Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
εγω αμα σου πω πηγα ειδα 5 κοπελες και ολες ηταν χαλια, μετα θα κατσεις να με ρωτησεις, ελα για πες λεπτομερειες, πως ηταν οι κοπελες που ειδες. τεσπα καλυτερα να μην γραφω.
Τα βασικά να ξαναπούμε πάλι? Είπαμε πρώτον και κυριότερο τα γούστα είναι υποκειμενικά.Δευτερο καλό είναι να γίνονται οι αναφορές οπως παλιότερα που βοηθούσαν πολύ κόσμο.Τριτο μερικοί θα πληροφορηθούν για το ποιες δουλεύουν κ γιατί ίσως έχουν κάποια στάνταρακια για να σηκωθούν να πάνε. Η λογική του να βγεις τσάρκα και να γράψεις όλες χάλια παιδιά άντε γεια σε τι βοηθάει?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.692
Πόντοι
25.165
Τα βασικά να ξαναπούμε πάλι? Είπαμε πρώτον και κυριότερο τα γούστα είναι υποκειμενικά.Δευτερο καλό είναι να γίνονται οι αναφορές οπως παλιότερα που βοηθούσαν πολύ κόσμο.Τριτο μερικοί θα πληροφορηθούν για το ποιες δουλεύουν κ γιατί ίσως έχουν κάποια στάνταρακια για να σηκωθούν να πάνε. Η λογική του να βγεις τσάρκα και να γράψεις όλες χάλια παιδιά άντε γεια σε τι βοηθάει?
για το ποιες δουλευουν οι πιο πολλες βρισκονται στο αλλο γνωστο σαιτ πλεον και μπορεις πλεον βλεπεις τι παιζει. εχει σωσει πολυ κοσμο αυτο. αλλα ναι οκ βλεπω την οπτικη σου και εχεις ενα δικιο. Καλημερα!

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Πολυ ωραια τα λες,μπραβο σου.

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Που είναι αυτή φίλε μου;; και τη βάρδια;;
Στα 3διμα από την πάνω μεριά φίλε! Συνήθως είναι απογευματινή βάρδια! Καλός χαρακτήρας και ωραία σαν γκομενα! Ανάλογα τα γούστα βέβαια!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Καλησπερα στην παρεα..............
Τι να πω και εγω ο κακομοίρης οτι θα ειμαι επανω την αλλη εβδομαδα.............να επιστρεψω στην φτωχομάνα την πολη μου...............να βρεθω με κανεναν απο την παλιο παρεα............αλλα ελα ντε που εμαθα οτι καποια χρυσά παλικαρια μετακομησαν Αθηνα!! Και δεν ξερω αν καποιοι με θυμούνται!?

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Και απο οτι διαβαζω(οτι προλαβαινω) τα πραγματα εχουν χειροτερέψει..........απο κοπελες και υπηρεσιες μιλαω

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Καλη χρονια να εχουμε παιδια...........και ευχομαι υγεια και καλα γαμησια!!
Ξεχασα να ευχηθω σε ολους
Με μερικους εδω θα παρω τηλ παιδες!! απλα περιμενω τον Αξιο να μου στειλει μηνυμα τα τηλεφωνα παιδια.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.208
Πόντοι
34.538
Τι να πω και εγω ο κακομοίρης οτι θα ειμαι επανω την αλλη εβδομαδα.............να επιστρεψω στην φτωχομάνα την πολη μου...............να βρεθω με κανεναν απο την παλιο παρεα............αλλα ελα ντε που εμαθα οτι καποια χρυσά παλικαρια μετακομησαν Αθηνα!! Και δεν ξερω αν καποιοι με θυμούνται!?
Ξεχνιεσαι εσυ?
Καλως να μας ερθεις...

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
Και απο οτι διαβαζω(οτι προλαβαινω) τα πραγματα εχουν χειροτερέψει..........απο κοπελες και υπηρεσιες μιλαω
ελα να κανουμε καμια μαζωξη οπως παλια.ροδο εισαι ακομα.

