μπραβο μεγαλε επιτελους και πρωινο καλα λεει ο dekerλιοπον συναδελφοι σημερινη φρεσκια ενημερωση(ωρα 13:30 περιπου)
προμηθεως ψηλα μια καινουργια μικρωκαμωμενη μελαχρινη,μετρια ως καλη αναλογα με τα γουστα
μπλε το γνωστο κοντοπουτανο που δινει κωλο
απεναντι μελαχρινο αδιαφορο
προμηθεως κατω μισελ,προγραμμα με χυσιμο στο στομα 70 ευρω
διδυμο 1 ηρα
ανορθωγραφο η ξανθια milf
απεναντι στα σκαλακια πολυ δυνατο λογω πολυ ομορφου προσωπου μελαχρινο με καμπυλες,εχει κανενας λεπτομερειες?
πρασινο καινουργια αδιαφορη μελαχρινη
μαρινοσπιτο μαρινα
ερως η γνωστη ξανθουλα με το tatoo
νικ ουρανου τερμα ελληνιδουλα τσαπερδονα με μικρο βυζακι
κοροβαγκου ως γνωστον κλειστο
κεφαληνιας νταρντανογυναικο μελαχρινο με τεραστιους βυζους και στρογγυλη γεματη κωλαρα,δουλευε παλαιοτερα στο προμηθεως χαμηλα.γεματουλα χωρις να μπορεις να την πεις χοντρη.εχει κανενας λεπτομερειες και γιαυτην?
οσο για την σαρα με τα πιασιματα στο ερως,την αλλη εβδομαδα ερχεται,ετσι τουλαχιστον ισχυριστηκε η τσατσα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (3 μέλη και 46 επισκέπτες)
αυτο το κοντοπουτανο που λετε αξιζει καταθεση η τσαμπα το 40αρι θα μας φαει?γιατι ετσι που γινανε οι τιμες φοβομαστε και να γαμισουμε αμα δεν ημαστε σιγουροι.Τι βρίσκετε σ΄αυτό το κοντοπούτανο μπάζο;
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
αυτο το κοντοπουτανο που λετε αξιζει καταθεση η τσαμπα το 40αρι θα μας φαει?γιατι ετσι που γινανε οι τιμες φοβομαστε και να γαμισουμε αμα δεν ημαστε σιγουροι.
Aν μιλάς αγγλικά είναι επαρκές έως καλό. έχει και προγράμματα και είναι αρκετά φιλική με τα βογγιτούλια της! Γεμάτες καμπύλες αλλά ... αξύριστη ρε γαμώ το! Πάω στα σπιτάκια γιατί το θέλω ξυρισμένο (ένας από τους λόγους!) άμα έχει την τρίχα κάγκελο, πηδάω και την δικιά μου και πίνω 6 μπύρες στο Τσέχικο στη Συγγρού με τα 30€!!!
Δεν μιλάει ελληνικά. Κατά τη γνώμη μου αξίζει μια δοκιμή
Η επιλογή είναι δική σου.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Τωρα που σε βρηκα λυσε μου την απορια...αυτη που λετε τη Γιελενα στο μπλε στην Προμηθεως,ειναι η Λενα απο Πορτογαλια που λεμε???με 50ε γλυφομουνι και 80ε κωλο.Την ιδια λεμε??Aν μιλάς αγγλικά είναι επαρκές έως καλό. έχει και προγράμματα και είναι αρκετά φιλική με τα βογγιτούλια της! Γεμάτες καμπύλες αλλά ... αξύριστη ρε γαμώ το! Πάω στα σπιτάκια γιατί το θέλω ξυρισμένο (ένας από τους λόγους!) άμα έχει την τρίχα κάγκελο, πηδάω και την δικιά μου και πίνω 6 μπύρες στο Τσέχικο στη Συγγρού με τα 30€!!!
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Ευχαριστουμε πολυ για την πρωινη ενημερωση. Αναρωτιεμαι γιατι καποια σπιτια στην Θεσσαλονικη δεν κανουν και αυτα σαιτ. Αυτο θα βοηθουσε πολυ την ενημερωση, να ξερουμε δηλαδη: ποια κοπελα δουλευει, να βλεπουμε καμια φωτο της, να ξερουμε τιμες προγραμματων αλλα και τι προγραμματα προσφερει.Δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο να σηκωθει ενα σαιτ. Επισης ηθελα να προτεινω αν θα μπορουσε εστω να γινει μια συγκεντρωτικη λιστα με τηλεφωνα των μπουρδελων-στουντιο, αν επιτρεπεται απο τους κανονες του σαιτ.
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Θελω να πω οτι δεν δικαιολογειται το απλο προγραμμα στα στουντιο του μυλου να ειναι 40 ευρω και το απλο στα πιο πολλα σπιτια του βαρδαρη παλι 40 ευρω. Αυτο ειναι απαραδεκτο αν αναλογιστεις τουλαχιστον τον χωρο. Δεν μιλαω για οθονες πλασμα κτλ αλλα καθαριοτητα. Σε μερικα σπιτια στον βαρδαρη εχουν να σκουπισουν και εγω δεν ξερω απο ποτε. Δεν εχει μια σωστη κρεμαστρα η' καρεκλα να βαλεις τα ρουχα σου. Οταν χρεωνεις σαραντα τουλαχιστον να προσφερεις και μερικες συμπληρωματικες πληροφοριες. Αυτα ως γενικη παρατηρηση.
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Πριν απο καμια 20αρια μερες επισκεφτηκα το σπιτι απεναντι απο το μπλε. Δουλευε εκεινο το βραδυ μια γκομενα με τατουαζακια. Ουκρανιδα ειπε η τσατσα. Ονομα νομιζω αλλα μπορει και να κανω λαθος ηταν η Λαουρα. Πραγματικο μοντελο. Ψηλη, σωμα λαμπαδα, ολοισια ποδια, επιπεδη κοιλια, φυσικο τριαρι βυζη, γαλαζια ματια. Απιστευτη γκομενα. Χαλαρα θα μπορουσε να κανει μοντελινγκ. Συνηθως τα μοντελακια δεν κανουν καλο γαμησι αλλα εδωσα το σαρανταρι και μπηκα μονο και μονο για να χουφτωσω αυτη την σωματαρα. Ειχε λιγη αναμονη. Τελικα ερχεται η γκομενα. Καλο τσιμπουκι. Στο γαμησι δεν ειχε και την τρελη συμετοχη αλλα χαλαλι μιας και ευχαριστηθηκα να χουφτωνω αυτο το θεσπεσιο σωμα. Πολυ γκαβλωτικο θεαμα. Ψηλη, δυνατη, ξανθια και με βυζαρες! Γουσταρω! Ειδικα αυτα τα μπουτακια και τα βυζακια της ηταν καταπληκτικα. Αν και δεν συμμετειχε πολυ η γκομενα ηταν υπομονετικη και αντεχε σε σφυροκοπημα. Θα ξαναπηγαινα αν την ξαναπετυχαινα.
παιδια εγω απο ολα τα κοριτσια πιστευω οτι αξιζουν 2-3, χωρις ομως να τις εχω δει ολες γιατι στο βαρδαρη εχω να παω αρκετο καιρο,αλλα απο το μυλο τουλαχιστο που εχω προσφατες εμπειριες νομιζω οτι δεν ειναι παραπανω με κορυφαια την σαρα στο ερως...(επιτελους ποτε θα γυρισει?!!)
ειναι ακριβως οπως γουσταρω....αν ηταν κ μελαχρινη τοτε θα μας βαζανε φυλακη!!!
ειναι ακριβως οπως γουσταρω....αν ηταν κ μελαχρινη τοτε θα μας βαζανε φυλακη!!!
ρε παιδια με αγγλικα γαμαμε στα νησια (καλοκαιριασε κιολας!)...χρειαζετε αγγλικα κ για τα μπουρδελα!! ορε που παμε...Aν μιλάς αγγλικά είναι επαρκές έως καλό. έχει και προγράμματα και είναι αρκετά φιλική με τα βογγιτούλια της! Γεμάτες καμπύλες αλλά ... αξύριστη ρε γαμώ το! Πάω στα σπιτάκια γιατί το θέλω ξυρισμένο (ένας από τους λόγους!) άμα έχει την τρίχα κάγκελο, πηδάω και την δικιά μου και πίνω 6 μπύρες στο Τσέχικο στη Συγγρού με τα 30€!!!
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Τωρα που σε βρηκα λυσε μου την απορια...αυτη που λετε τη Γιελενα στο μπλε στην Προμηθεως,ειναι η Λενα απο Πορτογαλια που λεμε???με 50ε γλυφομουνι και 80ε κωλο.Την ιδια λεμε??
Nαι, yes, oui, ci, ja, evet, Da.
Μάγκες, αρχίζω να ξενερώνω με το τόπικ. Αναγκάζομαι να γράφω ρηπόρτς επειδή γαμάμε και τα κρατάμε για τον εαυτό μας. έλειψα το τριήμερο και γέμησαν 5 σελίδες με μηνύματα του στυλ ''τι παίζει το πρωί''? ''Τι παίζει το βράδυ''? ''Γιατί δεν μου απαντάτε''? ''Τι λέει η Τάδε''?
Να τραβήξει κανένας κουπί ούτε λόγος!!! Λείπει ο blastbeat και ο big-boy που δίνανε και καμιά πληροφορία! Μάλλον καήκανε από την ανυπαρξία ΕΝΕΡΓΩΝ μελών! Προτείνω, όποιος ζητάει πληροφορία να δίνει πρώτα ένα ρηπορτάκι και στο τέλος του μηνύματος να κάνει την ερώτησή του. Αλλιώς να μην απαντάει κανείς.
Mη με κανεις να νιωθω τυψεις και ενοχες που δεν γραφω ! Και σιγα τις πληροφοριες που εδινα !
To ιδιο παραπονο με το τρελο αγορι εχω κι εγω κι αυτος ειναι ενας απο τους λογους που δεν συμμετεχω πλεον στο φορουμ.
Συναδελφοι ειμαστε παρα πολλοι εδω μεσα και συνεχως γινομαστε περισσοτεροι.Αυτο ειναι καλο.Οσο πιο πολλοι τοσο καλυτερα.Αλλα οσο περισσοτεροι γινομαστε τοσο λιγοτερη ενημερωση εχουμε ! Οι πληροφοριες δινονται με το σταγονομετρο και μονο απο συγκεκριμενα ατομα. Δεν πιστευω οτι μονο 15-20 ατομα απο εδω μεσα πανε μπουρδελοτσαρκες ή επισκεπτονται σπιτια.Σιγουρα ειστε πολλοι περισσοτεροι αλλα οπως λεει το τρελο αγορι τα κρατατε για τον εαυτο σας. Δεν το λεω με κακια.Ειλικρινα δεν εχω με κανεναν τιποτα.Δικαιωμα σας να μην ενημερωνετε,κανεις δεν σας υποχρεωνει.Νομιζω ομως οτι σε μια παρεα πρεπει και να δινεις,οχι μονο να παιρνεις.
Τι βρίσκετε σ΄αυτό το κοντοπούτανο μπάζο;
Εγω παντως απο την πρωτη στιγμη που την ειδα μυριστηκα κρυμμενο θησαυρο.Μπηκα,κολλησα και απο τοτε εχω κανει αλλες δυο φορες copy-paste !
Tην αδικεις.Οχι και μπαζο το Γιελενακι μας.Μια χαρα κοπελα ειναι.Οσο για το υψος της...μικρη στο ματι,μεγαλη στο κρεβατι !!!
Ειμαι ο big boy-ουλης....και ακομα δεν τελειωσα !
καλησπερα σε ολους παιδια.Aν μιλάς αγγλικά είναι επαρκές έως καλό. έχει και προγράμματα και είναι αρκετά φιλική με τα βογγιτούλια της! Γεμάτες καμπύλες αλλά ... αξύριστη ρε γαμώ το! Πάω στα σπιτάκια γιατί το θέλω ξυρισμένο (ένας από τους λόγους!) άμα έχει την τρίχα κάγκελο, πηδάω και την δικιά μου και πίνω 6 μπύρες στο Τσέχικο στη Συγγρού με τα 30€!!!
βαζω στοιχημα οτι κανει οτι δεν ξερει ελληνικα,ειναι πιασαρικο κολπο!
αυτη ηταν που εκανε και τις παρτουζες απο οτι θυμαμαι.Πριν απο καμια 20αρια μερες επισκεφτηκα το σπιτι απεναντι απο το μπλε. Δουλευε εκεινο το βραδυ μια γκομενα με τατουαζακια. Ουκρανιδα ειπε η τσατσα. Ονομα νομιζω αλλα μπορει και να κανω λαθος ηταν η Λαουρα. Πραγματικο μοντελο. Ψηλη, σωμα λαμπαδα, ολοισια ποδια, επιπεδη κοιλια, φυσικο τριαρι βυζη, γαλαζια ματια. Απιστευτη γκομενα. Χαλαρα θα μπορουσε να κανει μοντελινγκ. Συνηθως τα μοντελακια δεν κανουν καλο γαμησι αλλα εδωσα το σαρανταρι και μπηκα μονο και μονο για να χουφτωσω αυτη την σωματαρα. Ειχε λιγη αναμονη. Τελικα ερχεται η γκομενα. Καλο τσιμπουκι. Στο γαμησι δεν ειχε και την τρελη συμετοχη αλλα χαλαλι μιας και ευχαριστηθηκα να χουφτωνω αυτο το θεσπεσιο σωμα. Πολυ γκαβλωτικο θεαμα. Ψηλη, δυνατη, ξανθια και με βυζαρες! Γουσταρω! Ειδικα αυτα τα μπουτακια και τα βυζακια της ηταν καταπληκτικα. Αν και δεν συμμετειχε πολυ η γκομενα ηταν υπομονετικη και αντεχε σε σφυροκοπημα. Θα ξαναπηγαινα αν την ξαναπετυχαινα.
εχει παρα πολυ καιρο να εμφανιστει αλλα δεν ηταν και τιποτα το ιδιαιτερο ηταν λιγο βιαστικη με την ωρα δεν αφηνε ουτε λεπτο παραπανω.αλλα απο σωμα οντως ειναι πολυ καλη.
BBS
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καλησπέρα σε όλους.
Να καταθέσω και εγώ την πρωινή έκτακτη και βιαστική επίσκεψη στην περιοχή Βαρδάρη λόγω δουλειάς που προέκυψε εκεί κοντά.
Λόγω έλλειψης χρόνου το χτύπημα έγινε σε επιλεγμένους στόχους.
Προμηθέως πάνω για την Βανέσσα (δοκιμασμένη) αλλά ήταν η μελαχρινή πιτσιρίκα με το αδύνατο ωραίο σωματάκι.
Στο μπλέ για τη Γιέλενα (οχι δοκιμασμένη αλλά με καλές κριτικές). Έίχε τόσο σκοτάδι μέσα σε συνδυασμό με τον ήλιο έξω που μόλις μπήκα ήμουν σαν τυφλοπόντικας. Την Τσατσά την είδα μόλις μίλησε , την γιέλενα δεν την είδα καλά, ενώ ήταν και ένας μαύρος που πουλούσε CD τον οποίο είδα μόλις άνοιξα την πόρτα για να φύγω και μπήκε φως.
Ταντάλου με σαπφούς για την Γιάννα (δοκιμασμένη) αλλά ήταν η Αλεξάνδρα (δοκιμασμένη παλιά στην κοροβάγκου)η οποία είναι όμορφη αλλά δεν με ενθουσιάζουν οι υπηρεσίες της. Η τσατσα είπε ότι η Γιάννα λείπει στην πατρίδα της.
Τελικά η κατάθεση έγινε στην Ηρα από Ουκρανία στο δίδυμο σαπφούς με προμηθέως την οποία δεν είχα δοκιμάσει . Είναι ελαφρώς ψηλη, ξανθιά, κανονική με τάση προς αδύνατη, και το χαρακτηριστικό της είναι ότι βγαίνει στο σαλόνι καμαρωτή και με τους ώμους πίσω σαν να κάνει πασαρέλα. Στο δωμάτιο ήταν καλή , πρόθυμη, με συμμετοχή και ευγενική. Δν μπορώ να πω ότι με έπιασε από το μαγικό ραβδί και με απογείωσε αλλά πέρασα καλά.
Αυτά και το απόγευμα με τη νίκη (όχι από Σουηδία).
Να καταθέσω και εγώ την πρωινή έκτακτη και βιαστική επίσκεψη στην περιοχή Βαρδάρη λόγω δουλειάς που προέκυψε εκεί κοντά.
Προμηθέως πάνω για την Βανέσσα (δοκιμασμένη) αλλά ήταν η μελαχρινή πιτσιρίκα με το αδύνατο ωραίο σωματάκι.
Στο μπλέ για τη Γιέλενα (οχι δοκιμασμένη αλλά με καλές κριτικές). Έίχε τόσο σκοτάδι μέσα σε συνδυασμό με τον ήλιο έξω που μόλις μπήκα ήμουν σαν τυφλοπόντικας. Την Τσατσά την είδα μόλις μίλησε , την γιέλενα δεν την είδα καλά, ενώ ήταν και ένας μαύρος που πουλούσε CD τον οποίο είδα μόλις άνοιξα την πόρτα για να φύγω και μπήκε φως.
Ταντάλου με σαπφούς για την Γιάννα (δοκιμασμένη) αλλά ήταν η Αλεξάνδρα (δοκιμασμένη παλιά στην κοροβάγκου)η οποία είναι όμορφη αλλά δεν με ενθουσιάζουν οι υπηρεσίες της. Η τσατσα είπε ότι η Γιάννα λείπει στην πατρίδα της.
Τελικά η κατάθεση έγινε στην Ηρα από Ουκρανία στο δίδυμο σαπφούς με προμηθέως την οποία δεν είχα δοκιμάσει . Είναι ελαφρώς ψηλη, ξανθιά, κανονική με τάση προς αδύνατη, και το χαρακτηριστικό της είναι ότι βγαίνει στο σαλόνι καμαρωτή και με τους ώμους πίσω σαν να κάνει πασαρέλα. Στο δωμάτιο ήταν καλή , πρόθυμη, με συμμετοχή και ευγενική. Δν μπορώ να πω ότι με έπιασε από το μαγικό ραβδί και με απογείωσε αλλά πέρασα καλά.
Αυτά και το απόγευμα με τη νίκη (όχι από Σουηδία).
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
... άρα χτυπάω εκεί απόγευμα για την Βανέσα! ΓΙΟΥΠΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!
χθεσινοβραδινη λοιπον τσαρκα στα κοριτσια μας,πηγα στα περισσοτερα μαγαζια,κι εχω να αναφερω τα εξηςβαρδαρης):στο ερως η ξανθια λεπτουλα ρωσιδουλα βικυ (οι παλιοι την ξερουν καλα)περασε η μπογια της,μαρινοσπιτο η μαυρη με το πεταχτο κωλομερι της,στο πρασινο δεν παω ποτε λογω μποχας,στα διδυμα τωρα στο ενα απεναντι απο το ανορθογραφο ενα πολυ καλα κι εκφυλο μελαχροινο με καρε μαλλι(αν ξερει κανεις κατι να αναφερει),στο αλλο μια αχαρη ξανθια και στο ανορθογραφο μια ξανθια μιλφ με τρελο κωλο(θελω κι εδω πληροφοριες),τωρα προμηθεως χαμηλα η βερονικα(δε χρειαζονται σχολια),στο μπλε με το ηχητικο γινοταν πανικος και την εκανα,ενω στο προμηθεως τερμα πανω ψηλα ηταν η απλα απιστευτη σε υπηρεσιες και διαθεση βανεσα.Οσον αφορα την περιοχη του μυλου ειχαμε τα εξης:νικηφ.ουρανου το τελευταιο με την απιστευτη και ευγενεστατη οπως παντα τσατσα ελενη,δουλευε ενα πολυ ομορφο και με πολυ καλο κορμι 18χρονο(πληροφοριες και εδω...),στην εκκλησια δεν πηγα γιατι φερνει ολο πατσαβουρες τωρα τελευταια,απεναντι απο την πυλη αξιου η κλασικη ψηλη μελαχροινη νταρντανορωσιδα(τι να πω ρε γμτ αυτη δεν εχει ποτε περιοδο και δουλευει συνεχεια??),στο ερως μια κιτρινομαυρη δουλευε...,στο ανδρ.γεωργιου η χριστινα,ενω μετα την εκανα για μαντζαρου και κατεχακη,οπου στη μαντζαρου δουλευε η μονικα(πολυ δυνατο φανηκε...)και στην κατεχακη 13 δουλευε μια βικυ ξανθια με φοβερο κορμι και αρκετα καλο προσωπο.αυτα τα ολιγα φιλαρακια,οποιος εχει καμια τελευεται ενημερωση απο αυτες που ανεφερα να μας πει...ευχαριστω
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
στα διδυμα τωρα στο ενα απεναντι απο το ανορθογραφο ενα πολυ καλα κι εκφυλο μελαχροινο με καρε μαλλι(αν ξερει κανεις κατι να αναφερει),
στο ανορθογραφο μια ξανθια μιλφ με τρελο κωλο(θελω κι εδω πληροφοριες),
νικηφ.ουρανου το τελευταιο με την απιστευτη και ευγενεστατη οπως παντα τσατσα ελενη,δουλευε ενα πολυ ομορφο και με πολυ καλο κορμι 18χρονο(πληροφοριες και εδω...)
Στο πρώτο την έχει πάρει ένας φίλος αλλά όχι εγώ προσωπικά... μου είχε πει πολύ καλά λόγια αλλά ως εκεί ξέρω!
Στο ανορθόγραφο τόσες σελίδες γράφουν γι' αυτήν... την έχω δει αλλά δεν δοκίμασα επίσης!
Στη Ν. Ουρανού είναι μια Ουγγαρέζα αν είναι αυτή που κατάλαβα. Ελληνική και Αγγλικά γιοκ... πολύ καλές υπηρεσίες αλλά στη νοηματική! Δυνατό κομμάτι πάλι η κα Ελένη...
Επισκέπτης
χθεσινοβραδινη λοιπον τσαρκα στα κοριτσια μας,πηγα στα περισσοτερα μαγαζια,κι εχω να αναφερω τα εξηςβαρδαρης):στο ερως η ξανθια λεπτουλα ρωσιδουλα βικυ (οι παλιοι την ξερουν καλα)περασε η μπογια της,μαρινοσπιτο η μαυρη με το πεταχτο κωλομερι της,στο πρασινο δεν παω ποτε λογω μποχας,στα διδυμα τωρα στο ενα απεναντι απο το ανορθογραφο ενα πολυ καλα κι εκφυλο μελαχροινο με καρε μαλλι(αν ξερει κανεις κατι να αναφερει),στο αλλο μια αχαρη ξανθια και στο ανορθογραφο μια ξανθια μιλφ με τρελο κωλο(θελω κι εδω πληροφοριες),τωρα προμηθεως χαμηλα η βερονικα(δε χρειαζονται σχολια),στο μπλε με το ηχητικο γινοταν πανικος και την εκανα,ενω στο προμηθεως τερμα πανω ψηλα ηταν η απλα απιστευτη σε υπηρεσιες και διαθεση βανεσα.Οσον αφορα την περιοχη του μυλου ειχαμε τα εξης:νικηφ.ουρανου το τελευταιο με την απιστευτη και ευγενεστατη οπως παντα τσατσα ελενη,δουλευε ενα πολυ ομορφο και με πολυ καλο κορμι 18χρονο(πληροφοριες και εδω...),στην εκκλησια δεν πηγα γιατι φερνει ολο πατσαβουρες τωρα τελευταια,απεναντι απο την πυλη αξιου η κλασικη ψηλη μελαχροινη νταρντανορωσιδα(τι να πω ρε γμτ αυτη δεν εχει ποτε περιοδο και δουλευει συνεχεια??),στο ερως μια κιτρινομαυρη δουλευε...,στο ανδρ.γεωργιου η χριστινα,ενω μετα την εκανα για μαντζαρου και κατεχακη,οπου στη μαντζαρου δουλευε η μονικα(πολυ δυνατο φανηκε...)και στην κατεχακη 13 δουλευε μια βικυ ξανθια με φοβερο κορμι και αρκετα καλο προσωπο.αυτα τα ολιγα φιλαρακια,οποιος εχει καμια τελευεται ενημερωση απο αυτες που ανεφερα να μας πει...ευχαριστω
Και εγώ χτες έκανα τσάρκα μετά από πολύ καιρό και ας συμπληρώσω το ρεπόρτ του φίλου.
Στο πράσινο είχε ένα μικροκάμμωμένο προφάνως τσιγγανάκι που εγώ προσωπικά θα ήθελα να το γαμήσω μόνο κ μόνο γιατί φαίνεται τόσο μικρό σε ηλικία φανταστείτε κάτω των 18 κατάσταση. Στο μπλε ήταν η Μαίρη.
Στο πάνω προμηθέως ήταν μια ωραία κοπέλα που μου είπε η τσατσά λέγεται Μιραμπέλα, οχι Βανέσα. όπως και να έχει φαίνεται καλή περίπτωση πάντως.
Εκκλησία ήταν μια γκόμενα που δούλευε παλιά βαρδάρη και την είχα δει κ στο Ανδ.Γεωργίου 4, μελαχροινή με μακρύ ίσιο μαλλί λεπτή με ωραίο κώλο κ μικρό πεσμένο βύζι.
Επίσης μια καινούργια άφιξη απ'όσο έλεγε η τσατσά χωρίς να αξίζει βέβαια κατα τη γνώμη μου είναι στην Κεφαλληνιάς, μια πολύ ψηλή μιλαμε για 1.80-1.90 Βουλγάρα με αγγουρέ σωματότυπο όμως.
Δυστυχώς δεν πήγα Κατεχάκη κ Μαντζάρου και δεν είδα αυτή που λέει με το φοβερό σώμα.
Εντύπωση επίσης μου έκανε αυτή η μελαχροινή έξω από το ανορθόγραφο. Ωραίο σώμα το βυζί φαίνοταν μεγάλο κ το δέρμα της επίσης φαινόταν ωραίο, πρέπει να είναι ψιλόμεγάλη όμως αν κατάλαβα σωστά από το πρόσωπο. Έχει κανείς info γι'αυτές τις 2?
Το 18χρονο απο την Νικ.Ουράνου που λες παρ'ολο την τρομερή της κωλάρα απο υπηρεσίες σ'εμενα δεν τα πήγε καλά αμέσως να φύγει ήθελε. Παρ'όλα αυτά θυμάμαι την κωλάρα κ τις ποδάρες της κ θέλω να την ξαναγαμήσω.
Το ξανθο μίλφ απο το ανορθόγραφο είναι η Έλενα ωραία περιπτωσούλα, κάνει και γαμάτη πίπα, μια φόρα είχα παει κ είχα περάσει πολύ ωραία αυτή είχε φανεί να το απόλαυσε πραγματικά το γαμήσι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις