είχε να πει είναι να μην στεναχωριέμαι!!! Δεν θα εκπλαγώ αν ο Λιακό βγάλει βιβλίο με τίτλο ''τρελό αγόρι: ζει ανάμεσά μας''!!! Μετά από τον χυμό του κωλόγερα μπορεί να μεταλαχθώ σε Ελοχίμ ή μάλλον σε ... ψωλοχυμ!!!

Γράψτε κάτι για συμπαράσταση και μην πάρει κανείς το μέρος του κωλόγερα! ΤΟΝ ΕΦΑΓΑ!

ΥΓ φυσικά φταίει πρώτα το σπίτι που δεν έκανε τις απαραίτητες αλλαγές αλλά και ο κωλόγερος έπρεπε να ειδοποιήσει!!!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Ε ρε αγορι τι σου φταιει ο καημενος ο παππους?Μπορει να ειχε πρεσβειωπια και να εβλεπε σε λαθος θεση τον σκουπιδοτενεκε  :2funny: :2funny:
Πλακα κανω ε  :2funny: Πραγματικα αηδιαστικο σκηνικο.Βασικα μονο και μονο που σκεφτομαι τον πορνογερο να βγαινει απο το δωματιο αηδιαζω  :S

LOLб κατι παρομοιο μου ειχε συμβει την πρωτη φορα που πηγα στην Αφρο.Τοτε ειχα τη συνηθεια να ξαπλωνω ο μισος στο κρεββατι και ο μισος στην καρεκλα και να μαλακιζομαι οσο να ερθει η κοπελα.
Μπαινω στο δωματιο λεω "ωραιο μεγαλο κρεββατι".Ξεντυνομαι απλωνομαι ετσι μισος-μισος και οπως αφηνω την πλατη μου με δυναμη στο κρεββατι ...ΠΛΑΑΑΑΑΑΤΣ  :- :huh: :( :S  :2funny: :2funny: Γαμημενη συνηθεια να χαμηλωνω τα φωτα  :2funny:

Btw τωρα με εχεις καταγκαβλωσει με την περιγραφη σου για τη Βανεσα αγορι.Γμτ :cum:

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Τρελλό αγόρι τα γράφεις πολύ ωραία ρε φίλε.
Μόνο να προσέχεις πριν ξαπλώσεις γιατί θα μπορούσες αντί για το peo juice να έχεις ξαπλώσει πάνω στον ίδιο το  γέρο.

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Btw τωρα με εχεις καταγκαβλωσει με την περιγραφη σου για τη Βανεσα αγορι.Γμτ :cum:

Τις ζυγές μέρες είναι μετά τις 16:00 ενώ τις μονές πριν τις 16:00. Λογικά κάνει και footjob (όχι ότι σε ενδιαφέρει βέβαια ...) Μιλάμε για ρουφίχτρα! Ακούγεται σε όλο το μαγαζί όταν πηδιέται! δεν κράτησε ούτε 1 λεπτό τρελού γλυψίματος! Σπαρταρούσε σαν να έπαθε ηλεκτροσοκ!!!

Κατά τη γνώμη μου δεν γίνεται να προσποιείται με όλους κάθε μέρα για τόσο καιρό και μάλιστα ... ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ!!!

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6

χωρις να θελω να γινω σπαστικος φιλε,ο γερος δεν φταιει
δηλαδη η πουτανα,σορρυ η δεσποινις, δεν καταλαβε που τα εριξε ο μπαρμπας? αετο πετουσε? αυτη επρεπε να ενημερωσει και η τσατσα επρεπε ουτως η αλλως να επιβλεψει το δωματιο μετα
δηλαδη οταν σκουπισε με την κλασικη μαυρισμενη απο την μπιχλα ψαθινη σκουπα το κρεβατι δεν ειδε οτι καπου σκαλωνει?
και λιγα με τον κωλογερο,ειναι πολυ καλος ανθρωπος η κυρ-Νικολας, αν τον γνωρισεις θα δεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom