You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (8 μέλη και 66 επισκέπτες)
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Ήρθα μια βόλτα με σκοπό να το δώσω κάπου. Παρκαρα και παρακολουθώ ότι το hot lady είναι με τεράστια διαφορά το στούντιο με τον περισσότερο κόσμο να μπαινοβγαίνει. Οι άλλοι μαγαζατορες δε το βλέπουν αυτό να φέρουν γκόμενες σα τη Στέλλα και καλύτερες; Δηλαδή από μπάζα πλέον φτάσαμε να μετράμε ξεδοντιαρες, ημαρτον
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Δεν είναι αυτό φίλε μου ,έχει πολλές κοπέλες ,όχι μόνο πουτανες που δεν ξέρουν ούτε τα βασικά .Συμφωνώ μαζί σου. Πιστεύω ότι μάλλον ήξερε ότι έχει κάποιο πρόβλημα και δεν μπορεί να κάνει παιδί γιατι πολύ αναισθησία με αυτό που έγινε.
Μην ξεγελιέσαι από την δουλειά που κάνουν η άμα τους αρέσει να γαμιουνται .
Πολλές δεν έχουν γνώση σε βασικά πράγματα
ST@Lone
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 4.110
την πήδηξες;Ήρθα μια βόλτα με σκοπό να το δώσω κάπου. Παρκαρα και παρακολουθώ ότι το hot lady είναι με τεράστια διαφορά το στούντιο με τον περισσότερο κόσμο να μπαινοβγαίνει. Οι άλλοι μαγαζατορες δε το βλέπουν αυτό να φέρουν γκόμενες σα τη Στέλλα και καλύτερες; Δηλαδή από μπάζα πλέον φτάσαμε να μετράμε ξεδοντιαρες, ημαρτον
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Την πήδηξα. Δυστυχώς μου αρέσει πάρα πολύ σαν γκόμενα και περνάω καλά μαζί της, αλλά το στούντιο είναι χαμηλά σε ποιότητα σε σχέση με τα αλλα που χρεώνουν 40αρια. Το σεντόνι κολλάει ολόκληρο από την πολύ χρήση τόσο που σιχαίνομαι τον εαυτό μου φεύγοντας και έτρεχα καρφωτος για μπάνιο.την πήδηξες;
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Σημερινή βόλτα, αλλά ήταν λαϊκή απογευματινή. Τι κακός χαμός ήταν αυτός; Οι περισσότερες κοπέλες ήταν στο δωμάτιο, μόνο σε 2 περίμενα αλλά χωρίς να ενθουσιαστώ.
Τελικά πέρασα με την Σουζάνα ή Σούζι στο Μινωταύρου, το παλιό το Venus Angels, αν και στον επόμενο η τσατσά την κοπέλα την σύστησε ως Βερόνικα...
Τελικά πέρασα με την Σουζάνα ή Σούζι στο Μινωταύρου, το παλιό το Venus Angels, αν και στον επόμενο η τσατσά την κοπέλα την σύστησε ως Βερόνικα...
ST@Lone
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 4.110
αφού περνάς καλά μαζί της, ήρωας.Την πήδηξα. Δυστυχώς μου αρέσει πάρα πολύ σαν γκόμενα και περνάω καλά μαζί της, αλλά το στούντιο είναι χαμηλά σε ποιότητα σε σχέση με τα αλλα που χρεώνουν 40αρια. Το σεντόνι κολλάει ολόκληρο από την πολύ χρήση τόσο που σιχαίνομαι τον εαυτό μου φεύγοντας και έτρεχα καρφωτος για μπάνιο.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.976
- Πόντοι
- 9.297
Εγώ πάω σε μια στον Βαρδάρη...τον προηγούμενο αιώνα,επί δραχμής...ρωτάω αν η κοπέλα "κάνει πρωκτικό"... Η απάντηση που παίρνω είναι "Τι είναι αυτό";Ξαναθετω την ερώτηση λέγοντας"από τον κωλο"..."Α,όχι..."...Ευτυχώς έγινα κατανοητός.Ισως αυτή η καγκουροτσατσα να νόμιζε ότι ότι ήμουν κανένας καθηγητής Πανεπιστημίου με αυτό που είπα.Καλα να είναι όπου και να είναι....!Δεν είναι αυτό φίλε μου ,έχει πολλές κοπέλες ,όχι μόνο πουτανες που δεν ξέρουν ούτε τα βασικά .
Μην ξεγελιέσαι από την δουλειά που κάνουν η άμα τους αρέσει να γαμιουνται .
Πολλές δεν έχουν γνώση σε βασικά πράγματα
Κωλάρα, βυζιά ωραία όχι πολύ μεγάλα της λείπουν όμως μερικά δόντια. Πολύ καλή για όσους γουστάρουν καμπύλες χωρίς να έχει κοιλιά.Για πες για Αλεξάνδρα ,δε την έχω δει από κοντά αλλά έχω διαβάσει καλουτσικες κριτικές!! Όντως έχει κολαρα
Ανέβασα κριτική στο bad girls.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Φίλε ..μπερδεύτηκες ! Έχει τρεις κοπέλες το ίδρυμα! Χαχαχα..αφού εσύ καπαρωσες την Σουζάνα στον πίσω από εσένα έδειξε την Βερόνικα ! Όλες μαζί ίδια βάρδια δουλεύουν .άμα δεν βιαζοσουν να μπεις δωμάτιο θα σου τις έδειχνε πρώτα όλες και θα διάλεγες .τσατσά έχει ,ο Τσάτσος είναι στο venus 2Σημερινή βόλτα, αλλά ήταν λαϊκή απογευματινή. Τι κακός χαμός ήταν αυτός; Οι περισσότερες κοπέλες ήταν στο δωμάτιο, μόνο σε 2 περίμενα αλλά χωρίς να ενθουσιαστώ.
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Δεν έχω δει αρνητικές αναφορές για τη συγκεκριμένη, εκτός κι αν θεωρείς ότι πρέπει όλες να κάνουν γλωσσοφιλα και ακαποτα και δε ξέρω τι άλλο "βρώμικο". Για την εμφάνιση της για μένα είναι πολύ ευχάριστη και συμμετέχει μια χαρά, ίσως να είναι και θέμα χημείαςαφού περνάς καλά μαζί της, ήρωας.
Καλησπερα.
Πηγα για ριτα κατευθειαν. Με το που μπαινει στο ιδρυμα κατα τις 20:15
Μετα απο 10 λεπτα παω.
Λεει εχει προγραμμα 1μιση ωρα
Μη εχοντας καπου αλλου να παω εφοσον η λιλιανα ηταν κλειστη
Επισκεφτηκα στελλα hot lady.
Ενταξει αντικειμενικα κουκλαρα. Σωμα πολυ ωραιο. Βυζι δεν εχει αλλα το συνολο πολυ καλο.
Λεω ας παμε για μια ξεπετα.
Και ομως παιδια ειχΑμε και προκαταρκτικα και πολυ καλη πιπα. ΕνΛλαγη στασεων και δυσφορια γιατι ηθελε και αλλο.
Δε το περιμενα.
Μπραβο.
Τιμιο 40 αρι δεδομενου των συνθηκων.
Πηγα για ριτα κατευθειαν. Με το που μπαινει στο ιδρυμα κατα τις 20:15
Μετα απο 10 λεπτα παω.
Λεει εχει προγραμμα 1μιση ωρα
Μη εχοντας καπου αλλου να παω εφοσον η λιλιανα ηταν κλειστη
Επισκεφτηκα στελλα hot lady.
Ενταξει αντικειμενικα κουκλαρα. Σωμα πολυ ωραιο. Βυζι δεν εχει αλλα το συνολο πολυ καλο.
Λεω ας παμε για μια ξεπετα.
Και ομως παιδια ειχΑμε και προκαταρκτικα και πολυ καλη πιπα. ΕνΛλαγη στασεων και δυσφορια γιατι ηθελε και αλλο.
Δε το περιμενα.
Μπραβο.
Τιμιο 40 αρι δεδομενου των συνθηκων.
Κορόιδα Θεσσαλονίκης έχω γαμησει τα καλύτερα μουνάκια με μόλις 10 ευρώ σαν φοιτητήςΑσχετο το σχολιο μου αλλα οταν διαβαζω κριτικες απο Αθηναιους γαμιαδες των €10 και των €20 ευρω, πιυ διαμαρτυρωνται κιολας, ειναι για γελια οι μαγκες-ουτε απεξω η πουτσα να περασει δεν αξιζει και αυτοι γραφουνε κριτικες να σωσουνε συναδελφους απο τυχον χασουρα στα 10 και 20 ευρω….τι να πεις…οδηγοι και ψηφοφοροι γυρω μας παντου..
ST@Lone
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 4.110
καταρχάς μη βάζεις λόγια στα αναγραφόμενα μου, με τις υποθέσεις και τις θεωρίες σου. Στις κριτικές δε βάζω ποτέ "προσωπικά ενδιαφέροντα" ως κριτήριο- ο καθένας με ότι τον ανεβάζει.Δεν έχω δει αρνητικές αναφορές για τη συγκεκριμένη, εκτός κι αν θεωρείς ότι πρέπει όλες να κάνουν γλωσσοφιλα και ακαποτα και δε ξέρω τι άλλο "βρώμικο". Για την εμφάνιση της για μένα είναι πολύ ευχάριστη και συμμετέχει μια χαρά, ίσως να είναι και θέμα χημείας
Από τις 10 αναφορές οι 9 είναι κάτω του μέσου όρου. εσύ πως γίνεται να μη διάβασες ούτε μία αρνητική απορώ;
Εμφάνιση γούστα είναι αυτά, κορμί από τα πιο δυνατά της πιάτσας (από μέση και κάτω) χωρίς να ξέρει όμως να το χρησιμοποιεί.
Η συγκεκριμένη πέρα από αγενέστατη, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο στο κρεβάτι για να σου τρέχουν τα σάλια. Ο καθένας όμως με τις εμπειρίες του, αν περνάς καλά και σου πείρε τα μυαλά εύγε.
Τελευταία τροποποίηση:
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
Στα παπαρια μας.Κορόιδα Θεσσαλονίκης έχω γαμησει τα καλύτερα μουνάκια με μόλις 10 ευρώ σαν φοιτητής
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Ρε φίλε εσύ είπες ότι αν περνάω καλά είμαι ήρωας. Στις κριτικές που διάβασα δεν είδα κάνεις να τη λέει αγενεστατη. Εμένα προσωπικά και ευχάριστη κουβέντα μου κάνει, και πειραγματα, και ότι ζήτησα να κάνουμε το κάναμε. Από εκεί και πέρα εγώ δε πάω εκεί ούτε να γλύψω το κοινόχρηστο μουνι, ούτε να βάλω δάχτυλα, ούτε κάτι το extreme. Αν αυτά είναι το ζητουμενο σου δεκτό αλλά συνήθως αυτά τα βρώμικα κόλπα τα κάνουν τα μπάζα για να αναπληρώσουν το μειονέκτημα τους.καταρχάς μη βάζεις λόγια στα αναγραφόμενα μου, με τις υποθέσεις και τις θεωρίες σου. Στις κριτικές δε βάζω ποτέ "προσωπικά ενδιαφέροντα" ως κριτήριο- ο καθένας με ότι τον ανεβάζει.
Από τις 10 αναφορές οι 9 είναι κάτω του μέσου όρου. εσύ πως γίνεται να μη διάβασες ούτε μία αρνητική απορώ;
Εμφάνιση γούστα είναι αυτά, κορμί από τα πιο δυνατά της πιάτσας (από μέση και κάτω) χωρίς να ξέρει όμως να το χρησιμοποιεί.
Η συγκεκριμένη πέρα από αγενέστατη, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο στο κρεβάτι για να σου τρέχουν τα σάλια. Ο καθένας όμως με τις εμπειρίες του, αν περνάς καλά και σου πείρε τα μυαλά εύγε.
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Την άλλη φορά στο όρθιο..Το σεντόνι κολλάει ολόκληρο από την πολύ χρήση ..
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Έχεις κάτι διανοουμενιστικο, αλλά αυτά δεν είναι για τα στουδιος..Εγώ πάω σε μια στον Βαρδάρη...τον προηγούμενο αιώνα,επί δραχμής...ρωτάω αν η κοπέλα "κάνει πρωκτικό"... Η απάντηση που παίρνω είναι "Τι είναι αυτό";Ξαναθετω την ερώτηση λέγοντας"από τον κωλο"..."Α,όχι..."...Ευτυχώς έγινα κατανοητός.Ισως αυτή η καγκουροτσατσα να νόμιζε ότι ότι ήμουν κανένας καθηγητής Πανεπιστημίου με αυτό που είπα.Καλα να είναι όπου και να είναι....!
Άσε που η τσατσά μπορεί να ακούσε αντί για πρωκτικό, τρωκτικό...
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Δεν είναι απαραίτητο να είναι μπάζα .. δε σιχαίνονται και έχουν διαφορετική άποψη (από την συνηθισμένη ) για τη μετάδοση ΣΜΝ.... αλλά συνήθως αυτά τα βρώμικα κόλπα τα κάνουν τα μπάζα για να αναπληρώσουν το μειονέκτημα τους.
ST@Lone
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 4.110
Που ακριβός έχεις διαβάσει ότι το ζητούμενο είναι οι παραπάνω "υπηρεσίες" που αναφέρεσαι; ή είσαι εκτός τόπου και χρόνου ή διαβάζεις άλλο νήμα.Ρε φίλε εσύ είπες ότι αν περνάω καλά είμαι ήρωας. Στις κριτικές που διάβασα δεν είδα κάνεις να τη λέει αγενεστατη. Εμένα προσωπικά και ευχάριστη κουβέντα μου κάνει, και πειραγματα, και ότι ζήτησα να κάνουμε το κάναμε. Από εκεί και πέρα εγώ δε πάω εκεί ούτε να γλύψω το κοινόχρηστο μουνι, ούτε να βάλω δάχτυλα, ούτε κάτι το extreme. Αν αυτά είναι το ζητουμενο σου δεκτό αλλά συνήθως αυτά τα βρώμικα κόλπα τα κάνουν τα μπάζα για να αναπληρώσουν το μειονέκτημα τους.
Επίσης ο καθένας πάει για το λόγο του, ο άλλος γιατί του αρέσει το "βρώμικο", άλλος γιατί του αρέσει να τον πηδάνε, άλλος του αρέσουν τα απαλά και ρομαντικά,... Υπάρχουν 1002 γούστα, λογαριασμό δε θα δώσει κανένας γιατί πηγαίνει, ούτε είσαι σε θέση να κρίνεις επειδή δε ταιριάζουν στις αρεσκείες σου.
Όταν μάθεις να διαβάζεις και να ερμηνεύεις σωστά τα αναγραφόμενα τα ξαναλέμε. έως τότε εύγε και εις ανώτερα.
Τελευταία τροποποίηση:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38