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
καλησπέρα καμία κριτικη πρόσφατη για μια χριστινα λεπτουλα μελαχρινή περιοχή las vegas?
Είχα περάσει πριν 3 χρονιά μαζί της λογικά ήταν όταν ήρθε και στο δωμάτιο είχε κατεβασμένα μούτρα και το έπαιζε φουλ μαγκιά και γενικά κακο μουντ!!!
έστρωσε καθόλου ξέρει κάποιος η θα πετάξω τα λεφτά μου παλι?Ναι θέλω να παω γτ μαρεσει το σωμα της αλλα μην φαμε παπαρα παλι!

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
καλησπέρα καμία κριτικη πρόσφατη για μια χριστινα λεπτουλα μελαχρινή περιοχή las vegas?
Είχα περάσει πριν 3 χρονιά μαζί της λογικά ήταν όταν ήρθε και στο δωμάτιο είχε κατεβασμένα μούτρα και το έπαιζε φουλ μαγκιά και γενικά κακο μουντ!!!
έστρωσε καθόλου ξέρει κάποιος η θα πετάξω τα λεφτά μου παλι?Ναι θέλω να παω γτ μαρεσει το σωμα της αλλα μην φαμε παπαρα παλι!
Το είχα πάρει πριν κάνα εξάμηνο (κάπου στο καλοκαίρι - ένα βράδυ), είχε το μισό τουπέ που είχε τότε που λες εσύ προ 3ετίας, και έβριζε όσους δεν έμπαιναν...

Βράδυ είχα πάει, το έσπασα λιγουλάκι, αλλά και πάλι λόγω του σώματος της μπήκα - ήθελα έτσι ένα στεγνό -....δεν είναι για επανάληψη όμως!!!

2 φορές έχει παρθεί όλο και όλο για το παλμάρε μου!!!

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
για το ποιες δουλευουν οι πιο πολλες βρισκονται στο αλλο γνωστο σαιτ πλεον και μπορεις πλεον βλεπεις τι παιζει. εχει σωσει πολυ κοσμο αυτο. αλλα ναι οκ βλεπω την οπτικη σου και εχεις ενα δικιο. Καλημερα!
να είσαι καλά μαν μου:-) Καλή Χρονιά με υγεία για όλους

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Καλώς να επιστρέψεις αδερφέ... Ναι έχουν χειρότερερεψει... Είναι σημεία της εποχής και αυτές οι καταστάσεις εδώ....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Καλώς να επιστρέψεις αδερφέ... Ναι έχουν χειρότερερεψει... Είναι σημεία της εποχής και αυτές οι καταστάσεις εδώ....
Θα γυρίσει ο τροχός....πριν έρθει η Dream Team της Εθνικής Θεσσαλονίκης που παρέθεσε ο Tetsuo το επίπεδο ήταν και τότε χαμηλό.Ηρθε μια φουρνιά και το επίπεδο απογειώθηκε.Κυκλοι διαρκώς....

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Θα γυρίσει ο τροχός....πριν έρθει η Dream Team της Εθνικής Θεσσαλονίκης που παρέθεσε ο Tetsuo το επίπεδο ήταν και τότε χαμηλό.Ηρθε μια φουρνιά και το επίπεδο απογειώθηκε.Κυκλοι διαρκώς....
θα γυρίσει Ναί......ουτως η άλλως παντού τα πράγματα τη δεδομένη στιγμή είναι λίγο πολύ χάλια......Κακές παρουσίες,κακές υπηρεσίες λόγω φόβου-προστασίας, αποχή απο το άθλημα πολλών συναθλητών, παρουσιών.....
Χειρότερα πολύ δεν μπορουν να γίνουν τα πράγματα.........

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
θα γυρίσει Ναί......ουτως η άλλως παντού τα πράγματα τη δεδομένη στιγμή είναι λίγο πολύ χάλια......Κακές παρουσίες,κακές υπηρεσίες λόγω φόβου-προστασίας, αποχή απο το άθλημα πολλών συναθλητών, παρουσιών.....
Χειρότερα πολύ δεν μπορουν να γίνουν τα πράγματα.........
Ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και η κινεζική πανούκλα ..όμως υπάρχει ακόμα αντίσταση .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom