greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 361
Παιδιά στο άλλο Σιτέ το φαιντ... Βλέπω μια νέα κοπέλα Χριστίνα Ελληνίδα την έχει δει κανένας λέει τίποτα??
Πλάκα μας κάνεις φίλε;Εγώ πάντως είμαι τσιγκούνης και τόσο αξιολογώ το μουνι εσείς το θεοποιειτε που το πληρώνετε χρυσάφι
Την έβαλες καθόλου στα 4 να σπρώξεις; Το δυνατό της σημείο αυτό είναι και μόλις ανεβάσεις ρυθμό κοπανιέται και αυτήν μπρος πίσω!Νυχτοπερπατήματα με Αλεξάνδρα (Bad girls)... ελάχιστη σχέση με το άλλο σιτε, πιο βαρέων κυβικών από κοντά .... αν και δεν είναι του στυλ μου ο σωμματότυπος, κέρδισε στο σαλονάρισμα.
Αρκετά γεματούλα, αλλά σφιχτή σε κάθε της σημείο. Καλή υφή του δέρματος, βυζί καλό και καλή διάθεση. Κώλος αρκετά δυνατός, στα όρια όμως τις υπερβολής για τα γούστα μου (οι λάτρεις των μεγάλων θα τον λατρέψουν). Πίπα καλή με προσπάθειες για dt και στο δωμάτιο ευδιάθετη. 40 το απλό, 60 ελεύθερο στοματικό,... Θα ακολουθήσει λεπτομερής κριτική.
υ.γ. το μαγαζί τραγικό, ξεχασμένη καπότα από τον προηγούμενο....
Λες να μη το έσπρωξα; Είναι επίσης καλό στο να το ξαπλώνεις τελείως και να τεντώνει τον κωλο. Όπως είπα, θα ακολουθήσει λεπτομερής κριτική.Την έβαλες καθόλου στα 4 να σπρώξεις; Το δυνατό της σημείο αυτό είναι και μόλις ανεβάσεις ρυθμό κοπανιέται και αυτήν μπρος πίσω!
εδω θα σε δωσω δικιο. διοτι επρεπε να απεχουμε στα 30αρια και 40αρια. δεν ειναι αυτες τιμες για την σημερινη Ελλαδα... εδω βγαζω το καπελο στην Αθηνα με τα 10 ευρωπουλακιαΕγώ πάντως είμαι τσιγκούνης και τόσο αξιολογώ το μουνι εσείς το θεοποιειτε που το πληρώνετε χρυσάφι
Γνωρίζεις τι παίρνεις Αθήνα με 10 ευρωπουλακια;εδω θα σε δωσω δικιο. διοτι επρεπε να απεχουμε στα 30αρια και 40αρια. δεν ειναι αυτες τιμες για την σημερινη Ελλαδα... εδω βγαζω το καπελο στην Αθηνα με τα 10 ευρωπουλακια
εχω παει πριν κατι χρονια. οι πιο πολλες σαβουρες. Δεν λεω. αλλα τουλαχιστον εχει και με 10 ευρω. καπου καπου βρισκεις καλες....Γνωρίζεις τι παίρνεις Αθήνα με 10 ευρωπουλακια;
Δε διαφωνώ, πρόσεξε όμως το επίπεδο. Τα δικά μας τα καλά είναι τουλάχιστον 10 πάνω. και από καθαριότητα και από κόσμο. (οχι ότι εδώ δε μπαίνει όποιος ναναι, αλλά εκεί το έχουν πάει αλλού). Προσωπικά προτιμώ να δείνω το οποίο αντίτιμο παραπάνω, παρά τέτοιες καταστάσεις.εχω παει πριν κατι χρονια. οι πιο πολλες σαβουρες. Δεν λεω. αλλα τουλαχιστον εχει και με 10 ευρω. καπου καπου βρισκεις καλες....
Αν δεν πάθεις τέτανο η ο,τιδηποτε χειρότερο πατώντας σύριγγες πεταμένες στο οδόστρωμα θα απολαύσεις τον "θρίαμβο "του φτηνού σεξ και θα εκτιμήσεις πιο πολύ τα παλάτια της Θεσσαλονίκης.Λες και βγαίνει γκόμενα με επένδυση κάτω των 30-40€ ...αν παραπονιέσαι για τις τιμές σε βλέπω να περνάς τα σύνορα για να γεμίζεις ψυγείο και ρεζερβουάρ.εδω θα σε δωσω δικιο. διοτι επρεπε να απεχουμε στα 30αρια και 40αρια. δεν ειναι αυτες τιμες για την σημερινη Ελλαδα... εδω βγαζω το καπελο στην Αθηνα με τα 10 ευρωπουλακια
Το άθλημα μας απαιτεί ποιότητα και από εμάς και από τα κορίτσια.Οσοι δεν αντέχουν ας κάνουν οικονομία .Αρκετά με την σύγκριση τιμών...με το επίπεδο των περιοχών ασχολείται κανένας;Δε διαφωνώ, πρόσεξε όμως το επίπεδο. Τα δικά μας τα καλά είναι τουλάχιστον 10 πάνω. και από καθαριότητα και από κόσμο. (οχι ότι εδώ δε μπαίνει όποιος ναναι, αλλά εκεί το έχουν πάει αλλού). Προσωπικά προτιμώ να δείνω το οποίο αντίτιμο παραπάνω, παρά τέτοιες καταστάσεις.
Οι τσιγκούνηδες είναι τσιγκούνηδες και στα συναισθήματα και παντού...Εγώ πάντως είμαι τσιγκούνης και τόσο αξιολογώ το μουνι εσείς το θεοποιειτε που το πληρώνετε χρυσάφι
Καμία όμορφη μπορείς να βρεις αλλά με 10 ευρώ τι υπηρεσίες νομίζεις θα σου παρέχει ..;εχω παει πριν κατι χρονια. οι πιο πολλες σαβουρες. Δεν λεω. αλλα τουλαχιστον εχει και με 10 ευρω. καπου καπου βρισκεις καλες....
Μυθική μορφή εκείνη η τσατσά...στα πόδια της μεγαλώσαμε...Καμία όμορφη μπορείς να βρεις αλλά με 10 ευρώ τι υπηρεσίες νομίζεις θα σου παρέχει ..;
Όλα είναι μέσα στη βρωμιά ,τα μπουρδέλα ετοιμόρροπα.
Θυμάμαι ανεβαίναμε σε ένα με σκάλες σε όροφο και ήταν λες και θα φύγει κάποια στιγμή η σκάλα από τα πόδια μας,η κοπέλα μέτρια αλλά καλή για τα δεδομένα ,αλλά το δωμάτιο βρωμιά και ένα πράγμα ισα που χωρούσε το κρεβάτι ,σαν το πρώτο δωμάτιο αριστερά όταν έμπαινες ,κάποτε στο πράσινο στο Βαρδάρη .
Εγώ πιστεύω για Θεσσαλονίκη το 30 απλό είναι μια καλή τιμή .μην λέμε ότι θέλουμε .
Είμαι και εγώ κατά του 40 και σπάνια θα δώσω μόνο αν θέλω όντως να πάρω την κοπέλα και δεν έχω άλλη επιλογή .
Τα δικά μας στούντιο είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μάλιστα κάποια στα 30 σου προσφέρουν μέχρι και πετσέτα για ντουζ πριν και μετά .
Στο θέμα καθαριότητας είναι απλά στο χέρι της τσατσας ,άμα δεν είναι βαρεμενη και τεμπελα μια χαρά συντηρεί τα δωμάτια ,σε αυτό μπορούν να τις βάζουν χέρι τουλάχιστον οι κοπέλες ,κατά την γνώμη μου .
Τι να πούμε και εμείς ! Εποχές Βαρδάρη ! Που έλεγες θα περάσω και έλεγε η χοντρή τσατσά περίμενε να ετοιμάσω το δωμάτιο ! Έμπαινε με ανοιχτή πόρτα σκούπιζε το κρεβάτι μπροστά σου με μια ψάθινη σκούπα και έλεγε σε 2 λεπτά ,έλα έτοιμο είναι νεαρε πέρασε !
Στην Αθήνα δεν έχεις νομίζω θέμα ασφάλειας ,όπως και εδώ ,εκτός αν προκαλείς .Πες τε ρε συναγωνιστή DEWARSS...όλοι να απαξιώσουν την Θεσσαλονίκη....που ακόμα ευτυχώς μπορούν να βγουν για νυχτερινή μπουρδελοτσαρκα χωρίς να συνοδεύονται από κάνα όχημα με πολυβόλα για ασφάλεια...γίνεται αυτό τόσο άνετα στην Αθήνα;
όχι μόνο σε σχέση με Αθήνα αλλά και με εξωτερικό δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι. ούτε ως προς τα δωμάτια, ούτε από κοπέλες. (αναφέρομαι πάντα σε στούντιο).Τα δικά μας στούντιο είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μάλιστα κάποια στα 30 σου προσφέρουν μέχρι και πετσέτα για ντουζ πριν και μετά .
νοσταλγία....Τι να πούμε και εμείς ! Εποχές Βαρδάρη ! Που έλεγες θα περάσω και έλεγε η χοντρή τσατσά περίμενε να ετοιμάσω το δωμάτιο ! Έμπαινε με ανοιχτή πόρτα σκούπιζε το κρεβάτι μπροστά σου με μια ψάθινη σκούπα και έλεγε σε 2 λεπτά ,έλα έτοιμο είναι νεαρε πέρασε !