Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (3 μέλη και 84 επισκέπτες)

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.098
Πόντοι
361
Παιδιά στο άλλο Σιτέ το φαιντ... Βλέπω μια νέα κοπέλα Χριστίνα Ελληνίδα την έχει δει κανένας λέει τίποτα??

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.847
Πόντοι
3.796
Εγώ πάντως είμαι τσιγκούνης και τόσο αξιολογώ το μουνι εσείς το θεοποιειτε που το πληρώνετε χρυσάφι
Πλάκα μας κάνεις φίλε;
Νομίζεις ότι έχουμε μεσάνυχτα ,εμείς νομίζεις δεν πήγαμε ποτέ να γαμησουμε Αθήνα ;πολύ μεγάλο ποσοστό από εδώ .
Είναι μπουρδέλα αυτά εκεί;
Έχει και κάτι τρύπες στο λιμάνι,αποχέτευσης ,δοκίμασε να το βάλεις εκεί μέσα .
Σαν αποθήκες με αναμενο φως είναι ,άθλιες συνθήκες

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Νυχτοπερπατήματα με Αλεξάνδρα (Bad girls)... ελάχιστη σχέση με το άλλο σιτε, πιο βαρέων κυβικών από κοντά .... αν και δεν είναι του στυλ μου ο σωμματότυπος, κέρδισε στο σαλονάρισμα.
Αρκετά γεματούλα, αλλά σφιχτή σε κάθε της σημείο. Καλή υφή του δέρματος, βυζί καλό και καλή διάθεση. Κώλος αρκετά δυνατός, στα όρια όμως τις υπερβολής για τα γούστα μου (οι λάτρεις των μεγάλων θα τον λατρέψουν). Πίπα καλή με προσπάθειες για dt και στο δωμάτιο ευδιάθετη. 40 το απλό, 60 ελεύθερο στοματικό,... Θα ακολουθήσει λεπτομερής κριτική.
υ.γ. το μαγαζί τραγικό, ξεχασμένη καπότα από τον προηγούμενο....

Τελευταία τροποποίηση:

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
Σε 20 μέρες κατεβαίνω Αθήνα να δω τι χάλια είναι

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Νυχτοπερπατήματα με Αλεξάνδρα (Bad girls)... ελάχιστη σχέση με το άλλο σιτε, πιο βαρέων κυβικών από κοντά .... αν και δεν είναι του στυλ μου ο σωμματότυπος, κέρδισε στο σαλονάρισμα.
Αρκετά γεματούλα, αλλά σφιχτή σε κάθε της σημείο. Καλή υφή του δέρματος, βυζί καλό και καλή διάθεση. Κώλος αρκετά δυνατός, στα όρια όμως τις υπερβολής για τα γούστα μου (οι λάτρεις των μεγάλων θα τον λατρέψουν). Πίπα καλή με προσπάθειες για dt και στο δωμάτιο ευδιάθετη. 40 το απλό, 60 ελεύθερο στοματικό,... Θα ακολουθήσει λεπτομερής κριτική.
υ.γ. το μαγαζί τραγικό, ξεχασμένη καπότα από τον προηγούμενο....
Την έβαλες καθόλου στα 4 να σπρώξεις; Το δυνατό της σημείο αυτό είναι και μόλις ανεβάσεις ρυθμό κοπανιέται και αυτήν μπρος πίσω!

mitsblack

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2019
Like
66
Πόντοι
0
Kαλησπερα... ετυχε να εχω χρονο για βολτα σημερα.. οποτε ειπα να μην παει το βραδακι χαμενο... βεβαια την πατησα αλλα δε βαριεσαι.. ειχα ξεχασει οτι υπαρχει αυτο το φορουμ για να μπω να δω καμια κριτικη και να μην φαω φολα..

περασμα απο το poison... δουλευε μια καμιλα... μπαμπατσικο μωρο... μ αρεσε.. μπηκα αλλα η τυπισσα βαριεται τοσο πολυ... πιο πολυ και απο οταν παω για ψωνια σε μαγαζια με την γυναικα μου.. Ασε που μιλαει μονο ισπανικα.. οποτε δε βγαλαμε ακρη Πιπα αδιαφορη.... το μονο που αξιζει ειναι στα τεσσερα και να πυροβολας... επισης την αγγιζεις με το ζορι.. ξεφυσαει..

αυτα τα λιγα μακρια απο μενα....

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Την έβαλες καθόλου στα 4 να σπρώξεις; Το δυνατό της σημείο αυτό είναι και μόλις ανεβάσεις ρυθμό κοπανιέται και αυτήν μπρος πίσω!
Λες να μη το έσπρωξα; Είναι επίσης καλό στο να το ξαπλώνεις τελείως και να τεντώνει τον κωλο. Όπως είπα, θα ακολουθήσει λεπτομερής κριτική.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Εγώ πάντως είμαι τσιγκούνης και τόσο αξιολογώ το μουνι εσείς το θεοποιειτε που το πληρώνετε χρυσάφι
εδω θα σε δωσω δικιο. διοτι επρεπε να απεχουμε στα 30αρια και 40αρια. δεν ειναι αυτες τιμες για την σημερινη Ελλαδα... εδω βγαζω το καπελο στην Αθηνα με τα 10 ευρωπουλακια

• Like
Αντιδράσεις: tony1

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
εδω θα σε δωσω δικιο. διοτι επρεπε να απεχουμε στα 30αρια και 40αρια. δεν ειναι αυτες τιμες για την σημερινη Ελλαδα... εδω βγαζω το καπελο στην Αθηνα με τα 10 ευρωπουλακια
Γνωρίζεις τι παίρνεις Αθήνα με 10 ευρωπουλακια;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Γνωρίζεις τι παίρνεις Αθήνα με 10 ευρωπουλακια;
εχω παει πριν κατι χρονια. οι πιο πολλες σαβουρες. Δεν λεω. αλλα τουλαχιστον εχει και με 10 ευρω. καπου καπου βρισκεις καλες....

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
εχω παει πριν κατι χρονια. οι πιο πολλες σαβουρες. Δεν λεω. αλλα τουλαχιστον εχει και με 10 ευρω. καπου καπου βρισκεις καλες....
Δε διαφωνώ, πρόσεξε όμως το επίπεδο. Τα δικά μας τα καλά είναι τουλάχιστον 10 πάνω. και από καθαριότητα και από κόσμο. (οχι ότι εδώ δε μπαίνει όποιος ναναι, αλλά εκεί το έχουν πάει αλλού). Προσωπικά προτιμώ να δείνω το οποίο αντίτιμο παραπάνω, παρά τέτοιες καταστάσεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.984
Πόντοι
9.297
Αν δεν πάθεις τέτανο η ο,τιδηποτε χειρότερο πατώντας σύριγγες πεταμένες στο οδόστρωμα θα απολαύσεις τον "θρίαμβο "του φτηνού σεξ και θα εκτιμήσεις πιο πολύ τα παλάτια της Θεσσαλονίκης.Λες και βγαίνει γκόμενα με επένδυση κάτω των 30-40€ ...αν παραπονιέσαι για τις τιμές σε βλέπω να περνάς τα σύνορα για να γεμίζεις ψυγείο και ρεζερβουάρ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.984
Πόντοι
9.297
Δε διαφωνώ, πρόσεξε όμως το επίπεδο. Τα δικά μας τα καλά είναι τουλάχιστον 10 πάνω. και από καθαριότητα και από κόσμο. (οχι ότι εδώ δε μπαίνει όποιος ναναι, αλλά εκεί το έχουν πάει αλλού). Προσωπικά προτιμώ να δείνω το οποίο αντίτιμο παραπάνω, παρά τέτοιες καταστάσεις.
Το άθλημα μας απαιτεί ποιότητα και από εμάς και από τα κορίτσια.Οσοι δεν αντέχουν ας κάνουν οικονομία .Αρκετά με την σύγκριση τιμών...με το επίπεδο των περιοχών ασχολείται κανένας;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.984
Πόντοι
9.297
Οι τσιγκούνηδες είναι τσιγκούνηδες και στα συναισθήματα και παντού...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.847
Πόντοι
3.796
Καμία όμορφη μπορείς να βρεις αλλά με 10 ευρώ τι υπηρεσίες νομίζεις θα σου παρέχει ..;
Όλα είναι μέσα στη βρωμιά ,τα μπουρδέλα ετοιμόρροπα.
Θυμάμαι ανεβαίναμε σε ένα με σκάλες σε όροφο και ήταν λες και θα φύγει κάποια στιγμή η σκάλα από τα πόδια μας,η κοπέλα μέτρια αλλά καλή για τα δεδομένα ,αλλά το δωμάτιο βρωμιά και ένα πράγμα ισα που χωρούσε το κρεβάτι ,σαν το πρώτο δωμάτιο αριστερά όταν έμπαινες ,κάποτε στο πράσινο στο Βαρδάρη .
Εγώ πιστεύω για Θεσσαλονίκη το 30 απλό είναι μια καλή τιμή .μην λέμε ότι θέλουμε .
Είμαι και εγώ κατά του 40 και σπάνια θα δώσω μόνο αν θέλω όντως να πάρω την κοπέλα και δεν έχω άλλη επιλογή .
Τα δικά μας στούντιο είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μάλιστα κάποια στα 30 σου προσφέρουν μέχρι και πετσέτα για ντουζ πριν και μετά .
Στο θέμα καθαριότητας είναι απλά στο χέρι της τσατσας ,άμα δεν είναι βαρεμενη και τεμπελα μια χαρά συντηρεί τα δωμάτια ,σε αυτό μπορούν να τις βάζουν χέρι τουλάχιστον οι κοπέλες ,κατά την γνώμη μου .

Τι να πούμε και εμείς ! Εποχές Βαρδάρη ! Που έλεγες θα περάσω και έλεγε η χοντρή τσατσά περίμενε να ετοιμάσω το δωμάτιο ! Έμπαινε με ανοιχτή πόρτα σκούπιζε το κρεβάτι μπροστά σου με μια ψάθινη σκούπα και έλεγε σε 2 λεπτά ,έλα έτοιμο είναι νεαρε πέρασε !

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Καλημέρα σε όλους,πέρασμα την Πέμπτη το μεσημέρι (16.00)βόλτα στοχευμένη,αρχικά στο black angels,για μια Χρυσα που έχει το άλλο site.η τσατσά είπε Ελληνίδα,η κοπέλα βαριοταν κ που ενέπνεε.ουτε γεια δεν είπε.μετα στη Nary,δεν μπόρεσα να τη δω ήταν στο δωμάτιο και είχε κ άλλο που περίμενε,οπότε άκυρο κ από κει.πηγα στο red night,μια ψιλή κοκκινομαλλα χωρίς τσατσά.δεν συγκράτησα ον ομα.ψιλο κορμί ίσως με ολόσωμο καλσόν κ εκφυλη φάτσα.40 απλό.συμπαθιτικη πίπα με ρώτησε αν θέλω να βγάλει το ολόσωμο αν θέλω να γλύψει μπάλες.σφυροκοπηθηκε χωρίς να κ μου.συμπαθιτικη συνεύρεση.Α!βυζί μικρό με ρώγα μυτερή που ανταποκρίνεται.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.984
Πόντοι
9.297
Καμία όμορφη μπορείς να βρεις αλλά με 10 ευρώ τι υπηρεσίες νομίζεις θα σου παρέχει ..;
Όλα είναι μέσα στη βρωμιά ,τα μπουρδέλα ετοιμόρροπα.
Θυμάμαι ανεβαίναμε σε ένα με σκάλες σε όροφο και ήταν λες και θα φύγει κάποια στιγμή η σκάλα από τα πόδια μας,η κοπέλα μέτρια αλλά καλή για τα δεδομένα ,αλλά το δωμάτιο βρωμιά και ένα πράγμα ισα που χωρούσε το κρεβάτι ,σαν το πρώτο δωμάτιο αριστερά όταν έμπαινες ,κάποτε στο πράσινο στο Βαρδάρη .
Εγώ πιστεύω για Θεσσαλονίκη το 30 απλό είναι μια καλή τιμή .μην λέμε ότι θέλουμε .
Είμαι και εγώ κατά του 40 και σπάνια θα δώσω μόνο αν θέλω όντως να πάρω την κοπέλα και δεν έχω άλλη επιλογή .
Τα δικά μας στούντιο είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μάλιστα κάποια στα 30 σου προσφέρουν μέχρι και πετσέτα για ντουζ πριν και μετά .
Στο θέμα καθαριότητας είναι απλά στο χέρι της τσατσας ,άμα δεν είναι βαρεμενη και τεμπελα μια χαρά συντηρεί τα δωμάτια ,σε αυτό μπορούν να τις βάζουν χέρι τουλάχιστον οι κοπέλες ,κατά την γνώμη μου .

Τι να πούμε και εμείς ! Εποχές Βαρδάρη ! Που έλεγες θα περάσω και έλεγε η χοντρή τσατσά περίμενε να ετοιμάσω το δωμάτιο ! Έμπαινε με ανοιχτή πόρτα σκούπιζε το κρεβάτι μπροστά σου με μια ψάθινη σκούπα και έλεγε σε 2 λεπτά ,έλα έτοιμο είναι νεαρε πέρασε !
Μυθική μορφή εκείνη η τσατσά...στα πόδια της μεγαλώσαμε... :grin:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.984
Πόντοι
9.297
Πες τε ρε συναγωνιστή DEWARSS...όλοι να απαξιώσουν την Θεσσαλονίκη....που ακόμα ευτυχώς μπορούν να βγουν για νυχτερινή μπουρδελοτσαρκα χωρίς να συνοδεύονται από κάνα όχημα με πολυβόλα για ασφάλεια...γίνεται αυτό τόσο άνετα στην Αθήνα;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.847
Πόντοι
3.796
Πες τε ρε συναγωνιστή DEWARSS...όλοι να απαξιώσουν την Θεσσαλονίκη....που ακόμα ευτυχώς μπορούν να βγουν για νυχτερινή μπουρδελοτσαρκα χωρίς να συνοδεύονται από κάνα όχημα με πολυβόλα για ασφάλεια...γίνεται αυτό τόσο άνετα στην Αθήνα;
Στην Αθήνα δεν έχεις νομίζω θέμα ασφάλειας ,όπως και εδώ ,εκτός αν προκαλείς .
Μιλάμε καθαρά για υγειονομική ασφάλεια και υπηρεσίες.
Έτυχε πριν 12-13 χρόνια ρε φίλε ήμασταν μπουρδελοτσαρκα Αθήνα,απόγευμα προς βράδυ και σταμάτησε φορτηγάκι και ξεφόρτωνε 2 κοπέλες από την καρότσα για να πανε για δουλειά .ότι νάνε !
Μην λέμε μαλακίες πάντως ,εδώ μπορεί να πληρώνεις παραπάνω αλλά είναι πολύ ανώτερα από Αθήνα .λίγο άμα προσέξουν από καθαριότητα και οι τιμές να μην ξεφεύγουν .
Αυτές που αναφέρονται κάτω με 10 ευρώ ,φαντάζεσαι να τις φέρουν εδώ μεταγραφή και να ζητάνε 40 ;όχι ότι δεν έχει γίνει και αυτό..

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
όχι μόνο σε σχέση με Αθήνα αλλά και με εξωτερικό δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι. ούτε ως προς τα δωμάτια, ούτε από κοπέλες. (αναφέρομαι πάντα σε στούντιο).

νοσταλγία....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom