Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

MakeMyDay86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
8
Like
513
Πόντοι
301
Μολις γυρισα απο την Εβελινα MakeMyDay86,ειναι στανταρακι μου ,απο την ΔΕΥΤΕΡΑ παει στην πατριδα της ,με ανοιχτη την επιστροφη.
Θα επιστρέψει δλδ. Αύριο θα πάω φίλε να την δω για πρώτη φορά. Ξέρω ασυγχώρητος

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Θα επιστρέψει δλδ. Αύριο θα πάω φίλε να την δω για πρώτη φορά. Ξέρω ασυγχώρητος
Αξιζει σιγουρα μια επισκεψη,μεχρι την ερχομενη κυριακη,μετα φευγει για ξεκουραση.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Για οσους ενδιαφερονται απο σημερα η Βικτωρια εργαζεται κανονικα στο ποστο της,blue dream ,Φριξου 15Α.Την συναντησα, εξαιρετικη για αλλη μια φορα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.016
Πόντοι
3.346
Λογικα θα εχουμε καλο φεβρουαριο με τις επιστροφες..
Περιμενω ανανεωμενη Ριτα!
Βεβαια αν ανεβασουν το απλο στα 40 για να πληρωσουμε εμεις την επεμβαση, εγω δεν θα παω το λεω απο τωρα!.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.692
Πόντοι
25.165
Μυστες απο αυριο επιστρεφει κ η "σονια" το καυλακι. Επισης μια ναρυ που βαλαν φωτος εχει δοκιμασει κανεις?

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Μπορεί κάποιος σας να δώσει τη διεύθυνση από το άλλο site ; Έχω χρόνια να μπω, δε τη θυμάμαι και θέλω να δω τη Λυδία.

Σας ευχαριστώ
Μυστες απο αυριο επιστρεφει κ η "σονια" το καυλακι. Επισης μια ναρυ που βαλαν φωτος εχει δοκιμασει κανεις?
Αν θελεις δώσε τα φώτα σου για σονια φίλε! Πως τα πάει μέσα;

O megas pidikoulas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2021
Κριτικές
12
Like
978
Πόντοι
371
Η ναρυ καλή είναι, έχει ασιατική ομορφιά και ικανοποιητικές υπηρεσίες. Την είχα πάρει στο απλό πριν από καιρό σε απλό. Τώρα για πιο μεγάλα προγράμματα ή αν άλλαξε δεν ξέρω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν θελεις δώσε τα φώτα σου για σονια φίλε! Πως τα πάει μέσα;
Άριστη για εμένα είναι στανταρακι και αξίζει και σε μεγάλα προγράμματα

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.692
Πόντοι
25.165
Η "Σονια" ειναι φωτια. πολυ καλη. και ειναι και ομορφη εμφανησιακα αρα εχει ολο το πακετο.

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
που βρισκουμε την Σονια ρε παιδια?? τι φαση ειναι αυτη? εγω ψαχνω μια σαν την ριτα!! η ριτα τα εκανε ΟΛΑ!! σαν να την ειχες γκομενα σου αισθανοσουν!! υπαρχει καμια τετοια σαλονικη???

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Περασμα απο παρανταϊς με την Ατζελινα. Καμια σχεση με τις φωτο. Ναναι καλα οι ψευτικες βλεφαριδες κ το μεϊκ απ κ το φωτοσοπ. Ωραι σωμα το βυζι μεγαλο αλλα με ραγαδες. Μου φανηκε σαν να εκανε αποτυχημένη επεμβαση σιλικονης. Για τον πουτσο χαρακτηρας με υφακι. Κ μιλαει κ ασχημα κ ειρωνικά. Μηδεν σε όλα ξεπετα του κερατα η καργιολα. ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ. Εκει το ζευγαρι που εχει τα μαγαζια αυτα η Τζ... Κ αι ο Σπ..., δεν φερνεται καμία της προκοπης να αξιζουν για τα λεφτα που δινουμε;;; Αντε με τις παλιο βουλγαρες. Θεωρειστε κ στουντιο ακριβω. 20 ευρω κ πολλα ειναι για την συγκεκριμένη γαμω το σπ... της.

O megas pidikoulas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2021
Κριτικές
12
Like
978
Πόντοι
371
Περασμα απο παρανταϊς με την Ατζελινα. Καμια σχεση με τις φωτο. Ναναι καλα οι ψευτικες βλεφαριδες κ το μεϊκ απ κ το φωτοσοπ. Ωραι σωμα το βυζι μεγαλο αλλα με ραγαδες. Μου φανηκε σαν να εκανε αποτυχημένη επεμβαση σιλικονης. Για τον πουτσο χαρακτηρας με υφακι. Κ μιλαει κ ασχημα κ ειρωνικά. Μηδεν σε όλα ξεπετα του κερατα η καργιολα. ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ. Εκει το ζευγαρι που εχει τα μαγαζια αυτα η Τζ... Κ αι ο Σπ..., δεν φερνεται καμία της προκοπης να αξιζουν για τα λεφτα που δινουμε;;; Αντε με τις παλιο βουλγαρες. Θεωρειστε κ στουντιο ακριβω. 20 ευρω κ πολλα ειναι για την συγκεκριμένη γαμω το σπ... της.
Εγώ τους έχω ρίξει μαύρο είναι απαράδεκτοι. Επειδή τα έχουν καθαρά νομίζουν ότι μπορούν να χρεώνουν 40αρια στο απλό για οποία άκυρη τύπισσα φέρνουν

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
που βρισκουμε την Σονια ρε παιδια?? τι φαση ειναι αυτη? εγω ψαχνω μια σαν την ριτα!! η ριτα τα εκανε ΟΛΑ!! σαν να την ειχες γκομενα σου αισθανοσουν!! υπαρχει καμια τετοια σαλονικη???
Η Σονια δεν είναι ριτα
Η Ρίτα μια και μοναδική

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.016
Πόντοι
3.346
Νομιζω εχουν γραφτει αρκετα αρνητικα γι αυτην συναδελφε.. Ειναι ο ορισμος του σε ξεγελαει εμφανισιακα και περνας μεσα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.016
Πόντοι
3.346
Η "Σονια" ειναι φωτια. πολυ καλη. και ειναι και ομορφη εμφανησιακα αρα εχει ολο το πακετο.
Διπλα παντως γραφουν οτι ειναι νεα κοπελα..ισχυει?
Απο φωτο ενταξει φαινεται, καλο σωμα και ωραιος κωλος..φατσα και στηθος δεν εχω δει πως ειναι?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.692
Πόντοι
25.165
Διπλα παντως γραφουν οτι ειναι νεα κοπελα..ισχυει?
Απο φωτο ενταξει φαινεται, καλο σωμα και ωραιος κωλος..φατσα και στηθος δεν εχω δει πως ειναι?
την κανω γυρω στα 25... οι φωτος δεν ειναι της ιδιας. Σωμα, φετες γυμνασμενη, στηθος τουμπανο σιλικονατο καλο. και φατσα προστυχη καλη. κοντοπουτανο θα την ελεγα. κωλος πετρα και τα σχετικα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.016
Πόντοι
3.346
την κανω γυρω στα 25... οι φωτος δεν ειναι της ιδιας. Σωμα, φετες γυμνασμενη, στηθος τουμπανο σιλικονατο καλο. και φατσα προστυχη καλη. κοντοπουτανο θα την ελεγα. κωλος πετρα και τα σχετικα.
Δεν εννοουσα ηλικια, τεσπα..
Αμα λες οτι εβαλαν αλλες φωτο κατι δεν θα παει καλα με αυτην.

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
ρε παιδες μια μιλφαρα τσεχα ψηλη αδυνατη ξανθια στην πρωινη βαρδια νομιζω ελεν την λενε? βρισκεται στο στουντιο casa d amour πολυ ωραιο μουνι και η τσατσα τρωγεται ειναι πολυ γαμισιμη!! εχει καταλαβει κανεις ποια εννοω? εχει παει κανεις μαζι της??

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
izabella λεγεται ειναι τσεχα και βρισκεται στα case d amore n1

Stories

Νέο!

Stories