argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.873
- Πόντοι
- 9.297
Μεγάλα κεφάλαια της ιστορίας μας....Αφρο Εφαρα Βικαρα Τσαρινα Τζεσυ αχχχχχχχχχχ
Μεγάλα κεφάλαια της ιστορίας μας....Αφρο Εφαρα Βικαρα Τσαρινα Τζεσυ αχχχχχχχχχχ
Και τωρα περιμενουμε μια Λαρα να ερθει...ειναι για γελια η κατασταση...δεν αξιζει ουτε βενζινη να καψεις για να πας τσαρκαΑφρο Εφαρα Βικαρα Τσαρινα Τζεσυ αχχχχχχχχχχ
Τα βασικά να ξαναπούμε πάλι? Είπαμε πρώτον και κυριότερο τα γούστα είναι υποκειμενικά.Δευτερο καλό είναι να γίνονται οι αναφορές οπως παλιότερα που βοηθούσαν πολύ κόσμο.Τριτο μερικοί θα πληροφορηθούν για το ποιες δουλεύουν κ γιατί ίσως έχουν κάποια στάνταρακια για να σηκωθούν να πάνε. Η λογική του να βγεις τσάρκα και να γράψεις όλες χάλια παιδιά άντε γεια σε τι βοηθάει?εγω αμα σου πω πηγα ειδα 5 κοπελες και ολες ηταν χαλια, μετα θα κατσεις να με ρωτησεις, ελα για πες λεπτομερειες, πως ηταν οι κοπελες που ειδες. τεσπα καλυτερα να μην γραφω.
για το ποιες δουλευουν οι πιο πολλες βρισκονται στο αλλο γνωστο σαιτ πλεον και μπορεις πλεον βλεπεις τι παιζει. εχει σωσει πολυ κοσμο αυτο. αλλα ναι οκ βλεπω την οπτικη σου και εχεις ενα δικιο. Καλημερα!Τα βασικά να ξαναπούμε πάλι? Είπαμε πρώτον και κυριότερο τα γούστα είναι υποκειμενικά.Δευτερο καλό είναι να γίνονται οι αναφορές οπως παλιότερα που βοηθούσαν πολύ κόσμο.Τριτο μερικοί θα πληροφορηθούν για το ποιες δουλεύουν κ γιατί ίσως έχουν κάποια στάνταρακια για να σηκωθούν να πάνε. Η λογική του να βγεις τσάρκα και να γράψεις όλες χάλια παιδιά άντε γεια σε τι βοηθάει?
Πολυ ωραια τα λες,μπραβο σου.Τα βασικά να ξαναπούμε πάλι? Είπαμε πρώτον και κυριότερο τα γούστα είναι υποκειμενικά.Δευτερο καλό είναι να γίνονται οι αναφορές οπως παλιότερα που βοηθούσαν πολύ κόσμο.Τριτο μερικοί θα πληροφορηθούν για το ποιες δουλεύουν κ γιατί ίσως έχουν κάποια στάνταρακια για να σηκωθούν να πάνε. Η λογική του να βγεις τσάρκα και να γράψεις όλες χάλια παιδιά άντε γεια σε τι βοηθάει?
Στα 3διμα από την πάνω μεριά φίλε! Συνήθως είναι απογευματινή βάρδια! Καλός χαρακτήρας και ωραία σαν γκομενα! Ανάλογα τα γούστα βέβαια!Που είναι αυτή φίλε μου;; και τη βάρδια;;
Έτσι ακριβώς! Εγώ 3-4 φορές που πήγα μαζί της έχω να πω ότι είναι ένα πολύ τίμιο 40αρι για μενα!ΤΙΜΙΟΤΑΤΟ!
Ξεχνιεσαι εσυ?Καλησπερα στην παρεα..............
Τι να πω και εγω ο κακομοίρης οτι θα ειμαι επανω την αλλη εβδομαδα.............να επιστρεψω στην φτωχομάνα την πολη μου...............να βρεθω με κανεναν απο την παλιο παρεα............αλλα ελα ντε που εμαθα οτι καποια χρυσά παλικαρια μετακομησαν Αθηνα!! Και δεν ξερω αν καποιοι με θυμούνται!?
Αγαπητε Φιλε μου Φακιρη...............Ξεχνιεσαι εσυ?
Καλως να μας ερθεις...
ελα να κανουμε καμια μαζωξη οπως παλια.ροδο εισαι ακομα.Και απο οτι διαβαζω(οτι προλαβαινω) τα πραγματα εχουν χειροτερέψει..........απο κοπελες και υπηρεσιες μιλαω
Το είχα πάρει πριν κάνα εξάμηνο (κάπου στο καλοκαίρι - ένα βράδυ), είχε το μισό τουπέ που είχε τότε που λες εσύ προ 3ετίας, και έβριζε όσους δεν έμπαιναν...καλησπέρα καμία κριτικη πρόσφατη για μια χριστινα λεπτουλα μελαχρινή περιοχή las vegas?
Είχα περάσει πριν 3 χρονιά μαζί της λογικά ήταν όταν ήρθε και στο δωμάτιο είχε κατεβασμένα μούτρα και το έπαιζε φουλ μαγκιά και γενικά κακο μουντ!!!
έστρωσε καθόλου ξέρει κάποιος η θα πετάξω τα λεφτά μου παλι?Ναι θέλω να παω γτ μαρεσει το σωμα της αλλα μην φαμε παπαρα παλι!
να είσαι καλά μαν μου:-) Καλή Χρονιά με υγεία για όλουςγια το ποιες δουλευουν οι πιο πολλες βρισκονται στο αλλο γνωστο σαιτ πλεον και μπορεις πλεον βλεπεις τι παιζει. εχει σωσει πολυ κοσμο αυτο. αλλα ναι οκ βλεπω την οπτικη σου και εχεις ενα δικιο. Καλημερα!
Καλώς να επιστρέψεις αδερφέ... Ναι έχουν χειρότερερεψει... Είναι σημεία της εποχής και αυτές οι καταστάσεις εδώ....Καλησπερα στην παρεα..............
Τι να πω και εγω ο κακομοίρης οτι θα ειμαι επανω την αλλη εβδομαδα.............να επιστρεψω στην φτωχομάνα την πολη μου...............να βρεθω με κανεναν απο την παλιο παρεα............αλλα ελα ντε που εμαθα οτι καποια χρυσά παλικαρια μετακομησαν Αθηνα!! Και δεν ξερω αν καποιοι με θυμούνται!?
Θα γυρίσει ο τροχός....πριν έρθει η Dream Team της Εθνικής Θεσσαλονίκης που παρέθεσε ο Tetsuo το επίπεδο ήταν και τότε χαμηλό.Ηρθε μια φουρνιά και το επίπεδο απογειώθηκε.Κυκλοι διαρκώς....Καλώς να επιστρέψεις αδερφέ... Ναι έχουν χειρότερερεψει... Είναι σημεία της εποχής και αυτές οι καταστάσεις εδώ....
θα γυρίσει Ναί......ουτως η άλλως παντού τα πράγματα τη δεδομένη στιγμή είναι λίγο πολύ χάλια......Κακές παρουσίες,κακές υπηρεσίες λόγω φόβου-προστασίας, αποχή απο το άθλημα πολλών συναθλητών, παρουσιών.....Θα γυρίσει ο τροχός....πριν έρθει η Dream Team της Εθνικής Θεσσαλονίκης που παρέθεσε ο Tetsuo το επίπεδο ήταν και τότε χαμηλό.Ηρθε μια φουρνιά και το επίπεδο απογειώθηκε.Κυκλοι διαρκώς....
Ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και η κινεζική πανούκλα ..όμως υπάρχει ακόμα αντίσταση .θα γυρίσει Ναί......ουτως η άλλως παντού τα πράγματα τη δεδομένη στιγμή είναι λίγο πολύ χάλια......Κακές παρουσίες,κακές υπηρεσίες λόγω φόβου-προστασίας, αποχή απο το άθλημα πολλών συναθλητών, παρουσιών.....
Χειρότερα πολύ δεν μπορουν να γίνουν τα πράγματα.........