nik1111
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 513
- Πόντοι
- 26
Έδωσες 80 να γαμησεις την ξεδοντιαρα?
Έδωσες 80 να γαμησεις την ξεδοντιαρα?
μαλακα εχεις θεμα με την οραση σου? η κοπελα εχει απο τα ωραιοτερα χαμογελα.... τι λες....Έδωσες 80 να γαμησεις την ξεδοντιαρα?
Α νταξει ίσως κατάλαβα αλλημαλακα εχεις θεμα με την οραση σου? η κοπελα εχει απο τα ωραιοτερα χαμογελα.... τι λες....
Με το μαύρο δόντι,έλεος...μαλακα εχεις θεμα με την οραση σου? η κοπελα εχει απο τα ωραιοτερα χαμογελα.... τι λες....
Αρα καλα θυμαμαι οτι ειχε σαπια δοντια.??? Γιατι οταν τα ειδα μετα που μου τον πηρε στο στομα ακαποτα, σκεφτηκα που πηγα και τον εβαλα εκει μεσα....Με το μαύρο δόντι,έλεος...
Την ειδα εγω.Είδες μήπως στο αδελφάκι μαγαζί Red light την Άννα που έχει...;
Να σε βλέπουμε πιο συχνά ...είσαι μια σύνδεση με τις παλιές καλές μέρες!Πληρωμη στην πιπινα μαυρομαλα Ρενατα Π.Ερημιτη το πρωτο απο δεξια, το μικρο δηλωνει 19 χρονων, Ρουμανα , στα 50€ εχει το 69 με ακαποτο. Στο δωματιο το μωρο εχει σωματαρα, εχει 2 υπεροχα νεανικα φυσικα βυζακια μεσαιου μεγεθους, πολυ λακταριστα.!! ...το μουνακι της ειναι τρελα με τα μουνοχειλα να σχηματιζουν μια μικρη καρδουλα, στα 4αρα εχει ωραια κωλαρα με μικρη μεση, αλλα στο πισω μερος στα κωλομερια πανω και στα μπουτακια εχει μερικα αντικαυλωτικα σπυρακια, λεπτομερια που δεν μου την ειπε ο φιλος που την εχωσε πριν καμια βδομαδα, και τα ακουσε.!!
Στα του αγωνα, το μικρο ειναι διεκπαιρωτικο, να τελειωνει η δουλεια να φυγει, κοιταζει και το ρολοι.!! Ελληνικα δεν ξερει, Αγγλικα βγενει νοημα. Χερια στο μουνι μονο εξωτερικα, συμετοχη το προσπαθει να κουνηθει λιγο, θελει γρηγορο ρυθμο. Γενικα δεν τα εκλαψα γιατι ηταν καλο μουνακι, και δεν εβγαλε ξυνιλα.
δεν ειδα κατι τετοιο. πριν ποσο καιρο πηγες?Με το μαύρο δόντι,έλεος...
Πριν φτιαξει το δοντι..δεν ειδα κατι τετοιο. πριν ποσο καιρο πηγες?
Καλά κατάλαβα.... Είναι η παλιά Άννα ως Σλοβένα, Σερβιδα που η καταγωγή της είναι από μια άλλη σλαβική χώρα.... Κοντά στα 40 πλέον.... Ωραίο μουνι, μουνάρα για τα γούστα μου.... Ίσως και πολλών από εδώ.... Όσοι είχαμε βρεθεί μαζί της νομίζω είχαμε μόνο καλά λόγια.....Την ειδα εγω.
+10 χρονια απο την ηλικια που λεει
+ 10 κιλα απο τις φωτο.
Καθησε κ μιλουσε με τον προηγουμενο μεσα στο δωματιο αφου τελειωσαν.
Δεν μπηκα γιατι ηθελα να παρω κατι σε μοντελε στυλ.
Η κοκκινομάλλα που ήταν συνήθως στο prive??Καλά κατάλαβα.... Είναι η παλιά Άννα ως Σλοβένα, Σερβιδα που η καταγωγή της είναι από μια άλλη σλαβική χώρα.... Κοντά στα 40 πλέον.... Ωραίο μουνι, μουνάρα για τα γούστα μου....
Ναι....... Αυτή..... Είχε φτιάξει και το στήθος της προς το τέλος.... Το μόνο μειονέκτημα στην εμφάνιση της ήταν αυτό..... Έκανε κάποιες αραιές εμφανίσεις..... Εγώ συνήθως την πετυχαίνα στο Villa erotica πριν χωριστεί από τις βίλες.....Η κοκκινομάλλα που ήταν συνήθως στο prive??
Ωραία μουναρα ήταν αυτή
Τώρα έψαξα και βρήκα την είχα γράψει αποθεωτικη κριτική το 2016 στο Prive... μπορεί να πάω αύριο να τη δωΝαι....... Αυτή..... Είχε φτιάξει και το στήθος της προς το τέλος.... Το μόνο μειονέκτημα στην εμφάνιση της ήταν αυτό..... Έκανε κάποιες αραιές εμφανίσεις..... Εγώ συνήθως την πετυχαίνα στο Villa erotica πριν χωριστεί από τις βίλες.....
πήγαινε .....εγω μόλις βρεθώ με την πρώτη ευκαιρία προς εκείνα τα μέρη θα πάω να τη δώ......Τώρα έψαξα και βρήκα την είχα γράψει αποθεωτικη κριτική το 2016 στο Prive... μπορεί να πάω αύριο να τη δω
Για μένα ναι. Οπότε κατεβαίνω είναι το στανταράκι μου. Τι ώρα την είδες;Μια Τζούλια στην Φρίξου, δίπλα από το blue dreams (13β η 15),μελαχρινή λέει; αξίζει;