You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)
Στραπον κάνουν αρκετές νομίζω , τώρα αν θές κάτι πιό κοντά σε κανονική Αφέντρα να σε διατάζει κιόλας νομίζω μόνο η Έμμα το κατέχει , αν και δεν έχω εμπειρία με κανονική αφέντρα για να συγκρίνω.βασικα εχετε ακουσει καμια που να γαμαει με strapon να κανει golden shower και γενικα ανωμαλιες φουλ???
Για στραπόν παρόλο που δεν έχω δοκιμάσει (ούτε σκέφτομαι να δοκιμάσω ) αλλά απο ότι έχω δεί σε σχόλια πόστ κτλ , εκτός απο την Έμμα κάνουν Βιολέτα , Αλίνα , Εβελίνα , Jesy και ποιός ξέρει πόσες ακόμα , τώρα για golden shower καλύτερα ρώτα γιατί νομίζω πως δεν κάνουν όλες.
Την εχω παρει αρκετες φορες..καλη ειναι παλια εδινε κ κωλο..μ ενα 50 τη χυνεις στο στομα κ κανει κ γλυφοκολι αν σ ενδιαφερει..για στραπον κ αυταρχικα δε ξερωizabella λεγεται ειναι τσεχα και βρισκεται στα case d amore n1
JosuaHunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2019
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Αυτη ρε σειρά βρίσκεται τωρα? Πήγες? Διότι την προηγούμενη βδομάδα π πήγα δεν υπήρχε εκει τέτοιο ονομα! Κ μπήκα κ στα 3 στούντιο που εχουν τα αμορια!izabella λεγεται ειναι τσεχα και βρισκεται στα case d amore n1
ZORRO___
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 478
- Πόντοι
- 21
Στραπον κάνουν αρκετές νομίζω , τώρα αν θές κάτι πιό κοντά σε κανονική Αφέντρα να σε διατάζει κιόλας νομίζω μόνο η Έμμα το κατέχει , αν και δεν έχω εμπειρία με κανονική αφέντρα για να συγκρίνω.
Για στραπόν παρόλο που δεν έχω δοκιμάσει (ούτε σκέφτομαι να δοκιμάσω ) αλλά απο ότι έχω δεί σε σχόλια πόστ κτλ , εκτός απο την Έμμα κάνουν Βιολέτα , Αλίνα , Εβελίνα , Jesy και ποιός ξέρει πόσες ακόμα , τώρα για golden shower καλύτερα ρώτα γιατί νομίζω πως δεν κάνουν όλες.
η ΕΜΜΑ ποια ειναι? σε πιο στουντιο δουλευει? φατσικα μπορει να την ξερω αλλα δεν συγκρατω ονοματα
Θα πηγαινε στην πατριδα της για διακοπες απ οτι με ειπε κ θα επανερχοταν απ το νέο ετος..να διευκρινησω για τους ενδιαφερομενους οτι κανει τραγικη πιπα σε σημειο να σε τραυματιζει απ το πολυ δοντι που βαζειΑυτη ρε σειρά βρίσκεται τωρα? Πήγες? Διότι την προηγούμενη βδομάδα π πήγα δεν υπήρχε εκει τέτοιο ονομα! Κ μπήκα κ στα 3 στούντιο που εχουν τα αμορια!
Στο golden lips την είχα πετύχει εγω και εκεί είναι πάλι βλέπω αυτές τις μέρες πρωινή , αυτή νομίζω είναι μόνιμα σε αυτό το στούντιο , ενώ άλλες μια στο ένα μια στο άλλο Αυριο πάλι πρωινη λέει το πρόγραμμα απο 10:00 μέχρι 20:00η ΕΜΜΑ ποια ειναι? σε πιο στουντιο δουλευει? φατσικα μπορει να την ξερω αλλα δεν συγκρατω ονοματα
ZORRO___
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 478
- Πόντοι
- 21
γλωσσοφιλα δινει η κοπελα φιλος?? ωραια δαχτυλα για γλυψιμο επισης εχει αν κανει και κανα golden shower ενταξει θα κολλησω ασχημα!!Την εχω παρει αρκετες φορες..καλη ειναι παλια εδινε κ κωλο..μ ενα 50 τη χυνεις στο στομα κ κανει κ γλυφοκολι αν σ ενδιαφερει..για στραπον κ αυταρχικα δε ξερω
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.051
- Πόντοι
- 5.646
Δουλεύει τώρα στο Golden Lips.Η Σονια τελικά δουλεύει; γιατι στο αλλο σαιτ δεν μου την βγαζει.
Κι αν ναι, που;
Διαγραμμένο μέλος 218661
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2022
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Παιδιά ξέρετε κάνα μπουρδέλο κοντά στο υπεραστικό ΚΤΕΛ?
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
Τρεχάτε να προλάβετε Σονια
Σούπερ καταστάσεις
Αχτίδα φωτός στην σαπίλα της πόλης
Κυριακή δυστυχώς φευγει
Σούπερ καταστάσεις
Κυριακή δυστυχώς φευγει
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.051
- Πόντοι
- 5.646
Τσάρκα βραδυνή στα σπιτάκια της ηδονής με τον φίλο Τetsuo.Επελεξα την Άννα from Ukraine στο Π.Ερημιτη 5.Καυλωτικη συνέδρια στα 40€ με γυμνό μπουκι κ cim!Ο φίλος Tetsuo ξηγηθηκε αλμυρό φιστίκι στην Σονια στο Golden Lips!40€ το απλό κ 60 με γυμνό μπουκι.Good night! ?
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.692
- Πόντοι
- 25.165
Η Σονια δεν είναι ριτα
Η Ρίτα μια και μοναδική
Τελικα η Σονια μηπως εγινε και αυτη Ριτα, Ριτα Ριτακι?Τρεχάτε να προλάβετε Σονια
Σούπερ καταστάσεις
Κυριακή δυστυχώς φευγει
Και εγω καλα περασα ξανα με Σονια. Δυστηχως φευγει και μετα θα ξαναρθει παλι για λιγο οπως το χει συνηθισει.
ReformedFucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
40€ με CIM?Τσάρκα βραδυνή στα σπιτάκια της ηδονής με τον φίλο Τetsuo.Επελεξα την Άννα from Ukraine στο Π.Ερημιτη 5.Καυλωτικη συνέδρια στα 40€ με γυμνό μπουκι κ cim!Ο φίλος Tetsuo ξηγηθηκε αλμυρό φιστίκι στην Σονια στο Golden Lips!40€ το απλό κ 60 με γυμνό μπουκι.Good night! ?
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.051
- Πόντοι
- 5.646
Καυλωτικο? ?40€ με CIM?
και εγω την πηρα με 40ε με cim , το εχει σαν προσφορα η τυππισα , πολυ καλη πιπα οχι η οαυου ομως , αδυνατούλα ουρκανέζα για σπάσιμο ειναι ....Τσάρκα βραδυνή στα σπιτάκια της ηδονής με τον φίλο Τetsuo.Επελεξα την Άννα from Ukraine στο Π.Ερημιτη 5.Καυλωτικη συνέδρια στα 40€ με γυμνό μπουκι κ cim!Ο φίλος Tetsuo ξηγηθηκε αλμυρό φιστίκι στην Σονια στο Golden Lips!40€ το απλό κ 60 με γυμνό μπουκι.Good night! ?
ZORRO___
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 478
- Πόντοι
- 21
ναι εκει ειναι φιλος πρωινες ωρες πανε! στο Ν.1 στουντιοΑυτη ρε σειρά βρίσκεται τωρα? Πήγες? Διότι την προηγούμενη βδομάδα π πήγα δεν υπήρχε εκει τέτοιο ονομα! Κ μπήκα κ στα 3 στούντιο που εχουν τα αμορια!
Διαγραμμένο μέλος 218661
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2022
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Παιδιά ξέρετε κανένα μπουρδέλο κοντά στο υπεραστικό;
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.534
- Πόντοι
- 456
κι εγω το διαβασα,πηγα την επομενη μερα και μου ειπε πως δεν ισχυει.Αλλαξε ζωηΞερει κανεις αμα γυρισε η Αγγελικη; Περασα πριν μισο μηνα και ρωτησα την τσατσα μου ειπε οτι σταματησε,υπαρχει ομως κριτικη οτι γυρησε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις