Σούπερ μίνι βόλτα στοχευμένη! Χθες στις 20:00 περίπου πήγα για να σκίσω την βανέσα ψηλά στην Προμηθέως. Ποτέ όμως δεν μπαίνω βουρ στο μαγαζί που σκοπεύω να πυροβολήσω οπότε έκανα ένα μίνι τσάρκινγκ.
Μαρινόσπιτο η μαύρη Νο2 που δεν μπερδεύει το κουλούρι με το μύδι.
Σαπφούς δίδυμο προς Προμηθέως η πρόσχαρη ξανθιά τσέχα με τους βύζους και τη ... μύτρα ταχύτητος!
Προμηθέως ψηλά ... η Βανέσα!!! Νατα τα πουλάκια μου!!!
Εδώ σας έχω και τροφή για σκέψη και κουβέντα
Μπαίνω στο λόμπυ και περιμένω. Είναι ακόμη ένας πριν από εμένα (έχει σημασία). Η τσατσά (μία τύισσα με ξανθιά περουκα και κορμί κουμπαρά) ενημερώνει ότι είναι η Βανέσα αλλά αποφασίζω να μην μπω για να αποφύγω παρεξήγηση (πρώτο ΜΕΓΑ λάθος!). Βγαίνει το κορίτσι-λάστιχο και κάνω κίνηση για ντου, αλλά ... προηγείται ο άλλος (την τύχη μου μέσα!!!
) περιμένω κι άλλο λοιπόν. Από το δωμάτιο που άδειασε η Βανέσα βγαίνει ένας κωλόγερας ο οποίος γουστάρει να γλύφει πατούσες (με το είπε η τσατσά). Είναι και βιτσιόζικο το παλιοραμολί που να του καεί το βίντεο!!! Μη βιαστείτε να με κρίνετε, διαβάστε ως το τέλος. Πληρώνω 60€ για 69 και μπαίνω. Γδίνομαι και κάνω το μοιραίο λάθος ... ξαπλώνω!!! Κατευθείαν ένιωσα έντονη υγρασία κάπου χαμηλά στην πλάτη!!! (πούστη κωλόγερε, θα σε σκίσω!!!) Σκέφτομαι να μην κάνω σκηνικό μιας και μπορεί να είναι και νερό (ναι, καλά
) βάζω χαρτί υγείας και ξαπλώνω (πολύ γενναίο αυτό)! Μπαίνει μέσα το μωρό! Τι να λέμε τώρα το 'να, τ'άλλο ξέρω 'γω! Τιτανοτεράστια, τιτανομέγιστη! Για μένα η πιο γκαβλιάρα και σεξουαλικά πεινασμένη γκόμενα. Είναι νυμφομανής 1000%! Η Αφρούλα, η Μαρίνα, η Έφη, η Άντζελα είναι πολύ καλές επαγγελματίες, η Βανέσα είναι σπερματορουφίχτρα!!! Βαμπίρ του έρωτα! Η τύπισα πρέπει να βγάζει ΠΟΛΛΑ γούστα πέρα του τιμοκαταλόγου
!!! (Μποτόφιλε ακούς???)
Τελειώνουμε, της λέω για τον λεκέ και επιβεβαιώνει το μοιραίο!!! Της γκρίνιαξα και το μόνο που είχε να πει είναι να μην στεναχωριέμαι!!! Δεν θα εκπλαγώ αν ο Λιακό βγάλει βιβλίο με τίτλο ''τρελό αγόρι: ζει ανάμεσά μας''!!! Μετά από τον χυμό του κωλόγερα μπορεί να μεταλαχθώ σε Ελοχίμ ή μάλλον σε ... ψωλοχυμ!!!
Γράψτε κάτι για συμπαράσταση και μην πάρει κανείς το μέρος του κωλόγερα! ΤΟΝ ΕΦΑΓΑ!
ΥΓ φυσικά φταίει πρώτα το σπίτι που δεν έκανε τις απαραίτητες αλλαγές αλλά και ο κωλόγερος έπρεπε να ειδοποιήσει!!!