Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.000
Πόντοι
456
Ξερει κανεις αμα γυρισε η Αγγελικη; Περασα πριν μισο μηνα και ρωτησα την τσατσα μου ειπε οτι σταματησε,υπαρχει ομως κριτικη οτι γυρησε
Το εχω αναφερει πολλες φορες. Εχει σταματησει, ζει σε αλλη πολη κ έχει σχέση. Απο αρχες καλοκαιριου εχει σταματησει

• Like
Αντιδράσεις: chefff

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Την εχω παρει αρκετες φορες..καλη ειναι παλια εδινε κ κωλο..μ ενα 50 τη χυνεις στο στομα κ κανει κ γλυφοκολι αν σ ενδιαφερει..για στραπον κ αυταρχικα δε ξερω
γλωσσοφιλα δινει η κοπελα φιλος?? ωραια δαχτυλα για γλυψιμο επισης εχει αν κανει και κανα golden shower ενταξει θα κολλησω ασχημα!!
μετά το γλυφοκόλι του προηγούμενου, τα γλωσσοφιλα ότι πρέπει...

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.540
Πόντοι
456
Περασμα σημερα το απογευμα απο γκολντεν λιπς.Ειναι η Εμμα μου λεει.Στο δωματιο;ρωταω.Οχι μου απαντα.Μετα απο 5 λεπτα μου λεει κανε μια βολτα και ξαναελα.Πηγα λοιπον στην κοντη μιλφ που εβαλε σιλικονη.Πιτσιλισμα στο προσωπο,αυτη μουσκεψε τα σεντονια :rockon:. Δεν ξερω αν της βγαινει ή ειναι σικε αλλα τι σημασια εχει;ΥΓ:Το πρωι στην Γιαννιτσων 2-3 ταλαιπωρες μαυρες και ο χοντρος που την παιζει.Ειχε κρυο ομως και ετσι απλα κοιτουσε.Μου φανηκε πως εβγαζε φωτογραφιες.Γυρισα φορτωμενος αλλα καθοταν φρονιμος οποτε εφυγα.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.540
Πόντοι
456
Το εχω αναφερει πολλες φορες. Εχει σταματησει, ζει σε αλλη πολη κ έχει σχέση. Απο αρχες καλοκαιριου εχει σταματησει
Την φανταζομαι να γυρνα για 1 επετειακη τουρνε και να μας λεει:οχι βαθια,εχω σχεση :rockon::rockon::rockon:

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.118
Πόντοι
1.436
πριν λιγες μερες περασα απο belarus
ειχε μια ξανθια 19 χρονων μου ειπαν και μια με μαυρα μαλλια τατιανα τη λεγαν αν θυμαμαι καλα
αφου παινεψε τη μελαχρινη πολυ η τσατσα περασα...
εμφανισιακα καλη ,φαινοταν να ειχε διαθεση γενικα και ευγενικη...αλλα ρε παιδια...
παω να τη γλυψω και εχει μια μυρωδια σαν ψαριλα...της λεω πλύθηκες ?μου λεει ναι δε βλεπεις καθαρο ειναι...και οντως καθαρο φαινοταν...τι να πω...ισως ετυχε?
μετα ομως και η ανασα της ειχε μια μυρωδια...μια τσιχλα αν εχει μασησει αυτο θα λυνοταν...οποτε τη γυρισα απο πισω

η συναντηση δεν ηταν εντελως αποτυχια γιατι η κοπελα ειχε συμμετοχη και διαθεση γενικως...αν δε ηταν το θεμα της μυρωδιας θα την καταταζα ως καλη

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
Την εχω παρει αρκετες φορες..καλη ειναι παλια εδινε κ κωλο..μ ενα 50 τη χυνεις στο στομα κ κανει κ γλυφοκολι αν σ ενδιαφερει..για στραπον κ αυταρχικα δε ξερω
αυτά που λες τα κάνει και με 30
και όντως παλιά έδινε κώλο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Τι έγινε ρε παιδιά χθες τη νύχτα ?Είχαμε καμιά πανελλήνια συνάντηση μπουρδελιάριδων επί της Μινωταύρου και δε με ειδοποίησε κανείς ? :grin:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.479
Πόντοι
34.538
Τι έγινε ρε παιδιά χθες τη νύχτα ?Είχαμε καμιά πανελλήνια συνάντηση μπουρδελιάριδων επί της Μινωταύρου και δε με ειδοποίησε κανείς ? :grin:
Τι ειχε καμμια μεγαλη παρεα?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Τι ειχε καμμια μεγαλη παρεα?
Τι μεγάλη παρέα... Έξω από κάθε μπουρδελο είχε 20 άτομα και στη Μινωταυρου γεμάτο το πάρκινγκ και φουλ κόσμο παρέες.
Αυτό γινόταν τα καλά Σάββατα πριν μερικά χρόνια και με 5-6 μεγάλα μπουζούκια ανοιχτά

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.479
Πόντοι
34.538
Τι μεγάλη παρέα... Έξω από κάθε μπουρδελο είχε 20 άτομα και στη Μινωταυρου γεμάτο το πάρκινγκ και φουλ κόσμο παρέες.
Αυτό γινόταν τα καλά Σάββατα πριν μερικά χρόνια και με 5-6 μεγάλα μπουζούκια ανοιχτά
Μηπως ηταν τιποτα επενδυτες?

• Χαχα
Αντιδράσεις: akala

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Αχ...μέτρησα 24(!) άτομα μέσα σε μπουρδέλο εκείνες τις καλές μέρες...κλαψ,λυγμ....:cry:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Της πουτανας γινόταν....ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.273
Πόντοι
6.817
Όχι ρε δικοί μας κάγκουρες... Μιλάμε για πολύ λαό όπως και στη Γιαννιτσών αλλά εκεί δεν υπήρχε υλικό
εγω δεν ημουν παντως. ειχε πορειες κεντρο και δεν κατεβηκα

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.137
Πόντοι
506
Απλά στην πόλη του έρωτα (Θεσσαλονίκη) καμία γυναίκα δεν γαμιεται χωρίς λεφτά και έτσι άρχισαν πάλι τα μπουρδέλα να κάνουν χρυσές δουλειές.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ψψψψ πωωω χαμός.... :grin:
θα ήθελα πραγματικά να το δω αυτό γιατί όντως όπως το περιγράφεις @al pacino μου θυμίζει εποχές πριν από τα μνημόνια.

εγώ ως εξήγηση δίνω την παρατεταμένη κλεισούρα από τις συνεχόμενες καραντίνες και τα πολλά περιοριστικά μέτρα εδώ και 2,5 συνεχόμενα χρόνια με αποτέλεσμα να επιζητεί πάρα πολύς κόσμος μια διέξοδο να περάσει κάποιες όμορφες στιγμές και να ξεδώσει από την άκρως καταπιεστική καθημερινότητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom