Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 107 άτομα (2 μέλη και 105 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.983
Πόντοι
9.297
Έχεις κάτι διανοουμενιστικο, αλλά αυτά δεν είναι για τα στουδιος..
Άσε που η τσατσά μπορεί να ακούσε αντί για πρωκτικό, τρωκτικό...
Είπαμε ...από βίτσια είμαι μιλφακιας...όχι και τρωκτικολαγνος! :grin: :coffee:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Χτες το βραδυ ξεκινησα για μιλφακι, Σουζανα ή Λιλιανα θα εμπενα, αλλα στην πορεια μου ηρθε ορεξη για παστακι.!!
2 επιλογες στοκαρα, την Μπελα στο παρανταιζ που την ειδα ενα βραδυ, και την Καμιλα στο Εμπεδοκλεους, πηγα πρωτα ειδα την Καμιλα, τσατσα μια ξανθια μιλφαρα καλοστεκουμενη με βυζαρες, δεν θυμαμαι να την εχω ξαναδει, το μικρο απο Κολομβια λεει, 23 χρωνων αν θυμαμαι μου ειπε, ωραια φατσουλα, κοντουλα με κολαρα και μπουταρες, οχι τοσο μπαρμπατσικη οσο φαινεται στην μια φωτογραφια που εχει στο αλλο σαιτ, ψιθηκα και μπηκα με 69. Στο δωματιο δεκτικη, συννεονηση μηδεν, μονο με νοηματα.!! Δεν μιλαει Ελληνικα ουτε Αγγλικα, επιδερμιδα μοκα, βυζακια φυσικα πανεμορφο σχημα, με μεγαλη ρωγα, αλλα το μουνακι της ηταν βρωμικο και φυσικα δεν το γευτικα, δαχτυλα αφησε, και γενικα γαργαλιεται αρκετα, η πιπα της μονο το κεφαλακι βαζει, αλλα δουλευει καλα την γλωσσα, απο επανω κουνηθηκε αρκετα καλα, τα βυζακια της σε αυτη την σταση ειναι ολα τα λεφτα για φαγωμα, απο κατω απλωνουν πρεπει να τα μαζευεις, φιλακια μονο πεταχτα χωρις γλωσσα, διχνει να το νιωθει οτι την γαμας, δεν ειναι τοσο απαθεις, οσο το εσπρωχνα ανεβαζε ανασες, αρα δεν εχει χιλιομετρα το μικρο σε αυτο το επαγγελμα, το μουνακι της δεν ειναι στενο, αλλα σου δινει καλη αισθηση, στα 4αρα δεν την εβαλα, γιατι εχυσα κοιτοντας το γλυκο προσωπακι της.
Δεν με τρελανε το μωρο, μικρο χαμογελαστο, ισως ξαναπηγαινα, φαουλ που μου ηρθε για 69 και βρωμαγε το μουνι της, αλλα το κοροιδευει η πονηρη τσατσα, ή ειναι συστημα του σπιτιου, ή κοροιδεψε εμενα.??? ...πληρωσα 60€ για 69, τις οποιες υπηρεσιες πηρα κανονικα, αλλα η τσατσα ειπε στην κοπελα οτι τα λεφτα ειναι 50€ για 69, οποτε ητε τα πηρε απο εμενα ητε απο την κοπελα, η τσατσα τσεπωσε ενα 10αρικι στα βυζακια της αναμεσα....προβλεπω να σκαει το κολομβιανο καρτελ και να γινεται πανικος.!!! :rockon:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Που ακριβός έχεις διαβάσει ότι το ζητούμενο είναι οι παραπάνω "υπηρεσίες" που αναφέρεσαι; ή είσαι εκτός τόπου και χρόνου ή διαβάζεις άλλο νήμα.

Επίσης ο καθένας πάει για το λόγο του, ο άλλος γιατί του αρέσει το "βρώμικο", άλλος γιατί του αρέσει να τον πηδάνε, άλλος του αρέσουν τα απαλά και ρομαντικά,... Υπάρχουν 1002 γούστα, λογαριασμό δε θα δώσει κανένας γιατί πηγαίνει, ούτε είσαι σε θέση να κρίνεις επειδή δε ταιριάζουν στις αρεσκείες σου.

Όταν μάθεις να διαβάζεις και να ερμηνεύεις σωστά τα αναγραφόμενα τα ξαναλέμε. έως τότε εύγε και εις ανώτερα.
Συμφωνω ότι είναι γούστα και του καθενός είναι διαφορετικό, αλλά εσύ χωρίς να ξέρεις το οτιδήποτε πιο πριν με χαρακτηρισες ήρωα που περνάω καλά μαζί της. Άλλωστε το ότι σε αυτή γίνεται λαϊκό προσκύνημα και στις υπόλοιπες ξεδοντιαρες δε πάει πολύς κόσμος κάτι δείχνει.

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Καλημέρα σε όλους.υπαρχει γνώμη για μια Χρυσα στο black angels?τελικά η nary αξίζει?κάποια πρόταση για μεσημεροαπογευματινή κατάθεση?ευχαριστώ!

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Συμφωνω ότι είναι γούστα και του καθενός είναι διαφορετικό, αλλά εσύ χωρίς να ξέρεις το οτιδήποτε πιο πριν με χαρακτηρισες ήρωα που περνάω καλά μαζί της. Άλλωστε το ότι σε αυτή γίνεται λαϊκό προσκύνημα και στις υπόλοιπες ξεδοντιαρες δε πάει πολύς κόσμος κάτι δείχνει.
ο καθένας με την ποιότητα υπηρεσιών που του αξίζει, κουμάντο στη τσέπη και το πουλί σου εσύ κάνεις.
εκτός ότι διακρίνω πάνω σου μια ημιμάθεια στο χώρο, βλέπω τρέφεις επίσης απάθεια για όλες τις υπόλοιπες. παίζει να προμοτάρεις ή να σε "χαρτζιλικώνει"; :think:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
:undecided-old: Κάθε ώρα και με νέο όνομα; Ρε φίλε έχει δυο κοπέλες εκεί νομίζω μια ξανθιά και μια καστανή.. εσυ με ποιά πήγες; Εμένα μου συστήθηκε αλλιώς πάντως :cheesy: όσο για την τσατσά ήταν Τσάτσος οταν πέρασα εγώ την περασμένη εβδομάδα:grin::grin:
Με την ξανθιά.

Αλλά αλήθεια δεν είδα τρίτη. Εκτός αν έκανα να φύγω και με τη δεύτερη. Δεν τις βγάζουν και αυτοί και τις τρεις να μην μπερδευόμαστε οι παππούδες...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.847
Πόντοι
3.796
Με την ξανθιά.

Αλλά αλήθεια δεν είδα τρίτη. Εκτός αν έκανα να φύγω και με τη δεύτερη. Δεν τις βγάζουν και αυτοί και τις τρεις να μην μπερδευόμαστε οι παππούδες...
Εγώ πήγα αρκετές φορές και από ότι κατάλαβα τις προωθεί ανάλογα με ποια έχει δουλειά ,αν η μία έχει κάνει παραπάνω πελάτες μάλλον πρώτα σου βγάζει αυτή που δεν έχει πάρει πολλούς για να κρατάει ισορροπία,λογικό μου φαίνεται .
Έχει τύχει κάποιες φορές να μου βγάζει πρώτα την Κάρλα και συνήθως τελευταία εμφανίζεται η Χριστίνα.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
ο καθένας με την ποιότητα υπηρεσιών που του αξίζει, κουμάντο στη τσέπη και το πουλί σου εσύ κάνεις.
εκτός ότι διακρίνω πάνω σου μια ημιμάθεια στο χώρο, βλέπω τρέφεις επίσης απάθεια για όλες τις υπόλοιπες. παίζει να προμοτάρεις ή να σε "χαρτζιλικώνει"; :think:

Δεν είμαι από αυτούς που πάω συχνά, μπορεί να πάω μια φορά το μήνα. Απλά το θεωρώ αδιανόητο να πάω να πληρώσω μια γυναίκα χωρίς δόντια όπως πάνε άλλοι για να την πηδήξω. Τέτοιες βρίσκω κυριολεκτικά οπότε θέλω. Μια πολύ όμορφη προϋποθέτει προσπάθεια, ξοδεμα, και αν σου κάτσει μια στις 5/6 που θα επιχειρήσεις οπότε μόνο κάποια τέτοια θα πλήρωνα

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Δεν είμαι από αυτούς που πάω συχνά, μπορεί να πάω μια φορά το μήνα. Απλά το θεωρώ αδιανόητο να πάω να πληρώσω μια γυναίκα χωρίς δόντια όπως πάνε άλλοι για να την πηδήξω. Τέτοιες βρίσκω κυριολεκτικά οπότε θέλω. Μια πολύ όμορφη προϋποθέτει προσπάθεια, ξοδεμα, και αν σου κάτσει μια στις 5/6 που θα επιχειρήσεις οπότε μόνο κάποια τέτοια θα πλήρωνα
Μη παραμελείς τα κορίτσια χωρίς δόντια θα σε μαλώσω. Σου έχει πάρει πίπα φαφούτα;

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.983
Πόντοι
9.297
Χτες το βραδυ ξεκινησα για μιλφακι, Σουζανα ή Λιλιανα θα εμπενα, αλλα στην πορεια μου ηρθε ορεξη για παστακι.!!
2 επιλογες στοκαρα, την Μπελα στο παρανταιζ που την ειδα ενα βραδυ, και την Καμιλα στο Εμπεδοκλεους, πηγα πρωτα ειδα την Καμιλα, τσατσα μια ξανθια μιλφαρα καλοστεκουμενη με βυζαρες, δεν θυμαμαι να την εχω ξαναδει, το μικρο απο Κολομβια λεει, 23 χρωνων αν θυμαμαι μου ειπε, ωραια φατσουλα, κοντουλα με κολαρα και μπουταρες, οχι τοσο μπαρμπατσικη οσο φαινεται στην μια φωτογραφια που εχει στο αλλο σαιτ, ψιθηκα και μπηκα με 69. Στο δωματιο δεκτικη, συννεονηση μηδεν, μονο με νοηματα.!! Δεν μιλαει Ελληνικα ουτε Αγγλικα, επιδερμιδα μοκα, βυζακια φυσικα πανεμορφο σχημα, με μεγαλη ρωγα, αλλα το μουνακι της ηταν βρωμικο και φυσικα δεν το γευτικα, δαχτυλα αφησε, και γενικα γαργαλιεται αρκετα, η πιπα της μονο το κεφαλακι βαζει, αλλα δουλευει καλα την γλωσσα, απο επανω κουνηθηκε αρκετα καλα, τα βυζακια της σε αυτη την σταση ειναι ολα τα λεφτα για φαγωμα, απο κατω απλωνουν πρεπει να τα μαζευεις, φιλακια μονο πεταχτα χωρις γλωσσα, διχνει να το νιωθει οτι την γαμας, δεν ειναι τοσο απαθεις, οσο το εσπρωχνα ανεβαζε ανασες, αρα δεν εχει χιλιομετρα το μικρο σε αυτο το επαγγελμα, το μουνακι της δεν ειναι στενο, αλλα σου δινει καλη αισθηση, στα 4αρα δεν την εβαλα, γιατι εχυσα κοιτοντας το γλυκο προσωπακι της.
Δεν με τρελανε το μωρο, μικρο χαμογελαστο, ισως ξαναπηγαινα, φαουλ που μου ηρθε για 69 και βρωμαγε το μουνι της, αλλα το κοροιδευει η πονηρη τσατσα, ή ειναι συστημα του σπιτιου, ή κοροιδεψε εμενα.??? ...πληρωσα 60€ για 69, τις οποιες υπηρεσιες πηρα κανονικα, αλλα η τσατσα ειπε στην κοπελα οτι τα λεφτα ειναι 50€ για 69, οποτε ητε τα πηρε απο εμενα ητε απο την κοπελα, η τσατσα τσεπωσε ενα 10αρικι στα βυζακια της αναμεσα....προβλεπω να σκαει το κολομβιανο καρτελ και να γινεται πανικος.!!! :rockon:
Εγώ θα την έπεφτα στην τσατσά.... :happy: :lheel: :sunglasses:

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Για όσους ενδιαφέρονται, λεπτομερής κριτική για Nary :coffee:
Τα είχα πει για την Mary παλιότερα αλλά είχα αρνητικές απαντήσεις από ορισμενους. Λόγο ότι είναι από Καζακσταν έχει κ αυτά τα χαρακτηριστικά που την κάνουν άγρια. Στην αρχή την γράφαν για ταυλανδεζα κ έσκαγα στα γέλια. Μπραβο για την κατάθεση κ την κριτική

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Καλησπερα παιδια δεν μπορω να εντοπισω την αγγελεια της denisse που ηταν παλια στα σπιτακια μπορει κανεις να βοηθησει;

Antonis80

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2020
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα δίπλα στο Βένους το μόνο το ξύλινο εννοώ..ποια δουλεύει;μήπως γνωρίζετε; προχθές το μεσημέρι δεν είχε φώτα ήταν σβηστά.αλλα τα παράθυρα ήταν ανοιχτά και δούλευε ο κλιματισμός.χτυπησα αλλά δεν άνοιγαν.παντως κάποια δουλεύει μέσα.αν ξέρει κάποιος να μας πει

AlanPar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Κριτικές
22
Like
639
Πόντοι
311
Καλημέρα σε όλους.υπαρχει γνώμη για μια Χρυσα στο black angels?τελικά η nary αξίζει?κάποια πρόταση για μεσημεροαπογευματινή κατάθεση?ευχαριστώ!
Γενικά είναι λίγο ακριβή (όταν είχα πάει στο βίλα πριβέ πριν λίγο καιρό. Ηταν αν δε κάνω λάθος στο 20ρικο πανω από τα κλασικά) αλλά άξιζε γιατί ήταν καυλιαρα και την ίδρωσε την φανέλα στο κρεβάτι και γενικά ήταν σεξυ. Άμα σου αρέσει λίγο και το ασιατικό λέει για την εμπειρία να πας.

Παραπάνω και Λίνκ από κριτική που είχα κάνει τότε.

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Γενικά είναι λίγο ακριβή (όταν είχα πάει στο βίλα πριβέ πριν λίγο καιρό. Ηταν αν δε κάνω λάθος στο 20ρικο πανω από τα κλασικά) αλλά άξιζε γιατί ήταν καυλιαρα και την ίδρωσε την φανέλα στο κρεβάτι και γενικά ήταν σεξυ. Άμα σου αρέσει λίγο και το ασιατικό λέει για την εμπειρία να πας.

Παραπάνω και Λίνκ από κριτική που είχα κάνει τότε.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86

Stories

Νέο!

Stories