Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (2 μέλη και 52 επισκέπτες)

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Για να δουμε τι εγινε τον τελευταιο καιρο..η Αννα στο Βεγκας δυστυχως δεν ειναι Ιωαννα οπως θελουν να την προμοταρουν.Ωραιο κορμακι,ωραιο προσωπακι αλλα δειχνει να βαριεται,να ειναι κουρασμενη συνεχεια..Περασα 3-4 φορες αλλα δεν την ξεκλειδωσα να δωσει το κατι παραπανω..Νομιζω πως θα περναω να με βλεπει αλλα δεν θα μπαινω πλεον..ισως μετα απο καποιους μηνες να της δωσω αλλη μια ευκαιρια.
Η Ελεν η μαυρουλα..δεν βρηκα χημεια μαζι της,με ξενερωνει το πλαστικο βυζι.Επισης δεν με αφησε να πιασω τις ρωγες της(!!!).Κλασικη μαυρη,οπως αυτες στη Γιαννιτσων..Γιατι να της ξαναδωσω 40 ευρω;Με 30 ισως!
Αλεξανδρα η Κυπρια:Ιδεα μου ειναι ή εφαγε πολλα ταψια κουραμπιεδες;Πρεπει να προσεξει το σωμα της,εχει καλη συμμετοχη,δεν ειναι απαραιτητο να φοραει τις πλατφορμες γιατι καποιοι γουσταρουμε τα κοντουλικα και ας σταματησει να μας λεει τουμπανα!Επιτελους ας φορεσει καμια χαμηλοκαβαλη στρινγκαρα,εχει κωλαρα αλλα τα εσωρουχα της τα βρισκω ντεγκαβλε.Υπερβολικο το 40αρι και εδω.
Μιρελα:Δεν γλειφει μπαλες,δεν θελει πασαλειμμα ουτε στα βυζια ομως ειναι ομορφη και καλοδιαθετη.Αξιζει.
Ξανθο κοντο Μιλφ απεναντι απο Μιρελα:Δεν την ειδα μετα την επεμβαση,ελπιζω να μην εγινε πετρα το βυζι σαν της Ελεν.Αξιζει,ειναι ζωηρη και θα ξαναπερασω.
Αναμενουμε επιστροφη Ριτας!

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
Η Αλεξάνδρα η κυπρια που και πότε δουλεύει??

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Το είχα πάρει πριν κάνα εξάμηνο (κάπου στο καλοκαίρι - ένα βράδυ), είχε το μισό τουπέ που είχε τότε που λες εσύ προ 3ετίας, και έβριζε όσους δεν έμπαιναν...

Βράδυ είχα πάει, το έσπασα λιγουλάκι, αλλά και πάλι λόγω του σώματος της μπήκα - ήθελα έτσι ένα στεγνό -....δεν είναι για επανάληψη όμως!!!

2 φορές έχει παρθεί όλο και όλο για το παλμάρε μου!!!
Σε ευχαριστώ φίλος αν εχει να πει κανας ακόμα τώρα τελευταία πως είναι θα ήταν πολύ καλα!
πολύ κακο που δεν εχει αλλάξει η συμπεριφορά της αναρωτιέμαι πως κανει αυτή την δουλειά ακόμη!!

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
557
Πόντοι
81
Καλησπερα , περασα με καταλινα 2η φορα sex and the city .
Καταπλικτικη εμπειρια , εχουμε φουλ χημεια , ξερει να γαμιεται και δεν λεει σε τιποτα οχι .
Παρολα αυτα ενω η μερα ηταν νεκρη και δεν υπηρχε ανθρωπος για πελατης σε ολα τα μαγαζια . Μπηκα με 30 απλο , εκανα και ενα ντουζακι(3-4 λεπτα) μετα την πραξη και ειχα την τσατσα να μου χτυπαει την πορτα γτ αργω να ελευθερωσω το δωματιο , ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΕΠΙΜΟΝΑ . Βγαινω την λεω με κοροιδευεις δεν υπαρχει ανθρωπος και μου λεει θα νομιζουν οτι παιρνω παραπανω χρηματα και δηλωνω πιο μικρο προγραμμα γτ εσυ μου κρατας το δωματιο παραπανω ωρα . Με 30ε επιτρεπεται να εισαι 15 λεπτα μαξ στο δωματιο .

Και λεω εγω τωρα , που ξερουν αυτοι που την παρακολουθουν οτι εγω ειμαι μεσα στο δωματιο αλλα δεν βλεπουν οτι η κοπελα εχει φυγει εδω και ωρα απτο δωματιο ? Απλα μου ελεγε μαλακιες η τσατσα γτ με πιεζε να παρω το 40αρι προγραμμα και δεν γουσταρα και νευριασε .
Χ απο εμενα στο sex and the city και ας γουσταρω φουλ καταλινα . ?

MakeMyDay86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
8
Like
513
Πόντοι
301
Στοχευμενη βολτα για Εβελινα ( ΚΛΕΙΣΤΟ) , μετα πηγα για Denisse στο Medusa αλλα ηταν μια αλλη κοπελα ψηλη μελαχρινη με μικροτερο στηθος που δεν εκανε ελευθερο στοματικο. Γιατι στο φαιντ γκερλς δεν μπορουν να δινουν ενα σωστο προγραμμα γμτ???? Σκεφτομαι να παω αργοτερα παλι για Εβελινα. Τι παιζει στο Belarus ξερει κανενας?

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
ελα να κανουμε καμια μαζωξη οπως παλια.ροδο εισαι ακομα.
Ελα αδερφε μου............Ναι Ροδο........
Και θα ερθω σκαστος 3 μερες για δουλεια..........αλλα θα εχω και λιγο ελευθερο χρονο για παιχνιδια:wink:.
Αν κλεισει κατι για μαζωξη το κανονιζετε και ειμαι μεσα!! βραδακι!!

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
Ελα αδερφε μου............Ναι Ροδο........
Και θα ερθω σκαστος 3 μερες για δουλεια..........αλλα θα εχω και λιγο ελευθερο χρονο για παιχνιδια:wink:.
Αν κλεισει κατι για μαζωξη το κανονιζετε και ειμαι μεσα!! βραδακι!!
μιλα με των μπλακ για να μαζευτουμε η των φακιρακο

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
την Ελενα την πρασινομάτα στο Εημιτου εννοεις;;;
Ναι.Ενα γαμησι για να φευγουν τα χοντρα λεει οχι για παραπανω πραγματα.Ενα 30αρι να ξεκαβλωσεις και να φυγουν τα τυρια.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Ναι.Ενα γαμησι για να φευγουν τα χοντρα λεει οχι για παραπανω πραγματα.Ενα 30αρι να ξεκαβλωσεις και να φυγουν τα τυρια.
ναι ναι την ξέρω... χρόνια στο γκουρμπέτι! μονο αυτη την Λόρυ δεν γνωρίζω που έγραψες. μπορει να πήγε σε άλλο μαγαζι.... ευχαριστώ πάντως

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
ναι ναι την ξέρω... χρόνια στο γκουρμπέτι! μονο αυτη την Λόρυ δεν γνωρίζω που έγραψες. μπορει να πήγε σε άλλο μαγαζι.... ευχαριστώ πάντως
Τζαμπα την ψαχνεις δεν λεει πολλα.Ρουμανογυφτισα....αν σου αρεσουν τετοιες.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Τζαμπα την ψαχνεις δεν λεει πολλα.Ρουμανογυφτισα....αν σου αρεσουν τετοιες.
ήξερα μια Λορυ πριν χρονια έκανε στην Γιαννιτσών πιάτσα. Είχε πάρει απελαση και πρέπει να ξαναγύρισε μετα απο 5 χρόνια. Ίσως ηταν αυτη...
οκ...καλα βόλια...

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
ήξερα μια Λορυ πριν χρονια έκανε στην Γιαννιτσών πιάτσα. Είχε πάρει απελαση και πρέπει να ξαναγύρισε μετα απο 5 χρόνια. Ίσως ηταν αυτη...
οκ...καλα βόλια...
Μελαχρινη με μαυρο μαλλι.Φαινεται για γιουφτισα...

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Στοχευμενη βολτα για Εβελινα ( ΚΛΕΙΣΤΟ) , μετα πηγα για Denisse στο Medusa αλλα ηταν μια αλλη κοπελα ψηλη μελαχρινη με μικροτερο στηθος που δεν εκανε ελευθερο στοματικο. Γιατι στο φαιντ γκερλς δεν μπορουν να δινουν ενα σωστο προγραμμα γμτ???? Σκεφτομαι να παω αργοτερα παλι για Εβελινα. Τι παιζει στο Belarus ξερει κανενας?
Μολις γυρισα απο την Εβελινα MakeMyDay86,ειναι στανταρακι μου ,απο την ΔΕΥΤΕΡΑ παει στην πατριδα της ,με ανοιχτη την επιστροφη.

beeroas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2015
Κριτικές
27
Like
1.157
Πόντοι
371
Μολις γυρισα απο την Εβελινα MakeMyDay86,ειναι στανταρακι μου ,απο την ΔΕΥΤΕΡΑ παει στην πατριδα της ,με ανοιχτη την επιστροφη.
Τε ρε πουστη. Και ήθελα μια Εβελίνα. Μέσα στο σουκου δε προλαβαίνω.

beeroas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2015
Κριτικές
27
Like
1.157
Πόντοι
371
Μπορεί κάποιος σας να δώσει τη διεύθυνση από το άλλο site ; Έχω χρόνια να μπω, δε τη θυμάμαι και θέλω να δω τη Λυδία.

Σας ευχαριστώ.

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
Επισκεψη χθες στο Blue μετα απο πολυ καιρο,αρκετος κοσμος για καθημερινη ,6 κοπελες
3 νεες και 3 παλιες . Ηλεκτρα ,πρωην Μαρκελα.Βικτωρια ,και Βανεσα
3 καινουριες ,Μαργαριτα Ελληνιδα αδιαφορη για μενα . Νικολ πολυ ωραια και η πανεμορφη Maya που επαθα πλακα ,ξανθια κορμαρα ,για μενα τελεια.Δυστυχως ηταν με σαμπανιες με εναν θειο . Μεθαυριο θα ξαναπαω και θα ενημερωσω

Μπορεί κάποιος σας να δώσει τη διεύθυνση από το άλλο site ; Έχω χρόνια να μπω, δε τη θυμάμαι και θέλω να δω τη Λυδία.

Σας ευχαριστώ
www.φαιντγκερλς.gr φυσικα το φαιντγκερλς το γραφεις στα αγγλικα απλα δε με αφηνει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom