Διαγραμμένο μέλος 196324
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2020
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα Υπάρχει κοπέλα που να κάνει αυταρχικό;
Σε ευχαριστώ φίλος αν εχει να πει κανας ακόμα τώρα τελευταία πως είναι θα ήταν πολύ καλα!Το είχα πάρει πριν κάνα εξάμηνο (κάπου στο καλοκαίρι - ένα βράδυ), είχε το μισό τουπέ που είχε τότε που λες εσύ προ 3ετίας, και έβριζε όσους δεν έμπαιναν...
Βράδυ είχα πάει, το έσπασα λιγουλάκι, αλλά και πάλι λόγω του σώματος της μπήκα - ήθελα έτσι ένα στεγνό -....δεν είναι για επανάληψη όμως!!!
2 φορές έχει παρθεί όλο και όλο για το παλμάρε μου!!!
Ελα αδερφε μου............Ναι Ροδο........ελα να κανουμε καμια μαζωξη οπως παλια.ροδο εισαι ακομα.
Σε π[οιο δουλεύει η Λόρυ;Η Ελενα την εκανε τυπε..για γιορτες.Εχει μια Λορυ αστα να πανε...Ρουμανογιουφτισα!!!
Ξανα γυρισε η Ελενα.Δεν ξερω που πηγε η γιουφτισα....Σε π[οιο δουλεύει η Λόρυ;
μιλα με των μπλακ για να μαζευτουμε η των φακιρακοΕλα αδερφε μου............Ναι Ροδο........
Και θα ερθω σκαστος 3 μερες για δουλεια..........αλλα θα εχω και λιγο ελευθερο χρονο για παιχνιδια.
Αν κλεισει κατι για μαζωξη το κανονιζετε και ειμαι μεσα!! βραδακι!!
την Ελενα την πρασινομάτα στο Εημιτου εννοεις;;;Ξανα γυρισε η Ελενα.Δεν ξερω που πηγε η γιουφτισα....
Ναι.Ενα γαμησι για να φευγουν τα χοντρα λεει οχι για παραπανω πραγματα.Ενα 30αρι να ξεκαβλωσεις και να φυγουν τα τυρια.την Ελενα την πρασινομάτα στο Εημιτου εννοεις;;;
ναι ναι την ξέρω... χρόνια στο γκουρμπέτι! μονο αυτη την Λόρυ δεν γνωρίζω που έγραψες. μπορει να πήγε σε άλλο μαγαζι.... ευχαριστώ πάντωςΝαι.Ενα γαμησι για να φευγουν τα χοντρα λεει οχι για παραπανω πραγματα.Ενα 30αρι να ξεκαβλωσεις και να φυγουν τα τυρια.
Τζαμπα την ψαχνεις δεν λεει πολλα.Ρουμανογυφτισα....αν σου αρεσουν τετοιες.ναι ναι την ξέρω... χρόνια στο γκουρμπέτι! μονο αυτη την Λόρυ δεν γνωρίζω που έγραψες. μπορει να πήγε σε άλλο μαγαζι.... ευχαριστώ πάντως
ήξερα μια Λορυ πριν χρονια έκανε στην Γιαννιτσών πιάτσα. Είχε πάρει απελαση και πρέπει να ξαναγύρισε μετα απο 5 χρόνια. Ίσως ηταν αυτη...Τζαμπα την ψαχνεις δεν λεει πολλα.Ρουμανογυφτισα....αν σου αρεσουν τετοιες.
Μελαχρινη με μαυρο μαλλι.Φαινεται για γιουφτισα...ήξερα μια Λορυ πριν χρονια έκανε στην Γιαννιτσών πιάτσα. Είχε πάρει απελαση και πρέπει να ξαναγύρισε μετα απο 5 χρόνια. Ίσως ηταν αυτη...
οκ...καλα βόλια...
Μολις γυρισα απο την Εβελινα MakeMyDay86,ειναι στανταρακι μου ,απο την ΔΕΥΤΕΡΑ παει στην πατριδα της ,με ανοιχτη την επιστροφη.Στοχευμενη βολτα για Εβελινα ( ΚΛΕΙΣΤΟ) , μετα πηγα για Denisse στο Medusa αλλα ηταν μια αλλη κοπελα ψηλη μελαχρινη με μικροτερο στηθος που δεν εκανε ελευθερο στοματικο. Γιατι στο φαιντ γκερλς δεν μπορουν να δινουν ενα σωστο προγραμμα γμτ???? Σκεφτομαι να παω αργοτερα παλι για Εβελινα. Τι παιζει στο Belarus ξερει κανενας?
Τε ρε πουστη. Και ήθελα μια Εβελίνα. Μέσα στο σουκου δε προλαβαίνω.Μολις γυρισα απο την Εβελινα MakeMyDay86,ειναι στανταρακι μου ,απο την ΔΕΥΤΕΡΑ παει στην πατριδα της ,με ανοιχτη την επιστροφη.
Επισκεψη χθες στο Blue μετα απο πολυ καιρο,αρκετος κοσμος για καθημερινη ,6 κοπελες
3 νεες και 3 παλιες . Ηλεκτρα ,πρωην Μαρκελα.Βικτωρια ,και Βανεσα
3 καινουριες ,Μαργαριτα Ελληνιδα αδιαφορη για μενα . Νικολ πολυ ωραια και η πανεμορφη Maya που επαθα πλακα ,ξανθια κορμαρα ,για μενα τελεια.Δυστυχως ηταν με σαμπανιες με εναν θειο . Μεθαυριο θα ξαναπαω και θα ενημερωσω
www.φαιντγκερλς.gr φυσικα το φαιντγκερλς το γραφεις στα αγγλικα απλα δε με αφηνει...Μπορεί κάποιος σας να δώσει τη διεύθυνση από το άλλο site ; Έχω χρόνια να μπω, δε τη θυμάμαι και θέλω να δω τη Λυδία.
Σας ευχαριστώ