You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (9 μέλη και 66 επισκέπτες)
Σιγά μη ρέψεις από την πολλή νηστεία. ΑντίχριστεΠΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ STOKINGS και που!!!!
λετε γρηγορα..αυριο ειναι μ.πεμπτη και μετα νυστεια
Σιγά μη ρέψεις από την πολλή νηστεία. Αντίχριστε
μ.παρασκευη
πιτα γυρο και σεξ εννοειτε και παντα
τα stokings παλικαρια που ειναι πειτε μου........................
mpourdeleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τα στοκινγκς πατριωτη ειναι προμηθεως το τελευταιο αριστερα πριν μοναστηριου
Τα στοκινγκς πατριωτη ειναι προμηθεως το τελευταιο αριστερα πριν μοναστηριου
ξερουμε ποτε εμφανιζονται?
ντεκερ φιλε μου δωσε μου καλτσα μαυρη και γοβα και τι στο κοσμο, πως ειναι ο μποτοφιλος ενα με τις μποτες
εχω high heels να δω και ποδαρακι με καλτσα και τελος!
φετιχ ειναι αυτα πως να το κανουμε
αλωστε δεν ειμαστε τυχαιοι λατρης του μαρκου του δορκελου (marc dorcel) και του σαλιαρι (salieri)
θεμα πρεπει να εχει θεμα!
και στα ρδελα μας ολες ξετσιποτες μπαινουν στο δωματιο ουτε ενα τακουνακι ενα ζαρτιερακι κατι τις ρε παιδι μου!
ακομα μ.τεταρτη ειναι προλαβαινουμε!!!
κρατα για να πας απο βδομαδα.ειναι κριμα τετοιες μερες......ξερω ξερω.μαλλον εχεις φυγει ηδη οποτε δεν θα δεις το μηνυμα μου..ξερουμε ποτε εμφανιζονται?
ντεκερ φιλε μου δωσε μου καλτσα μαυρη και γοβα και τι στο κοσμο, πως ειναι ο μποτοφιλος ενα με τις μποτες
εχω high heels να δω και ποδαρακι με καλτσα και τελος!
φετιχ ειναι αυτα πως να το κανουμε
αλωστε δεν ειμαστε τυχαιοι λατρης του μαρκου του δορκελου (marc dorcel) και του σαλιαρι (salieri)
θεμα πρεπει να εχει θεμα!
και στα ρδελα μας ολες ξετσιποτες μπαινουν στο δωματιο ουτε ενα τακουνακι ενα ζαρτιερακι κατι τις ρε παιδι μου!
ακομα μ.τεταρτη ειναι προλαβαινουμε!!!
κρατα για να πας απο βδομαδα.ειναι κριμα τετοιες μερες......ξερω ξερω.μαλλον εχεις φυγει ηδη οποτε δεν θα δεις το μηνυμα μου..
εδω ειμαι ρε
ακομα!
το τελευταιο αριστερα απο κατω απο την προμηθεος θα εννοει προς τα πανω γιατι δεξια δεν εχει τιποτα...
θολωσα παει......
σου καψαν οι καλτσες τον εγκεφαλο φιλεεδω ειμαι ρε
ακομα!
το τελευταιο αριστερα απο κατω απο την προμηθεος θα εννοει προς τα πανω γιατι δεξια δεν εχει τιποτα...
θολωσα παει......
Να υποθέσω ότι από το calzedonia περνάς σε απόσταση χιλιομέτρουεδω ειμαι ρε
ακομα!
θολωσα παει......
Να υποθέσω ότι από το calzedonia περνάς σε απόσταση χιλιομέτρου
σου καψαν οι καλτσες τον εγκεφαλο φιλε
αντεχω ακομα ;)
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
Η Χριστίνα από Κοροβάγκου είναι σχεδόν αδιάφορη. Η Χριστινα από Κεφαληνίας μας έχει βάλει στα φιτίλια και την ψαχνουμε!!!
Xμμ περιεργο.Κι αλλοι συναγωνιστες μου ειπαν πως χαλασε η Χριστινα Κοροβαγκου αλλα νομιζω αυτο συνεβη προσωρινα,ισως λογω κουρασης απο τις πολλες συνεχομενες μερες που δουλευε.Μου ειπε πως την τελευταια βδομαδα δουλευε με περιοδο :S Τεσπα θα δειξει.
Αυτη η αλλη Χριστινα -Κεφαληνιας- ποια ειναι?Μηπως ενα μικροκαμωμενο μελαχρινο?Εμεις πετυχαμε μια τετοια με τον μποτα και με κοιταζε με εναν τροπο στα ματια που ντραπηκα και κοιταξα αλλου.Αυτη μαλλον θα ειναι καλη περιπτωση.
ΥΓ.Συναγωνιστες μην μιλατε αλλο για στοκινγκ γιατι μου εχει φτασει στα αφτια
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Xμμ περιεργο.Κι αλλοι συναγωνιστες μου ειπαν πως χαλασε η Χριστινα Κοροβαγκου αλλα νομιζω αυτο συνεβη προσωρινα,ισως λογω κουρασης απο τις πολλες συνεχομενες μερες που δουλευε.Μου ειπε πως την τελευταια βδομαδα δουλευε με περιοδο :S Τεσπα θα δειξει.
Αυτη η αλλη Χριστινα -Κεφαληνιας- ποια ειναι?Μηπως ενα μικροκαμωμενο μελαχρινο?Εμεις πετυχαμε μια τετοια με τον μποτα και με κοιταζε με εναν τροπο στα ματια που ντραπηκα και κοιταξα αλλου.Αυτη μαλλον θα ειναι καλη περιπτωση.
ΥΓ.Συναγωνιστες μην μιλατε αλλο για στοκινγκ γιατι μου εχει φτασει στα αφτια
η χριστινα απο κεφαληνιας ειναι μια κοντουλα καστανοξανθη λιγο μεγαλη σε ηλικια αλλα τα κανει ολα και εχει πολυ καλη συμετοχη
Προσοχή. Πήρα την αλίκη, μία μελαχρινή με μακρί μαλλί από ρουμανία στο πράσινο σπίτι, της γιάννας, άθλια. κομοδίνο. μακριά της. αδύνατο σώμαωραίο και πολύ καλό βυζί για το σώμα της. αλλά μακριά της. επίσης ο χώρος τουλάχιστον άθλιος
φιλε πριν απο καιρο ειχα γραψει γιατι την ειχα παρει την πρωτη κιολας μερα που επιασε δουλεια.η γκομενα ειναι απλα ενα τιποτα στο δωματιο.κριμα που δεν το χες διαβασει να την αποφυγεις.κ γω την πατησα γιατι μου αρεσυν τα κοριτσακια αυτου του στυλ αλλα μεσα ειναι μαπαΠροσοχή. Πήρα την αλίκη, μία μελαχρινή με μακρί μαλλί από ρουμανία στο πράσινο σπίτι, της γιάννας, άθλια. κομοδίνο. μακριά της. αδύνατο σώμαωραίο και πολύ καλό βυζί για το σώμα της. αλλά μακριά της. επίσης ο χώρος τουλάχιστον άθλιος
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
φιλε πριν απο καιρο ειχα γραψει γιατι την ειχα παρει την πρωτη κιολας μερα που επιασε δουλεια.η γκομενα ειναι απλα ενα τιποτα στο δωματιο.κριμα που δεν το χες διαβασει να την αποφυγεις.κ γω την πατησα γιατι μου αρεσυν τα κοριτσακια αυτου του στυλ αλλα μεσα ειναι μαπα
ντεκερ λες για ενα μελαχρινακι που μικροδειχνει? το πηρα μια μερα ενταξει δεν εχει συμετοχη καθολου αλλα εχει ωραιο κολαρακι
Godfather72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Όντως, αν γαμούσα πλαστική κούκλα πιο πολύ συμμετοχή θα είχε!φιλε πριν απο καιρο ειχα γραψει γιατι την ειχα παρει την πρωτη κιολας μερα που επιασε δουλεια.η γκομενα ειναι απλα ενα τιποτα στο δωματιο.κριμα που δεν το χες διαβασει να την αποφυγεις.κ γω την πατησα γιατι μου αρεσυν τα κοριτσακια αυτου του στυλ αλλα μεσα ειναι μαπα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις