Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.372
- Πόντοι
- 201
Ιράκ Ιράν Πακιστάν Αφγανιστάν συρια Μαρόκοπολυ θα θελα να μαθω ποιοι ειναι οι επενδυτες....
Ιράκ Ιράν Πακιστάν Αφγανιστάν συρια Μαρόκοπολυ θα θελα να μαθω ποιοι ειναι οι επενδυτες....
Πω φίλε και εχθές έβλεπα τις φωτό της και πέρασε από το μυαλό μου να πάω να το εγκαινιασω ...Έκανα βόλτα. Είδα την Καρολίνα στο villa erotica. Ενδιαφέρον φανεικε και χαμογελαστή. Αλλά εγώ είχα στο μυαλό μου την Xenia επειδή μου άρεσαν η φώτο της. Παιδιά πάρα πολύ ωραία κοπέλα αλλά τη υπηρεσίες ήταν αυτές πολύ ξενέρωτη απαθής. Το ψιλομετανιωσα
Τελικά άμα η άλλη δε χαμογελάει και λίγο στο σαλόνι θα το κάνει πολύ αγκαρια μέσα. Δε την συνιστώ και ας έχει πολύ καλή εμφάνιση
Κ η Βλαντα ηταν η επομενη που ηθελα να παω. Τετοια εμφανιση; Τοσο πραγμα;Τα venus κ το βιλλα εροτικα είναι απλά αρπαχτές. Εκτος απο Ριτα, Σουζανα κ Βλαντα. Ολες οι υπόλοιπες είναι χασιμο χρόνου κ κύριος χρήματος. Ασε που η βλαντα δεν βλέπεται πλέον σε πιάνει μια αναγουλα από τους πατσάδες κ την κυτταρίτιδα. Σουζανα κ Ριτα κρατάνε ακόμα η Ριτα λιγο παραπάνω αλλά μιλάμε για γυναίκες 45+. Καλα ειναι για μια στο τόσο για αλλαγή για όποιον θέλει mature γυναίκα με καλές υπηρεσίες.
Καλή είναι φίλε να πας! Έχει ωραίο σώμα απλά είναι χαλαρό το δέρμα λόγο ηλικίας! Αλλά έχει πολύ καλή απόδοση μέσα και φοβερό τσιμπουκι βαθύ! Κορυφαία στάση αυτή στα 4 στήνεται πολύ ωραία!Κ η Βλαντα ηταν η επομενη που ηθελα να παω. Τετοια εμφανιση; Τοσο πραγμα;
Αν την δεις στο φως στο βιλλα εροτικα θα πεις αλλά. Ωραιο σωμα δεν έχει παχιά σαν θείτσα 50αρα κ κυτταρυτιδα κ πολυ χαλαρή. Φτιαγμένη πάντα. Αλλά ναι οκ τσιμπουκαρα κανειΚαλή είναι φίλε να πας! Έχει ωραίο σώμα απλά είναι χαλαρό το δέρμα λόγο ηλικίας! Αλλά έχει πολύ καλή απόδοση μέσα και φοβερό τσιμπουκι βαθύ! Κορυφαία στάση αυτή στα 4 στήνεται πολύ ωραία!
Φίλε αυτά είναι γούστα! Όπως είπες εσυ την γνώμη σου ειπα και γώ! Δεν είναι θεόμουνο ουτε πιτσιρικα αλλά τα λεφτά της κατ εμε τα αξίζει, και βγάζει γούστα σε σχέση με πιτσιρίκες κομοδίνα!Αν την δεις στο φως στο βιλλα εροτικα θα πεις αλλά. Ωραιο σωμα δεν έχει παχιά σαν θείτσα 50αρα κ κυτταρυτιδα κ πολυ χαλαρή. Φτιαγμένη πάντα. Αλλά ναι οκ τσιμπουκαρα κανει
Δεν διαφωνώ για υπηρεσίες απλά το ωραιο σωμα είναι καθαρά υποκειμενικό κ απέχει πολύ από την αντικειμενική άποψη του συνόλου. Αυτά. Μην ασχοληθούμε άλλο με την Βλαντα στο νημα.Φίλε αυτά είναι γούστα! Όπως είπες εσυ την γνώμη σου ειπα και γώ! Δεν είναι θεόμουνο ουτε πιτσιρικα αλλά τα λεφτά της κατ εμε τα αξίζει, και βγάζει γούστα σε σχέση με πιτσιρίκες κομοδίνα!
Ναι φίλε μου συμφωνώ! Και κυτταρίτιδα έχει και ραγάδες έχει! Όπως είπες φαίνεται ότι είναι θεία! Δεν προσπαθώ να την βγάλω ούτε πιτσιρικά ούτε μοντέλο! Απλά ότι αξίζει μια επίσκεψη!Δεν διαφωνώ για υπηρεσίες απλά το ωραιο σωμα είναι καθαρά υποκειμενικό κ απέχει πολύ από την αντικειμενική άποψη του συνόλου. Αυτά. Μην ασχοληθούμε άλλο με την Βλαντα στο νημα.
Έχει κάποια που ξεκινάνε από 30 και τα αλλά που ξεκινάνε από 40! Για να μάθεις τι γίνετε και να μπεις στο κλίμα μιας και είσαι μικρός πρέπει να τα περπατήσεις λίγο! Να δεις και από κοντά τις κοπέλες για να πάρεις μια γενική εικόνα και να αρχίσεις να επιλέγεις στόχους! Κάποιες επισκέψεις θα είναι αποτυχημένες πιστεύω,τουλάχιστον στην αρχη! Αλλά εδώ οι γνώμες θα σε βοηθήσουν κάπως για το τι κάνει η κάθε κοπέλα μέσα! Διάβασε και κάμποσες σελίδες πριν να βγάλεις τα συμπεράσματα σου, κάνε επίσκεψη να δεις και την εμφάνιση και οποία σου αρέσει γαμα! Καλή αρχή και με προσοχή!Οι τιμές γενικά στα μπουρδέλα venus villa erotica και σε όλα πόσο πάνε είμαι μικρός σε ηλικία και δεν έχω ξαναπάει και σκέφτομαι να κάνω την αρχή απλά θέλω να είμαι ενημερωμένος
Αυτή η xenia μήπως είναι η Κατερίνα ; Γιατί με το που βγάλανε την Κατερίνα απο το site έβαλαν αμέσως μετα την xenia , και επίσης ψιλομοιάζουν και στις φωτογραφίες στο σώμα τουλάχιστον αφού πρόσωπο δεν δείχνει η καινούργια. Και απο οτι φαίνεται μοιάζουν και στις υπηρεσίες αν πρόκειται για διαφορετικές κοπέλεςΈκανα βόλτα. Είδα την Καρολίνα στο villa erotica. Ενδιαφέρον φανεικε και χαμογελαστή. Αλλά εγώ είχα στο μυαλό μου την Xenia επειδή μου άρεσαν η φώτο της. Παιδιά πάρα πολύ ωραία κοπέλα αλλά τη υπηρεσίες ήταν αυτές πολύ ξενέρωτη απαθής. Το ψιλομετανιωσα
Τελικά άμα η άλλη δε χαμογελάει και λίγο στο σαλόνι θα το κάνει πολύ αγκαρια μέσα. Δε την συνιστώ και ας έχει πολύ καλή εμφάνιση
Da!Stay away!Αυτή η xenia μήπως είναι η Κατερίνα ; Γιατί με το που βγάλανε την Κατερίνα απο το site έβαλαν αμέσως μετα την xenia , και επίσης ψιλομοιάζουν και στις φωτογραφίες στο σώμα τουλάχιστον αφού πρόσωπο δεν δείχνει η καινούργια. Και απο οτι φαίνεται μοιάζουν και στις υπηρεσίες αν πρόκειται για διαφορετικές κοπέλες