Βόλτα απόψε τη νύχτα...
Ερημίτη 3α Ουκρανή Άννα πολύ όμορφο μουνακι αψεγαδιαστο και ναζιάρα στο σαλόνι. Μαζί και η αγαπημένη μας τσατσα.Τα υπόλοιπα κλειστά στην Έρημιτη όπως και το Λας Βέγκας.
Νικ.ουρανου 28 το πλάσμα Μιρέλα... Όσο μεγαλώνει πιο ωραία γίνεται
Νικ.Ουρανού 26 η Μάνια Τσεχα λέει... Μελαχρινή νταρντανα με βυζαρες και όμορφο πρόσωπο, ο κωλος λίγο ξεφεύγει νομίζω.Επισης καινούρια νέα και καυλιάρα τσατσα καμουφλαρισμενη όμως με κουκούλα ίσως για να μην την γνωρίζουμε. Εγώ όμως νομίζω κάπου την ξέρω αυτήν
Νικ.Ουρανού 24 Αντελίνα μια μελαχρινή κοπέλα με γυαλιά αδιάφορη σαν σύνολο.
Μινωταυρου 3 Εύα Ουκρανή.Μελαχρινη πολύ όμορφη κοπέλα,σώμα δεν κατάλαβα γιατί φορούσε κάτι σαν ολόσωμο διχτυωτο
Τα Venus κλειστά και θεωρητικά ήθελα να μπω με Σουζανα απόψε...
Στο Villa erotica η Εμμανουέλα η νταρντανα.
Στο poison η μαυρούλα Βικτωρια, πράγματι κορμάρα αλλά 40ε για μαύρη στο απλό και μας κάνει και τη χάρη να κάνει ισπανικό νομίζω ακούγεται λίγο κοροϊδία
Κι ενώ λέω να φύγω λέω ας μπω και στο Νικ.ουρανου 1β... Μελαχρινή μιλφ Ρουμανα Νικολέτα που την είχα δει και την προηγούμενη βδομάδα...Ρουμανα λέει αλλά το όλο φέρεσθαι πιο πολύ σε ρωσσοποντια μου έκανε. Μου κάνει κάτι νάζια στο σαλόνι...μου πιάνει και τον πουτσο... μου θύμισε λίγο και τη θεία Μόνικα στα νιάτα της...ε λέω ας μπω χωρίς να έχω πολύ κέφι και πολλές προσδοκίες να πω την αλήθεια. Είμαι στο δωμάτιο και αρχίζει η γυφτοτσατσα τις παλιές μαλακίες του Βαρδάρη τύπου 20 ευρώ πάνω όλα τα προγράμματα αλλά για σένα θα κόψω 10... Και άσε μου και μένα ένα 10αρικο... Μαλακιες ξεπερασμένες δηλαδή...δηλαδή με ξεκίνησε με 70ε το γυμνό 69 και μόλις είπα θα φύγω το έκανε 50 όπως είναι η κανονική τιμή δηλαδή. Το μιλφακι φιλότιμο,νταρντανα με βυζαρες και κωλαρα αλλά σχετικά σφιχτή, καλή πίπα, αρχιδογλειψιμο, πουτσοτριψιμο... Φιλιά δεν άφησε...
Αλλά ρε παιδιά πάνω από το κεφάλι μου να παίζει τέρμα ραδιόφωνο στο Λαϊκό... Άκουσα Ρίτα, Γιάννη Πουλόπουλο, Καζαντζιδη... Όλα τα σχετικά δηλαδή με την ερωτική ατμόσφαιρα που υποτίθεται πρέπει να έχει ένα στουντιο. Μπήκαν και κάτι μαλακες στο σαλόνι που φώναζαν και προφανώς η τσατσα δεν τους είπε τίποτα, έτσι κι αλλιώς το σαλόνι ειναι κολλητά με τα δωμάτια... Ε πείτε με περίεργο αλλά εγώ δεν μπορώ να λειτουργήσω με τέτοιες συνθήκες οπότε κάπου το χάσαμε στην πορεία.
Η κοπέλα ξαναλέω είναι φιλοτιμη και φαίνεται ότι θέλει να σε ικανοποιήσει και ίσως την αδικώ τώρα αλλά υπό αυτές τις συνθήκες, στο συγκεκριμένο μπουρδελο που είναι επιπέδου Βαρδάρη και με την συγκεκριμένη τσατσά δε θα πρότεινα σε κάποιον να την επισκεφθεί